soligt

Hej på er! Måndag idag vilket brukar vara en seg dag men den har varit bra överlag tycker jag. Dagen i skolan rullade på bra och när jag kom hem fixade jag lite att äta och satte på några avsnitt av OTH i solen. Just nu ligger jag i sängen med musik och väntar på att min mobil ska ladda lite då den ska hänga med mig ut på en springrunda tillsammans med headsetet. Tänkte att jag passar på nu innan solen går ner, bra väder gör en mer motiverad också tycker jag. Nåja, ska börja röra mig utåt, hoppas ni har haft en bra dag! Puss 
 
 

Green n' pink



Friday & Saturday

Igår stack jag ut till stallet efter skolan och red ut sväng på Q tillsammans med Felicia och Lilly. Quilla skötte sig riktigt bra och fjanta sig bara en gång ute på vägen men jag vann över henne och sen var hon så snäll så. Väl tillbaka efter våran lilla uteritt fortsatte jag trava och galoppera lite i paddocken vilket gick super, hon var  verkligen jättefin! Dessutom var det helt underbart väder, varmt och soligt så man kunde gå i t-shirt. Väl hemma igen gjorde jag inte så mycket mer än att snapachata och kolla OTH till typ 2 innan jag somna. 
 
Idag var jag ute på stallet vid 12 typ och stod i cafet med Felicia och Helena och snacka och gjorde lite olika grejer. Efter det fixade jag och Helena lite ute i ponnyhagen, mockade hos Quilla, tog in lite hästar, hjälpte till att bygga bana och sen tog vi in Quilla och Roddan för att dom skulle få äta lite. Tillbaka till cafet för att hjälpa till där och sen gick jag ut och sköljde av Roddans ben då jag skulle hjälpa Jenny lite med honom idag. Efter det stod jag och fixade iordning Quilla och pysslade med henne rätt länge då jag skulle hjäpa Carro etfersom hon var på träning. Efter att Quilla var helt klar gick jag in och gjorde Roddan fin också innan jag gick ut och ledde runt Q. 
Jennys första runda gick lite sisådär hehe, inget illa menat Jenny ;) Men nästa runda var mycket bättre och var även felfri. Carro gjorde också en felfri fin runda på taggad Quillis haha. 
 
Var inte hemma igen förrens runt 8. Imorgon ska jag ut igen då det är Bohuscupen Hopp Häst och sen ska jag även fixa lite hos Q. Ha en bra kväll. 
 
Bästa bästa bästa
 

Så perfekt



Ut och mysa i skogen



Hoppträning

Hoppningen idag gick bra. Hade bara framme 3 hinder, ett med en vattenmatta, ett vanligt räcke och en oxer. Jolie tyckte inte alls om vattenmattan när jag gick över den under uppvärmingen, då var den faktiskt väldigt läskig. Men så fort det kom bommar över den så var det inga problem. Hon var pigg och glad och fick till fina språng på alla hinder förutom dom gångerna jag tog en förhållning för mycket innan vattenmattan så vi kom lite nära men aja. 

Efter det fixade jag iordning henne igen och stannade sedan kvar med Maria och kollade gymkhana träningen innan jag åkte hem. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, imorgon har jag en skoldag fram till 3 och efter det väntas ett ridpass på Quilla! 

Höra igen imorgon, sweet dreams 



finally thursday

Hej på er sunshines! Äntligen är det torsdag och bara en dag kvar tills helg. Just nu sitter jag och har håltimma och har bara en kort lektion kvar idag där vi dessutom har vikarie, chill, och sen slutar jag vid 2. Har inget plugg resten av veckan, och har inte haft på typ 2 veckor, as gött! Vissa saker har jag typ gjort för att jag känner att jag behöver jobba lite där, typ som matten igår. Men annars har vi bara nationella prov just nu och dom kan man ju inte plugga till, sweet! 
Så idag innan stallet har jag inte så mycket att göra, kanske åker dit lite tidigare eller nått sånt. Inte så intressant inlägg, känner att jag mest babblar på typ hehe. Nåja, avslutar nu innan det går ännu mer utför, ha en bra torsdag, puss och kram 
 
 

Natti

Tänkte bara kika in för att säga godnatt! Efter förra inlägget tog jag en dusch och gjorde sedan klart hela kapitlet i matten. Nu under kvällen har jag bara tagit det lugnt och fortsatt kolla OTH och vilat upp mig inför imorgon. Imorgon börjar dagen klockan 8 med spanska nationella och rullar sedan på med 3 eller 2 lektioner och en håltimma innan jag slutar vid 2, sweet! 
Och som ni även vet så är det ju torsdag imorgon vilket för min del betyder hoppning på kvällen. Åh, jag har inte hoppat Jolie på 2 veckor så man kan lugnt säga att jag längtar väldigt mycket nu, hihi. Anyway, innan hoppningen har jag en skoldag att ta mig igenom och för att kunna göra det måste jag sova nu. Hörs igen imorgon, puss och godnatt 

Skutt skutt <3


at home, all day long

Man kan väl inte precis säga att denna onsdagen blev som jag hade planerat. Jag har legat i sängen största delen av dagen och kollat serie. Vaknade imorse och kände mig inte hals bra, ont i halsen och hängig som tusan så blev att jag stannade hemma. Egentligen skulle jag haft en lång skoldag framför mig och sen skulle jag åkt in till stan med en kompis, men istället blev jag liggandes hemma. Aja, finns inte så mycket att göra åt saken. 
 
Nu snart ska jag försöka göra lite matte vilket behövs, men innan det ska jag hoppa in i duschen och piggna till lite. Efter matteplugget återgår jag nog till serietittandet I think, finns inte så mycket annat attt göra. Hoppas ni har haft en härlig onsdag i alla fall. Puss o kram 
 
Oj vad jag tycker om denna hästen! ♥
 

Pink smoothie



monday // first day of the week

Första dagen på veckan är slut och det är dag mindre tills det är helg. Började dagen med en liten försovning men hann ändå iväg till skolan i tid och sen har dagen bara rullat på. När jag kom hem förut satte jag mig och gjorde lite matte och sen har jag under kvällen kollat klart dom sista avsnitten av OTH.. Bra avslut på en riktigt bra serie, så bra så att jag efter sista avsnittet började om igen på säsogn 1 av 9 haha. Nåja, har man fastnat så har man, tack för det Carro, nu kan jag inte sluta kolla ;) 
Imorgon händer iaf inte något speciellt förutom nationellt prov i Engelska och sen slutar jag runt 3 och drar väl hem och pluggar lite och tar det lugnt bara. Anyways, nu ska jag krypa under täcket och sova hade tänkt, så sjukt trött! Puss och godnatt
 
På torsdag... ♥ ♥
 

One Golden detail



Mina 2 bästa

Hej på er! Igår blev det att jag åkte med Julia och Matilda hem istället för att åka hem till mig. Så där sov jag inatt efter att vi hade kommit hem, kom inte i säng så mycket tidigare än i fredags dock så har varit lite halv slö idag. Imorse var dom uppe tidigt för att åka iväg en snabbis till stallet bara för att ge hästarna där frukost då det var deras tur idag, och medans dom gjorde det låg jag och sov då dom hade varit så tysta som möjligt för att inte väcka mig, sötisar! Nåja, sen vaknade vi runt 10 igen och käka frukost och tog det lugnt innan vi åkte på fotbollsmatch då Matilda skulle spela med damjuniorerna. 

När vi kom hem därifrån åt vi middag och stack sedan iväg till stallet där jag red ett dressyrpass på deras lille häst. Hon gick bra, riktigt mysig liten häst/ponny. Och sen på slutet tog vi några sockerbits skutt också. Så ja, jag var hemma hos mig igen runt halv 9 förut och sen dess har jag bara tagit det lugnt och kollat OTH. Fick ett bra avslut på en bra helg och imorgon börjar en ny vecka, längtar verkligen så mycket tills på torsdag då jag äntligen ska få hoppa Jolie igen efter 2 veckor. 

Hoppas eran helg också har varit super, hörs igen imorgon! Puss och godnatt

Gammal bild på Justice 


Atm;



Yesterday & today

Hade det jättebra igår kväll med alla människor och var hemma igen runt 1. Innan jag åkte dit var jag ju som sagt i stallet och joggade Quillis lite lätt i paddocken i 40 minuter. Idag var jag ute i stallet runt halv 12 typ och fixade hos Quillis och red sedan ett dressyr pass i paddocken där hon gick riktigt bra. Började i skritten med lite skänkelvikningar, volter, serpentiner och fortsatte sedan i traven med lite 8:or. I galoppen gick hon också jättebra, blev lite stark imellanåt men gick så bra så. 

Ikväll ska jag iväg med Julia och Matilda osv. 



Dressed up


Pälsjackan


Atm;



hello friday

Hello friday! Hoppas att ni har haft en bra fredag hitills och att den isåfall fortsätter lika bra om inte bättre. Jag är på bra humör och sitter just nu med musik i öronen på min sista lektion som är Teknik. Dagen har rullat på bra och snabbt och jag slutar om en halv timme. Efter detta ska jag snabbt åka iväg till stallet för att jogga Quillis i ca en halv timme och ta hand om henne innan jag ska hem igen. Väl hemma ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig innan jag ska iväg med massa andra till en kompis som fyller 16, låter som en bra fredag kväll enligt mig. Vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig, vi får se vad det blir.. 
 
Nåja, hoppas ni som sagt får en fortsatt bra fredag, puss och kram 
 
 

Thursday

Denna torsdagen har varit helt perfekt förutom att jag inte kunde vara med och hoppa. Den sista lektionen som vi skulle ha i 1 timme innan vi slutade blev ingen lektion utan bara massa flum. Vi grattade även våran mentor med tårta, blommor och present eftersom han fyllde 35. Detta gjorde vi tillsammans med våran SO/Svenska lärare, dom två lärarna står våran klass närmast! 

När vi slutade vid två efter en skoldag med noll lektioner åkte vi glatt in till stan igen. Där gick vi och gjorde min navelpercing, det var alltså därför jag inte kunde rida idag. Och efter att den var i och allt var klart så gick vi vidare en sväng till Raglady så att jag fick köpt en sak. Och när jag väl var hemma igen så åkte jag ut till stallet ändå. Fotade Helena, hjälpte Eve och sen gick jag och Helena bort och kollade på min hoppgrupp. Efter det satt jag kvar med Jenny och kollade när Evelina red innan jag åkte hem. 

Så har min tordag sett ut, imorgon har jag en fullspäckad fredag men det skriver jag mer om imorgon för nu måste jag sova, puss och godnatt! 



Chill torsdag

Gomorgon på er! Just nu sitter jag på bussen påväg in till stan med Annie och Emma för att äta lunch. Började dagen med nationellt prov i svenska, skrivdelen. Man fick 3 timmar och 20 minuter på sig att skriva men hälften av klassen var typ klara efter 1 och en halv timma. Så vi har håltimma fram tills klockan 1, och efter det har vi en kort lektion innan vi slutar. 
Och aa efter att vi har slutat så ska jag som sagt in till stan med Annie för att fixa lite grejer, hörs sen igen! Puss 



Hey ho

Nu när denna dagen är slut är det bara bra dagar kvar att se fram emot denna veckan. Idag har det inte hänt så mycket.. Lång dag i skolan med dom vanliga lektionern, rätt seg dag faktiskt. Nu på kvällen kom Emma hit en stund och sen har det inte hänt så mycket mer. 

Imorgon blir det kort dag i skolan, och när vi slutar vid 2 så ska jag och Annie direkt in till stan för att fixa lite olika saker. Ingen hoppning för min del imorgon då jag inte kommer kunna rida, varför får ni veta imorgon. Jaa, det är vad som händer imorgon. Bättre uppdatering kommer det även att vara imorgon också, mycket enklare att uppdatera om det händer lite grejer på dagarna lixom. 

Puss och godnatt 


Inspiration..?

Go kväll typ. För min del har det inte hänt så jättemycket idag, Theo fyllde år, jag hade ett NO prov som gick bra och efter skolan så drog jag hem till Annie. Eftersom vi inte har något plugg så tog vi det så lugnt man bara kunde genom att kolla film och käka glass. Så har min tisdag typ sett ut, väldigt chill.

Imorgon händer inte så mycket heller, lång skoldag och sen hem och ta det lugnt typ. Nu har jag precis krupit ner i sängen för att kolla senaste avsnittet av Ryttareliten. Har inte så mycket att skriva om som ni kanske märker... Måste skaffa mig lite inspiration eller om ni vill läsa om något speciellt så är det bara att kommentera! 



Grattis bästa Theo



four nice dresses ~

2 blåa & 2 svarta
 
 
 

Sweet

Denna måndagen har gått väldigt fort. Började klockan 8 imorse med nationellt prov i svenska - läsförståelse, precis som alla andra 9:or i Sverige. Allt gick bra och så men som sagt ska man ju inte säga för mycket innan man får tillbaka resultatet haha ;) Nåja, detta provet höll på enda fram till lunch så efter det hade vi bara slöjd och musik kvar vilket gick fort. 

Här hemma har jag inte gjort så mycket, pluggat lite NO vilket jag strax ska fortsätta med inför imorgon och sedan ska jag lägga mig och kolla OTH. Efter idag har jag en helt pluggfri vecka med lite olika andra saker som står på schemat, sweet! Nåja, än är jag inte pluggfri så det är bara att fortsätta med NO:n, see you later!



1 år med världens bästa

Hemma efter dag fylld med häst och härligt sällskap. Var ju som sagt i stallet imorse vid kavrt i 9 typ, så var det bara att lasta på Q och sedan åka, Linda och Ebba följde även med :) Träningen idag gick väl också bra, nått missförstånd en gång men annars gick det bra. Carro rider verkligen helt grymt och det är så lärorikt att följa med och bara kolla och lyssna. Efter träningen fixade vi iordning igen och åkte tillbaka till Alleby där vi lastade av och packade ur bussen och sedan åkte vi till Billdal för att kolla på Jenny tävlade. Tyvärr så tyckte Roddan att vattenmattan var alldeles för farlig för att hoppa så blev en tråkig uteslutning i den klassen. 
 
Nåja, kom hem igen runt 6 kanske och just nu ligger jag och kollar OTH och äter jordgubbar, bra avslut på en bra helg. Dessutom så såg jag på förut när jag kollade igenom mobilen att jag har ridit Quillis i 1 år idag. Åh, jag är så sjukt tacksam för att jag får rida henne, hon e ju faktiskt världens bästa häst och ägs av världens bästa Carro så mycket bättre än så kan det ju inte bli ♥
 
 
 

Lööördag

Imorse var jag uppe runt kvart i 8 för att åka till stallet vid halv 9. Jag skulle följa med Carro på Björne kurs och vi lastade vid 9. Gick riktigt bra för dom på träningen idag och Carro var nöjd och glad efteråt så det va så bra så. Första träningen idag och så fortsätter kursen imorgon då jag ska med igen. 

Efter träningen åkte vi hem igen och var kvar på stallet tills typ 4. Och vad gjorde jag i stallet från typ klockan 2 till 4? Jag stod i Cafet och snackade med folket, var med Helena och Maria, mockade hos Q och stod i stallet och snacka. Efter det åkte jag hem vid 4 som sagt. En liten stund efter att jag hade kommit hem så kom mormor och morfar hem till oss och överraskade mig med Julia och Matilda som är här ikväll när mamma och pappa är borta. Så nu under kvällen har vi varit ute lite och just nu ligger vi och kollar film och tjockar oss lite haha. 

Nåja imorgon blir det träning igen och sen ska vi nog åka och kolla tävling, men nu ska jag vara social igen mot J&M. Ha en bra lördags kväll allihopa, puss!



En fredag som denna

Åh äntligen så är det fredag, sjukt skönt! Dagen har gått fort och bra, det NO provet som vi skulle haft idag sköts upp tills på tisdag. Efter skolan hämtade Carro upp mig och just nu sitter vi på Ale då Ninnis får nya skor. Sen ska vi tillbaka till Alleby och jag ska ta hand om Ninja då jag har henne idag. Senare får vi se vad som händer, vädret är ju inte alls lika bra längre så blir nog en kväll inomhus iaf. Antingen själv med OTH haha eller så hittar jag på något annat med kompisar eller nått, vi får se vad man känner för senare. Hoppas ni får en bra fredag allihopa, puss 



Dålig energi

Sådär ja, då var denna dagen över och nu är det bara imorgon kvar innan det blir helg, vilket ska bli så skönt! Förra veckan på fredagen skrev jag ju att det fanns en nackdel med att det blev helg och det var för att jag visste att jag hade så mycket i skolan denna veckan, 3 prov bl.a! Och ja, det har verkligen varit mycket. Inte nog med så blev allt kaos kring spanska nationella provet vilket har gjort så att jag har tappat lite fokus på dom andra 2 proven jag hade denna veckan.. Inför musikprovet i måndags kändes det sådär, nu gick det ju bra ändå men det är ändå skönt att känna sig säker innan provet lixom. Sen hade jag nationellt prov i kaos spanskan idag där jag kände innan provet att det får gå som det går, jag gör mitt bästa och mer än så kan jag inte göra. Känns helt okej nu efter men åter igen så vill man vara lugn innan ett prov. 

Och imorgon då har jag mitt NO prov som är en del av mitt slutbetyg i Kemi. Och även där känner jag mig lite osäker.. All denna osäkerhet denna veckan bara för att det varit kaos med spanskan, vilket vi elever ha fått ta stryk av när vi själva inte skapat kaoset utan det va lärarna duktiga på att göra själva....

Nåja, nu har jag nog fått ut det mesta här tror jag haha. Ladda upp med ny positiv energi och göra fredagen imorgon så bra som det bara går. Dessutom ska denna helgen bli prima skinka har jag bestämt! Puss och sov gott 

Lyckopiller! <3 


gold n' black

 

Mot Staden

Hej sunshines! Just nu är jag påväg in till stan i det underbara vädret. Älskar vårväder när man kan ha skinnjacka och solglasögon haha, dessutom blir man mycket gladare när solen skiner och det är bra väder, eller iaf blir jag det! Annie tog lite outfit bilder på mig förut som jag hade tänkt slänga upp senare då dom ligger på kameran. Nåja, har inte så mycket mer att säga just nu, ville bara kika in en snabbis. Puss på er 



Thursday

Godmorgon torsdag och godmorgon alla underbara! Torsdag idag och en av dom bästa vardagarna. Jag började ju då dagen med ett nationellt prov i läsförståelse i spanska som var lättare än vad jag trodde, dock inte enkelt men fortfarande lättare än det vi har övat på och lättare än vad jag trodde. Aja, ska inte säga för mycket innan jag får tillbaka mitt resultat ;) Nåja, nu har jag precis slutat min mattelektion och har nu NO och sen håltimma. 

Senare efter att jag har slutat vilket jag gör vid 2 så ska jag sticka in till stan i vårvädret för att fixa lite grejer. Och sen ska jag hem igen för att åter igen dyka ner i NO plugget och plugga igenom det sista inför provet imorgon. Så ser min torsdag ut, ha en fin dag allihopa! 

Bild ifrån Valborg förra året 


Sweet dreams

Förlåt för dålig uppdatering idag, har fått lägga all min fokus på pluggandet under eftermiddagen.. Men imorgon skriver jag igen som vanligt. Puss och godnatt 

Denna bilden e både fin och mysig tycker jag! <3 


Onsdag

Och så va det åter igen "dagen mitt i veckan" som jag kallar den, oftast rätt tråkig och onördig haha. Slutar sent i skolan idag och sen ska jag bara hem och dyka ner i NO böckerna inför provet. Känns som hela livet kretsar kring skolböckerna nu för tiden, nationella och vanliga prov och läxor, love it.... 
Händer inte så mycket mer idag, så som sagt, tråkig och onördig dag! Aja, 2 lektioner kvar nu, kämpa kämpa! Hörs sen, puss o kram 



Vårkänslor

Dagen har varit lugn och bra. Efter mitt senaste inlägg med text så log jag kvar en stund i sången och snapchata innan jag gick upp och tog en dusch och käkade frukost framför OTH. Efter det fixade jag lite här hemma innan Emmsi kom hit. Vi fotade lite ute i det underbara vårvädret som Sverige bjöd på idag. Sedan pluggade vi lite, käkade lite lunch och snackade. 
Under kvällen har det inte hänt så mycket, fixade lite i min walk-in-closet och provade säkert hälften av kläderna då jag inte hade en aning om vad jag kunde ha imorgon. Anyways.. Nu nu har jag krupit under täcket och måste sova för att orka upp imorgon, börjar dagen klockan 8 med idrott. 

Puss och godnatt på er 


beautiful evening

 
 

spring +

 

Studiedag

Godmorgon på er! Studiedag idag och jag har fortfarande inte lämnat sängen, så sjuk skönt! Jag ska om en stund gå ner och göra mig en god frukost och dra ut på min förmiddag innan jag sätter igång med det plugget jag har att göra. En hel fri studiedag blev det inte trots allt... Nåja, jag har inget planerat idag så vi får se vad som händer, vädret är ju iaf tipptopp så ut måste man ju iaf idag! Hoppas ni får en finfin dag så hörs vi senare! Puss 

Sommar <3


Ser man på

Asså detta med "sista minuten plugg" innan prov är faktiskt riktigt bra, då har man verkligen allt klart i huvudet tills provet. Iaf så gick det mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Jag som satt och sa att inget hade fastnat i mitt huvudet, men det visade ju sig sedan att det hade gjort det ändå.. Men jag måste erkänna att man blir ju irreterad på sig själv när man sitter och läser samma saker om och om igen och så känns det verkligen som att inget har fastnat. Nåja, skönt att det gick bra och jag kan vara lugn då jag känner mig riktigt säker.

Väl hemma från skolan slängde jag mig i soffan med OTH framför mig innan jag bytte om och lockade till håret lite. Så just nu sitter jag hemma hos mina kusiner och ska väl vara här ett tag till. Imorgon är det studiedag vilket e så skönt, eller aa har en del plugg att ta tag i och sen får vi se vad som händer! Puss på er

Bild från i sommras 


Grattis världens bästa kusin! ❤️




Hello monday

Hej på er! Just nu sitter jag i skolan och ha slöjd. Efter detta har jag musik och där ska vi skriva musikprovet vilket jag känner sådär inför.. Har verkligen försökt att få in allt i huvudet men det har gått lite si sådär. Nåja, bättre än sitt bästa kan man ju inte göra så det får gå som det går helt enkelt. 
Slutar vid 3 idag och ska hem och plugga lite och fräscha till mig innan vi sticker iväg till mina kusiner då Anton fyller 19 idag, grattis bästa du!! Så ser min måndag ut, och morgondagen fylls utav en studiedag, sweet! 



Dröm sött

Denna härliga vårfyllda söndag har varit bra för min del! Var ju som sagt iväg förut med Anton, morbror och mamma en sväng hos mina och Antons sysslingar och där var vi till typ halv 5. Sen bar det av hemåt igen och väl hemma satte jag mig igen och försökte få in allt om musikhistorian tills provet imorgon.. Vi får helt enkelt se hur det går på det provet då jag försökt banka in allt i huvudet men det känns inte som något har fastnat, säkert bara för att det är så otroligt tråkigt och inte alls nödvändigt typ haha. 

Nåja, imorgon börjar en ny vecka med skolan till klockan 3 och sen ska vi hem till Anton, Julia och Matilda på kvällen, bra start på veckan med bästa kusinerna! Men nu ska jag krypa under täcket och få lite sömn innan jag ska upp igen, min måndag börjar klockan 8, inte så värst taggande, right? 



One 1 uno



Sunny sunday

Godmorgon på er, eller aa kanske är lite sent att säga så nu. Men iaf så är det ju söndag idag och ännu en härlig vårdag bjuder Göteborg på, solglasögonen och skinnjackan är på och ett leende på läpparna. Idag ska ju jag som sagt iväg med Anton, min morbror och mamma, det blir nog bra och att vädret är så bra gör ju bara saken ännu bättre! 
Senare ikväll hade jag tänkt plugga lite vilket verkligen behövs tyvärr.. Nåja, ha en underbar söndag allihopa så hörs vi senare igen! Puss 



1 million

Mockade och fixade hos Q förut när jag kom till stallet och efter det stod jag i Cafet och snackade i typ 1 och en halv timme innan jag gick ut och gjorde iordning henne inför ett dressyr pass. Red i paddocken då det var så härligt väder, helt ensam där ute och Quilla gick som en hel miljon! Började bra i skritt och trav, sen fick hon ett cp ryck när jag satt ner i traven men efter några bocksprång på raken vann jag över henne. Carro hade bara sagt att man måste bli ännu argare på henne och ha ett spö som lite hjälp, vilket jag hade! 
Nåja, efter detta lilla ryck fortsatte hon gå superbra och galoppen var helt underbar! Fick samlat ihop henne och galopperat ordentligt i båda varven utan några bråkigheter! 

Efter detta fick hon massor av pussar och så fixade jag det sista innan jag åkte hem runt kvart över 4. Blev en god pizzamiddag idag och nu är lugn kväll. 
Imorgon kunde jag också haft Q men icke det då jag ska iväg med min äldsta kusin Anton, min morbror och min mamma! Hoppas ni får en fin lördag, puss 



Bäst bäst bäst

Idag gick hon som en hel miljon, världens bästa! 


Sunny

Åh, vilken härlig vårdag att vakna upp till! Solen skiner, jag e på bra humör och ska strax åka ut till det finaste jag vet, kan det bli bättre? 
Blev rätt sent igår, men men, vaknade vid 10 ändå och log kvar i sängen ett bra tag innan jag gick ner och åt frukost med la familia. Som sagt så ska jag nu åka ut till stallet för att ta hand om Q, blev så sugen på att rida ut idag med tanke på vädret men blir nog dressyr för våran del ändå! Tror dock att jag skrittar ut en sväng för kan inte hålla mig ifrån det helt och hållet idag hihi ;) Har inte så mycket planerat en lördag som denna så vi får se vad händer! Hoppas ni får en härlig dag och njut av vädret, puss 



Ninnis ❤️




Friday

Wii, fredag idag och äntligen helg! Fast på ett sätt ser jag ändå typ inte fram emot helg då jag vet att nästa vecka är det massor i skolan... Men aja, ändå skönt med helg såklart. Nu har jag 3 lektioner kvar innan jag slutar vid kvart över 3. Senare ska jag iväg till stallet för att ta hand om Ninnis och idag hade jag faktiskt tänkt ha massa kvalitetstid med prinsessan. Blir ingen mer ridning på henne nu utan idag ska jag ut och gå med henne en sväng och sedan ska jag som sagt skämma bort henne massor hihi! 
Sen hade jag även tänkt vara med när Carro och Jenny hoppar klockan 7, alltså kolla och hjälpa till om dom behöver hjälp. Nåja, så ser min fredag ut, hoppas ni får en bra fredag! Puss och kram 



cause i'm happy

Efter skolan förut drog jag hem och pluggade lite och fixade med lite allt möjligt typ innan jag drog iväg till stallet. Hoppade Jolie idag och det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. Jag trodde hon skulle vara studsig och ha massa energi men hon skötte sig riktigt bra. Vi hoppade en 3-kombination med 3 och 2 galoppsprång i mellan och hon fick fina språng, bara jag som klantade mig lite och glömde sitta upp några gånger på 3 galoppsprångs sträckan (haha?) så vi kom in lite nära, men dom andra gångerna kom vi bra överens och jag tycker det gick helt okej. Roligt var det också, älskar verkligen att hoppa på henne! 
 
Åkte inte hem förräns kvart över 8 även om min hoppning slutade klockan 7. Stod först i cafet och snackade lite typ och sen fastade jag i att prata med Maria och så hann klockan bli kvart över 8 helt enkelt haha. Aja, nu ligger jag iaf i sängen med macka och Oboy och ska efter detta inlägget kolla OTH, bra avslut på en bra torsdag! 
 
Fina fina Quillis! ♥
 

någon gång i mitt liv...

... vill jag åka till Tomorrowland och/eller Q-base med vänner, hade varit så jäkla nice!
 
Tomorrowland
 
Q-base
 

Grattis bästa Helena & Alicia




Thursday

Godmorgon sunshines, sovit gott? Jag har sovit så gött så och drog ut min sovmorgon lite för mycket så fick skynda mig lite imorse! Men nu sitter jag iaf i skolan och har precis slutat min första lektion och alltså bara två kvar idag, sweet! Dagens planer drog jag ju i princip igår men aa, plugga och stallet står på schemat för min del idag. Men aja, har inte så mycket mer att komma med just nu.. Så innan jag bara börjar babbla om allt och inget så avslutar jag detta inlägg haha. 

Ha en bra torsdag, puss och kram 


Wonderful

Onsdagen är snart över vilket jag tycker e så skönt för det betyder att det snart blir torsdag och min favorit vardag! Torsdagar betyder sovmorgon, håltimma, 3 lektioner och sluta tidigt, plus att det bara är en dag kvar till helg! Sen är det även stallet som gäller på kvällen så klart och hoppning på fina Jolie! Det var ju ingen ridning förra veckan då det var horseshow så jag höll ju mig till Quilla och Ninja, men imorgon blir det hoppning igen, glad Elin! 
Annars har det inte hänt något speciellt idag. Satte mig en stund förut och gjorde det klädcollaget jag la upp förut och så kollade jag även runt på lite kläder. Och nu under kvällen har jag typ kollat runt på datorn och snapchatat.  Fortfarande väldigt glad på livet och det är underbart! 

Sov så gott nu alla fina, hörs imorgon 


spring is coming

 

En onsdag som denna

Hej på er! Sitter på historia lektion just nu och har två lektioner kvar efter detta. Dagens planer idag för min del är nog bara plugg.. Har tre prov nästa vecka var av 1 av dom är ett nationellt prov i spanska, kill me... Nåja, finns ju inte så mycket att göra åt saken så det är la bara att plugga på och få proven överstökat helt enkelt! Men aja, nu ska jag fortsätta här så jag skriver till er senare igen, puss 



sleep tight

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Imorgon väntas onsdag, den dagen som jag kallar "dagen mitt i veckan dagen". Lång rätt tråkig dag i skolan och sen brukar det oftast inte hända så mycket för min del på onsdagar, men vem vet.. Som jag skrev förra veckan så vet man ju aldrig som väntar en nästa dag, bara att hoppas på det bästa. Jag ska iaf avsluta min kväll med lite OTH, just precis nu.
Dröm sött alla fina! 
 

todays

Tunna strumpbyxor // Klänning // Tröja // Enkel skinnjacka // Uppvikta armar // Klocka // Primes
 

Fettisdagen

Kände mig lite halv bra imorse men jag gick ändå till skolan och under dagen har det släppt, nästan helt iaf :) Annars är jag glad idag, trots alla proven och inlämningarna i skolan så känns det som livet rullar på framåt och allt är bra. Dessutom är våren verkligen påväg vilket känns underbart, älskar våren! Älskar vårkollektionen av kläder som kommer in i butikerna, älskar vädret och aa tycker helt enkelt att det är härligt. 
Idag händer inte så mycket, ska göra klart engelskan tills imorgon och aa kanske gå och fota en sväng, blev sugen på det nu. Men aa vi får se vad som händer! Hoppas ni får en finfin tisdag och får ätit en god semla som förövrigt bamba bjöd på idag, gött! 
 
1 år sen ganska exakt 
 

Happy days



Bored

Hey guys! Jag har så otroligt tråkigt och har i princip bara tagit det lugnt idag hållt mig i soffan större delen av dagen haha. Jag har redigerat klart alla hopp och dressyr bilder från Scandi så nu återstår bara gymkhana bilderna. Det kommer nu framöver att dyka upp Horseshow bilder på min Facebook och kanske lite här, så om ni vill se bilder får ni hålla utkik på FB!
Mår lite bättre nu, inte helt hundra dock.. Jag hoppas det försvinner över natten så jag kan gå till skolan imorgon, känns så onördigt om man missar något viktigt nu inför proven och så. Ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag och sen sova lite längre imorgon då jag börjar min tisdag med sovmorgon, sweet! 



horseshow mässan

Kingsland väst - Mörkblå 
 
HV Polo handskar - Svarta 
 

Animo strumpor - Blåa 
 

sjuk..

Sådär då var bästa veckan på året slut och nu är det bara 52 veckor kvar tills nästa gång. Måndag idag och den tillbringar jag hemma i min ensamhet då jag inte alls mådde bra idag, huvudvärk, hängig och känner mig dålig.. Gick ändå på första lektionen imorse som var en timma lång, dock var det rätt onördigt då läraren skulle göra något så hon var där ca 10 min. Gick iaf hem sen igen då jag inte fixade mer. Så ja, här händer det inte så mycket, ligger och kollar OTH och försökte få i mig något att äta förut men jag har ingen matlust alls.. 
 
Kanske även ska försöka plugga lite idag även fast jag typ sjuk, vi får se hur det går.. Inte så passande att bli sjuk just nu, så jag hoppas det går över snabbt då jag har engelska tills på onsdag, NO prov på torsdag och sen ska vi ha vårat första nationella prov nästa vecka som är i språk. Aja, lär inte få något gjort idag ändå med tanke på hur jag mår så det är bara att förbereda sig på att göra mycket mer imorgon då jag hoppas att jag mår bättre då. Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting, hoppas att ni andra får en bra måndag iaf, håll er friska ;) Puss
 
Jag och Ebbis <3
 

5 smakprov - Horseshow

© Elin Olsson
 
 
 
 
 
 

Horseshow

Nu har jag kommit hem och hoppat i säng efter en heldag på Horseshow. Var där klockan 9 imorse och började dagen med Young Rider Cup Final - 1.45 hoppning, efter det var det dags för GP-ponnyn där grymma Flisan knep en andra plats, grattis!! <3 Efter det var det lite Agility innan det var dags för Gymkhana där Sverige till sist slutade som 3:a, grattis till Frankrike som tog hem segern och självklart grattis till Sverige också, grymt jobbat! 
Vi drog in på mässan efter detta och sedan tillbaka igen för att kolla den Internationella hoppningen och sen in på mässan igen under den lång pausen. 

Tillbaka in på eftermiddags biljetten och började det med Världscupen i dressyr där Jessica von Bredow-Werndl tog hem seger och svensken Patrik Kittel knep andra platsen! In på mässan igen i pausen och sen var det tillslut dags för Gothenburg Trophy INT hoppning där ingen mindre än Emma Emanuelsson tog hem segern, Peder Fredricson tog en tredje plats och Douglas Lindelöw tog en femte plats! En riktigt bra dag har det varit tillsammans med mina bästa kusiner och andra kompisar! Fick med mig lite grejer hem från mässan också som jag hade tänkt visa imorgon eller på måndag! Men nu ska jag krypa under täcket, trött tjej! Puss och godnatt