Middag och lite så

Valborg för min del bestod av middag och lite så med gott sällskap ;) Lediga imorgon tjoohoo! Blir lite olika saker att göra under dagen, mer om det imorgon! /E


Valborg


Blev inte så mycket med det

Blev inte så mycket redigerande av bilder idag, satt med min SO hela kvällen.. Gick hem från skolan förut, mådde inte så bra.. Tog det lite lugnt och sen satte jag igång med SO:n. Imorgon börjar jag inte förrän halv 10, ingen musik på morgonen. Slutar dock 20 i 4 och sen på kvällen ska jag iväg på middag. Men vi hörs igen imorgon, godnatt / E


New week

En nya vecka nu då. Prov och två inlämningar, hopplektion, Ninja och stallet, skola och kompisar. Japp Japp, då kör vi.
Förövrigt så sitter jag i skolan just nu och har håltimma, har även vikarie i alla ämnen idag. Slutar 3 och ska hem och skriva på min SO och sen redigera horseshow bilder! Ha en bra måndag /E


Göteborgs Horseshow

En toppen dag på Scandinavium har det varit idag. Började med Internationell hoppning där Roffe tog hem det och kom etta, kung!! Efter det var det dags för Agility, där en kille i min klass faktiskt var med hehe ;) Efter det blev det gymkhana final, och jag bombade med kort, mest på Carro ;) Efter att gymkhanan var avgjord gick vi inne på mässan. Jag träffade Carro och pratade lite med henne. Sen fick jag även med mig ett par John Whitaker handskar, ett pannband till Ninja som hon kommer bli jättefin i och ett Iphoneskal med mig och Ninja på! Bilder på det kommer imorgon.
Sen vid 2 var det finalen i världscupen, där Roffe blev 6:a, Henrik 8:a och Jens 12:a. Fullsatt Scandi, och allt var på topp!

Bilder kommer imorgon eller någon dag i veckan, det är väldigt många så jag kommer dela upp dom :) Sen ska jag även visa bilder på det jag köpte!

Men imorgon är det skola, så godnatt / E


Typ 4 hästar

Nu sitter jag hemma hos Julia och Matilda efter en lång dag. Började med att åka till stallet vid 11, och mötas av en lerig Ninja. Tog inne och borstade av henne så noga jag bara kunde. Fixade iordning henne och gick bort och red i stora manegen. Japp, hon var en liten piggelin idag med, och stark!! Gick och laddad tills hon fick galoppera och aa. Red typ 1 timme, och påväg tillbaka till stallet när vi gick förbi gymkhana ponnysarna i paddocken, blåste hon sig och höjde svansen och tog luftiga trippsteg fram, haha.
Mockade iaf hos henne och fixade mat och sen mockade jag hos Quilla och fixade hennes mat.

Åkte hem och packade ner lite kläder och åkte sen till Julia och Matilda, så drog vi bort till deras två ponnysar. Dom har ju skaffat en ny ponny nu som är 6 år och 148 så den kommer ju bli en liten häst. Men iaf en väldigt duktig lite skrutt, som kommer bli en duktig hopphäst tror jag! Pigg och framåt, härlig galopp! Idag hoppade vi den iaf lite grann, jag red den också och kom upp till 95 cm och sen skrittade vi av ute. Efter det red Matilda ut på Bobby och jag gick med medans Julia var kvar i stallet.
Var hemma hos dom igen runt 8 och nu sitter vi framför tv:n.

Imorgon blir det horseshow, äntligen!! Men, vi hörs igen imorgon då, puss /E


En lerig Ninja --- En ren Ninja


Fredag - som jag väntat

Väldigt bra fredag i skolan. Stått i Cafet med Mano hela dagen, chill! Inga lektioner eller något sånt. Gick la bra, förutom att kaffet rann över och ut på bänken och golvet i slutet... Slutade halv 2, samma tid som vi slutar för dagen, så ja. Hemma nu iaf och tar bussen vid halv 3 för att bli upphämtad av Helena, mamma och pappa är inte hemma än. Mockar och allt sånt först och sen rider jag henne, blir ett dressyrpass för våran del idag :)
Ha en bra fredag så hörs vi senare / E


Dagens outfit


Mys Pys helg <3

Wooohoo, fredag imorgon!! Har ju uppdaterat lite under hela dagen, så ni vet ju vad jag har gjort och så.
Imorgon blir det först skola och sen åka till stallet för att ta hand om Ninnisen. Helena och Evelina ska även dit också, så ensam blir jag inte ;) På lördag är jag la ute i stallet vid 11 typ, egentligen skulle Julia och Matilda hängt med på lördag för att hälsa på Ninja, men sen skulle de ha fotbollsmatch vid 12/1, så det sket sig... :( Aja, jag ska iaf vara i stallet ungefär vid 11 för att rida Ninja, och fixa hos henne, ha lite kvalitétstid med pärlan och mysa jättemycket med henne!! <3 Sen åka hem och packa, iväg och försöka hinna se lite av Julia och Matildas match. Sen ska vi iväg till deras två små hästar, jag skulle eventuellt rida deras nya häst, men får se hur det blir :) Och sen myser jag hos dom under kvällen, och på söndag blir Scandi för Horseshow :D

Jag har lite saker jag hade tänkt kolla på på mässan, några grejer kan jag lägga ut, men andra grejer är hemliga tills jag vet om det finns eller inte ;) Varesäg jag hittar/köper det eller inte så kommer det komma ut :) Men inköpslistan kommer imorgon eller lördag!
Men nu ska jag hoppa i säng, puss / E


En GHS app


Världscuphoppningen

Sitter just och kollar Världscuphoppningen på Svt Play! Fick inte tag i några billjetter tills idag :( Så blir bara söndag för min del denna veckan! Hade velat gå onsdag/torsdag, så sökte biljett lite såhär på slutet men det gick inte så bra.. Och fredag och lördag har ju jag Ninja plus lite andra grejer. Så Japp, blir en hel söndag iaf :)
Men nu ska jag fortsätta kolla, hörs sen! Kram / E


Plugg plugg..

Nu har jag slutat och kommit hem, denna dagen kommer bara bestå av att plugga... Carro frågade om jag ville rida, klart jag ville de, men kan inte... Tack vare dessa två inlämningar jag har :( Får trösta mig med att jag har världens bästa N att rida både fredag och lördag!
Men nu ska sätta igång, får se om jag skulle med mamma och kolla på skor, dock får det bara gå på max 1 timme, helst lite mindre.. Så får se hur det blir med den saken.
Hörs sen igen, kram sålänge /E

❤ ❤ ❤


För omväxlings skull - lång rast

Just nu hemma hos Alicia


Halojj

Onsdagen är över och nu väntas det bara en torsdag också innan det är helg. Har haft en helt okej dag idag, blir lite mer pluggande imorgon bara. Hade orientering på idrotten, första tjejen in i mål, faktiskt rätt kul att orientera, jag gillar ju att springa så ;) Konfan förut gick bra, nu är det bara den 19 & 22 maj kvar för övning och sen är det konfirmation. Imorgon blir det en skoldag som innehåller 3 lektioner. Sen kanske jag skulle möta upp mamma för att åka och kolla springskor, måste ha nya lite finare :) Och sen hem och plugga. Puss och kram /E


Konfa

Sitter i kyrkan nu och ska öva inför konfirmationen. Vi är typ klara här vid 6 någongång. Hem och plugga igen... Hörs sen! Puss


Börjar imorgon

Spanskan klar tills imorgon, nu är det bara SO och en svenska grej. Fixar med det imorgon innan och efter konfan. Det skulle inte vart någon konfa egentligen men eftersom det bara dök upp 7/19 pers i söndags (jag hade en anledning till att vara borta, en mycket bra anledning faktiskt) så fick man lägga in denna gången för att kunna öva och så. Börjar iaf 8 och går till 2 imorgon. Annars händer inte så mycket mer, vill att det ska bli fredag!! Men nu ska jag försöka gå och lägga mig i rätt god tid, så jag inte somnar om gång på gång imorgon bitti.

Btw, imorgon börjar horseshow, vilket betyder att det blir gymkhana där, vilket betyder att vi ska hålla alla tummar och tår för att de ska gå bra för Sverige!! Och håll några extra tummar och tår för Carro också!! Lycka till nu, krossa redan första dagen!

Puss och godnatt, / E


50 dagar kvar

Hemma från skolan, blev hamburgare till middag idag, mums! Funkade idag i skolan, kände mig inte lika hängig idag. Men det är bara 50 dagar kvar till sommarlov med helger, studiedagar, elevens val och trulsefestivalen, Wiho!!! Gick från 8 till 20 i 4 idag, nästa vecka har jag sovmorgon igen på tisdagen ;) Dagen rullade iaf på, och var inget märkvärdigt precis. Ska börja plugga lite och sen kolla PA avsnittet som jag missat. Chill dag.
Btw, appen funkar igen, äääntligen!! / E


I want friday

Är sjukt störande att inte appen funkar, vill ju kunna uppdatera här på dagarna.. Första dagen på veckan är ju iaf alltid lite seg sådär. Skolan bestod iaf av lektioner och en brandövning där larmet inte funkade, bra där.. Haha aja, gick till 3 och hängde med Emma sen och vi gjorde amerikanska pannkakor, mums! 
Mamma kom upp med god frukt till mig nu också som jag sitter och äter nu medans jag så trött som jag vet inte vad, lite blek och hängig.. Vill stanna hemma från skolan imorgon, får se hur det blir med den saken. Inte bli sjuk nu, hoppas det går över. 
 
Vill bara att de ska bli fredag, för min helg kommer bli så bra den bara kan bli, från fredag till söndag! Åh, snälla kan inte veckan bara gå fooort så de kan bli fredag!! Nåja, ska ta mig egenom veckan. Ha de gött, puss på er / E

Mysig tävlingsdag

Jahopp.. Bloggappen fungerade inte idag heller, vad är det för fel på den?? Men iaf, så var vi ju på tävling idag på Ätrabygdens ryttarsällskap som ligger förbi Ullared, så det var ju en bit att åka. Sov inte så bra inatt, men under dagen piggnade jag till lite gran efter att ha varit uppe sedan kvart i 5 ;) Carro var snäll och hämtade mig imorse och sen kom Linda och Ebba som skulle följa med också :) Var först på plats när vi kom fram vilket var, öde! Haha. Första klassen, 1.10, blev det ett litet pet i, Quilla var lite stark också. Och hoppade stoort på framhoppningen!
Chillade på de tills nästa klass, 1.20, där det också blev ett pet. Dock tycker jag att båda rundorna var så snygga så. Även idag levererade Sverige sooool, asgött!! 
 
Väl tillbaka på Alleby stod jag och prata med Carro medans hon mocka tills mamma kom och hämtade mig. Åkte med pappa en sväng som skulle köpa lite grejer och sen hem igen. Fick även slått en pling till Julia och Matilda, och denna helgen som kommer, kommmer bli super braaa! :D 
 
Hade även gått både bra och dåligt för Bohuscupen häst hopp idag, Sandra och Ninja gick iaf felfritt :) 
Vi hörs, puss / E

Tidsinställt - Ifall appen inte funkar

Eftersom appen dampade igår så passade jag på att göra ett tidsinställt inlägg igårkväll tills nu så ni får lite uppdatering. Carro hämtade mig vid kvart över 5 imorse... Och sen åkte väl vi till stallet och lastade och fixade hästen, och kom iväg till tävlingen. Ja, mer än så vet jag ju inte eftersom jag skrev detta inlägget igårkväll så.. ja. Hoppas appen börjar funka igen, annars skriver jag igen när jag kommer hem! / E

Bildbomb 2 - Caroline & Quilla utomhus


Bildbomb 1 - Manegebilder

Jenny och Caroline i manegen 
Rod Kelly & Quilla 
 
 

Sverige levererar sooool

Blogg appen har börjat dampa igen, så har inte kunnat uppdatera från IPhonen på hela dagen.. Segt! Men nu är jag iaf hemma efter en dag i stallet. Helt underbart väder, soooool, sverige levererar!! Perfekt dag, helt klart. Ett lag och några ponnysar hade även kommit till Alleby idag från typ England (tror jag), inför Scandinavium veckan som kommer nu :D Yippi, en av årets höjdpunkter, GHS!!! Resten av lagen och deras ponnysar kommer imorgon om jag minns rätt ;) Blev inget fotande i paddocken för deras ponnyer gick och sträckte på benen där efter en lång resa, så fotade Carro och Jenny när dom red i stora manegen istället. Och innan jag åkte hem satt och Maria och typ kollade när Carro putsade och Sandra tvättade Ninjas svans (haha, nej vi hade inget att göra). Och sen kan jag även förvana er, göm aldrig någon annans läderfett, då blir ni jagade med en högaffel och får nästan en dörr uppsparkad på er, just saying ;) hahaha!
 
Imorgon behövde inte jag gå på någon konfa, Yippiiii! Istället följer jag med Carro på tävling, Yippiiii! :D Men nu kommer min kväll bestå av att redigera bilder och lägga upp alla här. Så bildbomb till er och bilder till Carro och Jenny kommer. Ha en bra kväll! / E
 
Smakprov, finaste C & Q

Bilder från i torsdags

Heddan!! och jag..
 
Evelina och Roddan

Mysdag

Tog det lite lugnare med Ninja idag, skrittade ut en bit med Matilda och Olivia i början och red länge i skritt och trav. La in en liten galopp i båda varven och travade sen av, och sen fick hon skritta av länge. Efterråt stod jag bara och pysslade med henne, mockade, och fixade mat. Gick ut till paddocken och kollade lite på Maria när hon red. Hängde med henne ner till nissestallet, och sen hämtade mamma mig där efter att ha varit och hämtat hennes kompis som skulle hem till oss ikväll. 
Snart blir de att gå och lägga sig för min del så jag orkar med morgondagen också, då blir de en dag i stallet och kameran hänger även med :) 
 
Kommer lite bilder från i Torsdags snart också :) Kram / E

Mot Ninja

Väntar på att pappa ska komma hem så jag kan åka iväg till stallet. Pratat med och Maria (och typ Carro?) i telefon, Maria praoar ju på Myone så ja. Blir ridning på Ninnisen, och fixa och greja med henne! Var ett tag sen jag red henne, har blivit att jag ridit Quilla istället :) Men aja, pappa här la hemma snart hoppas jag! See ya / E


Friday!!!

Freeeedaaag, woho!!! Har precis haft min första lektion och väntar nu på att dom 2 sista ska bli avklarade. Min rygg döööödar mig idag.. Så sjukt ont gör den :( Nacken hänger också på fast gör inte riktigt lika ont, men ändåå!! Aja, hoppas det går över snart. Slutar halv 2 och ska kolla ifall pappa/mamma kan vara hemma till typ halv 3 och köra mig till stallet, annars får jag lösa de på något annat sätt :)
Ha en bra dag allihopa / E


Allt för idag

Då var även torsdagen över, en bra dag på veckan! Först en kort skoldag, sen stallet och sen vet man att nästa dag är det fredag ( :D ) och då blir de Ninja <3 ( :D ) och sen är de helg ( :D :D ) som oftast består av stall, tävling, kompisar eller konfan ( ;D ). Förresten så är konfan snart slut, nu ska vi börja fixa inför själva konfirmationen och öva och så. Konfirmeras den 1 Juni, så är la sådär 3, 4 gånger kvar bara :)

Nåja tillbaka till nuet, lektion på Heddan. Gjorde inget speciellt på lektionen, 4 hinder, enkla vägar osv. Skulle egentligen bara hoppa upp till höjden som dom ska tävla på söndag så dom fick känna lite på den typ. Hon gick på bra framåt, hoppade bra, bara jag som inte var lika duktig som hon.. Hon kom inte lite nära nån gång då jag höll lite för länge i henne. Men efter de gick de bra, och som sagt så var hon pigg och glad, lilla Heddisen :) Stannade kvar och kollade på Eve som skulle hoppa Roddan, några bra språng och några skutt blev de ;) Gick in och pussade lite på Ninja också innan jag åkte hem.

Mer imorgon, kram på er / E


Två outfits

Två outfits jag slängde ihop, kom inte på något annat. 
Tävling & Vanlig 
 
Dock ska det vara en röd tröja med i den nedanför, men den kunde inte sparas...
 

Raaaast

Tog mopparna till Emma med Alicia, Anton och Max. Har lång rast och lunch så är la kvar här ett tag. Plugg och stallet sen, men först mentorstid och idrott, hörs!! / E


Godmorgon världen


Nya tag imorgon #jappjapp

Då var tisdagen över och jag är trött som tusan. Vet inte vart ifrån men under dagen bara kom världens förkylning... Skoldagen gick rätt snabbt, efter att vi slutat skjutsade Anton hem mig (har ju så himla långt hem, hahah) men iaf, tog det rätt lugnt här hemma. Mamma hade fixat klart maten så åt och lite annat.
Imorgon blir de kort skoldag, sen plugga och sen stallet för hoppning på Heddisen igen :) Inga andra planer än vad jag vet. Ha de bra, puss och godnatt / E


Chillar på de

Har precis ätit lunch, haft idrott, spanska och SO. Just nu gör jag inte så mycket, chillar på det med Emma, Theo och Alex tills vi går in. Har typ 1 eller 2 lektioner kvar. Så vi hörs, all for now / E


Tar det lugnt

Då var tisdagen nästan slut. En helt okej dag i skolan med sovmorgon och allt. Har precis kollat klart på filmen och ska bara ta de lugnt resten av kvällen. Nu är även rummet iordning igen och ser mycket bättre ut en förut när det låg kläder och saker överallt typ hehe, men nu är de fixat. Imorgon blir de inte en lika lång skoldag, sen hem och plugga. Ha de bra / E
 

Lugn tisdag

Slutade 20 i 4. Ska städa rummet som ser ut som ett bombnerslag och sen ska jag skriva lite på min Engelska och efter de sätta på en film. En helt okej tisdag, inte någon stress eller något sånt, allt kan ta sin tid typ. Men aja, skriver sen igen! Puss


Hey Ho *Dagens


Här ska det vara en rubrik..

Inte bra alls.. Ingen bloggning idag, icke godkänt! Sitter nu iaf och får i mig litegrann att äta efter en lång dag. Började med att komma försent till skolan, ha matte och sen håltimma, engelska, lunch, So och till sist spanskaprov. Efter de gick jag hem till Annie som hade slutat efter SO:n, hon hade fixat lite att äta till mig, duktig kompis! Efter de åkte vi iväg till hennes medryttar ponny. För tillfället fick Tw bara tömköras ett litet tag efter att ha varit hos veterinären, vet inte hur länge men de var tydligen inte så länge. Så vi var ute och tömkörde henne och så. 
Kom hem förut och har inte gjort så mycket sen dess förutom att duscha och ätit lite. Imorgon har inte jag någon musik på morgonen för den andra halvan ska ha båda lektionerna, så gör vi tvärtom nästa vecka. Så imorgon börjar jag inte förrän halv 10, väääääldigt gött!
 
Hörs mer imorgon, hade inget att skriva om idag typ ju... / E
Inte alls suddig... Heddisen!! :) och jag..
 

Mer imorgon

Inte mycket mer att säga idag.. Pluggat spanska och missat tävling. Mer bloggning imorgon, nu är mitt huvud slut kört, ajj huvudvärk!
Puss o godnatt / E


Orkar inte

Japp, här sitter jag, hemma, och pluggar till mitt spanska prov som jag har imorgon... Skulle egentligen varit på Alleby idag men det blev inget med det, åhhh ville ju dit, jäkla skola :(( Nåja, ska väl fortsätta plugga. Och ni som är på Alleby, kolla och ha roligt för mig också :) Så ska jag försöka lära mig något i dehär böckerna.
Puss o haj / E


Tävlingsdag x2

Ännu en tävlingsdag avklarad med bra resultat och allt man kan önska. Carro hämtade mig vid 10 i 7, lastade halv 8. Efter Sandra hade kommit åkte vi. Och hann kolla på ganska många starter innan vi lastade ut till 1.10. Där gick dom felfritt, dubbelnolla med en snygg runda och fick en 14:onde placering! Bästa tjejerna!
Sen var de många starter igen innan vi behövde lasta ut till 1.20. Där fick hon ett litet pet, men rundan var grymt snygg!! Dom e hel grymma ju! Efter de åkte vi hemåt och kollade på Pay and Jumpen som var på Alleby. Jag ställde mig på banan med Maria och efter det va slut mockade jag hos Quilla, bytte täcke på Ninnisen, sa hejdå till C och åkte hem.

Här hemma har jag bara tagit de lugnt. Imorgon blir det en pluggdag, hade igentligen tänkt åka ut till stallet för att kolla på första omgången av bohuscupen ponny hopp, men icke de :( Måste plugga, så nästa omgång får jag allt ta och kolla på istället, vill ju se alla som ska va med :( Men aja, sånt är livet ibland. Nästa gång, nästa gång!! Men innan jag somnar typ ståendes så vill jag hinna publicera detta inlägget ;) Ögonen går i kors, måste sova ikapp lite känns det som, huvudvärk och trött...
Kram på er / E


Bästa stallet, bästa folket & bästa hästarna

Efter att ha tagit mig igenom skoldagen drog jag hem och sen körde pappa mig stallet. Träffade Carro som skulle rida vilket jag också skulle, så jag fick sadeln (yippi) och hon red barbacka. Quilla var lite fjantig för lite ljud utanför i början men skötte sig ändå bra. Gick la helt okej när jag red, har inte hittat knapparna på den hästen för 5 öre känns de som, men men de gick helt okej. Dock var hon riktigt fin fram mot slutet :D Efter de fixade jag iordning henne med Helena, gick till cafet och ba var där tills jag gick ut till stallet och mockade. Sen började ett dampanfall och skrattanfall på typ 20 min från mig, Helena, Flisan, Carro, Matilda och Ebba i lilla privat stallet. Hahah så jäkla stört var de va, haha skrattade så jag hade ont i magen. Både människor, grepar, skottkäror, sadelbockar och dörrar flög hit och dit... 
Efter de började jag med mitt putsande av sadeln som jag skulle gjort en halvtimma tidigare haha.. Gav båda hästisarna betfor och la in sadeln i transporten och åkte hem. 
 
Imorgon hämtar Carro mig vi typ 7 och då blir de tävling i Trollhättan med Ninja, 110 & 120. Wish her good luck :) Allt för nu, puss på er, vi hörs imorgon / E
 

Häst helg blir de ja

Var i stallet runt 5 och träffade Carro, mockade hos Ninja och hoppade Heddan samt träffade Maria och Matilda och kollade när Eve red. Heddan gick bra idag också, kom in lite fel på några språng men annars var hon duktig. Hoppade både långa och korta vägar till hindrerna, antingen nästan en hel långsida eller bara några galoppsprång. På den långa vägen mot en oxer ville hon gärna lägga in ett extra galoppsprång när jag ville tryckt av henne, vilket hon hon gjorde och kom in alldeles för nära. Men de fixade vi lite bättre när vi kom igen. Annars tyckte jag de gick helt okej.
Snackade med lite folk och gick bort och kollade när Eve red Roddan som jag hade lovat att jag skulle göra. Och efter de åkte jag hem.

Imorgon ska jag till stallet efter jag slutat typ och rida Quilla :) Blir ett dressyrpass antingen i paddocken eller i manegen, beror på vädret. Även vädret avgör om jag skrittar av ute eller inne ;) Sen blir de la bara vara i stallet under kvällen tror jag. Hela helgen kommer bestå av häst, häst och lite mer häst. Idag var de stallet, imorgon blir de stallet, på lördag blir de tävling, och söndag kanske de blir stallet för tävling på Alleby om inte jag måste plugga.. Annars hjälper jag till på den tävlingen. Lutar just nu mot att jag måste plugga då jag inte har så mycket annan tid till de just nu, aja de kommer fler bohuscup omgångar! ;)
Men nu måste jag sova, grymt trött / E


Håltimma

Håltimma nu, sitter hemma hos Max med Emma, Alicia och Amanda. Tog mopparna hit, och nu sitter vi och äter typ. Börjar igen 10 över 12 och åkte la hot vid typ kvart i 11. Har bara idrott kvar och en kort mentorstid kvar idag sen slutar jag, ska göra engelska prov och sen hem. Plugga lite och sen iväg till stallet. Så vi hörs under dagen, puuuuss / E


NYA VÄSTEN


Gokväll

Idag har bloggen stått tom... Inte bra! Dagen började iaf med att jag försov mig, vaknade en halv timma innan vi började. Efter att ha hoppat upp ur sängen och dragit på mig kläder började jag med att spilla på min tröja, bra jobbat.. byta tröja och i full fart hoppa in i bilen med pappa som skulle iväg till jobbet. Bra start på dagen.. Annars har väl dagen rullat på, jag har varit lite nere, sen igår kväll, vet inte riktigt varför. Bara kännt mig nere. 
Kom iaf hem senare och tog de lugnt ett tag och pluggade sedan lite innan jag gick ut till Prinsen. Han fick komma ut och hoppa lite, lille skrutten! Sen har jag inte gjort så mycket mer. 
 
Imorgon har vi inställd NO på morgonen, så jag börjar inte förrän 20 över 9, då är de Bild i halvklass medans dom andra har hemkunskap. Bild har vi i 1 timma, sedan långrast igen tills de andra slutar hemkunskapen, sen lunch och idrott kvar bara! Efter det ska jag göra mitt Engelska prov och sen hem och plugga och sen iväg till stallet åh hoooppaaaa :D Så sjukt gött med inställd lektion på morgonen, yippi! Men vi hörs igen imorgon, puss o kram / E
Finaste hjärtat, jag saknar dig!

Ni är bäst!

Gäspar hela tiden just nu typ, riktigt trött. Lång dag i skolan som sedan fortsatte med att Carro hämtade mig efter skolan för att åka iväg på träning. Hon hjälpte mig med Engelskan i bilen och träningen gick bra, tycker jag ;) Jäklar vilken balans hon har asså, fattar inte hur hon kan sitta kvar i Quillas språng, shit vad hon hoppar! Suuuuper duktiga! :)
Jag är iaf så trött att jag hade kunnat somna stående.. Hoppar i säng tidigt ikväll och försöker få lite sömn tills imorgon, ny skoldag, ny pluggdag, sen får jag se vad dagen har att bjuda på. Allt för ikväll! / E

Vad hade jag gjort utan er 2? Så glad att jag har er, bäst! <3


Träning på G


Dagens #jappjapp


En måndag som denna

Efter en dag i skolan med moppeåkning och lektioner åkte jag ut till stallet. Blev ingen hoppning för min del idag, Heddan hade tävlat igår och skulle redan gå hoppning idag, så det blev inget med de :( Men får la skriva upp mig någon annan gång istället. Stannade iaf kvar och kollade på gruppen och åkte sedan hem. Fick min väst av Carro, fick dock lite panik över om den var lite för stor eller inte... Men ville börja använda den så bestämde mig för att den passade perfekt! :) Glad att jag väntade tills denna hade kommit in och inte köpte HV Polo västen, då hade jag ångrat mig.
Imorgon står träning för Carro och någon av Quilla eller Ninja på schemat, och jag ska hänga på. Med oss i bilen gör även mina engelskaböcker oss sällskap, kan de blir bättre? Ej ja! Aja, Carro är la bra på engelska så får fråga henne om hjälp, hehe ;) Sen är de inte så mycket mer som händer, lördag blir de tävling med Carro och Ninja och Söndag tävling på Alleby där jag kanske ska vara funktionär, men får se. Men innan dess är de 4 skoldagar kvar, en hopplektion, en träning imorgon, och stallet på fredag.
Kramis / E


Lite bilder från igår

 
 
 
 

First school day

Godmorgon, nu sitter jag i skolan och har håltimma, så passar på att blogga lite. Har typ 3 lektioner till idag tror jag, något sånt. Nåja, senare blir de hoppning, måste bara kolla upp när de börjar haha kan vara bra att veta ;) Får la vara där i god tid så jag hinner fixa Heddan, hon brukar ju inte vara så glad när de gäller att göra iordning henne ;) De 3 gångerna jag har ridit henne har Evelina gjort iordning henne åt mig, de ända jag gjort är att sadla 2 gånger hehe, gött! Men aja, innan de blir stallet ska jag ta mig igenom första skoldagen efter lovet, orkar inte...
Hörs senare, puuuss / E


Nämen tjenare

Sitter nu och pluggar engelska, kom hem förut vid halv 2 och sen dess har jag varit trött typ. Haft en rätt bra helg, men hade självklart vart hemma mycket hellre och hängt med på tävling, men men, de kommer fler hoppas jag :) Vart ute och tagit lite bilder som jag slänger upp till er om jag hinner ikväll, annars någon annan dag.
Åh, våren är verkligen på väg nu, gå i skinnjacka och solbrillor, perfa. Love it. Nåja, imorgon blir de hoppning för Carro i hennes grupp. Aldrig ridit för henne förut på de sättet, så får väl se om jag känner mig lugn imorgon också eller om jag blir kanske lite nervös, hihi ;) Ska iaf ha Heddan så de är bra. Kollade på filmerna på oss från i torsdags också och vet nu vad jag ska göra lite bättre imorgon.
All for now, kramis / E


Himlens finaste ängel

We might be apart but I hope you always know, you'll be with me wherever I go.


Movie time

Dålig uppdatering, I know! Men vad ska jag skriva lixom? "Tja, nu har vi varit på en gudstjänst, vi sjöng lite, bad en bön och satt och stod upp, och så gjorde jag typ världens busigaste sak och inte lämna in min mobil :o" Hahah, okej, nej jag var inte seriös med den texten, men ändå, de hade typ blivit sånna korta och inte seriösa inlägg typ ;)
Nu sitter vi iaf och kollar på en film, och man får se när Jesus korsfästs... Förut idag delade vi upp alla konfirmander i sina konfagrupper (handboll, Torslanda, björlanda 1 och björlanda 2). Jag är ju med i Björlanda 2 (pusselbit 2) och vi ska dela våran grupp i 2 så vi blir 9 i varje på själva konfirmationen, så min grupp konfirmeras på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. Då får de plats mer folk i kyrkan hade dom tänkt. Men iaf... Så övade vi lite och pratade lite om vad vi ville ha med och inte, och de gick la bra ;)
Sen var vi även ute och gick en stund och nu kollar vi film, en helt okej dag faktiskt! Imorgon är bär de av hemåt igen, och jag får då börja mitt "kära" pluggande igen, yippi.... Men nu har jag inget mer att säga, så kika in igen senare så kanske de har kommit upp något... Vem vet?? Puuuuss på er / E

Och nej, de är inte min jacka, de är Emmas.


Deevide

Tja! Försov oss imorse, #deevi, vaknade när man skulle vara nere vid frukosten men aja. Efter att jag och Annie somnat vid 4 tack vare att Emma gått, pratat och lekt rövare och vällt bord i sömnen (vilket var rätt roligt att se på) så var vi rätt trötta efter att inte ha kunnat sova. Men jaja, nu har vi precis snackat lite med dom vi ska konfirmeras med och ska strax ner och äta lunch. Senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Carro är iaf iväg och tävlar idag, lycka till till henne! Nåja, nu ska vi börja dra oss, kram på er / E


De är så vi gör det

Precis varit ute och gått/sprungit lite med med några ledare efter oss... Lite senare planer är att kolla på en sak ute i skogen med några goa guys, får se om vi tar oss ut bara ;) Ska försöka göra detta så YOKO de bara går, you only konfirmeras once ;)
Vi var här vid typ 5 och sen dess har vi lyckats hänga ut en stol, gardin och en lampa i fönstret. Tappat bort en nyckel och trillat lite, jaja, snart är första dagen avklarad. puuuuuss på er / E


10 sanningar om mig

Jag är petig när jag mockar plus att boxen måste vara fin (platt och jämn) även om hästen ska in direkt efter 
 
Jag funderar på att göra lite slingor nu till sommaren
 
Jag har haft 4 medryttarhästar på lite mer än 2 år
 
Att rida Ninja, följa med på tävling och vara i stallet är de bästa jag vet
 
Mina kusiner står mig grymt nära
 
Jag har höga krav på mig själv
 
Jag har svårt att ta mig upp på morgen förutom när jag ska till stallet
 
Jag har typ aldrig samma kläder två dagar i rad 
 
Jag vill helst aldrig säga nej, förutom när jag verkligen inte kan 
 
Jag kan inte äta tidigt på morgonen 
 
haha japp japp, de kom jag på just nu iaf 

Elin vill ha

 
 
 
 
 
 

Just saying

De kommer iaf 2 till inlägg idag, kanske något mer där inemellan. Alltså, idag får ni mycket att läsa :) Strax kommer de första av dom 2 upp.


Morning - va de ja

Japp Japp här sitter jag i soffan efter att ha ätit frukost och sovit länge. Jag ska starx börja packa ner vad jag ska ha med mig och så, sen plugga lite till. Ska även försöka fixa lite tidsinställda, får se vad jag kommer på att skriva om.. Hittills vet jag bara en sak jag kan göra i ett tidinställt, får tänka lite till ;) Ingen Ninja för min del idag :( Buhu, jag kan inte ha Ninja idag och jag kan inte följa med C på tävling imorn, blää för konfaläger, vill va hemma. Nåja, vi hörs, dvd! Puss 

Godnatt bloggen


Sitter ba här

Just nu sitter jag och kollar på gruppen efter mig. Heddan gick jättebra idag, och jag kände extra mycket idag att 90 inte är högt längre, gött! Hoppade iaf 4 hinder som stod i mitten på en sicksack rad typ. Och som sagt så är jag nöjd. Åker men Evelina hem efter denna lektionen och sen får jag se vad som händer ikväll, orkar inte plugga mer idag så kanske blir film eller nått ;)
Mer pluggande imorgon innan jag åker iväg på konfa läger och kommer hem på söndag.

Förut blev de att jag åkte hem till Eve, vi tog lite bilder och så hjälpte hon mig med engelskan och så åt vi innan mamma kom och hämtade oss för att åka hit. Nåja, all for now. Kram / E


En dag som denna..

Nu har jag kommit hem, sitter just nu och funderar på vad jag ska gör idag fram tills ridningen ikväll.. Just nu lutar de lite mot att träffa Evelina eller något sånt, får se. Dagen började iaf gott och bra med pannkaksfrukost och fortsatte riktigt slappt tills jag åkte hem. Som sagt så blir de stallet senare idag och hoppning på Heddis, ska även se om Carro kanske är där så får hon skriva upp mig hennes hoppgrupp för igenridning. Annars får vi se vart denna dagen tar vägen, hoppas ni har de bra iaf :)
 
Som ni även ser så har bloggen fått ett helt nytt utseende, header, design, meny och allting är ändrat av Evelina (länk finns längst ner i menyn). Och så fort hon orkar ska hon även sätta in en eller två till bilder i den rullande headern. Och kanske ändra en av bilderna i headern också, så helt klart är de inte än, men de får ni ju reda på när det är ;) Jag är iaf supernöjd hittills, tack Eve!! 
 
Hoppas ni får en bra torsdag! / E
Lilla pärlan <3

Ursäkta röran, bloggen är under renovering en stund


YäYä

Vad vill du ha just nu?
Svar: Min schockemöhle väst, hihi ;)
Vad är du rädd för ska hända?
Svar: Att någon nära skadar sig, eller någon kompis eller någon av hästarna
Vilken är den bästa Serien?
Svar: Pretty little liars!
Vad irriterar du dig på just nu?
Svar: Vet inte
Vem skulle du vilja se ut som?
Svar: Hmm, vet inte men någon snygg
Om du hade en miljon, vad hade du köpt?
Svar: Skulle köpt egen häst men då hade jag ju inte haft tid att rida Ninja :( Annars hade jag typ köpt fina grejer och typ rest eller nått.
Vad ångrar du mest av allt?
Svar: Vet inte
Vem bråkade du senast med och varför?
Svar: Ingen aning
Skulle du kunna hoppa fallskärm?
Svar: Ja det skulle va as coolt, fast typ läskigt
Tror du att man kan vara vän med sitt ex?
Svar: Ja om de inte hänt något väldigt dåligt så
Vilket är ditt favoritämne i skolan?
Svar: Matte & Bild
Läser du bloggar? Isåfall, vilka?
Svar: Typ kompisars och några kända bloggar.
Hur vill du att ditt liv ska se ut om tio år?
Svar: Då är jag 25 så jag hoppas på pojkvän, hästar, jobb osv :)
Vad står det i ditt senaste mottanga SMS?
Svar: "Nää, hur så?"
Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?
Svar: Mig & Ninja på bakgrunden och på hemskärmen har jag mig och Ninja också
Vad ska du göra nu?
Svar: Fortsätta plugga

/ E


Super härlig dag

Hej på er, vaknade vid 10 fick i mig en god frukost, pluggade lite och pratade med Emmsi. Sen var jag ute och gick i ungefär 50 minuter i de fina vårvädret, rensa tankarna och lyssnade på musik. Snart ska jag sätta mig och plugga igen och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ikväll blir de nog iaf prata med en kompis och kolla film.
Ha en bra vårdag, jag hade inte sagt nej till en liten uteritt idag.

Kram på er! / E


Tävlingen igår, plus lite till

Ja, igår då, tävling. Var i stallet vid 8 med Felicia, Ebba och Evelina som också skulle med, och Carro dår förstås annars hade de blivit lite jobbigt ;) Lastade iaf 8 och tog väl typ en halv timme, 40 minuter dit. Hann kolla på rätt många starter innan vi lastade av Quilla och mötte Gunilla och Linda. I första klassen fick hon 2 ner, verkligen små pet, Q blevstark, ännu lite mer inne på banan ;) 
Sen var de över 130 starter innan Carro startade sin andra klass, så vi satt i cafeterian i över 3 timmar.. Haha, visst låter de kul, gott sällskap hade vi iaf :) Gick iaf tillslut ner och lastade av igen och i den klassen blev de också två ner, men båda rundorna var snygga!! Grymma C & Q. Var hemma igen vid 5, så snacka om en lång dag. Mockade hos Ninja när vi kom tillbaka och kollade lite på hoppspecialen innan jag åkte hem. Jag tog ju inga bilder under dagen, Evelina hade min kamera och tog kort med den med sitt minneskort i, så hon har bilderna. Dock skickade hon några bilder på mig som jag funderar på om jag ska bjuda på, hmm.. Ska jag gör för typ en gångs skull? Aja då, bjuder lite då då ;)
 
Annars händer inte så mycket, är hos farmor och farfar nu, torsdag ridning, på fredag får jag inte träffa Ninnis :(( Ska på konfaläger tills på söndag från fredagen... Inget mer att säga nu.
 
Puss o haj / E
 
 
 
 
 
 
 

Nu e jag trött kan man säga

Imorgon får ni allt ifrån idag, är verkligen grymt trött, så orkar inte skriva de nu... Men imorgon får ni de, glöm de inte ;)

Puss o godnatt


Så Carro

OKEJ, jag ser ut som en kines, men Ninja är fin <3


Solig tävlingsdag