Underbar




Wednesday

Hemma igen och ligger just och kollar ett avsnitt av OTH. Dagen har varit bra dock var det otroligt segt att gå upp imorse men men. Jag ska bara kolla klart här och sedan träffa Emma och dra ut till stallet en snabbis för att kolla till hästisarna och mysa lite med dom. Nåja, all for now, puss o kram 



Evening

Yes, jag och Emma hittade på något att göra förut. Först träffade vi Marcus och Albin en stund och sedan åkte vi hem till Alex och var där hela kvällen. Har inte träffat han på ett litet tag heller så det va kul, har saknat han! Iaf så tog vi det bara lugnt och nu ligger jag här hemma igen i min säng och ska snart krypa under täcket hade jag tänkt för att orka upp imorgon. Så med detta inlägget säger jag godnatt och vi hörs imorgon igen. Puss 



Helloo

Tjenixen! Jobbdagen, eller jobb och jobb haha, nu den första veckan ska vi typ bara lära känna varandra, eller dom man inte redan känner för senare kommer vi jobba väldigt mycket tillsammans. Men iaf, väldigt chill och dagen har gått ganska fort. Just nu är jag hemma hos Emmsi, en saknad bästi! Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi la på. Nåja, vi hörs senare igen nu ska jag vara social, puss



Simple;



Monday

Har ni haft en bra dag? Min har iaf varit bra och började med en sen frukost efter att jag segat mig upp ur sängen. Efter det åkte jag ut till stallet och tog hand om Ninja och Challe samt var med Ebba och Sara när dom red.
Senare åkte jag hem igen och käkade lite innan Oliver kom hem till mig. Vi åkte iväg och gjorde inte så mycket mer en att ta det lugnt typ, ligga och snacka och så. 

Nu har jag krupit ner i sängen och ska snart sova hade jag tänkt eftersom jag ska upp och sommarjobba imorgon. Så nu, 3 veckor framöver står sommarjobb på schemat varje dag och det är la bara att hoppas på att det blir kul. Well well, vi får höras igen imorgon, sweet dreams



Dagens;



Up side down

Godmorgon. Jag kan ju börja med att be om förlåtelse för gårdagens uppdatering men dagen var verkligen upp och ner för min del. Åkte hem från farmor och farfar efter att ha varit där i 4 dagar och haft det mysigt. Kom hem och la mig direkt i sängen även fast klockan va typ 2, mådde inte så bra.. Frös även fast det va typ 30 grader ute och hade huvudvärk, somnade iaf en stund och senare på kvällen mådde jag bättre så jag åkte med Annie till Maxi så att jag fick komma ut lite också. Träffade även Oliver en stund där på kvällen när vi ändå var ute och sen hem igen. 

Vaknade typ 2 inatt och somnade inte förräns halv 5 igen.. Så ja, det dygnet var lite upp och ner. Men iaf så har jag vaknat nu och dagens planer hittills är att åka till stallet och ta hand om Ninja och Challe och sen får vi se vad som händer. Puss på er



Ett svar - gymnasium

Q: Kan inte du göra ett inlägg om gymnasiet?! 
Hade varit kul att veta hur du tänker, vad du har för förväntningar, vilken skola o hur känns det att börja gymnasiet???? :) 
Tacksam för svar

A: Självklart kan jag det! 
Jag var helt inställd på Ekonomi från början i linjeväg. Men sen när jag började kolla runt på de olika linjerna så intresserade även handel och administrations programmet mig. Och när jag sedan jämförde de två linjerna så var dom väldigt lika varandra. Skillnaden är att om jag hade valt Ekonomi så hade jag bara blivit högskoleförberedande och jag är inte säker på om jag vill fortsätta plugga direkt efter gymnasiet. Så istället så valde jag Handels linjen där jag blir både högskoleförberedande och yrkesförberedande. 

Jag kommer alltså att gå handel och administration på Kitas, fastade verkligen för den skolan och att det är en typ av sportgymnasium gör saken bara bättre eftersom dom har gjort ett bra schema så man hinner med sina sporter och plugga. Men framför så fastade jag för den skolan för att jag tyckte den verkade bra såklart :) 

Tycker det ska bli kul att börja, lite nervöst såklart men ändå kul. Kommer dock verkligen sakna min gamla skolan :(




Pondus

Hej på er, som jag skrev igår så ville jag åka iväg en sväng idag vilket vi gjorde. Förut sken solen och vi har inte gjort jättemycket mer en att gå runt här och varit ute i solen och vid havet typ. Senare åkte vi som sagt iväg till Torp och gick i affärer, fick med mig lite grejer hem från Pondus. Fina kläder i hela butiken för både tjej och kille och det är märken högt och lågt! 
Well well, nu har vädret helt brustit och det regnar och åskar så det blir nog till att hålla sig inne ikväll. 



Svar på kommentar;

Q: Såå snygga kläder! Har alltid villjat ha "boyfriend jeans" som är lite stora och hänngiga, du vet som alla? Men jag är så smla och dem trillar bara av! Har du nått tipps på hur jag kan göra? :) 

Fin blogg btw

A: Visst är dom. Det finns både lite större och lite mindre boyfriend jeans så det gäller egentligen bara att hitta några som passar.. Annars kan man ju köpa vanliga slita jeans i större storlekar för att få det "hängiga" i dom men att dom samtidigt inte trillar av dig! Dock inte riktigt samma stil och form på vanliga jeans som boyfriend jeans såklart, men det är alltid nått.

Tack så mycket :) 



22.30

Även denna dagen har varit fyld av sol och en temperatur på runt 30 grader. Tog det som sagt lugnt imorse och under dagen har jag varit ute på en powerwalk vilket var väldigt gött. Trots en värme på 31 grader så var det riktigt härligt och jag pressar gärna mig själv lite till ändå, go känsla efteråt! Well well, sen har jag fixat lite saker on le computer och bara tagit lugnt. 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, vill gärna åka iväg en sväng men vi får se, om det är bra väder är det ju inte så kul att sitta i en bil eller gå inne någonstans. Men vi får helt enkelt höras om det imorgon, I'm checking out for tonight.



vad händer i slutänden?

Antingen står du själv vid målet av ditt liv eller så står du själv vid målet av ditt liv med alla dina vänner vid din sida, det beror helt enkelt på hur du väljer att ta dig dit. Att våga gå sin egen väg i livet tycker jag kräver stort mod, det kan handla om uppoffringar, förändringar osv och jag beundrar verkligen de människor som når sitt mål i livet och står precis där dom vill vara tillsammans med dom människorna som dom hade som vänner innan dom började gå sin egen väg. För vem vill stå ensam vid målet, vad är grejen med att bli så självupptagen i livet att man bryter ner sina vänner under tiden och tillslut utan att inse det själv stå där helt ensam. Visst att man ska våga ta för sig i livet men inte så mycket att det bryter ner människorna runt om kring dig. 
 
Jag vet precis hur det är att tappa all respek för en människa som inte ens gjort något mot en själv. Det behöver inte handla om att man själv blir utsatt utan att någon som står än nära blir det. Och i slutänden kan man ju fundera vem som står stadigast, den som har trampat på den andra personen och som sedan har tur om dem har några vänner kvar eller den som har alla sina vänner kvar? Man kan alltså förlora väldigt mycket, inte bara vänner utan även respekt. Det behöver inte handla om att försöka gå sin egen väg i livet utan det kan handla om så mycket mer. Man brukar säga att det små sakerna betyder mest och det är väl egentligen mer menat i goda tankar men av små saker som man framför allt gör med flit kan man verkligen förlora mycket på. 
 
Jag har aldrig förlorat någon på ett sätt där någon har gjort något mot mig eller där jag har gjort något mot någon annan men som jag sa behöver det inte ske något mot en själv för att man ska tappa respekten för en person. 
 
Så tänk på hur ni behandlar era vänner för som sagt så behövs det inte ett världskrig för att du helt plötsligt ska stå ensam. Jag älskar mina vänner och mina nära över allt annat och jag är så glad för att just dom är dom! ♥
 
 

Time for some training



Härligt

Godmorgon. Dagen igår var riktigt härlig, låg nere vid havet på dagen och gick sedan upp igen och bara tog det lugnt, snackade lite med le Oliver igen och käkade sedan en god middag med en god efterrätt. Senare på kvällen åkte vi iväg till en stor sjö och tog ett härligt kvällsdopp, helt perfekt. Kvällen slutade sen med lite serietittande.
Nu har jag iaf vaknat och käkat frukost. Och vet hittills inte riktigt vad dagen har att bjuda på, vi får la se. Jag kan iaf ta det lugnt och gå i mina shorts, en stor gosig tjocktröja och morgonfrissen ett tag till för bråttom har jag ingen stans, sweet ;))



Väldii gott



31


Well well

Godmorgon på er. Gårdagen var ganska lugn, hände inte så mycket på dagen förutom att jag snackade med Oliver. Senare på kvällen träffade jag Evelina, kollade in hennes nya hus och åkte sedan till maxi och sen hem till Annie där vi spenderade kvällen både ute och hemma på hennes altan. 
Nu har jag precis packat ner det sista och ska jag strax åka till farmor och farfar för att spendera några dagar där med havet, solen osv, härligt! 



filmtips;

Endless Love reckomenderar jag verkligen till er. Den kom ut detta året och jag tyckte verkligen att den var skitbra. 
 
 

 


Breakfast

Frukost på altanen 


Morning

Godmorgon på er. Kvällen igår var lyckad, kom hem runt halv 2 kanske och vaknade nu för en stund sen. Dagens planer är ganska oklara, tror det blir en dag med vänner bara, härligt enligt mig. Men vi får la se, solen skiner iaf och det är varmt och då brukar dagen sluta bra. Nåja, har inte så mycket mer att säga nu och jag måste nog börja dra mig upp eftersom jag ska vara klar om en halv timme då några kommer hit en snabbis, och jag ligger fortfarande i sängen. Puss på er och ha en bra dag



Mår bra



Kvällens;



I'm home

Godmorgon på er! Uppdateringen har varit dålig under dessa två veckor för att jag har varit i Spaninen, men nu är jag hemma igen och det kommer rulla på som vanligt. Har iaf haft det jättebra med familjen och dom kompisarna vi åkte med. Träffade även lite andra kompisar där nere som åkte 1 vecka efter oss. Kom iaf hem igår och åkte iväg till Annie och spelade lite kubb osv på kvällen eftersom hennes bror fyllde år. Sen stack vi iväg till stallet så jag fick pussa lite på dom alla 3 som jag har saknat. Jag kan säga att Challe växer med stormsteg, jäklar! Iaf så avslutades kvällen sen med massa snack och popcorn.

När jag kom hem snackade jag med Oliver ett bra tag och efter det somnade jag. Idag ska vi träffa mammas bästa kompisar och deras familjer och åka ut och bada och sedan träffas ikväll och även imorgon. En av kompisar bor en bra bit bort så när dom väl är här är det mysigt att träffa dom. Den andra bor borta i Lilleby så det är inte lika långt hihi. 

Nåja, vi hörs under dagen, puss



Hemma igen

...och det första jag gjorde var att träffa Annie och åka ut för att mysa med alla 3 hästisarna i kvällssolen <3




Two, 2, två


Grattis mina hjärtan

Idag fyller världens bästa twins år och jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan dom 2. Så grattis mina fina kusiner på eran 16 års dag, hoppas den blir riktigt bra för det förtjänar ni verkligen, älskar er massor! 





För er killar



Glaoo

Livet leker



Some inspo



Boyfriend +



Yesterday

Godmorgon, sovit gott? Jag har sovit riktigt gott efter att ha gått upp tidigt igår och dessutom inte sovit så mycket den natten. Var kvar på Alleby under dagen igår efter Ale och åkte hem någon gång på eftermiddagen. Kvällen var lugn och jag gjorde inte så mycket mer än att ligga i sängen och kolla serie, snapchata med lite olika personer och snacka med Oliver. 
Well well, jag ska göra mitt bästa med att uppdatera er så bra som möjligt nu under nån vecka, kan bli lite dåligt med uppdatering men som sagt så ska jag göra mitt bästa. Kommer upp ett tidsinställt senare på dagen iaf vet jag. Puss o kram

Lisa <3


Nytt från senaste tiden;

 
En söt vit blus, den hade jag på mig på midsommar och även konfirmationen jag var på tillsammans med svart tajt kjol och lite smycken. 
 
 
En ljusgrå sommarkofta, passar att ha över ett sött linne som på bilden till vänster. På bilden till höger skulle jag bara visa koftan lixom ;)
 
 
TOMS. ännu ett par glittriga skor, super härliga och sköna
 
 
En lite tunnare stickad tröja med lite detaljer på ryggen
 
 
Ett härligt armband i massa olika färger, varit ute efter ett sånt länge 
 
 
Ett omlott linne, skitsnyggt till ett par slitna jeans eller jeansshorts och ett par låga converse till 
 
 
Två enkla bikiniöverdelar som jag med den rosa ska matcha med en svart underdel och den svarta ska gå ihop med en ny grå, svart och vit leopard aktig underdel från Björn Borg, skit snygg. 
 
 
Och till sist lite basic saker - en t-shirt med lite rolig rygg, en vanlig tröja och en blus i linne form
 

Jahopp

Vaknade upp på Alleby imorse också, efter en natt med lite lite sömn. När alla andra gick och la sig så satt jag och Helena uppe och pratade till typ halv 3 då vi inte var trötta eller kunde sova. Var iaf uppe igen imorse 10 i 8 imorse och var nere i Nisse stallet vid 5 över 8 haha. Fixade iordning Q och åkte till Ale för att checka läget så allt va bra typ, och det va inga problem. Tillbaka igen dit för att se om det blivit någon bebis i magen, hade velat följa med men jag kommer hem från spaninen sent på kvällen den dagen. 

Iaf så ska jag hem lite senare och fixa det sista och så och sen ska jag bara slappa ikväll med serie framför ögonen. Well well, inte så mycket mer att säga just nu. 



Sunday

Tjena, hann inte blogga igår kväll när jag kom hem. La mig direkt i sängen halv 1 när jag kom hem och slockna medans jag snapchatade.. Hehe. Iaf så spenderades min kväll igår med Emma, Oliver, Oscar, Filip, Carl och Max, rolig kväll! 
Idag så har jag packat inför Spanien, städat rummet och sovit länge, sen under dagen har jag snackat med Oliver och nu är jag i stallet. Ska sova hos Felicia inatt med le company, Helena, Maria och Belinda. Imorgon så blir det Ale igen med Quillis och sen så är jag kvar på Alleby under dagen eller så hittar jag på något annat. 

Ha e fin kväll, puss 



Konfirmation

Efter att vi hade varit på Ale i torsdag så var jag kvar på Alleby hela dagen och sen på kvällen fick vi reda på att vi fick den hingsten som dom ville ha, wiii, Balou du Rouet! Sen så sov jag på Alleby och igår var vi på Ale igen så fick Quillis fick bebis i magen så nu hoppas vi att det tar sig bra och att det blir ett sto hihi, sto sto sto ;) Sen iaf så var jag kvar hela dagen och åkte hem igår kväll och låg och snackade med Annie. 

Idag har jag varit på konfirmation för en av mina kusiner på pappas sida, så nu är vi påväg där ifrån och så ska vi bara träffa några kompisar snabbt och sen ska jag ut och träffa Emma ikväll. Så vi hörs igen, puss

Min bästa mamma idag 


Vackraste




Ale igen

Godmorgon på er! Tillbaka på Ale igen idag för att kolla brunstet på Quilla då det kommer bli fölis dags på henne efter igår. Efter ultraljud och röntgen och typ 3-4 timmar här så fick vi reda på att hon har en blödning i djupa böjsenan och är vätskefylld i kotsenskidan, vilket innebär 6-8 månaders vila och lite medicin nu i början. Så istället för att hon bara ska gå i 8 månader så får hon bli mamma istället, en egen bebis istället för Challe hihi. Stackars lilla prinsessan, så sjukt orättvist och jag tycker riktigt synd om Caroline också eftersom hon gick igenom samma sak med Ninja förra året fast en annan skada... 

Iaf så är vi här nu och Carro har kollat lite olika hingstar så just nu är det bara att hoppas på att man kan ta den hon vill. Dagens andra planer är att ta hand om Ninja och typ vara i stallet tror jag, träffa Helena osv. Well, hörs igen senare, puss 



Älskade pärlan...



Veterinärs time



Ale

Godmorgon! Sovit gott? Jag gick och la mig ganska så mycket senare än vad jag hade tänkt tack vare mobilhelvetet. Den återställde sig nämligen på något konstigt sett och tog bort allt jag hade och istället fick jag fram bilder och så ifrån 2011!?! Sen hade jag ju i princip inget kvar att förlora så jag återställde allt igen och började om från början, som när man får en ny telefon. Då kunde jag ju ta det mesta ifrån iCloud, så jag har nu igen alla mina bilder, kontakter och allt ihopa förutom bilderna och filmer från när jag var i Grebbestad nu för dom hade inte hunnits ladda över till iCloud... Ganska surt eftersom jag verkligen ville ha dom två filmerna.. 

Anyways, nog om det. Onsdag idag och jag ligger för tillfället i sängen och vaknade för en liten stund sen. Dagens planer blir väl att åka ut till stallet lite senare och fixa iordning Q för ett besök på Ale och senare ska ju Challe chippas och så. Så mycket vet jag just nu och sen får vi se vad som händer, ha en bra dag! 
Puss och kram



Godnatt



Kvällssolen

Tjenixen! Fortfarande kvar på Alleby och sitter och tjötar i kvällssolen bara, mysigt! Har tagit hand om alla de tre idag och Quillas ben var inte bättre alls.. Så imorgon blir det Ale för hennes del och senare på dagen ska Challe chippas och få pass. Och apropå Challe så kan den lille skiten göra så man får små hjärtattacker. Idag drog han med sig hela tråden ut så den töjde ut sig till max, och så stod han där ute på vägen med tråden framför benen och tillslut kom han över. Vi hade precis tagit ut Quilla så hon stod där utanför och även fast hon gick in i hagen igen tillsammans med Ninja så vägrade han gå in, men till slut så haha. 

Nåja, nu ska jag strax åka hem och bara ta det lugnt tror jag! Skulle egentligen varit med Annie nu på kvällen men det blev senare här än vad jag hade tänkt så vi får väl se. Aja, vi hörs igen ikväll eller imorgon, puss 



I'm back

Jag har äntligen fått laddat ner blogg.se appen igen, det gjorde jag innan jag åkte till grebbestad och tänkte då att jag kan blogga från den och inte göra några tidsinställda.. Gick ju bra.. Mitt internet funkade inte så jag kunde i princip inte göra någonting på mobilen. Nåja, hemma igen och nu blir ordning på sakerna igen.

Under de dagarna jag var där har jag gjort två filmer som jag ska fixa ihop och lägga upp här. Vi har iaf haft det superbra, jättehärligt och mysigt! Kom som sagt hem igår, och på kvällen träffade jag Emma, Theo, Wille och Alex och vi åkte ner till Lillebybadet och bara chillade typ och sen åkte moppe, mina bästa! Kom hem sen igen runt 12 och bläddrade runt lite på mobilen innan jag somnade.

Nu ska jag ut till stallet om en stund och ta hand om alla de 3 små fina. Quilla skulle fortfarande vara svullen tydligen.. Åh, vill verkligen att det ska lägga sig snart, lilla prinsessan.. Anyways, ska fixa med henne och ta hand om Ninja och Challe, sen får vi se vad som händer senare. Ha en fin dag, puss 

Alex igår 


Helt perfekt

Världsbäst