En sjukling

Påväg till mina kusiner nu för att fira dom lite eftersom dom har fyllt år, ska bli mysigt! Lite seg idag då jag är lite sjuk och det har i princip blivit värre under dagen.. Gick till skolan ändå för att jag ville göra alla roliga grejer denna helgen hehe, då kan man ju inte skippa skolan först för att sen åka iväg på massa andra saker. Så jag åkte dit och sen direkt hem och sen ut till stallet med Maria och fixade hästarna och nu år jag påväg till Julia och Matilda med en sprängande hals, förkylning och lite feber, vila kan jag göra om några dagar. 

Imorgon bär det av till Tanum med ponny hopplaget för division 2 där jag ska vara lagledare, kul kul. Blir en tidig morgon imorgon och förmodligen en sen kväll ikväll, hoppas min kropp pallar. 

Förresten så var ju hovslagaren ute och kollade på Quilla idag och han sa att det  såg ut som hovböld, inte värre än det iaf. Dock var den inte ytlig så han skar lite och la på något som hon ska tills måndag när han kommer tillbaka för att kolla igen om den har kommit upp eller inte. Så nu blir det innevistelse för mitt lilla hjärta tills hoven mår bra igen. 



De senaste dagarna

Hej på er! 
Caroline hann vara hemma i två dagar innan hon åkte igen, denna gången till Grekland i en vecka. Hann dock träffa henne båda dagarna så det va bra, så skönt att hon äntligen va hemma igen verkligen. Nu är det bara 1 vecka till så är allt som det ska sen igen! Iaf så va jag, Caroline, Rebecka och Jenny på Björneträninh i tisdags, bara Jenny som red dock haha. Efter det stannade jag och kollade Carros hoppträning på kvällen för ponnybarnen. I onsdags hände inte så mycket mer än skola och sen ett dressyrpass på Felicias ponny Hera som jag hade i två dagar. 

Igår var jag ganska nere hela dagen, vet inte riktigt varför och det är ju det jobbigaste, när man inte vet. Iaf så blev det bättre sen när jag kom iväg till stallet och träffade alla härliga människor och fick pussa lite på mina hjärtan. Fixade hos alla 3 hästarna innan jag fixade Hera inför hoppträningen som gick bra. Var ju hur längesen som helst jag hoppade ponny men det va superkul och hon skötte sig bra tycker jag. 

Efter hoppningen så tog vid in hästarna och alla mådde så bra så förutom lilla Quillis som hade så ont i ena bakbenet att hon inte riktigt ville sätta ner det.. Det är säkert bara en hovböld eller något men ändå började jag gråta en stund senare, mest tror jag för att det redan har hänt tillräckligt mycket med henne och varken hon eller Caroline förtjänar något av det! Nåja, hovslagaren skulle komma ut idag och titta på prinsessan. 

Nu är det dags för skola för min del, sitter på bussen. Drar helgens planer senare, puss på er 



Today

Börjar detta inlägget med det jag väntat på väldigt länge, att Caroline ska komma hem igen och det gör hon äntligen imorgon. Helt galet hur mycket jag har saknat henne asså. 

Annars så har dagen varit bra, började 10 imorse ocg slutade vid halv 2. Drog hem tillsammans med Annie på bussen, käkade lite och åkte sedan iväg till stallet där jag först mockade hos Ninja och Challe och sedan red jag lite på Hera, Felicias ponny. Jag ska nämligen ha henne i två dagar och eftersom jag aldrig suttit på henne innan så kändes det som en bra ide. Fick iaf ridit lite på henne och även skuttat några sockerbits språng för att känna på lite hoppning om man nu kan kalla det de. Efter det stod jag en stund i caféet innan jag gick ut och fixade hos Quilla och gav dom mat. 

Imorgon blir det första skola och sedan Björne träning med Jenny och Roddan, ska bli roligt. Hörs igen imorgon, puss o godnatt

Att mötas av detta.. Älska <3


Back


Har varit i stallet hela dagen idag och även igår. Igår åkte jag dit på morgonen och hjälpte till att släppa ut alla hästarna innan jag fixade allt hos Quillis och sen jobbade jag i caféet hela dagen och tog det sedan lugnt på kvällen. Idag var jag i stallet igen på morgonen och morgonfodrade, släppte ut hästarna, fixade hos Q, mockade och fixade hos lektions hästarna, putsade all Carros utrustning, städade skåpet, kollade VM finalen där Sverige förövrigt slutade som 7:a, well done, och Caroline, du är verkligen grym! Efter det tog vi in hästarna igen och gav dom mat och så  lindade jag Quillas ben innan jag åkte hem. 

Uppdateringen har varit hackig, jag vet, men just nu är det skolstart och hästarna tar sin tid varje dag, men nu ska det bli bättre igen så håll er uppdaterade igen från och med nuuu


Mamma

Hon e underbar, bästa mammi



Life of the party;



Lazy day




Nauseee

Nu har jag vaknat och vill egentligen bara repeata gårdagen om och om igen. Dagen var bra med klassen i Slottskogen, fortsatte sedan bra med stallet och avslutades på absolut bästa sätt!! Jag och Annie åkte in till stan och mötte upp några tjej och killkompisar och efter Laleh hade spelat gick vi och käka och sen ställde vi oss och väntade in Nause. Typ längst fram hamnade vi och fyfan va nice det va, helt sjukt! Så mycket sköna människor och allt var bara hel grymt. Nause spelade mellan 11 och 12 och sen åkte la vi hem runt halv 1 någon gång. 

Tänk er, längst fram här, så jäkla grymt var det! 





Nause

En jäkligt bra kväll!! 



Bilder från igår





Skola och Kulturkalaset

Förlåt för sämst uppdatering idag men jag har verkligen haft fullt upp. Började dagen med att åka till min nya skola, Kitas gymnasium där vi träffade nya klassen, pratade lite osv i 2 timmar. Efter det drog jag direkt till jobbet som idag var på Kanaltorget då vi ställde ut på Kulturkalaset. Så under dagen har vi, ett gäng på ca 10 pers gått runt och dansat till cotton eye joe som sagt i Nordstan, Brunnsparken och Kanaltorget, pinsamt men jäkligt kul på samma gång. Sen har vi även kollat på uppträdanden av olika artister och gått runt osv. 

Slutade förut vid halv 9 och drog då hem direkt och sen inte gjort så mycket. Imorgon är det fredag, gött! Imorgon kommer jag hålla hus vid Linneplatsen under typ 2 timmar med klassen och efter det slutar jag och har inte så mycket mer planerat ännu en stallet och så. Men nu går ögonen i kors, bättre uppdatering imorgon, puss och godnatt



Time

Har precis kollat klart det senaste PLL avsnittet och ska strax sova. Blev en lång pratstund med Julia och Matilda förut i telefonen om lite allt möjligt, har inte pratat med dom på ett tag så det satt perfekt, mina hjärtan! Efter det stack jag iväg till stallet där vi flyttade upp alla 3 hästarna. Gick igenom lite snabbt eftersom att jag ska ha dom när Gunilla åker iväg, lite mer saker som behövs göras och så. Fick inte flyttat upp Quillas grejer idag, fick bara ställt iordning fodret och det som Gunilla hade vart snäll och kört upp. Resten får jag fixa på nått sätt. 

Stannade längre i stallet än vad jag räknat med och kom hem runt 8. Och jag valde att stanna hemma under kvällen, tiden rann iväg lite och det började regna så det blev inte att jag träffade någon kompis som planerat, får bli en annan dag. Imorgon har jag ju som sagt upprop i skolan och ska vara där från 11- 14.00, spännande. Efter det ska jag in till Kanaltorget för jobbet och Kulturkalaset. Men nu ska jag krypa under täcket och inte göra detta inlägg allt för långt, puss och kram så hörs vi imorgon 



15.11

Sådär, påväg hem nu. Har haft en fullspäckad dag med allt som skulle fixas inför imorgon, har dock varit riktigt roligt. Så nu tycker jag att ni ska kika in på Kulturkalaset imorgon och komma till oss, dessutom ska jag och ett gäng andra dansa till ni vet, cotton eye joe, haha. Två gånger, först vid Brunnsparken och sen på Kanaltorget vid vårat tält, som en rolig grej lixom. 

Nåja, nu är jag påväg hem som sagt och ska sticka ut till stallet direkt. Jag och Gunilla ska ta upp hästarna till Alleby idag och sen ska jag försöka flytta tillbaka alla Quillas grejer som jag flyttade ner till Nisse stallet över sommaren. Och sen som jag skrev förut får jag se vad som händer idag, inga planer och om det inte händer nått blir det bara en slappar onsdag.



Some music

• It was always you - Maroon 5
• Human - Christina Perri
• Thinking out loud - Ed Sheeran

• Maps - Maroon 5
• Break free - Ariana Grande
• Ghost - Ella Henderson

• She looks so perfect - 5 seconds of summer 
• Riptide - Vance Joy
• Stolen dance - Milky Chance

• Like a drum - Guy Sebastian
• All the way - Timeflies
• Wild wild love - Pitbull


Dagen mitt i veckan

Morning, sitter på jobbet nu och håller på att planera för dagen. Ska in till stan efter lunch för att marknadsföra oss och få ungdomar och annat folk att komma till oss på Kulturkalaset haha. Nåja, människor har iaf upptäckt oss med tanke på våra Facebook sida, instagram, Twitter och youtube kanal. Well well, efter jobbet ska jag iväg till stallet och sen ska jag nog bara ta det lugnt tror jag, om det inte händer nått annat kul såklart.



Sweet dreams

Säger godnatt med denna bild..



Dresscode;



Stan;

Blir mycket bussbloggande nu haha för nu sitter jag på bussen igen påväg in till stan. Ska möta upp Maria där inne för vi ska se lite på hur vi ska ta oss till våran skola eftersom vi har upprop på torsdag och börjar på fredag. Kan verkligen inte fatta att sommarlovet är slut och jag inte ska tillbaka till Trulse. Har skrivit det många gånger förut men jag kommer verkligen sakna både klass, kompisar runt om och skolan, man kände sig lixom trygg! Nåja, bara att se framåt och hoppas på det bästa om denna skola som jag fått välja själv ändå, ska nog bli bra tror jag :))

Iaf, tillbaka till vad jag pratade om, påväg in till stan som sagt. Annie skulle egentligen hängt på men det blev inte så. Annars har det inte hänt så mycket idag, jobbet har varit väldigt chill, som vanligt typ. Well, dags att byta buss, puss på er



Everything for Vans



Tuesday morning

Godmorgon
Sitter på bussen igen nu fast denna gången påväg till jobbet. Det bästa men att åka buss är lätt att man bara kan sitta med musik öronen och koppla bort omvärlden. Bara sitta och snurra i sitt huvud som ibland inte alltid är så lätt eller bra om man sitter på massa funderingar eller annat.. Men ibland kan det även vara skönt att bara snurra i sin egna lilla värld. 

Men men, jag är iaf påväg in till jobbet och insåg precis att detta inlägget har tagit ganska lång tid att skriva just för att jag fastnat i mina egna tankar, haha. Har iaf lite planer senare idag men dom drar jag senare. Ha en bra dag, puss



Älskade prinsen

Mitt lyckopiller



Kvällens;



Mot stan

Hej, sitter nu på bussen med musik i öronen påväg in till stan för att möta upp några kompisar. Idag på jobbet har vi i princip bara redigerat filmen, riktigt gött! Tänkte lägga upp den här om den är något att se för er kanske. Nåja, slutade vid 3 och tog moppen direkt därifrån och ut till stallet och mockade hos Quilla och var ute och pussade på dom i hagen. 

Sen stack jag hem igen och käka lite middag innan jag fixade iordning mig och bytte om och aa, nu sitter jag här på bussen. Vi funderade lite på bio först men det är ju så härligt väder så vi ska nog bara ta en fika och gå runt och mysa och kolla i affärer kanske. Är verkligen supersugen på att se alla höstkollektioner som kommer in i affärerna om ett tag, älskar höst kläder! 



Sunday

Gårdagen blev lite som den blev hela dagen, men allt var bra iaf. Var ute på kvällen med Emma och Andreas och innan det var jag i stallet och nattade hästarna och innan det satt jag och Emma och kollade film och tjockade oss. 

Idag har jag inte heller så mycket planerat, ska ut till stallet om en stund tänkte jag så är det klart för dagen. Igår lyckades jag även skada mitt knä så illa så det svullnade upp och går inte att röra och är rejält uppskrapat och fint... Dock ser det bättre ut idag, men det är fortfarande svullet och går inte att röra så det är bara att linda om det igen, älskar det inte.. Nåja, vi får se vad som händer idag en söndag som denna, kanske bara blir deg. 



Morning

Godmorgon! Efter alla veckors roligaste jobbdag igår så åkte jag hem och käkade och så innan jag träffade Emma och Oliver. Lite senare åkte jag ut till stallet och mockade hos Q och tog sedan in hästarna och gav Challe och Ninja mat. Under kvällen sen var jag med Emma och träffade lite kompisar. 

Nu har jag precis vaknat och ska väl snart dra mig upp ur sängen för att käka lite frukost. Dagens planer är lite oklara men jag kanske skulle träffa Oliver igen och senare på dagen får vi se vad jag hittar på. Nåja, hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare igen! Puss o kram 



Snapshots från jobbet idag



Dagen

Nu har jag precis käkat upp en väldigt god sallad som jag var och köpte för en stund sen. Innan det var jag i stallet och innan det på jobbet. Dagen har gått väldigt fort och vi har egentligen bara planerat vad och hur vi ska göra våran grupps film imorgon, kommer bli så jäkla kul! Slutade vi halv 4 som vanligt och åkte hem och satte mig direkt på moppen och åkte iväg till stallet där hästarna väntade. Och som vanligt kollade jag till dom, mockade hos Q och stod och pussade massor på dom i hagen. 

Nu under kvällen ska jag bara vara hemma, tänkte kolla en film med pappa och bara ta det lugnt, mysigt! Han och jag har varit ensam hemma denna veckan då mamma och min bror har varit i Grebbestad med mormor och morfar och kommer hem imorgon igen. Nåja, hoppas ni har haft en bra dag, puss på er

Bild från igår 


Älska

Gammal bild, men kolla på dom ❤️ Så himla fina 


Miss you sis

Helt sjukt hur mycket jag saknar dig.. Visst, England kanske är bra men Sverige är bättre hörredu så nu tycker jag att vi snabbar på dessa 3 veckor som är kvar så att du kan komma hem snart.
 Du vet redan hur mycket du betyder för mig men jag säger det ändå, du betyder otroligt mycket och är verkligen världsbäst! 

Finns verkligen ingen som dig, finaste storasyster! 



Onsdag

Fick skjuts av pappa imorse och sen har dagen gått ganska fort. Har haft as kul, framför allt dom sista timmarna hehe, men men. Nu har jag varit ute i stallet och mockat hos Q och myst med hästarna i hagen. Kom hem igen för en liten stund sen och då kom Emma hem till mig och vi ligger just nu och väntar på att pappa ska komma hem med pizza, mumsigt! 

Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra ikväll men kanske åker och badar eller nått för det är verkligen varmt. Well well, hörs senare igen. Puss o kram 



Då & nu

Challe i början av sommar och nu, ser ni någon skillnad på prinsen? 



Övertrött

Blir ett snabbt inlägg nu innan jag somnar, men jag tänkte att något får jag bjuda på innan dagen är slut. Var riktigt segt att gå upp imorse och har varit typ övertrött i två dagar nu som har gått till att jag är typ speedad och så haha. Nåja, inte ska man väl klaga på när man är mer glad än vanligt eller? Dagen idag har iaf varit lugn, fick skjuts hem av pappa förut och jag har faktiskt bara varit hemma under eftermiddagen då det kändes som tröttheten slog till ordentligt. Så nu ska jag strax sova och imorgon väntar en ny dag och nya inlägg för nu går mina ögon i kors. Puss i godnatt



3 guldklimpar

Dagen har gått ganska fort ändå tycker jag. Har haft roligt på jobbet och skrattat oss igenom hela dagen typ, härligt! Efter att vi slutat så tog jag bussen hem och åkte ut till Annie som var hos TW och sen åkte vi ut till Alleby och kollade till hästisarna i kvällssolen. Dom 3 hästarna betyder mer för mig än vad ni någonsin kommer att förstå, mina hjärtan!

Efter att vi myst klart med dom så åkte vi hem till mig och gjorde en god caesarsallad och bara satt och tjötade innan hon drog hem. För min del blev det soffläge och där har jag legat hela kvällen och bara tagit det lugnt. Nu ska jag avrunda kvällen med en serie och sedan sova för att orka upp imorgonbitti igen. Puss o godnatt



Caesarsallad



Måndag morgon

Godmorgon, har precis kommit till jobbet nu och börjar strax men innan det hinner jag blogga lite. Igår så var jag kvar hos Emma under dagen och senare åkte jag hem och åt en god middag med familjen. Hade tänkt vara med Alex på kvällen men jag var så sjukt trött så jag stannade hemma istället och frågade aldrig haha, får bli en annan dag istället. Så under kvällen tog jag det bara lugnt och snapade, kollade serie och pratade med Oliver. 

Men aa träffade för övrigt Alex på bussen imorse istället, han skulle på träning och aa jag skulle hit. Slutar vid halv 4 idag och efter det ska jag ut till stallet och sen kanske träffa någon kompis eller nått. Ha en bra dag, puss



Bra kväll

Godmorgon! Har precis vaknat nu hemma hos Emma så jag kan ju passa på att blogga lite eftersom hon fortfarande sover. Dagen och kvällen igår var bra, vi var ju som sagt inne i stan och åt, kollade i affärer och fikade. Efter det drog vi till stallet och kollade till hästarna och sen hem till Emma där vi skulle vara ensamma under kvällen och natten. Jag åkte och hämtade Alex och så åkte vi och köpte lite grejer innan jag körde hem han till Emma och hämtade sedan även Marcus. Så vi spenderade kvällen hemma hos Emma och hade det bra. Tror dock jag kramade sönder Alex tröja under skräckfilmen haha.

Iaf så åkte dom hem sen igen mycket senare på kvällen, och jag och Emma somnade väl någon gång runt halv 3. Well well, dagens planer är ännu lite oklara, vet bara att jag ska ut till hästarna senare idag. Ha en bra dag, puss




Mycket gott




Staden

Som ni såg förut började jag dagen med att käka en riktigt god frukost ute på Altanen. Efter det satt jag där ute och kollade runt lite på Ipaden och senare kom Emma. Vi satt kvar där ute en stund och hade egentligen tänkt åka ner till havet men ångrade oss sedan när solen gick i moln. Så istället så sitter vi på bussen påväg in till stan för att gå runt och kolla och äta där inne i värmen, mysigt! 

Vi får se vad som händer ikväll, fortfarande lite oklart då det blev ganska mycket helt plötsligt haha, men vi får se vad vi orkar och känner för. Hörs senare, ha en bra dag puss

Snoop Dogg spelar förresten på Liseberg ikväll också 



Morning



Plans

Hejsan, igår var jag så trött så jag orkade ingenting typ. Direkt efter jobbet åkte jag ut till stallet och hade lite kvalitétstid med alla 3 i hagen. Och efter det åkte jag hem, slängde mig i sängen och kollade serie hela kvällen. 

Idag så har jobbat, planerat och varit ute och gjort Torslanda delen klar av den ena undersökningen. Så ja, idag var det roligare, vi har lixom börjat komma igång nu osv, pratat med folk ute som svarat på frågor osv. Iaf så slutade jag förut vid 3 och åkte med mamma hem som hade varit på Maxi. Åkte ut till stallet och mockade hos Quilla och Sophie och myste sedan med Challe i hagen, världens goaste <3

Kvällen planer är först nu mat om en stund och efter det ska jag träffa Annie och Emma och hitta på något kul, vi får se vad som händer. Äntligen är det helg iaf, tror nog det blir en bra sådan också, har lite små planer som nog kommer bli bra! 



Dagens enkla;