Lugn fredag

Kollar på X-factor nu. Åkte hem från stallet vid 8 efter att ha mockat hos Ninja och varit ute och gått med henne en stund. Kollat på när my friends red och lite så :) Åh vintern är här typ, nu saknas bara snön! Minus grader och is och allt är redan här. Men får la inte förvänta sig för mycket, vi bor ju ändå i Sverige lixom ;) Eller rättare sagt Torslanda eftersom många redan har fått snö i Sverige, men inte vi här ut...

Men aja, somsagt så åkte jag hem vid 8 och åt, tacos. Mums! Och sen har jag bara tagit de ännu mer lugnt och kollat tv :)
Imorn blir de pepparkaks bak, kanske lite tidigt, jag vet inte. Men aja blir med kusinerna :) mysigt mysigt hehe ;) men aja verkligen inget bra inlägg precis.. Helt onödigt typ haha.
Får hoppas jag har mer att skriva Imorn! Kramis på er.

/E

De nya gymkhana laget, Scandinavium 2013 vettu ;) hahaha



Finally Friday

Sitter och gör något tråkigt idrottshäfte som ska in nästa vecka, så att något av allt de som skulle göras blir klart. Ska sedan sticka iväg till stallet för att mocka och pyssla med Ninja, stackarn har fått korsförlamning :( Så ska ut och gå med henne en liten stund. Vi får hoppas att lilla skruttan blir bra snart igen!
Funderade på att ta med kameran till stallet idag och prova mitt nya objektiv men kom sedan på att de blir mörkt ute så snabbt nu så då är de ingen ide ;) så får bara bli att ha en lugn kväll i stallet, mysiiigt :)
 
Försov mig lite imorse men hann till skolan i tid och allt sånt där ändå. Hade en lugn dag där med som avslutades med utvecklingssamtal. De gick bra och så, så de var la bra ;) Så ja, inte så mycket mer som har hänt idag, ännu iaf får se vad som väntar i stallet sedan :) 
Har fått lite onda knutar i ryggen igen runt skulderbladen typ, inte de bästa precis.. gör ont och är allmänt jobbigt. 
Men vi hörs kanske sen igen, puss sålänge.
/E
 

First time

Tjena mittbena!
Dagen har varit god och bra! Började med skola som vanligt. Hade tre lektioner och på hemkunskapen bakade vi lussekatter, Mumma! Mina blev mums mums. Till sist var de idrott där min hosta typ tog över så fick vila lite ifrån de idag..
Drog hem och plugga och skrev klart all fakta på min SO power point, så nu är de bara analysen kvar ;)
Jag åt och stack iväg till stallet där de va första gången i min nya grupp och jag skulle hoppa Jolie.

Jag har aldrig suttit upp på den hästen innan. Men hon var rätt rolig att rida, positiv, framåt, rolig! Kan bli lite pigg på hinder men hoppar fint, och stannar sällan vad jag har hört!
Sett henne bli hoppade av en tjej i en grupp och av Carro, skillnad? JAA!!
Carro fixar de så himla bra, och ser så enkelt ut. Helt sjukt hur duktig den tjejen är alltså, inte klokt!
Men iaf, de gick ändå för att inte känna henne än eller ridit henne innan. Skötte sig bra. Bara att på första hindret varje gång vi skulle hoppa något nytt, laddade hon upp lite men på de andra hindrerna efter släppte hon lite och gick bättre! :)
Somsagt en fin och rolig häst, lilla Jolie :)
De va de ridpasset de, ett nytt nästa vecka :)

Mockade hos Ninja och borstade av hennes ben och åkte sen hem :)
Och nu ligger jag här i sängen och är trött som vanligt ;) men ville slänga in ett inlägg innan jag somnar, som jag dessutom fick skriva om nu för att blogg appen dampade... Men aja nu är de klart och jag ska sova.
Sov så gott, kramis
/E


Orkaaaaar inteeee!!!

Skolan och lärana vet hur man tar kål på eleverna...


Presenterna då

Ja detta fick jag idag då :)
/E
 
Ett nytt objektiv från mamma & pappa <3
 
En snygg väska från kusinerna & deras familj <3
 
Halsband från mamma & pappa <3
 
Kuddar till soffan från mamma & pappa <3
 
Pengar från farmor & farfar och mormor & morfar <3
 
En lite större stående låda typ från mormor & morfar <3
 
En ny matta från mormor & morfar ;)
 
Och till sist en till mascara från brorsan ;)
 
 

14 bast nu då!

Blev 14 år idag då. Sist i klassen.. Men nu är jag de iaf :) fick ett nytt objektiv 55-250, mascara, kuddar till soffan och ett halsband av mamma och pappa. Senare idag kommer kusinerna, mormor o morfar, farmor o farfar hem och efter de blir de konfa.
Bild på vad jag fått kommer ikväll!

Haft en bra dag i skolan också med många gratulationer :) och bilder på instagram och sms, tack för de alla!! :)
Men jag bloggar mer ikväll! Puss
/E


I'll just say goodnight ;)

Sov så gött! Själv är jag rätt trött, upp tidigt Imorn igen...
/E


Soffläge

Åh soffläge idag också, annars brukar de vara läxböckerna som tar över.
Haft en go dag i skolan med prov och allt men de kändes bra. Tänkte rätt men skrev fel på en fråga bara, kom jag att tänka på nu i efterhand.. Så jäkla typiskt att man ska komma på de efter man gått ut ur klassrummet lixom. Men aja, man lär sig på sina misstag ;)
Slutade 20 i 4 drog hem till Emma och kollade igenom spanskan och kollade på de sista avsnitten av 'Portkod 1321'.

Gick hem och åt och sedan har de varit soffläge hela kvällen typ. Hoppade in i duschen en snabbis också.
Ska kolla efter en bra film idag igen och sen väntar kudden! Imorgon är de födelsedag, skolan, släkten kommer och kyrkan. Fullspäckad dag! Aja hoppas den blir bra :) vi hörs då!

/E


School time

Påväg till skolan nu. Har inte så långa raster idag så vet inte om jag bloggar under dagen, isåfall ikväll! Men om jag kan slänger jag såklart in ett inlägg! :) Slutar 20 i 4 så vi hörs sen, nu är jag framme ;)
/E


On tha horse

Sitter på Ninnis nu och skrittar fram henne. Varit i stallet sen typ halv 11 och kollat på Helena och mockat och pysslat med Ninja. Så nu är de bara ett litet ridpass kvar.
Tänkte putsa av hennes träns och sadel sen och så ska hon få mat och hö och in och mysa i boxen :)

Efter stallet väntar duschen och sen vid 6 kommer mina kusiners familj på middag och Julia och Matilda stannar kvar tills Imorn :)
Konfirmation och kusinerna Imorn då!
Men jag bloggar mer sen, nu ska jag börja rida ;)

/E


Väääästar!

Tre snygga västar från Charlies!
- Kingsland


Sjukdom, ridningen & skolan..

Åhh!! Jag har ju varit lite halv kass ett bra tag nu och idag fick jag stanna hemma från skolan.. Halsont och huvudverk precis som igår men ville inte hoppa över ridningen!! Men idag fick de inte bli någon skola eller något stall för min del :(
Jag måste dock bli lite bättre på en dag, för Imorn har jag Ninja och kusinerna och deras familj kommer på middag! Så de här dåliga får gärna åka ut ur min kropp nuuu!
För den där meningen "jag kan inte ha Ninja" vill jag inte säga! Så nu ska jag bannemig bli bättre!! Allt för de man älskar att göra, eller hur? ;)

Förövrigt ska jag strax gå till skolan för att hämta ett par böcker då jag har matteprov nästa vecka... Så aa har precis ätit lite yoghurt efter att ha vaknat vid 11.
Men vi hörs under dagen! Puss /E


Sprutande energi

Hej på er!
Fick slängt in ett litet inlägg förut idag, inte så mycket skrivet i de dock. Men alltid något!
Efter skolan idag drog jag iaf hem och skrev klart och skickade in min svenska uppsatts. Fick ett sms av Carro om jag ville ha med Ninja på lektionen, och de va klart jag ville de! :)
 
Behövde inte göra något annat än att rida och fixa henne, allt annat fixade Carro, haha brukar vara tvärtom ;) Carro rider jag fixar.
Iaf så kom jag dit pratade lite med C medans jag gjorde iordning Ninnis och hon mockade. Gick bort och började rida. Och de va en laddad liten Ninja som gick fram idag, efter att ha stått i 3 dagar. Red iaf fram i trav och skritt och hon skötte sig väl, vart bara väldigt pigg men jobbade på bra. Sen när vi skulle galoppera så skulle man lägga fattningen efter man gjort skänkelvikningen över snett igenom linjen. Jag va rätt långt bak i "ledet" så de andra galopperade ju lixom runt oss, och man kännde på hela Ninja hur hon bara ville skita i skänkelvikningen och hänga på dom andra. Kännde typ hur hon gick och vänta på hennes tur och när jag väl la fattningen blev de sprutt högt upp i taket ;)
Rumpan upp (inte mycket, satt stadigt kvar) och sen galopp, studs hela långsidan. Valde snabbt efter fattningen att ställa mig upp, då de hade varit omöjligt att sitta ner haha ;) nej, svårt att skriva ut i text hur de va lixom, men ni fattar ju när man stått i 3 dagar ;) hennes hovar skulle fixas och nu är dom riktigt fina!! 
Aja, Ninja är bara rolig och underbar att rida! Så himla glad och possetiv fin tjej. 
Mikael (ridläraren) frågade även om jag ville byta till hoppgruppen, kul kul :))
 
Blev gymkhanatränings tittande efter lektionen och sen hem. Hosta, halsont och huvudverk som kommer och går är  inte okej just nu. De kan gärna försvinna så snabbt som möjligt!! :( 
 
Nu måste min krassliga kropp komma i säng, kramis!
/E
 
Finisarna själva då, C&N
 

Pallar inte

Asså jag orkar verkligen inte vara förskyld. Hosta och huvudvärken som kommer till och från. Hostar typ hela dagarna, såå jobbigt! Orkar inte med att vara hängig och allt.. Allmänt tråkigt typ ;)
Aja nu blir de idrott och sen är dagen slut! Hem och skriva lite på svenska uppsatsen och sen iväg till stallet, gött! Känns som jag inte varit där på as länge nu :p

Vi hörs sen! Puss


You're a part of me

150 dagar sen du lastades på på transporten mot ditt nya stall!
Jag saknar dig, jag saknar en stor del av mig!
Älskade hjärtat!


Asså gud va jag är dålig..

Förlåt för den usla uppdateringen.. Jag glömmer av de och får saker att göra hela tiden :(
Iaf så ska jag verkligen försöka bättre mig nu!
 
Hade spanska prov idag och de känndes bra faktiskt, men ska inte säga för mycket innan jag fått tillbaka de och betyget ;) Kollade film på so och va inte med på idrotten tack vare min hosta.. Hade bara matte och svenska kvar sen och de gick bra :)
 
Stack hem och pluggade lite och åt mat innan jag åkte med Annie till Filippa, hennes medryttarponny! Jag hade inte så mycket att göra under ridpasset eftersom de var så mörkt ute, så de gick inte att fota. Så jag la upp hela hennes ridpass ;) Och de gick faktiskt bra, Annie lyssnade på vad jag sa och Filippa, den lilla söta och pigga ponnyn blev riktigt fin :)
Aja dom var iaf idag jättefina :) Hade fixat allt i stallet innan så efter ridningen stack vi hem igen.
Och nu sitter jag här och har ätit en macka och ska skicka bilderna till Annie. Inte så mycket mer gjort idag, bloggar mer imorn.
Puss
 
/E
 

Önskeinlägg - Carolien

Hur är var Carolien att rida?

Carolien var hur underbar som helst att rida!
Första gången jag satt upp på henne var hon full av energi och sprutade verkligen ur sig sin livsglädje! Trippade fram tills hon kännde att hon var klar för att börja arbetas. Och shiit vilken häst jag hamnat på alltså.
Så himla mjuk och fin, arbetsviljan på topp och så himla go. Detta ridpasset skrittade och travade jag bara och då kan ni tänka er när galoppen kom till. Underbart.
Jag har aldrig suttit på en häst men en sån galopp som bara vill fortsätta och fortsätta. Hon levererade verkligen ridpass efter ridpass med sin kapacitet. 
 
Bara när jag red markarbete så såg man på hela henne hur glad och possetiv hon var på ändast bommar. De ridpasset kan jag inget annat en att titta tillbaka på och få ett riktigt stort leende på läpparna. Hon va så himla duktig de ridpasset och aa jag har inga ord för de. Hon var finare, grymmare än vad hon varit dom andra ridpassen och då har hon verkligen levererat allt! Helt ofattbart hur underbar denna hästen var!
 
Ett fint steg, mjuk, samarbets villig, posetiv till att lära sig nya saker! Ni som sett henne bli riden vet ju hur fin hon är, och då kan ni inte tänka er hur fantastiskt de va att sitta på hennes rygg. Att få jobba tillsammans med henne! 
Att se tillbaka på våra ridpass tillsammans får mig att le, stort. Men samtidigt sätter sig klumpen i halsen när man inser att vi aldrig kommer kunna få uppleva några mer..
Hoppas du har de bra hjärtat, du ska veta att saknar dig något enormt!
 
/E
 
 

Önskelista haha

Typ bloggtorka.. Händer ju inte så mycket roligt för tillfället, mest plugg och så men fantasin får komma tillbaka in i mitt supertrötta huvud under natten så hörs vi imorn!
Här kommer min lilla önskelista ;) Inte mycket men de är detta jag kommer på som jag vill ha :)
/E 
 
Brunt Kingsland pannband från Myone (snyggare i verkligheten) Passar till alla min kläder, snyggt, och skönt!! In love ;)
 
Kläder är aldrig fel att önska sig ;) 
 
Och pengar haha ;)

Home sweet home

Gött att vara hemma igen efter denna helgen. Kom hem förut runt 2 och de blev soffläge direkt, hade egentligen velat åka bort till Alleby för att kolla på Dressyr KM:et men jag trodde ju att jag skulle plugga.. Vilket de inte blev så mycket av då min huvudverk tog över :( Så jag efterrätten idag blev huvudverkstabletter.

Aja jag har haft en helt okej helg faktiskt, missat stallet och de här hemma när allt hände lixom :( Men de kommer fler gånger.
Skola Imorn och jag är verkligen inte taggad. Huvudverk och hosta och lite förkyld är inget man orkar med i skolan alltså. Jag orkar inte bli sjuk men samtidigt skulle de vara rätt skönt att vara hemma och vila. Aja i veckan har jag en del i skolan men ska försöka få till lite önskeinlägg! :)

Vi hörs Imorn, puss och godnatt!
/E


Fourteen


Konfirmation

Ja igår skulle man ju då tända ljus och varför inte göra de för någon då när man ändå konfirmerar sig? ;) ska strax ut och ringa i klockorna haha!
De va ingen som väckte oss klockan 8 idag för gudstjänsten så vi fick sova till 10 i 9 och gå direkt till frukosten! Gött!! Slippa denna morgongudtjänsten va skönt.
Städat ur rummen och tagit ner väskorna och aa nu sitter vi i kyrkan och ska la typ snart börja.

När vi väl kommit hem måste jag plugga .. Men aja framme vid klockan nu vi hörs sen puss!

/E


Att tända ett ljus för någon

Tänker på dig fina prinsessan!


Chillar på de

Glömde helt av inläggen igår.. Förlåt för de! Nu sitter vi iaf på rummet jag och Sofia och hör Kajsa, Emma och Annie ifrån rummet bredvid! Fick byta hus och rum igår för de typ krångla men aja! Har typ varit på olika "stationer" på förmiddagen så ska snart gå och äta lunch. Och fortsätta med "stationerna" sen..

Inte så mycket mer att säga typ! Lovar att blogga mer idag! :) ha de! Kramis
/E


Tagga konfa läger nu då

Tja!
Sitter på bussen och är påväg till helsjön för konfaläger tills söndag. Fast aa dagen började inte med detta utan med skola..
Började med matte och sen mentorstid, och so! Efter lunch gick vi hem på håltimman och kom tillbaka 10 min innan lektionen! Kollade lite på när 9:orna dansade bugg i Cafet ;) sen hem vid 3 igen!

Så åt en macka och sen vid kvart i 4 vara på skolan igen för att åka iväg. Så nu sitter jag längst bak i bussen och lyssnar på musik och snackar med Sofia, Annie och Emma. Hela bussen är full av friends från trulse (min skola). Förutom Sofia haha 97 som åker med eftersom hon konfimerade sig förra året, gött att hon hänger med! Go kompis!! Framme om typ 20 min. Men aja kanske kommer upp inlägg senare! Puss

 

/E

 

 


Sorry

Förlåt för uppdateringen idag.. Har bara inte hunnit.
Började med skola med 3 lektioner, engelska, hemkunskap. Där gjorde jag och Anton en asgod pizza ;) lyckad! Och till sist idrott där jag va i gymmet istället för att köra hinderbana. Tack vare min hosta så kunde jag inte vara med så länge på hinderbanan och gick därför in i gymmet och va där hela lektionen! (Y) gött va de!

Hem efter de och då väntades plugg och när mamma kom hem, mat! Åkte iväg till stallet runt 20 över 5 för att mocka hos Ninja åt Carro för hon skulle iväg. Elin fixar, haha nej men de är klart jag hjälper henne med de, lätt som en plätt :) Ninja stog snällt och åt sin mat medans jag mockade, och fick sedan sin betfor! Jag gick och kolla vilken häst jag skulle ha och de blev Walter idag igen. Som gick riktigt bra idag! Gjorde mycket skänkelvikningar och fortsatte på de här med att bli passiv och mjuka ett steg. Även att låta hästen välja när man saktar av, och sedan välja t.ex tempo åt den.
Som sagt så gick han riktigt bra idag, riktigt go häst att rida :)

Åkte hem och duschade och packade väskan inför helgen som består av konfaläger! Åker Imorn eftermiddag vid 4 och kommer hem igen på söndag! Kommer nog bli kul! Men som sagt hade jag gärna hängt med på tävling på lördag och kollat dressyr KM på söndag men aja de kommer mer tävlingar ;)
Men först Imorn väntas skola, så nu måste jag sova!
Puss och godnatt!

/E

 

Hemkunskapen, sött förkläde eller hur? ;)


Heeeey såhär på kvällskvisten

Svin trött är jag, i huvudet.. Kan typ inte tänka klart känns de som, lite smått jobbigt sådär :/ Jobbig hosta har jag också eller den börjar gå över lite. Men de blev inte bättre av att jag sprang allt va jag hade idag på gympan. Blev helt yr.. Halsontet har gått över men hostan sitter kvar :(

Har iaf kommit i säng nu och klockan är ställd för tidig uppgång till skolan Imorn. 3 lektioner, jag tror jag ska stå ut ;) Hem och plugga och sen iväg till stallet för att rida :) får se vad de blir Imorn!
Inget mer som hänt idag, alltså inget mer att skriva, trök! Mina dagar är ju så roliga... Men kommer snart upp lite mer önskeinlägg som står på kö ;)
Sov gott, puss

/E


Home sweet home

Hade tänkt göra ett inlägg i skolan, men glömde helt av de... Men de kommer nu istället.
Slutade 10 över 2 idag och har haft 5 lektioner varav 2 va korta och en chill! :) spanskan gick vi bara igenom inför prov, so så röstade vi till någon grej plus riktigt kort lektion, idrott hade vi 60 meter, matten va kort. Avslutade med svenska, som betog av rättskrivnings oförberett prov? Haha aja sen gjorde vi typ inget mer ;)

Hemma nu och ska sticka ner och äta, och sen plugga lite :) bloggar igen ikväll antagligen puss sålänge!
/E


Alingsås ryttarsällskap

Sitter och äter tacos nu. Har precis lastat in Ninja i transporten igen för att gå upp och äta!
Haft lite problem med lastning med en annan häst men nu har den gått på och jag hann kolla på när Carro hoppa!
Hon ska hoppa 1.15 sen också men de är ett tag kvar :)
Vi hörs sen puss
/E


I would do anything to get you back!


Tankarna går till dig

Mår lite bättre idag fysiskt iaf, men är fortfarande väldigt ledsen över de som hände igår.. Men som jag skrev igår måste jag tro att hon kommer få de bra, även fast de är svårt att tro att detta verkligen har hänt. Men man måste få sörja henne och måste få vara ledsen över de som hänt. Hon var så älskad av både mig och Carro och båda saknar henne så de gör ont.. :(
Ta hand om dig nu tjejen! <3 Många tankar har gått till dig idag med!

Sitter hemma hos mina kusiner nu och dom har gjort dagen lite enklare för mig! Har fått sms från vännerna och så som vill att jag skulle komma på spökkvällen på alleby för att vara med dom och tänka på annat ett tag, de hade jag gärna gjort, hade dock inte hjälpt så mycket kanske mot mina tankar på Carolien men hade varit kul att vara med dom ikväll!
Men är ju hos Julia och Matilda ikväll och imorgon och de är lika bra de!! <3 Vi skall strax bort till stallet igen, var där förut för jag skulle rida deras ponny och nu ska vi dit runt halv 10 och kvällsfodra!

Önskeinläggen som jag sa skulle komma igår får komma när jag känner att jag kan skriva dom igen då Carolien är inblandad i dom inläggen så ska jag försöka skriva de.. Kommer antagligen inte gå utan att ögonen tårfylls igen, men jag ska försöka. Om några dagar tro jag de kan komma!
Ha en fortsatt bra kväll alla, och alla ni som är på Alleby på spökkväll nu hoppas ni får en grymt bra och läskig kväll! Puss /E


You touched my heart, you touched my soul!

Älskade häst. 
Igår bestog hela eftermiddagen av sorg, tårar och saknad..
Hade precis kommit hem från stallet när Carro hör av sig och säger att vi måste prata. Blev orolig och frågade vad som hade hänt? Fick svaret ''Carolien..''. Jag känner hur mina ögon tårfylls och en klump lägger sig i magen på mig. Jag svarar ''vad har hänt med hjärtat?''. Får då svaret ''Hon är borta.. Hade velat säga de face to face med tycker du förtjänar att få veta''. Hon hade brutit benet och varit tvungen att avlivas..
Då brast hela jag, hjärta. tårarna bara rann.. Jag visste inte vad jag skulle göra eller ta vägen. Jag bara grät och grät och de slutade aldrig..
Jag ville inte tro att det va sant, jag kunde inte fatta de. Hon finns inte mer, och kommer aldrig tillbaka </3 
 
Jag började må illa, tårarna bara rann ner för kinderna. Jag kunde inte äta utan bara grät till och från. De brast varje gång någon frågade vad som hade hänt, när jag tänkte på henne, när jag fick upp en bild i huvudet på henne. Världen är verkligen inte rättvis. Att denna unga och helt fantastiska häst ska råka ut för något sånt här, de är inte rättvist! Den hästen jag ridit och som sedan ägaren tog tillbaka, finns inte längre.. Hon skulle haft en så bra och ljus framtid och hon hade allt man kunde önska sig! 
Jag har aldrig stött på en mer underbar häst än Carolien. Hon gjorde alltid sitt bästa, ville aldrig något dumt, gav allt och hon hade de där lilla extra!
Underbara, fantastiska, finaste, bästa Lillan! 
 
Jag kommer aldrig mer få se henne, aldrig mer få klappa henne, aldrig mer få rida henne, aldrig mer få ta in henne från hagen och aldrig mer få glädjas i hennes närhet.. Jag glömmer aldrig första gången jag red dig och du var härligt full av energi och skutta runt i paddocken, ridpassen som gått så bra att jag haft ett leende på läpparna hela tiden och allt beröm vi två fått tillsammans. 
En finare häst än dig får man leta efter, prinsessan!
 
Tårarna droppar ner på tangentbordet, faan, detta får inte hända...
 
Om de skulle funnits något att göra för att få tillbaka dig hade jag gjort de direkt. Vad som helst. Allt som hade behövts för dig vännen!
Bland alla tårar som rinner ner för kinderna nu, vill jag att du ska ha de så bra som de bara går i Trappalanda. Jag måste tro att du kommer få de bra även fast jag inte vill tro att de är sant. Vill att du ska ha de så bra som de bara går här, för de är här du hör hemma! Jag saknar och älskar dig otroligt mycket, och kommer göra livet ut.  
Snälla kom tillbaka och gör mig hel igen. Du var speciell hjärtat!
 
Vila i frid underbara Lillan, Carolien!
Loved you once, love you still. Always have and always will! 
/Din Elin
 
♥ Jag, Carro, Lillan ♥
 
 
 
 
 
 

Ullared igen

Är på Ullared igen fast denna gången med kusinerna, är nere på hästavdelingen nu för att kolla på lite täcken och prylar igen. Kläder kollar jag knappt på där nere då jag tycker att de inte är så mycket att ha ;)
Har käkat lunch, pommes och kykling Mmmm! Går typ bara runt för tillfället har hamnat på samma ställe flera gånger nu typ haha..
Men nää nu ska vi fortsätta kolla runt igen här nere!
Hörs efter ridpasset ikväll om inte innan!
Puss /E

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3905641/images/2012/pic_50926fb7e087c322dcc699d4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3905641/images/2012/pic_50926fb7e087c322dcc699d4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3905641/images/2012/pic_50926fb7e087c322dcc699d4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3905641/images/2012/pic_50926fb7e087c322dcc699d4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3905641/images/2012/pic_5092701ce087c322c006c1b8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3905641/images/2012/pic_5092701ce087c322c006c1b8.jpg" class="image">