A few days

Hörs om några dagar igen, tills dess blir det ett litet uppehåll för bloggandet! Puss och kram 




Christmas is over

Hej på er! Hoppas att ni har haft en helt underbar jul verkligen! Min jul har som alltid varit helt perfekt och firats i två dagar med mina kära närmsta släktingar och familj som betyder så otroligt mycket. Hela julen tycker jag verkligen om, samt nyår! Har iaf haft jättebra dagar och fått så mycket fina paket så det är inte klokt. Lika glad varje år när man i princip allt man önskar sig, så tacksam verkligen! 

Hade tänkt lägga upp bilder på allt men idag har jag inte haft någon tid över huvudtaget då det först var stan imorse och sen direkt till stallet. Det sämsta är att man måste fota under dagen för att det ska bli bra ljus... Tror inte jag kommer lösa det imorgon heller tyvärr så får bli nästa år helt enkelt. Det är ju nyår på onsdag och jag åker iväg på söndag till Norge för skidåkning och kommer spendera nyår där. Så jag får ta bilder på alla julklappar när jag kommer hem igen! 

Världens bästa mammi 


Almost X-mas

Efter en mysig dag och kväll ligger jag nu i sängen. Har spenderat mesta dels av dagen i stallet där jag och Ninnis tog oss en uteritt där allt var läskigt enligt henne. Tur att hon e bäst, då kan man lixom glömma hennes mindre bra sidor ;) Har sen iaf fixat här hemma och nu under kvällen suttit framför uppesittarkvällen med la familia och myst. 

Imorgon kommer morgonen att spenderas i stallet. Mys, julaftons morgon med hästisarna och allt gott folk! Kommer sedan iaf fortsätta till farmor och farfar och ha en mysig julafton med dom. Sen firar ju alltid jag och min familj jul två dagar. Ena dagen med farmor och farfar och andra dagen med mina kusiners familj och mormor och morfar. Så den 25:te blir det en till julafton och jag älskar det såå mycket!! 

Puss och godnatt 



Det finaste jag vet




Dan före dopparedan

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ligger och vaknar till liv i sängen. Imorgon är det julafton, helt sjukt!! Vart har året tagit vägen? Det roliga är att det har gått så sjukt fort men ändå har man hunnit med så mycket. Julstämningen och känslan ligger ju inte i vädret iaf.. Lite tråkigt, hade gärna iaf haft lite frost på marken men helst snö såklart! 

Ska strax fixa iordning mig lite frukost och sen städa rummet osv innan jag beger mig till stallet. Väldigt sugen på att rida ut en sväng idag på min favorit prinsessa så vi får se. Sen ska även Carro få sina julklappar inför imorgon och så ska jag väl bara fixa och så som vanligt. Hoppas att ni får en underbar dag, puss och kram 



Goodnight

Efter en bra kväll säger jag nu godnatt, vi hörs igen imorgon! Puss 



En outfit




Hela helgen

Hej på er! Verkar inte spela någon roll att det är lov, bloggningen är fortfarande lika dålig på helgerna.. Har iaf haft Ninnis hela helgen där vi har gjort lite varje, ridit ut, hoppat och igår blev det lite dressyrarbete på eftermiddagen. Har också vart den årliga Julklappshoppning på Alleby där det blev massa fina rundor ifrån både privat- och ridskoleryttare. Jag fick även delta i luciatåget då jag blivit nominerad haha. 

Well well, nu är det iaf måndag och endast 2 dagar kvar till julafton. Därför är jag nu påväg in till stan för att försöka fixa julklapp till julklappsspelet.. Gud, vad ska man köpa? Senare under dagen blir det en sväng till sjukgymnasten och efter det stallet. Ha en toppendag hörrni! Puss



one new

Marc by Marc Jacobs Ipad fodral
- Raglady-
 
 
 

Challe man

I väntan på en kompis hade jag nu tänkt skriva lite till er. Har under dagen bara varit i stallet och fixat och så. Red imorse ut med Carro och senare fixade vi i stallet innan vi åkte till Challe. Lill prinsen e stor nu haha. Åkte sedan iaf hemåt igen och jag fixade lite med Quillis innan jag åkte hem och åt en god middag med la familia. Nu ska vi ut lite och sen får vi se vad som händer. Hoppas ni får en bra kväll, puss



Fredag och lov

Godmorgon! Vaknade för en stund sen runt halv 9?? Varför vakna så tidigt när man äntligen har fått lov.. Nåja, ska iaf strax fixa iordning lite frukost och återvända till sängen för lite GG om inte det senaste PLL avsnittet har kommit ut. Senare blir det stallet och lite hoppning på Ninja för att senare ikväll gå ut och äta med stalltjejerna då Fille fyller 20. Ingen stress idag och bara roliga saker, en bra dag helt enkelt. Vi hörs igen lite senare! Puss och kram 



Stalldags

Jag kan ju inte precis säga att jag fick bästa starten på mitt jullov. Skulle ju som sagt till läkaren men det ringde dom och ställde in. Eller dom sa att jag skulle fortsätta ta medicin en omgång till och så fick jag tid igen 13 januari. Detta var sjukt segt då jag verkligen har ont och inte tycker medicinen hjälper.. Nåja, ingen mer ridvila iaf, imorgon ska det hoppas lite på min favorittjej och sen har jag henne hela helgen. 10 dagar och jag blir helt tokig!

Är iaf påväg hem ifrån sjukgymnasten nu och ska ut till stallet hade jag tänkt. Vill egentligen rida igen idag men vet inte riktigt om det går? Får se helt enkelt :) 



God morning

Eftersom att jag aldrig riktigt gick och la mig igår förräns klockan blev alldelse för mycket så var det ganska segt att gå upp imorse.. Men men, upp kom jag iaf och nu väntas skola, lite julklappsspel men klassen och avslutning. Trodde dock att jag inte skulle ha så mycket att göra efter det men istället fick jag en ny läkartid. Min vila och medicin nu under dessa 10 dagarna har inte hjälp någonting.. Så nu hoppas jag verkligen att dom säger något annat! 

Annars så har jag lite planer på att åka till stallet ikväll, har inte så mycket annat för mig så varför inte lixom ;)) Well well, ni får ha en jättebra dag allihopa! Puss 



One week left

Har precis landat i sängen efter en bra dag. Endast en vecka kvar tills julafton och innan dess har jag bara roliga saker framför mig, känns som att allt fallit på plats och livet bara rullar på. Får ta vara på det ändå eftersom det varit lite upp och nergångar, men nu, alltid varit glad så men nu känns allt tipptopp!

Har under dagen varit i skolan och haft 2 väldigt onödiga lektioner innan jag slutade vid halv 12. Mötte då upp mammi inne i stan och köpte en klänning till julafton och fick även med mig ett par jättesöta vantar hem. Lite senare så hämtade Carro upp mig och vi åkte och hälsade på Challe bus, den lilla saknade prinsen som har det så bra så! Sedan vidare mot Alleby och GFRK medan kvällen bara spenderats med min favorit syrra <3 Finns ingen som hon, världens bästa! 

Nu ska jag krypa under täcket innan lite skolan och avslutning väntar imorgon innan jag går på lov. Puss och godnatt! 



Morning sunshines

Igår kväll påminde mina kära klasskompisar mig om att första lektionen idag var inställd. Jag hade helt glömt av det så tack till er! Så nu kunde jag ta en buss mycket senare och sova någon timma längre. Slutar iaf 12 och ska då fixa lite med grupparbetet innan jag börjar dra mig hemåt igen. Senare planer för dagen är att åka och pussa lite på Challe bus och sen åka till stallet :) Hoppas ni får en fin onsdag! Puss 



Snart lov

Hade tänkt gå och lägga mig strax eftersom jag börjar 8 imorgon och måste då gå upp ganska tidigt.. Har iaf börjat känna mig mycket bättre nu under kvällen vilket verkligen va bra. Ändå skönt att det är sista veckan så man ändå kan stanna hemma utan att sen bli jättestressad över att man missat något i skolan. Men nu är det bara två dagar kvar innan jag går på lov i 3 veckor, eller 2 veckor och 6 dagar ;) Ska verkligen njuta och ta vara på tiden utan plugg och stress, ha en underbar jul like always och sen att skidresan blir super över nyår! 

Puss och godnatt lovers



Gossip girl

Inlämningen är klar, och jag kan inte göra mycket mer idag. Slutar ju skolan på torsdag och denna inlämningen ska vara inlämnad på fredag, så det är verkligen sjukt skönt att fått klart den. Dessa dagarna som är kvar denna veckan ska jag: 

Onsdag: Hälsa på Challe med Carro, stallet och fixa klart en film med min grupp i skolan
Torsdag: Skola och julavslutning, köpa julklapp till julklappsspelet och stallet 
Fredag: Hoppa Ninja lite och middag med stalltjejerna för Felicia som fyller 20
Lördag: Inget planerat 
Söndag: Julklappshoppning



Home alone

Morning! För min del idag så blir det till att stanna hemma då jag vaknade och inte alls mådde bra.. Brukar gå till skolan ändå om jag känner lite grann bara och så brukar det släppa under dagen. Men idag så mådde jag verkligen inte bra så valde att stanna hemma ändå. Dock så har jag lite att göra trots att jag är hemma, en företagsekonomi inlämning som jag kan passa på att försöka fixa med lite idag. Resten av veckan är full med saker så jag är gärna lite bättre imorgon om kroppen vill tillåta det. Well well, vi hörs senare igen puss



All I want for christmas is you




Vattendroppar på fönstret

Vad händer med bloggningen på helgerna? Ska verkligen försöka bättra mig med den biten. Annars så är det måndag morgon igen och en regnig sådan för den delen.. Hade varit mycket mysigare om detta regn kunde vara lite snö istället och göra våran mark lite vit. Jag går iaf i skolan idag tills klockan 12 och efter det ska jag in till stan för att fixa med lite olika grejer. Senare ska jag till sjukgymnasten och ikväll blir det stallet för att kolla på min hoppträning. Jag vill sååå gärna vara med men jag känner av axeln ibland igenom min medicin.. Och dessutom har jag inte kunnat rida varken Zoey eller Ninja så då vill jag inte hoppträna heller, känns så taskigt! Men imorgon igen har det gått en vecka så då får jag börja igen lite smått :) 

Ha en superbra måndag allihopa, pussar



God kväll

Efter en bra dag som har spenderats i stallets så har jag och mammi nu under kvällen haft lite pepparkaks - och julmys. Var i stallet runt 10 imorse för att kolla på Helena när hon red Zoey på sin lektion. Det gick bra även fast hon själv inte tycker det men jag tycker hon har gjort ett bra jobb med henne dessa dagarna. Jag vet själv att det verkligen inte är en häst man rider in sig på snabbt. Jättestort tack till dig också för att du hjälpt mig så himla mycket nu när jag inte fick göra så mycket!! <3 Linda fick även klarat av Ninja dom dagarna Sandra inte hade henne. Och det är inte heller en häst man hittar knapparna på diiirekt men Linda tyckte om henne iaf, tur det :) 

Så ja.. Vad har jag gjort under dessa dagarna då? Ingen ridning och ingen mockning, fick knappt köra ut skottkärran för Helena haha. Jag har i princip blandat mat, gått med Quilla, tvättat och fixat med Zoeys ben och kollat när dom rider. Mysigt att bara pyssla med hästarna också men vill verkligen rida, till och med mocka för den delen. 

Carro kom hem idag iaf, som jag saknat henne!! Så henne träffar jag imorgon när vi ska med Ebba till GFRK där hon ska hoppa Pay and Jump på lilla Polo. Hästhelg helt enkelt, känns bekant? ;) 



It's friday

Hejsan, mår ni bra? Gud det känns som det inte alls va längesen jag skrev att det äntligen va fredag och nu är det de igen. Året är snart slut lixom, vart tog det vägen? Allt har gått så himla fort och ändå har det hunnits med ganska mycket under årets gång. En sån här månads summering, hade det varit intressant? Jag ska försöka sätta mig med en sån faktiskt och försöka få ihop den och sedan ut här. 

Nu snart iaf ska jag ut till stallet och har precis kommit hem från skolan. Slutade halv 12 eftersom sista lektionen var inställd och då gick jag och köpte julklapp och sedan käkade med några kompisar. Nu måste jag börja dra mig, Ninja ska få lite massage klockan 3, och efter det hade jag tänkt gå med Quillis och fixa lite innan Helena kommer för att rida Z. Blir ridning efter lektionerna och sen ta hand om hennes ben, så kommer nog komma hem lite senare ikväll. Ha e jättebra fredag allihopa! Puss och kram 

Details från Raglady förut 


Don't let them take your happiness

There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it. You surround yourself with people who make you laugh. Forget the bad, and focus on the good. Love the people who treat you right, pray for the ones who don’t. Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living.

Jag läste detta citat tidigare idag och jag kan ju verkligen inget annat än att säga att det stämmer så bra! Helt ärligt, varför fortsätta att försöka ta vara på en kompis som suger ut all energi ur dig genom att inte ge något tillbaka? Jag tror knappast att du är värd att bli behandlad så. Att hela tiden ställa upp på kompisen, försöka se till att ni träffas, men det är aldrig något av detta som går. Att bestämma något för att sedan sitta och vänta på att han/hon ska höra av sig är inte okej. Men så fort det är på kompisen villkor så går det?  Är dom gångerna man brytt sig, försökt hålla ihop det, skrivit och pratat bara en droppe i ett skyfall? 

Tillslut går det till en gräns, man slutar höra av sig då man aldrig får något tillbaka. Detta är inget man behöver inse själv, i själva verket kan man vara ganska blind för det eftersom det handlar om ens "kompis". Men vet ni vad det bästa är här? Jo, att ens nära vänner ser det före du själv gör det. Dom ser vad det tär på dig, hör det på dig när du pratar och vågar säga det till dig för att dom vill ditt bästa. Det spelar ingen roll hur länge man har varit vänner, när dom börjar skita i dig så går det till en gräns. Så ta istället vara på dom bra du har. Tänk all den tid man kanske lägger på att försöka hålla ihop det med någon som skiter i dig, hur många nya människor du istället kan lära känna. 

Så tro mig, det kan vara svårt att kanske avsluta kapitlet men istället får du som en ny bok. Var inte rädda för att göra något åt saken, det behöver inte vara något stort alls. Det räcker i princip med att sluta höra av sig, då man själv insett att hon/han skiter i mig och då tänker inte jag längre lägga min energi där. Det kan gå olika långt, du kanske bryts ner eller så ser du eller någon annan det tidigare. Men kom ihåg "Falling down is a part of life, getting back up is living."  Och sen får dom sig en käftsmäll för att du lyckats bättre, prove them wrong, you're strong



Thursday

Tiden bara flyger iväg och om endast en vecka får jag jullov och veckan där på är det julafton, helt sjukt! Jag har fortfarande lite julklappsstress och måste ut till stan nästa vecka för att köpa julklappar. Sen har jag även två inlämningar som ska in och lite sånt. Annars så händer inte så mycket förutom stallet. Funderar lite på julklappshoppningen som är nästa vecka, ska jag vara med eller ska jag inte? 

Idag slutar jag iaf 5 i halv 2 och ska då åka direkt till sjukgymnasten för att sedan åka direkt till stallet. Hade tänkt komma hem i tid ikväll för att göra lite skolarbete osv. Ha en superbra dag allihopa, puss 



Today

Gokväll! Efter denna dagen där jag har hunnit med att lämna i skolarbeten, träffa Emma och vara i stallet hela kvällen så har jag nu landat i sängen. Denna dagen har varit bra och jag har varit på bra humör osv. Efter att jag hade slutat förut så åkte jag hem och la mig i sängen då jag var så sjukt trött. Efter det tog jag tag i lite skolarbete innan Emma kom över och efter det åkte jag till stallet. Helena red Zoey idag och mockade för alla. Sa att jag kunde mockat hos Ninja med icke det.. Hatar att inte få göra något, känns så drygt mot alla andra. Gillar även inte tanken av att tänk om människor går runt och tror att jag tycker synd om mig själv.. Det är verkligen det sista jag vill att folk ska tänka då det verkligen inte är så. Gillar det inte själv när folk gör det så aa.. Nåja, gör allt jag får göra och ibland lite till när Helena inte ser haha. Gick iaf promenad med både Quilla och Zoey och sen fick Ninja springa lite i paddocken. 

Fixade för alla, tvättade Zoeys ben och tog hand om det innan hon fick prova sitt nya täcke som hon var så fin i. Imorgon ska jag ut igen men innan det blir det skola och sjukgymnasten. Hoppas att ni har haft en bra dag, puss på er



Sex


- Att åka på skidresa är något av det bästa på året 
- Jag älskar doften av killparfym 
- Jag hatar att gå själv ute när det är mörkt
- Det går aldrig en dag utan att jag skrattar 
- Jag har alltid gillat matte i skolan 
- Jag är inte så bra på att spara pengar 


10 dagar

Hej på er. Dagen igår blev mindre bra under eftermiddagen så hade ingen lust till nått typ.. Var hos läkarn och just nu säger dom att jag har en stor inflammation uppifrån nacken och ner hela vägen ut över axeln. Så nu under 10 dagar ska jag gå på medicin och inte anstränga axeln över huvudtaget, vilket betyder ingen ridning eller mockning. Var ledsen mesta dels av tiden i stallet igår då jag kände mig ganska sämst eftersom jag nu inte kan göra så mycket när jag har hand om hästarna.. Jättejobbigt att känna att man kanske gör någon besviken men det löste sig iaf. Jag skulle ridit två hästar dessa dagarna som är kvar men istället blir det promenad med Quillis och kolla när Helena rider Zoey och sen skulle Linda ta Ninja. Nåja, kände mig bara besviken på mig själv. 

Nu har jag iaf slutat för idag och ska nu hem och plugga innan jag ska till stallet för att pyssla om Zoey, gå med Quilla och kolla när Helena rider Z. Vädret är skit så blir till att hålla sig inomhus idag och sen mysa massor med dom såklart, prinsessorna <3 



Morning

Godmorgon! Orkade inte göra ett inlägg igår kväll då jag hade så ont i huvudet och va så trött, så det fick vänta tills idag istället. Men som sagt så var jag hos sjukgymnasten där axeln inte alls ville sammarbeta för att sedan åka vidare till stallet. Red Zoey lite lätt i paddocken i skritt och trav för att sedan ha hoppträning på Chuck. Gick helt okej på honom, inte riktigt nöjd med mig själv men samtidigt var det först gången så får väl ge det ett tag. Han e verkligen en klippa och hoppar stort och fint, så nu gäller det bara att rida ihop sig med honom :) 

Blev en lite tidigare morgon idag tack vare terminsprovet som kommer hålla på i 3 timmar. Jag hoppas verkligen att vi får sluta efter det. Ja, annars är dagens planer att kika på lite julklappar, gå till läkarn och sedan åka till stallet och ta hand om Zoey. Ha en jättebra tisdag, puss 



Dagens planer

Hello monday! Är nu påväg hem efter dom två lektionerna jag har på måndagar. Ridsportskursen blev inställd idag så slapp stanna kvar vilket verkligen underlättar mina planer idag. Jag ska nu hem för att plugga till terminsprovet i matte imorgon och sedan vidare till sjukgymnasten. Efter det måste jag direkt till stallet för att hinna rida och ta hand om Zoe innan jag har hoppträning klockan 8. Förhoppningvis får jag den nya killen idag, Chuck Norris, eller Chuck Bass som vi gillar mer ;) 



Andra advent

Hej på er! Har haft en mysig dag trots regnet. Eller egentligen gjorde regnet det bara ännu mysigare när man är inne och bakar pepparkakor, lyssnar på julmusik och är med sina favoritkusiner hemma hos mormor och morfar. Som sagt, jag har verkligen haft en mysig dag! Åkte därifrån runt halv 3 tiden för att hinna till stallet där jag pysslade om Zoey. Vi tog oss en liten barbacka tur i manegen med skritt och lite lätt trav innan jag pysslade om henne lite och så. Pussade på alla mina tre favorit hästisar och åkte sedan hem och har inte gjort något speciellt sen jag kom hem. 

Imorgon blir det skolan, plugg, sjukgymnast, ta hand om hästarna och sedan hoppträning men mer om det skriver jag imorgon. Hoppas att ni har haft en bra söndag och en mysig andra advent! 

Sommarbild på advent


Pepparkakssöndag

Det är alltså redan söndag och helgen är snart över, dessutom ser det ut som att den kommer avslutas med skitväder.. Bara massa regn. Annars så har jag uppdaterat er lite dåligt under helgen, sorry för det! I fredags så åkte ju som sagt Challe till sitt nya hem för ett år och såg ut att stortrivas på bilderna med sina nya kompisar! Sen gick även Ninja som en hel miljon när jag red henne. Jag tror helt ärligt att det var det bästa passet vi någonsin har haft utan att överdriva, jag kunde inte sluta vara glad för det sen haha! Världens bästa tjej vad jag tycker om henne <3 

På fredagkvällen sen var jag med lite kompisar och på lördag var det stalldags igen. Carro åkte till Scottland till Jack och är borta en vecka :( Så för min del den kommande veckan är det stallet varje dag för att ta hand om hästisarna. 
Just nu är jag påväg till mormor och morfar för att baka pepparkakor och mys lite tillsammans med mina kusiner. Och senare blir det att åka ut till stallet för att hand om ZoeZoe, ha en bra söndag! Puss



Wishlist for christmas


Mountain horse supreme high rider ridstövlar


Odd Molly kofta


Kingsland tjocktröja


Dior star foundation + borste


Kingsland / Whitaker ridbyxor

Skidglasögon 


Svart / grå sjal "extra soft" ifrån Zara



- Nessisär från Marc by Marc Jacobs
- Kofta 
- Tröjor från Kenzo, American Vintage, Odd Molly, UCLA
- En ring
- Läppglans


Mys i solen




TGIF

Äntligen fredag! Denna veckan är avklarad och nu är allt inlämnat vilket är väldigt skönt. Just nu är Challe påväg till sitt nya hem för ett år framöver, åh lillprinsen :( Slutar sen iaf vid 1 och under eftermiddagen ska jag först hem och fixa lite innan jag åker ut till stallet. Blir lite dressyr på prinsesshästen och sedan lite stallhäng och sen får vi se vad som händer på kvällen. Hoppas att ni får en toppenbra fredag, puss o kram 



Challe bus

Landat i sängen nu efter dag full med saker. Direkt efter skolan åkte jag till sjukgymnasten och påväg dit träffade jag även Theo, Wille och Marcus. Efter sjukgymnasten åkte jag hem och käkade lite samt skrev klart inlämningen tills imorgon och åkte sedan till stallet. Dom första timmarna spenderades till att pyssla om Quillis, ren kvalitétstid! Tvättade benen, stod och borstade i en timma och bara pysslade med henne vilket var ganska mysigt. När hon var klar var det Challes tur, fast denna lilla grabben skulle lasttränas lite vilket verkligen inte var några större problem. Vi tog på Ninja först och hon var as brötig och sedan kom Challe som att det inte alls va något nytt för honom, stencool!

Sedan blev det lite bus i paddocken för deras del och jag kan säga att jag kommer verkligen sakna den lilla prinsen! Han åker ju imorgon till den fina fina gården där Carro tränar för att gå på lösdrift med tre andra hingst kompisar i hans ålder. Väldigt bra för honom men det är klart man kommer sakna honom, han e som ett litet lyckopiller man inte kan få nog av. Finaste prinsen <3 



Orkar inte-mode

Godmorgon på er! Inte långt kvar tills det är lov och just nu känns det som att jag har gått in ett "orkar inte-mode". Vi har några saker kvar i skolan som man bara inte orkar med men ändå såklart måste göra. Antar att det bara är att få det gjort och sen kan man ta det lugnt och tänka på annat. 
Sitter just nu iaf på bussen påväg in till skolan och ska under dagen ha tre lektioner, åka till sjukgymnasten och ikväll blir det stallet. Hoppas att ni får en bra dag, puss o kram 



birthday gifts

 
Låga svarta Primeboots - från familjen 
 
 
Grå Ester Elenora sjal - från familjen
 
 
Silverarmband från SNÖ - från Caroline
 
 
Vita Mountain Horse ridbyxor från mormor och morfar
 
 
2 navelpIercings - från Caroline
 
 
Tävlingskavaj (knapparna har silverpärlor men det syns inte på bilden) - från farmor och farfar
 
 
Presentkort på Raglady från kusinernas familj 
 
 
Tävlingstopp från familjen
 
 
IPhoneskal (fast ett svart) - från familjen
 
 
Gullig parfym från lillebrorsan
 
 
Pengar från mormor och morfar
 

Godnatt


Blev inget bildtagande på presenterna idag iaf då det redan hade börjat bli mörkt när jag kom hem, och då blir det sämst bilder.. Men ska försöka hinna med det imorgon! Annars så har det inte hänt så mycket idag. Efter skolan förut så mötte jag upp Emma i stan en stund innan jag fortsatte hemåt. Under eftermiddagen tog jag det mest lugnt och pluggade lite och nu under kvällen har jag snackat med lite kompisar och så. Börjar tidigt imorgon så hade tänkt sova nu ganska snart, så vi hörs igen imorn. Hoppas ni har haft en bra dag, puss o kram 


Tisdagmorgon

Godmorgon! Sitter påväg in till skolan nu men lite musik i öronen. Oftast ganska skönt att bara sitta själv med musik på morgonen och bara göra ingenting. Men nåja, dagen idag är ingen speciell en alls, händer inte så mycket.

Igår så var ju jag som sagt och hade hoppträning på kvällen men som istället blev en dressyrträning. Alla våra vanliga hästar som vi brukar ha skulle vila igår efter tävlingen i söndags, skönt för dom ändå att få en vilodag! Men aa, vi fick sitta på andra hästar och jag kan ju säga att det såg lite roligt ut med tanke på att vi är vana att se varandra på dom lite "smäckrare" hästarna ;) För min del blev det däremot väldigt bra då jag kunde ha Ninja istället. Hon va duktig men jag själv kände mig ganska dålig.. Nåja, lite dressyrträning satt iaf inte fel!

Ha en jättebra tisdag nu allihopa så hörs vi, ska även försöka få lite bilder på mina presenter och slänga upp här! Puss



Klubbmästerskap


Inne i Decemeber nu vilket betyder att det bara är 24 dagar kvar tills julafton och 31 dagar kvar tills nyår. Och igår var det första advent och även KM på Alleby vilket gick sådär för min del. Salami skötte sig på framhoppningen men inne på banan var han inte lika villig längre.. På 1:an trampade han om och det blev väldigt nära, tvåan gick helt ok, 3:an tittande han på och sen rev och sen kom den "älskade" fyran.. I vanliga fall så hoppar han bara av stort när jag trycker av honom stort, annars trampar han om, men inte denna gången. Jag tryckte inte av honom och var beredd på ett omtramp men istället blev det ett förstort språng vilket resulterade i obalans efter hindret. Dock var jag väldigt nära på att ta mig upp igen men när han saktade av till trav (väldigt snällt) så åkte jag ännu längre ner och va tvungen att släppa.. Blev trampad på baksidan av benet och kunde inte resa mig upp. Väldigt glad att jag har en sån grym storasyster som var där! 

Är otroligt tacksam över att hon kunde hjälpa mig innan och även efter då jag inte kunde belasta benet. Även skönt att mamma var där! Och under dagen var även J&M med mig! Nåja, vad ska man göra nu lixom, bara acceptera det och ta igen det senare! Förövrigt så vann Carro på privat häst, Sandra på lektionshäst, Felicia på privatponny och Tova på lektionsponny. Grymma är ni tjejer och så värda vinsterna!