Har ni kul?

Lika nice som jag har de?


Nyårsafton

Hej goingar!
Hoppas ni gillade 2012 inlägget jag gjorde igår. Idag har de hitills varit en slapp dag med Pretty Little Liars och soffläge. Ladda upp inför kvällen? Vi ska iaf iväg till en familj och dit kommer 4 familjer till, så vi blir alltså 6 familjer. De kommer vara 3 killar och 1 tjej i min ålder så de ska la bli sköjj får vi hoppas ;) 
Blir samma outfit som på julen, med den svarta klänningen och sen får jag se om jag ska ha platt eller naturligt lockigt hår :) 
 
Men just de, jag har faktiskt inte bara kollar PLL idag utan även slängt ihop en ny liten header :) Jag var så trött på den andra som egentligen bara skulle vara tillfällig.. Men eftersom de är så svårt att hitta någon som vill göra så fick den helt enkelt vara kvar.. Aja lite förändring blev de ju iaf, men snart vill jag ha en riktig förändring och en riktigt fin design och header, måste bara hitta någon snällis som vill göra en åt mig :) Om ni vet någon eller kan själva är de bara att slänga in en komentar ;)
Så ja, de har jag även gjort idag.
 
Vi får se hur mycket bloggen uppdateras idag, jag hoppas att jag kan slänga in några små inlägg iaf :)
Ni får ha en sista bra dag på 2012, så hörs vi nog både innan och efter 12 slaget! 
Puuuss / E
 
Juafton hos mormor och morfar
 
 

2012

2012 och gått i rasande fart, kan verkligen inte förstå att imorgon blir de 2013..
Under 2012 har jag fått stött på både framgångar och motgångar. Motgångar som jag har kunnat kämpa mig igenom men även ordentliga motgångar där kinderna varit helt täckta av tårar och jag velat ge upp allt...
Lärt känna nya personer, haft roliga och helt galna stunder men även ledsna stunder.
 
Detta året har verkligen varit riktigt kul vid alla bra stunder, att få göra de man älskar och att vara med personer man trivs med. Tävlingar, stallet, havet, ute, sjöis, och på alla ställen jag varit detta året med människor som betyder något och jag trivs med, har varit helt perfekt!
Allt nytt jag lärt mig, allt jag lyckats klara av och den stöttningen från personer jag har fått betyder jättemycket. Jag hade verkligen velat leva om detta året på nytt och få uppleva alla bra stunder igen med alla mina underbara vänner.
 
2012 hade en början och ett slut, och de har även liv.
Förutom alla bra stunder har jag fått uppleva motgångar, motgångar som kommer sitta kvar i mig resten av livet.. Varje början har ett slut, även om man inte vill tro att de är sant när man tyvärr kommer fram till slutet, vare sig man är ung eller gammal.
Att se eller få veta att någon man älskar så himla mycket har lämnat oss går inte att föreställa sig.. Blev helt tom, kinderna var helt blöta och paniken satt i magen.. 
Ett farväl hade betytt så fruktansvärt mycket, en sista blick, en sista puss på mulen och en sista stund med världens finaste! 
 
2012 är ett år att minnas, nu välkomnar vi snart 2013!
Nytt år, nya utmaningar, nya tag!
 
 
Den 26 september åkte Carolien tillbaka till sin ägare... <3
 
 
Den 2 november, fick vi beskedet att hon inte fanns mer... 5 år gammal, vila i frid Lillan <3
 
 
Jag var för första gången med Caroline ute på en tävling <3
 
 
Sjöstjärnans ridläger, och min älskade Fine <3
 
 
Min lilla prins fyllde 1 år <3
 
 
Första dagen i Spanien 
 
 
Den 24 juni åkte mitt fina hjärta till sitt nya stall.. <3
 
 
Kvällar 
 
 
Uteritter <3
 
 
Midsommar, bild på när bästa mamma står och pratar <3
 
 
Första gången jag red fina Ninja <3
 
 
Grebbestad med släkten, på bild: jag, världens bästa Julia, Matilda, Anton, Moster och Mormor <3
 
 
Bästa Tuva <3
 
 
Haft en del skoj i skolan också ;)

Tack för 2012 min underbara familj och släkt!
Tack för alla bra stunder min vänner!
Och sen måste jag tacka Caroline för detta året, för att du hjälpt mig, lärt mig nya grejer, funnits där, och för att jag har fått följa med er! Guld värt!


 
 
 
 
 

Senaste fotograferingen

Jag var och fotade min kompis Elina en dag, hon har börjat rida Hampus (den bruna ponnyn) utöver sin egen ponny som står i stallet bredvid ;) På hoppträningen var även en annan tjej med som går på våran skola (på den mörkare ponnyn) :)
Så här kommer några av bilderna:
 

Skulle vi tagit med skridskor..?

Om timme kommer mormor och morfar och hämtar mig hos kusinerna. Dom skulle äta middag hos oss så då plockar dom med mig på vägen.

Vaknade runt 10 idag, åt frukost och tog cyklarna till stallet så långt de gick! När vi kom till en grusväg som var helt täckt av is ställde vi cyklarna där och gick (halkade) resten av vägen till stallet :) Dom skulle egentligen ridit till manegen men de var ju så jäkla halt så blev ingen ridning idag.
Fixade alla stallsysslor och drog sedan hem igen. Satte på en film som slutade för ett litet tag sen.

Senare ikväll kommer även inlägget med bilder från senast jag var och fota hästisarna! :) De får vi hoppas att ni gillar :)

Hörs sen! / E

Fölet på hal is, Elin på hal is...


Nödvändig åktur till stan?

Blev att vi åkte in till stan, men kolla aldrig på matchen! Åkte hem lite innan den börja. Gjorde inte så mycket, gick med Nellie när hon åt och så satt vi där ett tag, sen skulle hon träffa några andra och vi skulle dra hem igen, haha nödvändigt att åka in xD.
Så aa, tog tåget hem, träffa Anton (Julia och Matildas storebror) han kom hem från sin träning i Borås. Gick till City Gross och där hämtade Pierre oss. Så nu har vi precis ätit och ska hitta på något.

Jag hade tänkt fixa ett inlägg med lite bilder från sist jag fotade hästar, men klockan drog iväg igår kväll och jag orkade inte sätta mig med de klockan 12 igår kväll lixom.. Dessutom tar de så lång tid för bilderna att ladda.. Hade tänkt göra de till ett tidsinställt inlägg, men icke de. Har nämligen glömt att lägga upp dom bilderna ;)
Så ja, de får helt enkelt vänta tills jag kommer hem ;)

Men aja ska la vara lite social mot J&M nu.

Puss o haj!
/ E


J&M's place

Hej på er!
Sitter hemma hos Julia och Matilda just nu och kom hit vid halv 11. Skulle egentligen åkt in till stan vid 12 för att kolla en handbollsmatch med Nellie också, men hon var tvungen att vara med när sin ponny skulle skos. Så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra.
Möjligtvis vänta på henne och kolla på en senare match eller bara vara hemma :)

Så ja, Julia och Matilda hade inte behövt gå upp tidigt och gå till deras ponny och rida. Så aa lite har hänt i onödan kan man säga ;) Men ja.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för tillfället. Vi hörs senare på dagen.

Puss / E


Ingen fantasi..

Huvudet är typ helt tomt.. Har två inlägg på G och sen har jag inget annat jag vet jag kan skriva om, kul.. Dessutom är ett av inläggen typ ett sånt inlägg jag sett på andra bloggar så som claesons.blogg.se och sofijaarvidsson.devote.se , där man lägger upp minnesvärda bilder från 2012 som Sofija har gjort eller en samanfattning med bilder och text som Carro skall göra :) Tycker ni kan ta och kika in hos Carro ( www.claesons.blogg.se ) och kolla hennes fina blogg. Den samanfattningen av hennes år kommer nog bli bra tror jag, hon är duktig på att skriva osv! Hon skrev iaf att hon skulle ha med lite tävlingar och sånt, kanske kommer filmer? Då får ni ju se hur grym hon är! :) 
 
Jag tänkte iaf lägga upp bilder från året med en kort mening under, och ja, som ni säkert förstog hittade jag insperation från Carros blogg och Sofijas blogg (Sofija är min gamla medryttarponnys gamla ägare). Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om, så vi får hoppas att dom inte tycker jag är allt för mycket härmapa när jag inspereras av deras ideer.. ;) 
 
Idag har jag iaf varit och kollat på ett par andra ridstövlar, då dragkedjan dampa sönder på dom jag fick i julklapp.. Kolla på samma men den gjorde ont på insidan när man hade knäppt den :( Så jag fick med mig ett par andra hem istället :) Hade igentligen behövt en mellan storlek, för den ena var nästan för liten och den andra måste jag ha en sula i haha ;) Så hade behövt något däremellan lixom ;) 
 
Kramiiis på er / E
 

Kameraböcker i högsta hugg

Börjar avrunda dagen nu, och ska snart hoppa i säng med mobilen i handen som alltid ;) Jag hade somsagt kameran och lite böcker till den med mig förut, allt fattade jag inte, men lite, tar tid att lära sig.. Extra noggrant läste jag vilken kvalite man skulle ha inställt på bilderna, så den ändrade jag. Då minskas ju dock platsen för bilderna och jag kunde nu ta lite mindre bilder, gör iförsig ingenting, då jag inte kommer upp i så många bilder ändå (tror aldrig jag gjort de heller och då har jag ändå tagit många bilder). Jag tömmer kameran om jag varit ute och fotat för att redigera och så :) Fanns 3 kvaliteer som inte var så bra, där jag kunde ta upp till 9999 bilder haha. Men nu har jag den som rekomenderades, och kan sedan ändra och trixa när jag lärt mig lite mer :)
 
Sen läste jag om alla inställningar också, ska dock läsa dom igen då man (inte jag iaf) kommer ihåg all den texten om alla efter första gången. Sen var de massa konstiga texter, som jag tycker dom hade kunnat formulera bättre eller enklare ;) Satt iaf och gick igenom kameran och alla inställningar och ändrade lite och höll på. 
Var mörkt när jag kollade ut genom fönstret men gav de ändå ett försök att gå ut och knäppa några bilder, men dom åkte sedan bort på datorn, inget bra alls! 
 
Så ja, kom hem senare på kvällen och sen dess har jag inte gjort så mycket. 
Aja nu blir de sängen, dröm sött!
Puss / E
 
 

I'm wearing the smile you gave me.

Sitter hemma hos farmor och farfar nu. Vi skulle äta här idag och så. Vaknade runt halv 11/11 idag. Log kvar en stund tills jag skulle ner och äta frukost, och sen fixade jag alla julklapparna jag bara lagt i soffan och på bordet i mitt rum dagen innan. Fixade iordning mig och sen drog vi iväg hit.
Jag tog med mig kameran för att sitta och kolla lite grejer med inställningar och saker hit och dit, så jag kan allt till våren. De är tänkt att jag och Carro ska ut och fota en del tillsammans, så de ska bli kul. :)

Imorgon skulle jag och mamma iväg och byta lite saker och så, så då går dagen till de. Fredag ska jag och kusinerna på bio (julklappen) och sedan stannar jag hos dom i helgen.
Carro behövde lite hjälp med Ninja, och tråkigt nog kan jag inte denna veckan när hon jobbade så mycket :( Ska kolla om hon behöver hjälp nästa vecka istället, så får jag åka och mysa lite med Ninnis. Tror hon har vila nu så mocka och pyssla om henne lite ;)

Men aa vad ska man mer säga? Snö har blivit till is och slask typ.. Lite snö ligger de allt kvar, men de är ju inte sån här go kramsnö precis ;)
Aja en vit jul fick vi iaf, huvudsaken?

Kram / E


Mera julklappar

Här kommer julklapparna från igår också. Från familjen, kusinerna och mormor och morfar
 
 
 * Juicy Couture parfymen, från mamma och pappa
 
 
* Spray till mina Hunter stövlar, från mamma och pappa
 
 
* Horseshow biljetter med Julia och Matilda och choklad, från mormor och morfar
 
 
* Hollister t-shirt, från kusinernas familj
 
 
En lite större pösigare tröja, från kusinernas familj
 
 
* Vit stickad tröja, från mormor och morfar
 
 
* Sjöstjärnans ridläger med Julia och Matilda, från mamma och pappa
 
 
* IPhone skal, från kusinerna Julia och Matilda
 
 
Ridstövlar, från mamma och pappa (ser dock väldigt stora ut på bilden)
Funderar på att kanske byta till ett par andra, hmm... Fast dom är riktigt sköna att ha på sig..
 
 
* Lens Hood till mitt stora objektiv, från mamma och pappa
 
 
Ett genomskinligt linsskydd till de stora objektivet så de inte blir repor i linsen, detta har man även på när man fotar, från mamma och pappa
 
 
* En lite längre scarf (typ som min dödskalle scarf), från kusin Anton
 
 
* Biokort med kusinerna och choklad, från mormor och morfar
 
 
* En go stallstrumpa, från mamma och pappa
 
 
Sminkborttagning, från mormor och morfar
* En liten handduk för håret, från lillebror (hihi)
* Och ännu lite mer strumpor från newbody (går åt), från mamma och pappa
 
 

Och allt detta fina också, från mamma, pappa, brorsan, farmor och farfar i förgår:
 
 
Världens bästa släkt, familj och vänner! <3

Har ju fått lite julklappar av fina vänner också! <3
 
Många tusen kramar till er!
Puss / E
 
 
 
 
 
 
 

Påväg hem

Yes box, nu sitter jag i bilen hem efter en suuuuperbra extra julafton!! Kunde verkligen inte blivit bättre. Jag har verkligen världens bästa släkt!! Många fina julklappar idag också, bild kommer på de sen eller imorgon, får se :)

Hoppas ni har haft en bra dag också! Jag kan iaf inte vara mer glad över denna dagen! :D

Kram på er / E

 


@ mormor och morfars place

Hejsan sväjsan!
Är hemma hos mormor och morfar nu med kusinerna. Har varit här sen lite efter 2!
Har ätit och så, så nu ligger vi och kollar lite tv. Senare blir de julklapps öppning av alla påsar med julklappar vi bar in förut :D Och godisätande, mycket gott gott!
Men aja kommer hem sent ikväll så får se om jag bloggar något mer!

Puss
/ E

Bjuder på lite bilder Ba...


Julafton är klart, Juldagen kvar

Hoppas ni har haft en lika lyckad jul som jag. Farmor och farfar var somsagt hemma hos oss och även pappas kusin. Fina julklappar, god mat, och gotti gott. Kunde inte blivit bättre. Fick en del av de sakerna jag önskade mig och lite till :) Och sen har jag ju en extra julafton imorn också, då ska vi hem till mormor och morfar med mina kusiners familj, jag tror vi skulle vara där vid 2 :) 
Så då blir de mer god mat, goda grejer och julklappar. Kände mig nöjd med vad jag gett bort iår också, idag blev alla glada och jag hoppas dom kommer bli de imorn också ;) Åh älskar julen!

Här kommer iaf sakerna jag fick idag :) :
* Hunter stövlar
* Moppe hjälm (ligger i den blåa kartongen)
* Stativ till kameran 
* Smink 
* Nagellack
* Extern hårddisk
* En fin liten pyamas 
* Strumpor 
* Halsband 
* Polkagrisar på morgon (haha)
 
Tack, tack, tack! 
Ha en bra juldag imorn också. Vi hörs imorn.
Puss o Kram / E
 

Julafton

Hej på er alla godingar!
Idag är de julafton och farmor och farfar har kommit hit och även pappas kusin. Vi sitter och kollar på Kalle Ankas jul. Efter detta blir de nog Julbord och gotti gott och senare ikväll blir de julklapps öpnning för idag :)
Imorn blir de jul igen hemma hos mormor och morfar med mina kusinerna familj, med ännu mer god mat och god grejer och julklapps öppning :) Undra hur många kilon jag kommer gå upp nu... Haha aja, bara jul en gång om året ;) 
Hoppas alla ni får en riktigt bra jul! 
 
God Jul på er alla fina människor! 
Massa julkramar / E
 

Såhär trallar jag runt idag ;)
 
 
 
 
 
 
 

Gooood Jul!!


Mållös

 Hopp finns
om allt och alla
bara man inte ger upp. 
 
 
/ E

Chillar förfullt

Hej på er
Jag gör verkligen ingenting. Vaknade vid halv 11 av att mamma väckte mig. Gick ner, åt frukost, gick upp la mig i soffan och kollade på Pretty Little Liars. Har kommit in på säsång 2 nu, och man kan verkligen inte sluta kolla ;) De händer grejer hela tiden och man ( jag iaf ) tröttnar inte. Trodde starten, eller de första avsnitten skulle vara ni vet såhär tråkiga, lugna, komma in i de typ.. Men de var de verkligen inte, hände en grej efter max 5 minuter i första avsnittet som sedan gör hela serien typ, med följder och annat hit och dit. Jag rekomenderar denna serien kan jag säga ;) 
Jag tycker den är bra, ni kanske inte tycker de, men de är värt att klicka sig in på swefilmer och se vad man tycker :) 
 
Nåja, tillbaka till att jag inte har gjort något idag förutom att fixat hos min lille kaninis och kollat på PLL. Och nu sitter ligger jag här i soffan med datorn i knät och skriver till er. Igår kom den där "älskade" huvudvärken och hälsade på mig på kvällen.. Den är ju inte välkommen ;( Aja, de var nog bara för at jag var trött. Trodde jag hade sovt bort den efter ca 10 timmars sömn, men icke de. Eller jo lite, men jag känner fortfarande av den lite. Tills imorn får den ha gått över för då är de ju julafton hihi, kul kul :) 
Och ikväll är de uppesittarkväll :)
 
Jag såg även en film igår på youtube som jag tänkte lägga upp här om en stund. Värt att trycka på play kan jag bara säga!! 
 
Hörs, kramiiis / E
 

All i want for Christmas is you

Älskar dig prinsessan, om du bara visste hur mycket vi saknar dig.. 
 
 
~ Rest In Peace ♥ ~


 
 

 

Dålig bloggning...

Förlåt för dålig uppdatering. Igår efter att jag slutat (och fått loooov :D) åkte jag med en kompis till Frölunda Torg och så var vi där ett tag för hon skulle handla de sista julklapparna. Och efter de hann jag inte blogga.. Skulle hem till en kompis på kvällen och innan de fick jag slängt i mig lite mat och så. Blev att jag sov där under natten med en annan också. 
Vaknade runt halv 11 och sen dess har jag bara chillat. Åt frukost vid halv 12/12 och drog hem vid 2 typ.
 
Så nu sitter jag här och ska ta tag i mitt rum.. Har inte blivit något av de dom andra gångerna jag sagt de, bara hängt in kläder typ ;) Så ja nu ska de bli fint fint. Sen väntas Pretty Little Liars. 
Och så är de bara imorgon kvar och sen är de jul, jippi ;) På själva julafton iår är vi med farmor och farfar medans kusinerna är med sin morfar. Och sen på juldagen är min familj, kusinernas familj och min mormor och morfar (de blir famor och farfar för kusinerna) tillsammans. Så jag får alltså fira jul 2 dagar varje år med hela min släkt. Blev dock lite krongligt att skriva de där med släkten haha, lättare att säga en att skriva ;) 
 
Men ska försöka slänga in ett inlägg senare ikväll. Ha de!
Puss /E
 

02.12 inställt

Jordens undergång blev inställd p.g.a dåligt väder, återkommer med mer info senare!


Att göra någon annan glad, kan vara bland de bästa som finns

Hej på er!
Kom hem från stallet för ett tag sen. Hade Jolie idag också, och vi hade samma sak som dom som hoppa i måndags. Alltså en bana där hindrerna blir högre och högre. Våran bana låg första hindret på 50 och sista på 1 meter. Och om man klara allt fick man hoppa 1.10. Dock fick bara en göra de :P
Jolie var duktig och de gick bra tills vi skulle hoppa banan, eller de gick inte dåligt men hon blev väldigt pigg helt plötsligt och hade gått lugnt och fint hela tiden annars. Men iaf hon blev pigg men hoppade ändå av bra på 1:an oh 2:an sen 3:an kom vi in lite nära på. 
4:an försökte jag vara så mjuk i handen jag kunde som Carro sa till mig, btw hon var där, glad Elin ;) Där gick de också rätt bra och sen 5:an kom vi också rätt bra på och jag trixade inget i handen utan försökte fortfarande vara mjuk. Dock rev hon med bakbenen. Men aja, de är träning, 4:de gången jag rider henne, och får nya tips så de blir bättre vilket jag är jätteglad över! :)
Carro fick även sin present som var ett IPhone skal med henne och Ninja på :) Verkade som hon blev glad för de, tur de ;) Älskar att göra andra personer glada, de är alltid kul att se ett stort leende på andras läppar :) Och detta var de minsta jag kunde göra för Carro efter att hon hjälpt mig, varit världens snällaste, och funnits där! :)
 
Och under dagen har jag då varit på Universeum istället för Naturhistoriska, åkte med dom andra istället ;) roligare att vara där om man nu ska iväg till nått av ställerna. 
Slutade 1 så de var chill. 
 
Nu blir de rostad macka, oboy och Pretty Little Liars, bra kväll! Och bilder från idag kommer i detta inlägget också :) Ha en bra kväll!
Kramiiiiis / E
 
Bilderna är fotade av någon av Carro, Maria eller Sara ;)
 

Dagar som dessa är bra, chill

Kvällsinlägg va de ja.. Kul att inte ha uppdaterat er på hela dagen, nää inte precis! Helt tvärt emot, och jag kan inte säga att jag inte haft tid, utan de var baa min mobil som varit lite efterbliven under dagen till och från... Så ni får skylla på den!

Började dagen med att gå haltandes till skolan.. De är inte bra att gå i nya skor en hel dag i stan kan jag säga. Då får man något som kallas skoskav som ni säkert hört talas om ;)
Blev att sätta på sig ett par andra lite mjukare skor. Halta till skolan, så jäkla ont gjorde de va. Drog av mig skorna så fort jag kom till skolan, och dom fick ta plats i skåpet resten av dagen!
Sen hade jag 'Månads peng' där de inte kändes som vi gjorde någon nytta alls, haha. Gjorde ett diagram på hur mycket pengar som går åt till tjejer i olika åldrar varje månad, jättekul...

En timmas rast och sen lunch och de var Bl.a här min mobil var cp. Efter lunchen var de dags för 'Fotoredigering' som var helt okej. Lärde oss lite om programmet 'GIMP'. Efter de va de slut vid typ kvart över 2.
Drog hem och satte mig och kollade avsnitt av ' Pretty Little Liars '. Och på kvällen senare åkte granen in och blev fin med lampor och glitter och allt :)

Imorn väntas Naturhistoriska hela dagen, och sedan stallet. Lämna en julklapp där och sedan hoppträning på Jolie :D Maria ville fota också, så hoppas på så bra resultat som möjligt. Jag vet ju själv hur de är att fota där inne...
Men jaja, dags att nana!

Puss /E


Hela Torslanda, jao

Hej goingar!
Förlåt för att jag knappt uppdaterat nått idag, men har haft fullt upp!
Började dagen med att jag skulle ta bussen klockan halv 10 till Nordstan. Där skulle dom jag hamnat med (2 från min klass och 2 jag kände) och de andra, vi var 12 stycken. Vi gick till statsmuseet och där hade vi 1 timma om 'Jordens undergång' med en rolig ledare typ ;)

Var hemma på skolan igen vid 10 över 12, gick in i matsalen och vända snabbt där efter och gick ut igen ;) Upp till bilden där jag satt med Flisan och målade med Akryl. Så påhittiga som vi är målade vi samma sak och skulle se vems som blev finast. Slutade lite tidigare. Gick hem fixade iordning mig, tog bussen med några ifrån konfan in mot Domkyrkan. Väl framme samlades vi i någon lokal med typ en kyrk uppbyggnad fast i husform, haha. Ett litet altare och stolar istället för bänkar osv ;) rätt mysig lokal.

Hade lite lekar, åt tacos, åt efterrätt, gjorde någon as rolig dans trodde jag skulle dö av skratt. Ja de va lixom typ en överaskning vem som skulle göra lekarna, nämligen de 4/5/6/7 (kommer inte ihåg hur många de va) som hade en klädnypa på sig. Alltså hade den som hade den innan satt den på någon annan som inte märkte de.
I slutet hade vi en liten gudstjänst med mest sång, och var hemma igen runt 9.
Rolig eftermiddag och kväll med alla konfirmander från Torslanda, så vi var många, mååånga! ;)

Och nu har jag krypt ner i sängen för att sova ut tills Imorn då de väntas 'Månads peng' klockan halv 10 i skolan. Och efter lunch ' Foto redigering ' :)
Dröm sött! / E

<--- Min -------- Flisans --->


Kläder hit och dit

Som jag tidigare sagt så letade jag klänning till julafton och nyår! Hittade en jag gillade på nätet, men nää, då fanns den inte kvar när vi skulle beställa den.. Sen hittade jag en ny, på nelly. Grymt fin, men ändå rätt enkel framtill med en fin rygg! Eftersom jag inte använder klänning ofta alls, vill jag hitta en jag trivs i ;) Men då hann inte den komma innan jul... Så jäkla typiskt...

Så igår var jag inne på Missäy och skulle kolla efter klänning! Hittade tre stycken jag valde mellan, men den finaste va en med ett band över axeln. Lite kortare framtill och längre bak, med lite detaljer på upptill! Och med ett fint halsband och armband till skulle de se rätt bra ut tror jag :)
Mamma skulle åka och kolla på de idag, så jag skulle lägga undan de igår tills idag. Men då går de naturligtvis inte att lägga undan... Vad vill dom där klänningarna mig egentligen??

Hoppas på att de finns kvar när mamma åker dit idag! :)
Och hoppas ni har haft lite lättare att hitta kläder som ni ska ha på er ;)

Kraaamis


Dagen fick ett bra slut

Efter att jag varit i stan åkte jag till stallet med Emma och fixade lite med Peppe och Sebbe medans dom mocka. Fotade deras hoppträning, och dom hade typ höjdhoppning. Hindrena blir högre och högre och så fick man så mycket poäng som hindrets höjd och avdrag på hindrets höjd om man vägra eller sprang förbi ;) 
Sen kom världens bästa Carro, och hade med sig ett hv polo iphoneskal till mig :D Finns de någon snällare? 
Mockade hos Ninnis sen, och gick och kollade på häst hoppgruppen med Carro och Maria medans vi väntade på Marias mamma. :)
Sen åkte vi hem. 
 
Om exakt en vecka är de julafton också, yeeey :D Ge bort presenter, få presenter, mys, god mat, släkt, och att alla är tillsammans <3 Sen hade de ju varit ännu bättre om våran kära snö hade kommit tillbaka och gjort oss lite glada såhär till jul.. Verkar som den har något emot just den där dagen 'Julafton', får hoppas att den släpper de detta året och kommer tillbaka till oss ;)
 
Imorn blir de elevens val, vet dock inte när jag slutar... Sen på eftermiddagen och kvällen är de konfa avslutning inne i stan. Med alla konfirmander i Torslanda, med julbord och typ lite skojj och sånt. Mer om de imorgon efteråt :) 
Ni ska få lite bilder från idag i detta inlägget också, dröm sött!
 

/ E

 
 
 

50 minuter i skolan

Ja, som ni vet började jag 20 i 11 idag. Hade 50 minuter NO och där gick vi igenom vad vi skulle ha på elevens val och sen vid halv 12 hade vi lunch! Och då sluta vi :D
SO som var nästa lektion var inställd och spanskan därefter var också inställd! Så 50 minuter i skolan idag då, jao (Y) Där vi inte ens hade undervisning! Helt klart bästa skoldagen!! :)

20 i 11 till halv 12! (Y) gött som fan! Nu blir de stan med kompis och sen stallet! Ha en bra dag i skolan, alla ni som går där ;)

Puss / glad Elin


*Här ska de vara en rubrik*

Godmorgon på er!
Har precis fått i mig lite frukost och fixat iordning mig för skolan. Börjar om 20 minuter så de är ingen brådska ;)
Idag väntas nu då 3 lektioner och sedan kanske till stan för att kolla ett smycke till klänningen. Efter de ska jag se om jag kan hoppa på någon så jag kommer iväg till stallet, vet inte om mamma eller pappa är hemma.
Fota lite och sedan åka hem igen.

Låter som en helt okej dag tycker jag. :) åh sen ska jag ju försöka uppdatera här också. Så vi hörs senare!

Puss / E


Bästa skolstarten på länge

Hej på er!
Har precis krupit ner i sängen efter att kommit hem efter kyrkan och fika vid kvart i 10. Så idag blev de en kyrka i Gunilse med julsång istället för den vanliga!
Så ja, har ju redan dratt vad som har hänt idag. Vad kan jag mer skriva lixom.. Lite bloggtorka igen... Förslag? :)

Imorn får jag mig en sovmorgon även fast de är skoldag. Engelskan som är förta lektionen, har vi ingen! Läraren sa bara att vi kunde va lediga från den (Y) Och sen har ju min spanskagrupp och personer i den från min klass, eller aa de är bara personer från min klass i just denna gruppen ;) alltid håltimma efter engelskan. Medans alla andra 8:or har språk, haha!
Så ja håltimma där då och börjar alltså dagen 20 i 11. Så hiiiiimla göööööött!!! :D
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, får se vad som händer! Kanske åker iväg till stallet och fotar hoppspecialen med ponnysar :)
Har velat göra de ett tag men har inte haft tid :( får se om de blir så kanske :)
Men vi hörs Imorn igen, dröm sött!

/ E


Snabbt ändrade planer

När vi satte oss i bilen vid 11 ungefär så ville jag hällre åka till Frölunda Torg  än stan, orkade inte riktigt gå omkring där med massa folk runt en. Dock en del folk på Frölunda också med de är inte riktigt lika stort. Skulle kolla om vi hittade något till mig att ha på jul och nyår och kolla på ett linne min kusin önskar sig som fanns i stan. Men mamma skulle dit på tisdag eller fredag så hon kunde kolla på de då. Så ja, gick runt på Förlunda ett tag med hittade inget jag gillade i klädväg ;) Annars köpte vi ett par skor från 'Urban Project', fick de sista paret i 37 som tur var!! :) Och så hittade jag en parfym som jag önskar mig i julklapp från Juicy Couture :) 
 
Hittade en klänning på nätet för ett tag sedan som jag gillade, men självklart finns den inte där nu.. Så sitter och kikar lite på Nelly om de finns något fint där som man kan klicka hem. Ska göra lite spanska och senare ikäll ska jag på typ julgudtjänst i Gunilse istället för den vanliga. 
Men nu väntar spanska böckerna på mig.. hörs sen!
 
Puss / E
 
 

Mot stan med mammi


Serie och julmust

Hej på er!
Ingen uppdatering idag har varit lite halv trött, imorse ville jag knappt öppna ögonen. Men var ute i stallet vid 11 ungefär och satt i cafet en stund innan jag och Helena gick ut och mocka hos hästisarna. La in nytt spån och la till henne ordentligt med hö! Fixade betfor och stog och snacka i cafet innan vi gick ut och fixade iordning dom för lite ridning. 
 
Skrittade typ 25 minuter och gjorde lite serpentin bågar och så. Travade sedan en bra stund. I både lättridning och nedsitting och hon var superfin! Skrittade lite igen, tog av översta täcket och fortsatte trava i nedsittning och la sedan in en liten galopp. Trodde hon skulle vara lika pigg som igår men de var hon inte. Hon var jättefin i galoppen också. :) Travade lite i andra varvet och la sedan in en liten galopp i de varvet också. Så ja, idag var hon duktig fina hästisen!
Fixade iordning henne och gav henne mat. Fördröjde tiden lite tills mamma kom och hämtade mig, så jag tvättade hennes lock till mathinkarna och betforhinken, haha ;)
 
Åkte hem vid 4 och hoppade in i duschen, sen kom mammas kompis hit och åt middag och så, så de va la mysigt :)
Själv kollar jag Pretty Little Liars nu, med julmust, helt okej ;) Men ja, inget mer att säga, ha en fortsatt bra kväll. Och just de, till dom som ska till GFRK imorn på Pay and Jump, Lycka till! :) Och hoppas ni kommer iväg så inte vädret stoppar er :/ 
 
Puss /E
 

My place

Hemma nu efter skoldagen! Haft som vanligt en lugn dag med lektioner. Nu ska jag fixa mitt rum sedan äta och sticka iväg till stallet. Blev så att jag ska Ninja idag också. Tror de blir vanlig ridning istället för barbacka. Hon va ju rätt pigg och eftersom jag har henne imorgon också behöver hon inte spara all energi tills Imorn ;)
Lång uppvärmning i skritt och trav idag och galopp på slutet.
Så ja de är kvällens planer. Mocka och sånt står ju dock också på schemat.. Aja sånt som måste göras! :)

Hörs senare!
Puss / E


Propp mätt

Hej på er!
Hjälpte inte att jag gick och la mig tidigt igår kväll.. Lika trött som vanligt. Gick upp en halv timma innan jag började, men hann i tid ändå. Började med att kolla på film på engelskan och sen en hemkunskaps lektion där min grupp gjorde chokladpudding! La bara upp lite grann i min skål men blev propp mätt ändå! Av inte alls mycket..
Ville inte bli proppmätt för de är risgrynsgröt och julmust i matsalen ;) men får la bara ta julmust.

Sen har jag en lektion kvar, idrott, får se vad vi ska göra där! Hem sen och se vad jag ska göra. Och ikväll väntas stallet och hoppning :D Gick ju bra sist med Carros hjälp, så ska tänka på vad hon sa! Så får vi se om de går lika bra ändå, även fast hon inte är där :)

Men nu är jag inne i matsalen och de blev inte julmust... Så får bli en clementine till lunch! Puss o hej!
/E


I hope you always find a reason to smile!

Ja, kan ni gissa vad som hänt idag? Jo, skola för omväxlingsskull ;) Chill dag idag också, gött!
Började kolla på en film på svenskan och fortsätter imorn på engelskan. Fick även känna på hur de är att sitta fast i ett klassrum, på riktigt... Haha under svenska lektionens bensträckare så gick inte alla ut samtidigt utan alla satt kvar i klassrummet och typ snacka och dampa.. Två tjejer gick ut och när dom sedan skulle komma in igen så fick vi inte upp dörren. 
Precis innan hade en svarta gummigrejen som satt på dörren för att bl.a dämpa ljudet åkt av, så vi hade fått trycka tillbaka den så gått de gick. Så den hade typ hakat upp sig i låset eller nått eftersom de inte gick att vrida på.. Bra som vi är då... hahah, lyckade.. 
Fick upp den tillslut iaf, tur de ;)
 
Väl hemma vid 10 över 2, fixade jag de sista på en julklapp. Klistra in och hålla på hit och dit med att klippa och mäta var inte de enklaste.. Men nu är allt klart, allt är på, alla detaljer, allt är exakt. Jag är allt lite påhittig när de gäller sånt, hihi. Nu ska jag bara sätta dit de runt om så är de helt färdigt :) Får se vad hon säger när hon öppnar de :) big pack.
Efter de valde jag ut lite mer kort för mamma till en av hennes julklappar medans dom var på något på Victors skola. Och kvällen avslutades med te och tv. 
Blir sängen lite tidigare idag så jag orkar dra mig upp imorn.. Idag var jag så trött att jag hade kunnat somna stående.. slängde bara på mig något och orkade inte sminka mig. Kanske behöver lite mer sömn, eller?? Är de verkligen nödvändigt, har aldrig provat att sova stående ju ;)
 
Godnatt på er /E
 

Idrott nu, mer bloggning senare!


Julklapps panik

Måste bara börja med att säga förlåt för de dåliga inläggen idag.. Hade inget att skriva men var ändå sugen på att uppdatera ;)
Men nu till rubiken, julklapps panik.. Har typ 3 kvar att köpa. Och till en av personerna vill jag helst inte komma tom hänt.. Tänker så de knakar på vad jag kan köpa till henne, men har inte kommit på något än.. hmm. Vill inte heller köpa något som hon inte blir glad över lixom :/
Men tänkandet får fortsätta.
 
Lång dag men bra ändå måste jag säga. Så skönt de sista dagarna innan lov och elevens val, inga läxor eller prov (Y) Kollade lite på en innebandy match mellan killar i 9:an och lärarna en stund efter jag hade slutat och sen drog jag hem. Åkte och tog min sista spruta för någon grej, haha kommer aldrig ihåg vad den heter, bra där ;)
Och sen dess har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Kanske kommer ett inlägg senare.
 
Kram / E
 

New nails

Gjorde något med mina korta små naglar :P

 


Matte


Betyg sättning

Dagen har varit helt okej, dock har tankarna snurrat.. Men utanför huvudet har de varit bra.

Började ju då dagen med att försova mig.. Men kom iväg till skolan iaf och har haft en väldigt chill dag. Började med att kolla på redivisningar i Engelskan. Sedan håltimma och sen på NO skulle alla få reda på sitt betyg i Matte och NO då vi har samma lärare i dom två ämnena (bästa läraren)!!
Jag har i Matte ett 'C', han tyckte jag hade blivit bättre! Så de va kul, gillar ju matte! :)
I NO fick jag i Biologi ett 'C' och i Fysik också ett 'C'.
Och på min senaste Labbrapport jag lämnade in, fick jag nu reda på att jag fick ett 'A' :D! Glad tjej!

Sedan lunch och sen SO och spanska kvar!
Drog hem och fixade en grej med en Slöjd dokumentation och sen hem till en kompis. Kollade film och åt där.
Var hemma sen hela kvällen och har inte gjort något! Bara tagit de lugnt och smsat lite! :)
Men nu är de dags att sova för min del. Godnatt på er.

Puss / E


Den fuuunkar!!

Äntligen funkar appen!! Så jag kan uppdatera er.

Dagen igår var jättebra. Men kvällen slutade i tårar över saknaden av Carolien. Vet inte varför, jag började bara tänka på henne och började gråta.. Finaste ängeln! ♥
Tur att man har så bra människor runt sig. Fick slängt iväg ett sms till den ända personen som skulle förstå hur jag kände! Och efter de blev de lite bättre!

Och idag började jag dagen med att försova mig.. Är iaf lunch nu och sen har jag 2 lektioner kvar. Hörs senare!

Puss / E


Önskelistan

  • Här kommer då min önskelista. Ingen speciell ordning, önskar mig allt ;)


 Kingsland väst. 
Så himla snygg.
 
 
 

Kläder. 
 

Stativ till kameran. 
 
 

Pengar till ridstövlar. 
Fast inte just dom här
 

Sjöstjärnans ridläger. 
4 året i rad med Julia och Matilda
 

Horseshow biljetter. 
 


Hunter stövlar. 
Dock kom detta till på önskelistan nu, haha ;)
 

Extern hårddisk. 
För alla mina bilder
 

Pengar till moppehjälm. 
Bara någon enkel hjälm, då jag måste kunna åka med kompisar innan jag får min egna ;)
 
 
Kram på dig tomten /E
 
 
 
 
 
 
 
 

In tha school

Tjenare!
Är i skolan nu och slutade hemkunskapen en halv timma tidigare så ja då kunde jag skriva ett litet inlägg nu (Y). Idag väntas att fixa klart en liten sak som kommer upp på bloggen senare idag. Och sedan ska även min önskelista komma upp idag hade jag tänkt! :)

Efter skolan händer alltså detta och senare ikväll bär de av mot stallet för ridning på Jolie, får se hur detta ridpasset går. Aja mer bloggning senare!

Kramis /E


New in

Började dagen med en bra skoldag, från 20 över 9 till 10 över 2. Helt okej sådär!
Gick hem och satte mig vid datorn och tömde min kamera på bilder och satte mig och redigerade dom. Började spara lite bilder på grejer till min önskelista också :)
Tänkte rensa mobilen på lite bilder också, får se om jag hinner de idag hade tänkt plugga lite till. Iaf så försökte jag ladda ner lite låtar för att använda till en film, till vem kan denna filmen vara? ;) Men de blev något konstigt så fick laddat ner ett program för att sedan kunna ladda ner låtarna, har funkat utan de förut, men men.
 
Kom sedan på att Spårhaga Häst och Ryttare har 50 % på allt i sin butik för dom ska lägga ner den där. Så jag och mamma åkte dit för att kika om vi hittade något. Och de gjorde vi allt. En blå HV Polo jacka, typ regn/vind jacka som jag tyckte va fin. Och ett par röda whitaker byxor. Kikade runt lite där men hittade inget mer :) Lite av allt hängde kvar på krokarna, tröjor, byxor, jackor, träns, pannband och aa de vanliga ;) 
 
Så ja, ska skicka in mitt SO arbete senast 23,59 idag haha. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer, blir nog soffläge ;) Ha en fin kväll!

/E

Blå HV Polo jacka med avtagbar luva :)
 
Röda Whitaker byxor 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen idrott

Är inte med på idrotten idag tack vare min förkylning.. Hade dock gärna varit med idag. De är beeptest idag, typ lite springtest aktigt. Ville ju varit med, gillar att springa. Så lite tråkigt.. Men om min förkylning ska gå över någon gång så får jag la vila nu då :(

Idag väntas plugg och kanske något mer vet inte riktigt. Får se vad dagen har att bjuda på ;)
Ha en bra dag! Puss

/E


Hejsan hoppsan

Hej!
Bra dag idag. Valde bl.a. ämnen och fördjupningar i elevens val. En av de jag valde va 'fotoredigering' så jag hoppas jag får de nu. Man kommer använda sig av programet 'GIMP' kan inget om de så hoppas på att lära mig. Finns nerladdat på min dator, och vill lära mig att fixa headrar (stav) och sånt :)
Gick iaf i skolan till 20 i 4, Annie och Emma hängde med hem och vi fixade vårat engelska projekt. Man ska göra ett nyhets program.. Så ja, för att göra de lite roligare la vi till bloopers (stavning) i slutet.
Dom drog hem vid 7 och då fixade jag de sista övergångarna och småpill.
Efter de plockade jag iordning lite på rummet då de låg saker lite här och där ;)

Sen blev de tv och ligger just nu i soffan och kollar. Senare blir de att hoppa i säng.
Sovmorgon imorgon, så jäkla gött!! Vår spanskalärare var borta Imorn och dom som skulle göra omprov fick gå dit ändå. Men inte vi andra :D så börjar 20 över 10!!!

Väldigt intressant inlägg, eller inte. Hade inte så mycket att skriva om.. Hörs Imorn!
/E


Hade lite tråkigt

När jag var klar med mitt prov hade Emma och Annie redan stuckit så jag satt i klassrummet i 1 timma typ och väntade på Manuela och 7 till som inte var klara. Började äta med våran lärare klockan 12 när våran ( lag C ) mat tid egentligen är slut. Men om man har en lärare med sig fixar sig allt ;)

Men som sagt hade jag lite tråkigt och tog lite egopix Ba... :P


Off to school


Everything about you is just beautiful

Fick slängt in två små inlägg förut på förmiddagen, hade håltimma så då kunde jag lika väl slänga in något ;) Kom dock inte på vad jag skulle skriva om så fick bli lite 'dagens frågor' bättre än något halvt förståligt inlägg iaf.
Och som ni fick se på bild förut så har snön kommit till oss nu också :D helt bortglömda var vi trotts allt inte.
Och mer passande skor än Converse går inte att slänga på sig på morgonen om man heter Elin och de är snö ute.. hmm, ibland undrar jag hur jag själv tänker ;) 
Vandrade iaf iväg till skolan med hopp om att strumporna skulle hållas torra, och de gjorde dom allt. En lektion och sen håltimma, bra start.
Fortsatte dagen med bra lektioner och sen var dagen slut.
 
Gick hem och åt, då jag inte ätit sen tidig frukost. Hur nu matsalen kan servera broccolilåda med pasta och en sås som jag var nära att kräkas av när jag kände lukten, är en fråga man kan ställa sig.. Bra jobbat..! 
Med mat i magen satte NO-provs plugget igång och gick hyfsat fort faktiskt. Fixade alla instuderingsfrågor. Började även fundera på vad jag önskar mig i julklapp och kom fram till några saker, kommer nog upp ett 'önskelista' inlägg ;)
Och sen har jag inte gjort så mycket mer. Veckan kommer bli helt okej, skolan under kontroll med alla läxor tills varje dag. Och i helgen blir de stallet alla dagar :) iaf Lördag och Söndag får se om jag ska dit fredag. Provar mitt nya objektiv på 'julklappshoppningen' på söndag :)
 
Sov så gott, puss o kram
/E
 
bilden har en effekt, ikke svart hår ;)
 

Dagens frågor

Dagens frågor:

dagens humör: Faktiskt på gott humör
dagens mående: Jag mår bra
dagens borde: Kolla vad jag önskar mig
dagens frisyr: platt, utsläppt
dagens smink: puder, mascara, lite kajal,
dagens klädsel: svarta jeans, vit blus, halsband
dagens planer: plugga, fota
dagens vill ha: Julafton
dagens fundering: hmm, jadu
dagens beroende: min blåa vinter gos jacka och halsduk
dagens tråkigaste: att jag måste plugga
dagens längtan: Julklappar hihi eller min sista present kanske ;)
dagens super längtan: Carolien
dagens gjorde dig glad: snöööööön
dagens låt: Me enamoré


Snööööö!!


Ljuset blev mörkrets väg

¡Hola!
Började dagen med julkalendern, haha men de är ju 'mysteriet på Greveholm 2' ;) sen fixade jag iordning mig och började plugga lite.
Valde ut lite bilder till en almanacka som mamma ska skicka in så blir de en julklapp. Stack ut och foto en snabbis också på löv med frost, såg att de va så fint väder ute. Så jag får se om de blev något bra :)

Vid 3 skulle vi vara i församlingshemmet för att gå igenom lite saker som skulle hända under ljusgudtjänsten. Och vid 5 började den. De va faktiskt rätt mysigt måste jag säga. Föräldrar va där och jag började med att vara ljusbärare för en kompis då hon skulle läsa. Och sedan i slutet skulle man tända på varandras ljus i två led bak i kyrkan lixom i mörker. Så de va la mysigt.
Blev lite fel på slutet bara, eller de var inte så stort ;) lite skratt i tystnaden och gick ut för tidigt, men aja.

Väl hemma igen blev de soffläge och lite senare blev de Solsidan. Imorn blir de skola igen, med andra ord ingen sovmorgon.
Hörs igen Imorn, ha de!
/E


Fotboll

Tjena!
Varit hemma hos mormor och morfar med kusinerna idag då och bakat pepparkakor ;) hihi.
Så de blev inget stall idag för min del :( men allt kan man tyvärr inte göra.

Efter vi hade ätit och lite så, åkte jag med Julia och Matilda på deras fotbolls match dom ska spela idag.
Träffade även mitt gamla lag, eller aa vissa av mina klasskompisar då ;) dom är också här och spelar :)
Så ja deras match börjar la också snart tror jag. Julia och Matildas match börjar iaf 5 över 5 så nu värmer dom upp!

Hörs sen, puss!

/E


Välkomnar en ny månad