Gott nytt år



2013

 "Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one."
 
Det känns faktiskt rätt tråkigt att det bara är mindre än en dag kvar tills 2013 faktiskt är slut. Detta året har varit ett riktigt bra år för min del. Självklart har det funnits stunder och tillfällen där man kanske inte mått så bra eller att det hänt något dåligt som påverkar en själv eller andra i sin omgivning. Men när jag kollar tillbaka på året och skriver ner det stunder som jag verkligen kommer ihåg så täcker de bra stunderna och händelserna dom dåliga stort. Jag skulle vilja tacka alla som jag känner, vänner, familj, släkt osv för ett fantastiskt år. För att ni har gjort dom bra stunderna oförglömliga och som jag kan kolla tillbaka på med ett stort leende på läpparna och även för att ni har funnits där i dom dåliga stunderna och stöttat mig. 
Så tack för ett fantastiskt år allihopa, ni är guld värda och betyder så fruktansvärt mycket! 
 
Hela mitt år i detta inlägget i 3 delar och med ett bildcollage under varje del:
 
Januari - Maj
- Gick sista terminen i 8:an
- Åkte skidor och snowboard tillsammans med familjen och kompisar 
- Praoade på MyOne med Evelina
- Carro köpte Quilla
- Min kusin Anton fyllde 18
- Gothenburg Horseshow tillsammans med Julia och Matilda
- Jolie skadade sig
- Ninja skadade sig
- Jag blev medryttare på Quilla
- Elevens val i skolan 
- Julia och Matilda köpte sin 6 åriga ponny Justice
- Ninja blev dräktig med hingsten Click and Cash
- Sista hopplektionen för terminen
 
 
Juni - Augusti
- Jag konfirmerades
- Slutade 8:an
- Vi fick Sommarlov
- Slutbetygen för 8:an kom
- Sjöstjärnans ridläger med Matilda och massa kompisar från förra året
- Julia blev utagen till Götalandslägret 2013 med Göteborgs laget, samma vecka som vi åkte till Sjöis
- Firade Midsommar
- Åkte ner till Björbäck med Gunilla och Nisse för att se Carros sista runda och hämta hem henne
- Massa jättebra dagar och kvällar med både tjej och kill kompisar
- Sena sommarkvällar med alla mina favorit vänner 
- Var på Alleby under en ridläger vecka när Carro, Helena, Maria och Felicia jobbade 
- Sjukt roliga uteritter
- Var i Turkiet i 2 veckor
- Hade Quilla medans Carro var i England under 2 månaders tid
- Åkte till Blekinge med Julia, Matilda, Mormor och Morfar
- Jag och Annie "jobbade" som servitriser på ett kalas
 
 
September - December
- Åkte med Carro på dom flesta hopptävlingarna under hela året
- Åkte med på en del träningar
- Började 9:an och mitt sista år på grundskolan
- Lektionerna på Alleby började igen
- Bloggen fyllde 1 år
- Carro kom hem från England
- Jag gick på moppekurs
- Köpte moppe
- Började bestämma vilket gymnasium jag helst ville gå på
- Fyllde 15
- Var med på Julklappshoppningen på Quilla
- Luciatåg i skola
- Jul på Liseberg med Alicia, Annie & Emma
- Julklapps spelet med klassen
- Vi fick jullov
- Julafton
- 31 December 2013 
 
 

The last day

Hej godingar!
Just nu sitter jag och skriver på mitt inlägg om 2013 som kommer komma upp så fort jag är klar med det. Nu har jag bara den biten kvar med att välja ut bilder på dator som är överfull av bilder, utan att överdriva. Nåja, det ska nog fixa sig. Idag är det ju som sagt sista dagen på 2013 vilket är helt sjukt som jag skrivit många andra gånger. Planerna för idag är att senare ikväll åka iväg för att fira in det nya året med familjekompisar, alltid mycket roligare när man är många många när det är t.ex nyår. Både tjejer och killar där i min ålder, äldre och nått år yngre, så detta kommer nog bli bra! Men nu ska jag fortsätta skriva på mitt 2013 inlägg så att jag kan publicera det någon gång. Puss
 
 

my monday

Jag har precis kommit hem från Emma där jag och Annie har spenderat kvällen tillsammans med henne. Idag under dagen har jag och mamma varit iväg lite igen för att kolla och köpa lite grejer till mitt rum och tv rummet. Tror detta kommer bli riktigt bra faktiskt! Bytte tv bänk med min bror idag också, så han fick en större och jag fick en mindre. Frågade honom om han ville det och det blev bäst för båda så det var ju bara bra :) Nåja, annars har jag inte gjort så mycket, rensat lite på rummet, det finns så mycket grejer man inte fattar varför man har kvar, både inne på rummet och inne i klädkammaren. 
Nu ska jag iaf lägga mig och kolla ett avsnitt av OTH och sedan sova hade jag tänkt, så jag orkar vara uppe större delen av natten imorgon då vi välkommnar 2014, helt sjukt!!!
 
 

Silver details



Todays dresscode




Monday morning

Godmorgon på er! Igår var ju jag och mamma som sagt iväg och bytte lite olika saker och sen kollade vi även på lite nya saker till mitt rum. Ska bli så gött att få göra om lite! Idag ska vi iväg igen för att titta lite och även idag har jag inget annat planerat inför eftermiddagen så vi får se vad som händer. Ha en bra dag, puss och kram 



Godnatt

Skriver om dagen imorgon, är verkligen jätte trött! Dröm sött, puss



Prime

 
 

Mot Frölunda

Att vakna upp till en regnig dag är inte särskilt peppande, eller? Inte för min del iaf. Just nu är jag och mamma påväg till stan eller Frölunda torg rättare sagt, för att byta mina Prime inne på Raglady till en mindre storlek och sedan ska vi vidare till Design Only för att byta en kofta. I eftermiddag är mina planer rätt lugna, om inte vädret blir bättre känner jag inte för att gå ut och isåfall ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Hoppas ni får en bra dag, puss på er



Japp, hahaha

Jag & Carro en helt vanlig dag bara haha..
  

Björne träning

Jag hade verkligen ingen ork till att blogga igår när jag kom hem. Men jag var ju som sagt i stallet på morgonen och red Ninnis. Efter det mockade både jag och Carro och fixade allt innan vi åkte vid 12. Träningen för henne gick bra, Quilla var på lite blandat humör typ, ibland lite lat och helt plötsligt jättetaggad, haha gulle! Nåja, efter deras träning stannade vi en lite stund och kollade på Rebecka i gruppen efter innan vi åkte hem.
Väl hemma lastade vi av Q och stannade på Alleby ett tag och hjälpte Jenny och lasta Roddan. Efter det skulle vi tillbaka för att kolla på Jenny och påvägen dit stannade vi för att få i oss lite mat. För Jenny gick det också bra på träningen och det var ju första gången för Björne också, men hon verkade nöjd :) 

Vi var hemma igen vid typ 9/ halv 10 på kvällen och då var jag rätt trött men ändå somnade jag inte förens typ halv 2.. Hade iaf en jättebra dag tillsammans med bästa Carro! 
Idag blir det träning igen på samma ställe och vi är påväg dit just nu, Jossan är med också :) Jag skriver till er senare igen, ha en bra lördag! 



Godmorgon

Bästa!



Bra tider

Livet leker, så himla härligt! Allt bara flyter på just nu, och det känns precis som att något har lättat. Visst finns det en lite kringelikrokig grej men det kommer nog att lösa sig med tiden tror jag. Annars är allt helt perfekt, en helt underbar känsla verkligen när man går hela dagarna med ett leende på läpparna! 

Idag har jag varit ute i stallet hos det finaste jag vet! Red ett lite kortare dressyr pass på henne idag, sisådär 45 minuter då jag tänkte att hon kan spara på krafterna lite tills imorgon och lördag då hon och Carro ska på hopp kurs för Björne. Fick iaf under dessa 45 minuter ridit igenom henne och hon gick helt klockrent. Jag skrev ju för ett tag sen att jag måste hitta knapparna på henne igen efter att hon bytt bett, då hon i början var lite stark på det och vi inte riktigt alltid kom överens. Men nu den senaste tiden har det verkligen gått superbra och jag har verkligen hittat knapparna på henne känner jag. Våra dressyr pass går klockrent nu och jag är alltid lika nöjd med henne efteråt! 
Iaf, tillbaka till idag, hon gick super. Efter det mockade jag, fixade mat till både henne och Ninja och efter det åkte jag hem. 

Imorgon har jag en rolig dag framför mig tillsammans med Carolineisen. Börjar med att jag åker till stallet rätt tidigt för att rida och fixa hos Ninja innan halv 12. Efter det ska vi lasta Quilla och jag ska åka med Carro och Q på deras kurs. Efter det åker vi hem igen och lastar av Q och fixar allt innan vi åker tillbaka igen för att kolla på en annan tjej från Alleby som är med i en senare grupp. När jag skriver det såhär låter det som att vi är hemma och klara med allt vid typ 4 igen, men icke det ska jag säga haha. Vi borde nog va hemma och klara med allt för dagen vid ca 8 på kvällen kanske, tänk 1 timma i bilen varje väg till kursen haha, plus allt där i mellan, det tar sin tid att hålla på med hästar alltså! Nåja, mer om allt detta imorgon! 

Puss och godnatt 

 Det bästa jag vet! 



Love it



Thursday

Godmorgon världen! Sov länge idag också, gött att få sova ut nu under lov dagarna. Idag ska jag ut till stallet för att rida Quilli, och efter det ska jag hem igen och plugga, måste verkligen göra det idag.. Hatar när man måste plugga under lovet för att grejer ska in igen när man börjar skolan.. Nåja, annars har jag inga planer. Hörs under dagen, har inte så mycket mer att säga just nu! Puss 

Haha, nice face 


Slut på julfirande

Och så va denna dagen över också. Juldagarna har gått fort, nu är dom redan över. Så länge som man fixar med paket hit och dit och springer o jul handlar med allt annat folk i hela staden i julruschen, och sen är det över på bara 1 eller 2 dagar. Nåja, mysigt som tusan har det iaf varit. 
Sov länge imorse, till 11/ halv 12 och när jag vaknat till liv gick jag ner och åt en god frukost tillsammans med familjen. Sen satte jag igång med att fota mina julklappar och fixa mig igen och ta på mig min klänning innan farmor och farfar kom. Så nu under eftermiddagen kvällen har vi suttit och pratat, ätit gott, delat ut lite julklappar och spelat spel. Nu ska jag krypa under täcket med ett OTH avsnitt framför mig och sedan sova. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och kram 

Såhär har jag sett ut nu under julen 



Julklappar

Under varje bild kommer det stå från vem det är, vad det är och även vart det kommer ifrån på dom grejerna jag vet!
 
 
Från Mamma & Pappa
Body Mist - Victoria Secret 
- Smink borste - Victoria Secret
 
 
 Från Mamma & Pappa
- Primeboots - Raglady
- Skor - CC
 
 
Från Mamma & Pappa 
- Kingsland fliströja - MyOne
- Pikeur tävlings tröja - MyOne
 
 
Från Mamma & Pappa
- Tröja - CC
 
 
Från Mamma & Pappa
- Kofta - CC
 
 
Från kusinerna Julia & Matilda 
- Gosiga tofflor - ?
- Glittriga trosor - ?
 
 
Från Mormor & Morfar
- Horseshow biljetter, heldag Lördag med Julia och Matilda
- Locktång
- Högtalare
- Sport BH
 
 
Från Moster, Morbror & Kusinerna
- Kofta - ?
 
 
Från kusin Anton
- Nagellack - Fiorucci 
Skiftar färg beroende på temperatur på fingrarna
 
 
Från Mamma & Pappa 
- Armband - Raglady
- Halsband - ?
- Halsband - ?
 
 
Från Mamma & Pappa
- Smink - H&M
 
 
Från Farmor & Farfar
 
 
Från Mamma & Pappa
- Play Parfym
 
 
Från Victor
- 3 silver ringar
- 1 guld ring
 
 
Från Mamma & Pappa
 
 
Från Mamma & Pappa
- Tröja - CC
 
 
Från Mamma & Pappa
- Nagellacks borttagning
- Hårspray
- Body Lotion
- Hårsnoddar
- Hårspännen
 
 
Från Mamma & Pappa
 
 
Från Mamma & Pappa 
- Jacka, tänkt att ha i stallet även fast den är vit ;)
- Spring byxor
- 3 långärmade tröjor 
 
 
 Tack så jättemycket för alla fina julklappar min bästa familj och släkt! ♥
 

Dröm sött

Haft en helt underbar jul tillsammans med mina kusiner och deras familj dvs moster och morbror också och sen såklart mormor och morfar. Vi har det alltid lika kul tillsammans, finns veklingen ingen som slår min släkt, helt klart bäst! <3 Fått många superfina julklappar och bild på alla dom kommer imorgon! 
Imorgon ska vi fira lite mer jul tillsammans med bästa farmor och farfar, men först lite sömn. Kom hem runt halv 1 nu inatt. Hoppas ni har haft en fantastisk jul, dröm sött, puss / E



God Jul


Godmorgon Julafton! God Jul på er alla. Hoppas att ni har sovit gott efter gårdagens uppesittarkväll, det har iaf jag gjort. Jag somnade med mobilen i handen medans jag höll på att snapchata haha, aja, sovit gott har jag iaf gjort. Vaknade imorse av att regnet smattrade mot rutan... Det ger ju ingen vidare julkändla precis, snö vill ju ha! 
Nåja, nu under morgonen har jag öppnat mina första julklappar som låg under granen, sen har jag även öppnat dom julklapparna jag fick av Carro. Av henne fick jag ett present kort på MyOne, ett halsband och örhängen. Tack så jättemycket bääästa du, jätte fina!! <3 

Vid 2 ska vi vara hemma hos mina kusiner tillsammans med mormor och morfar. Åh jag älskar verkligen att fira jul med dom, självklart med farmor och farfar också men det blir imorgon! Det är så mysigt, kolla Kalle Anka, äta julbord och julgodis, öppna paket och bara umgås med bästa släkten! Hoppas att ni får en underbar Julafton, en stor jul kram från mig! 

Åh, saknar!!


24 december




christmas love lolz



Uppesittarkväll

Japp, nu under kvällen har jag och min familj suttit och kollat och spelat på Uppesittarkvällen. Dagen har varit riktigt bra, eller aa riktigt chill. Slått in julklappar, städat lite på rummet, fixat hos Prinsen och tagit det lugnt med mobilen i handen och snapchat uppe. Även fast Uppesittarkvällen inte riktigt är slut än så har jag nu krupit ner i min säng med nya sängkläder, åhh, love it! Började få lite huvudvärk nu under kvällen så nu kände jag att det är lika bra att gå och lägga sig när det ändå inte är så mycket att kolla på. 
Imorgon är det julafton, som jag skrev förut så är det lite sjukt att redan är här - men jag ska inte klaga, sjukt bra att det är här också! Nåja, nu ska jag sova. Hörs igen imorgon, puss och kram 



Julafton kommer närmare

Godmorgon på er allihopa! Idag är det ju dan före dopparedan, med andra ord så är det julafton imorgon!! Som man längtat nu dom sista veckorna men ändå är det lite sjukt att det redan är här? Detta året har verkligen gått super fort, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och detta året har faktiskt varit riktigt bra mesta dels iaf. Självklart har det väl funnits stunder som varit mindre bra, men över lag så har det mesta varit bra! Kändes lite små konstigt att säga till klassen innan vi gick på lov att "vi ses nästa år", haha what? 

Nåja, dagens planer är väldigt lugna, typ som alltid nu för tiden känns det som. Jag ska slå in lite julklappar, fixa hos Prinsen, städa lite på rummet och sen ska jag nog skriva lite på en av mina 2 uppsatser... Sen tror jag även Carro kommer hit en sväng senare också. Så ser min dag ut idag och ikväll blir det la uppesittarkväll. Hoppas ni får en härlig dag! Puss



Jul på Liseberg

Om man ska sammanfatta denna söndagen så har den varit bra rakt igenom! Började dagen med att åka ut en sväng till stallet för att ta hand om Q. Hon gick superbra idag också, finaste tjejen. Red igenom ett ganska så jobbigt dressyr pass med mycket volter och skänkelvikningar. Även rätt mycket galopp arbete där jag samlade ihop henne mycket och fick rida varje steg verkligen, men hon var verkligen super duktig och jag är riktigt nöjd. Efteråt var det en trött och lite svettig Quillis som skrittades av. 

Efter att allt var klart i stallet åkte jag hem och hoppade in i duschen, fixade iordning mig och åt lite innan jag, Alicia, Annie och Emma drog oss in mot Liseberg för att spendera kvällen där. Riktigt mysigt var det att gå omkring där inne och dricka varm choklad, chailatte, spela på hjulen och kolla sig omkring. Det enda som va lite dåligt va att Gasten inte va öppet, men annars var allt bara bra ;) 

Nu har jag precis krupit under täcket och tänkte kolla ett avsnitt av OTH innan jag somnar. Hoppas att ni har haft en bra söndag också, puss och godnatt! 

Btw, så fick jag en fin sjal av Annie i julklapp idag, svart typ med guldiga pärlor längst ner, tack så jättemycket! 



Quillis



Sunday morning

Godmorgon på er! Just nu sitter jag i bilen påväg ut till stallet för att rida Q. Tror nog jag skrittar ut en sväng först och sen blir det lite dressyr arbete i manegen. Senare ikväll ska jag och några kompisar gå på Jul på Liseberg så det ska bli mysigt. Annars har jag inget planerat idag, go söndag! Nåja, nu ska jag börja med att fixa stallet och sen ta in Quillisen. Puss på er och hoppas ni får en bra söndag!



3

 

juletid

Lite jul bilder från i onsdags 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Önskelista

Nu är det ju snart julafton och jag kom på att jag inte lagt upp min önskelista här ännu, så här kommer den:
 
Iphone 5s
 
 
Bruna Primeboots
 
 
Ridbyxor från Animo eller Kingsland
 
 Marc by Marc Jacobs IPhone skal
 
 En ny parfym från Escada eller Juicy Couture 
 
 
Kläder
 
 Ny locktång
 

Sweet

Quilla gick hur bra som helst idag! Red ett dressyr pass med lite slutor och öppnor, skänkelvikningar osv. I skritt och trav gick hon som en hel miljon, så himla fin och hon lyssnade bra på allt. I galoppen gick hon också hur bra helst, fick samlat ihop henne mycket idag och man kände verkligen hur hon arbetade från bakdelen fram till halsen! Fick verkligen ridit igenom ett dressyr pass idag och det är alltid lika kul att gå från ett ridpass med ett leende på läpparna och känna sig nöjd. Världens bästa Q, idag är hon verkligen värd flera miljoner! <3
 
Efter det var det ett hopp pass på Rufus som väntade. Idag var han inte på sitt bästa humör och lyssnade inte så bra, försökte verkligen få han att landa i rätt galopp men icke det. Nåja, blev bättre när vi höjde lite då både han och jag skärper till oss lite. 
När jag hade fixat honom efteråt gick jag in till Q och stod och pussade på henne ett tag, gav henne betfor och lämnade Carros julklappar i skåpet eftersom jag inte träffade henne. Så nu är det bara att hoppas på att hon gillar dom ;) 
 
Resten av min kväll kommer bestå av att kolla OTH. Imorgon blir det ingen Ninja för min del :( Ska iväg och jag vet inte när jag kommer komma hem, antagligen senare på eftermiddagen och då kommer jag inte hinna rida.. Så jag får va utan Ninnis imorgon :( 
 
Nåja, all for now, med detta inlägget säger jag godnatt, puss och dröm sött
 
 

Jullov

Slutade som sagt halv 11 idag och började vid halv 9, så 2 timmar i skolan haha, det skulle jag kunna vänja mig vid. Iaf så skulle vi ha julklappsleken idag så alla hade med sig ett paket, åherregud va vi skrattade, helt sjukt. Vi körde så så att alla skulle få var sitt paket först, om man fick 1 eller 6 på tärningen så fick man ta ett. När alla hade fått varsitt paket så satte vi tiden på 15 minuter och under den tiden gick tärningen runt snabbt som sjutton för om man fick 1 eller 6 på tärningen då fick man välja om man ville ha kvar sitt paket eller byta med någon annan. Och gud va vi krigade om paket asså haha, när tiden började gå mot sitt slut va det helt kaos haha, men man kan iaf verkligen säga att vi fick ett sjukt roligt avslut på denna terminen!
Sen när det var klart så skulle vi ju öppna pakten. De bästa paketet var nog det största paketet av dom alla där det var lager på lager på lager med papper och lådor och lite mer papper och lådor enda in tills de kom fram en pytteliten get hahah. Sen dök det fram lite allt möjligt i dom olika paketen, allt melln himmel och jord typ. 
 
Aja, nog om det, efter det dunkade vi lite musik i klassrummet och typ fikade innan vi drog hem och fick julloooov! Lite senare ska jag sticka iväg till stallet för att först dressyra lite på Q och sedan hoppa Rufus. Sista lektionen för denna terminen idag och då brukar vi både hoppa högre och mer, ska bli kul! Nåja, kikar in igen senare! Puss
 
 

New in - 2

Som sagt så skulle jag byta mina jeans idag och sen fick vi även med oss en ny klocka hem. Jag gillade klockan, enkel - med en silvrig glitter rad runt, dessutom hade den ett jättebra pris för att vara såpass fin. Min andra klocka har mycket mer glitter som ni såg när jag la ut bild på den, så den får vara lite mer "fin klocka". Men jag gillade denna vi köpte idag och den kommer användas mycket vill jag lova, tycker verkligen det är snyggt med klockor!
 
 
 

Onsdaaag

Just nu är jag påväg in till stan för att möta upp mamma och byta ett par jeans. Dagen i skolan var chill, vi har ju bara haft elevens val denna veckan och imorgon slutar vi. Vi går från 8 till halv 11 imorgon, hur gött? Vi ska typ göra "julklappsleken" bara och ta de lugnt innan vi får julloooov! 
Denna veckan har det inte hänt så mycket och det gör det inte heller idag så jag ska bara ligga och kolla på OTH, snart kollat klart hela första säsongen haha. Nåja, all for now! Puss och kram 


Bild från i sommras! 


Godnatt



It's monday

Haft Elevens val idag vilket har varit väldigt chill! Dagen gick jätte fort och nu är jag hemma igen och ska lägga mig och kolla OTH. Haha, jag ska ju börja kolla på den serien nu och jag är redan inne i den efter 5 avsnitt. Jag har inget planerat idag, rätt skönt då det va segt att komma upp ur sängen imorse. Så aa, får la fortsätta kolla One Tree Hill, puss och kram 



julklappshoppning

Det var ju som sagt julklapps hoppning igår och jag skulle hoppa Quilla en runda på 80, väldigt chill dag egentligen. Satt i domartornet med Carro hela förmiddagen och efter det mockade jag hos Quilla, fixade mat och så. Inte förräns kvart över 2 behövde jag rida fram och sen kom Carro ner till framhoppnigen och hjälpte mig. Gick väl både bra och lite dåligt på framhoppningen, nått språng där jag inte hängde med men sen dom sista sprången kändes ändå rätt bra som tur va :) 
 
Inne på banan kändes det faktiskt bra, jag tänkte att vi hellre går lite kortare än för stort eftersom det var såpass lågt. Hon lyssnade mycket bättre där inne och gick tillbaka bra. På 2 hindret kom vi lite väl kort men det var bara mitt fel då jag fastnade i handen men annars är jag nöjd med hela rundan. Quillis har varit helt underbar som vanligt, bara jag som klantat mig lite både i fredags och lite på framhoppningen då. Världens bästa Quilla, hon fick då många pussar när vi kom in i stallet igen efter att vi skrittat av. 
Och sen var ju världens bästa Carro med mig också, hon ställer verkligen alltid upp och jag vet att jag alltid kan lita på henne! Ja, vad ska man säga? Bäst! 
 
Finns inte så mycket mer att säga just nu, puss och kram
 
 

❤️

Jag är jättetrött så jag skriver igen imorgon! Vill bara säga att Carro är världens bästa och jag hade verkligen inte klarat mig utan henne! <3 

Och Quillis är också världens bästa, hon e verkligen så underbar, pärlan! 




Hopp filmer

Rufus, Jolie, Ajax & Jag haha ;)
   

Lördag

Go kväll! Imorse åkte jag till stallet och fram tills vi skulle åka så satt vi bara och snackade! Efter de åkte vi ut på lite äventyr så nu är det bara att hålla tummarna för att det ska gå bra! Sen körde Gunilla och Carro hem mig så snälla som dom e. När jag kom hem hoppade jag i ett par mjukis byxor, fixade varm choklad och satte mig framför tv:n. Nu under kvällen har jag även fixat klart hopp filmen så den håller på att laddas upp på YouTube nu vilket tar ett bra tag. 

Imorgon blir det ju julklappshoppningen på Quilla. Skulle egentligen hoppat en 90 runda på henne, men det hade blivit fel i startlistorna så jag hamnade på 80 istället. Det är egentligen bara att ändra men det gör inte så mycket, kan lika väl hoppa 80 lixom ;) Annars så ska jag nog bara sitta med Carro i domartornet under dagen, händer inte så mycket. Känns ändå lugnt att hoppa lite lägre eftersom det är andra gången jag hoppar henne, lite smått nervös ändå dock, inte över höjden utan för att hon va så galen igår haha, hoppas hon e lite lugnare imorgon ;) Inte så mycket mer att säga nu, ska snart krypa under täcket och sova hade jag tänkt, hörs imorgon, puss 



Ute på nya äventyr



Godmorgon världen



Q&c är bäst

Dagen har varit bra! Luciatåget gick bra förut, sen har jag bara pluggat lite matte under dagen fram tills att matteprovet skulle göras vilket tog 2 och en halv timma (!!) Efter det drog jag hem och åt lite innan jag åkte iväg till stallet och mockade och fixade mat till både Ninja och Q. Sen satt jag bara i Cafet med Carro fram tills att jag gick ut och fixade iordning Q för lite hoppning.

Hon har inte hoppat på två veckor plus att jag red på det vanliga bettet hehe... Man kan lugnt säga att jag satt på en stark och taggad Quillis som tyckte det var väääldigt kul att hoppa idag. Efter att vi hoppat några gånger och hon varit lite små galen så hoppade Carro upp och då gick det mycket bättre! Efter det hoppade jag upp igen och det funkade väl men jag är inte så nöjd med mig själv. Jag slarvade med blicken och det blev lite halv taskiga vägar för Quilla ibland, tur att hon är världs bäst och fixar det ändå när jag själv inte lyckas så bra. 
Nåja, sen måste jag komma upp lite mer med överlivet och sträcka upp mig lite snabbare efter hindrerna. Så på söndag ska jag skärpa till mig lite mer. Carro var med och hjälpte mig och jag är så glad för det, hon är bäst!!

Nu sitter jag iaf framför tv'n och kollar på en film. Imorgon ska jag åka med Carro och kolla på en häst och sen har jag inte så mycket planerat. Nåja, allt för idag, hörs imorgon! 

Quilla & Carro är världs bäst, vad skulle jag göra utan dom? 



Lucia



Bloggish

Hoppningen på Rufus idag gick bra, två små pet bara men det var bara mitt fel då jag höl i han lite för länge och han hann inte riktigt få upp frambenen. Men annars hade vi riktigt bra flyt, fina och bra språng och han hoppade bra! Mamma filmade med som mobil, ska se om jag kan klippa ihop lite filmer kanske från olika tillfällen, hade de varit kul att se?
Nåja, innan hoppningen mockade jag hos Q och gav henne massa gott hö och efter lektionen fixade jag mathinkarna innan jag åkte hem. 

Imorgon blir det att gå upp lite tidigare för att fixa mig inför Lucia tåget. Vi är runt 18 pers som ska med, så nu hoppas vi att det går bra imorgon, tror det kommer bli rätt fint. Vi ska vara i en av våra idrotts hallar, mörkt ska de va och vi ska ha levande ljus, lite mysig julstämning! Nåja, ska iaf upp på morgonen och fixa mig och locka håret osv. Men nu måste jag sova, trött tjej här, puss och godnatt!



Pop danthology

Ni har väl hört 2012's Mashup låt - Pop Danthology? Det är en låt med de 50 bästa låtarna från 2012 ihopmixade. Nu har det även kommit en 2013 Maxhup med de 68 bästa låtarna ihopmixade från från 2013. Personligen tycker jag att 2012 låten är så mycket bättre en 2013. Jag tycker låtarna är rätt dåligt mixade i 2013's Mashup och dom smälter inte alls ihop lika bra som i 2012's
 
Här har ni båda låtarna:
2012 - Den som jag gillar mest
  
 
2013
  
 

New in

Denna klockan och sjalen kom mamma hem med i tisdags när jag kom hem från skolan, tack världens bästa mammi! ♥
 
 

hello thursday

Godmorgon torsdag. Åh idag och resten av veckan händer bara bra saker, som ni såg igår. Dock är det fredag den 13:onde imorgon, men det händer ändå bra saker så det är bara på att hoppas att det går bra också ;) Nåja, jag ska strax gå in på Engelska lektion och efter det väntas bara en kort matte och SO lektion innan jag slutar vid 2. Då ska jag, några till från klassen och några andra 9:or ner och öva en sista gång till Lucian imorgon. Och efter det ska jag in i skolan igen för att plugga lite matte inför imorgon och senare ikväll väntas hoppning på Rufus. Det är dagens planer, hoppas ni får en härlig torsdag! Puss och kram 
 
 

resten av veckan

Torsdag: Chill skoldag - Sista övningen till luciatåget som jag ska vara med i - Plugga matte - Hoppa Rufus - Carro kommer hem. 
Fredag: Luciatåg - Skolan - Matteprov - Hoppningen på världens bästa Quilla för världens bästa Carro. 
Lördag: Stallet - Åka med Carro och Gunilla.
Söndag: Julklappshoppning på världens bästa Quilla.
 
 

Instagram x2

Ni har väl inte glömt att jag finns på Instagram också, där jag nu har två konton. Jag skaffade ett privat konto igår kväll och det är ett konto som är tänkt för lite mer oseriösa bilder och så, så följ om ni vågar ma homies ;) 
Mitt andra konto är ett vanligt konto med lite mer seriösa bilder! 

@eliinolsson - vanligt konto
@privatolsson - privat konto




dagen mitt i veckan

Bloggade inte igår för att det inte hände så mycket, var inte så motiverad till att blogga om ingenting och jag hade inte så mycket fantasi till något annat inlägg heller.. Så bloggen fick stå. Men idag ska jag ta tag i uppdateringen och skriva lite inlägg. Just nu har vi SO och efter detta har vi bild, och jag måste bli klar med min inlämningsuppgift som ska in idag hehe. Man ska välja en låt, ta en bild till den låten som beskriver dina tankar och sedan ska du skriva ner vad du får för tankar om låten. Det är lätt att halka in och kankse ta en bild som beskriver låtens text och sedan kanske skriva sina tankar runt låt texten. Det är där man får tänka till lite så man inte skriver vad låten handlar om, utan vad låten väcker för tankar hos dig, och dom tankarna ska finnas i både text och bild. Lite svår men ändå rolig uppgift, längesen vi hade en fotouppgift. 
 
Jag hade egentligen inte tänkt att babbla om en bild uppgift haha, men nu blev det så ändå ;) Nåja, efter bilden har vi bara mentors tid kvar där vi ska bestämma lite mer om våra klasströjor, och sen vid 3 slutar jag. Idag ska jag bara plugga till matteprovet som är på fredag, terminens sista prov, gööött! Men aja, vi hörs igen senare, puss och kram 
 
 

En måndag som denna

Skolan idag var väldigt chill, jag och Alicia stod i cafet tills klockan 2. Efter det gick vi tillbaka till klassrummet och satte oss och kollade på filmen som resten av klassen såg på. Efter det drog jag hem och åt och lite så innan pappa körde mig till stallet. Där fixade jag Quilla och red ett dressyr pass på henne vilket gick väldigt bra! Idag gick hon verkligen super, fortfarande liite stel i högersidan dock men det lossade i slutet. Så idag är jag nöjd! Efteråt så mockade jag, fixade mat och fixade iordning Q innan mamma kom och hämtade mig.
 
Nu under kvällen har jag verkligen inte gjort någonting, ska lägga mig och Paradise Hotel nu och sen sova. Imorgon är det tisdag och även då blir det en chill skoldag, skönt. Har inga läxor nu heller eftersom det börjar närma sig lov, bara ett prov kvar som är på fredag eftermiddag. Sen veckan därpå har vi ingenting, grymt skönt. Nåja, nu ska jag kolla PH, sov så gott!
 
 

Simple;



Svar på Kommentar

Vart kommer jackan ifrån? Finns den fortfarande i butik? 

Svar: Jackan kommer från märket VILA, går att köpa i både VILA butiken och på Vero Moda. Lite osäker på om just denna modellen finns kvar i butiken. Var inne på deras hemsidor nu också och där kunde jag tyvärr inte hitta den heller. 
Kram 





Lång dag

Idag kan man verkligen säga att jag drog ut på tiden i stallet. Var ju där vid 10 och började med att mocka, soppa hela stallet, fixa iordning bland täckerna, soppa vid höet, lägga in hö till Q, fixa mat och sen snacka med Flisan läääänge. Efter det tog jag in Quillisen och fixade iordning henne och började inte rida förräns klockan 1 haha. Det gick iaf mycket bättre idag, idag va hon jättefin. Dock var hon rätt fjantig och blev "rädd" för lite olika saker helt plötsligt, och gjorde så som hon gör ute när hon blir rädd. Nåja, jag satt kvar i sadeln hela tiden och sen gick de bra. Hon va lite stel i höger sidan vilket främst visade sig i galoppen. Fick inte riktigt loss det helt men mot slutet började jag iaf känna mycket mer skillnad. 

Efter ridning putsade jag av sadeln, fixade Q och la på henne ett varmt gott täcke och efter det fick hon komma in i boxen med massa gott hö. Efter att Q var helt färdig så gick jag och pussade lite på Ninja och tog av henne sitt blöta täcke och la på ett fleecestäcke. Och sen åkte jag hem.

Nu på kvällen kom mamma hem från Teneriffa, jag har saknat henne så det är skönt att hon är hemma! Och sen har jag inte gjort så mycket mer under kvällen. Imorgon blir det en chill dag i skolan, jag och Alicia ska stå i Cafet. Men vi hörs igen då, puss och godnatt! 



Dags att rida Q




Snöööö

Good morning, sovit gott? Det har iaf jag gjort och just nu är jag påväg till stallet. Är där rätt tidigt idag också eftersom pappa ska iväg idag igen då han hjälper några kompisar att flytta. Men det är ändå lite skönt att vara där tidigt, inte så mycket folk där vilket betyder att man får manegen för sig själv haha ;) Nåja, jag har inte så mycket planerat idag så jag kan ta de lugnt och typ dra ut lite på tiden. 
Förresten, imorse när jag kollade ut igenom fönstret så hade det kommit jättemycket snö, wiii, jul känsla! Nåja, framme i stallet nu och ser en snöig Quillis i hagen ;) Hörs sen! 



Fina fina pärlan

Var ju som sagt i stallet idag och red Quillisen vilket gick helt okej. Har allt några knappar kvar att hitta på henne, blev lite nytt nu när jag började rida på ett vanligt tre delat bett också, innan hade hon ett annat. Men det gick ändå helt okej okej idag. Mycket folk i lilla manegen eftersom det var kurs i stora. Det var verkligen hästar överallt utan att överdriva och det blir lite svårt att rida precis det man tänkt när alla ska rida så som dom har tänkt lixom. Nåja, dom flesta löser ju det som tur är :) Red iaf bara lite enkel dressyr idag med lite flyttningar och volter och så. 
 
Efteråt så puttsade jag av både sadel och träns och tvättade av benskydden innan pappa kom och hämtade mig. Nu under kvällen har jag inte gjort så mycket mer en att snacka med kompisar, kolla film och redigera lite bilder från idag. Jag tog nämligen med mig kameran ut till stallet då det var så härligt väder. Aja, nu hade jag tänkt faktsikt tänkt sova då jag är rätt trött. Imorgon blir det stallet igen och ett lite hårdare dressyr pass för min och Q's del, vi hörs igen då! Puss och godnatt 
 
Tre smakprov från idag ute i solen, inte så jättebra men alltid något nytt 
''
 
 

Saturday morning

Godmorgon lördag! Jag vaknade för sen stund sen och ligger just nu bara och vaknar till liv i sängen. Snart ska jag dra mig upp och gå ner och äta lite frukost. Idag blir det stallet och rida Q. Strömmen kom tillbaka till Alleby igår kväll, vilket resulterade i att hästarnas vattenkoppar började funka igen, skönt det eftersom jag var lite orolig över att Q skulle dricka upp sin vatten hink snabbt. 

Nåja, idag blir det iaf ett dressyr pass och Quilla lär nog va lite pigg eftersom hon stått i 2 dagar nu ;) Vi hörs igen under dagen, ha en bra lördag allihopa! Puss och kram 



Strömavbrott i stallet

Idag har det varit kass uppdatering, I know.. Men jag har haft fullt upp! Började dagen med att försova mig, kom sedan iväg till skolan och hade 5 lektioner med 5 minuters raster i mellan, därför har jag inge hunnit uppdatera. Pluggade på inför provet idag också och de kändes ändå helt okej, skönt de!

Sen när jag kom hem skulle jag direkt iväg till stallet. Alla lektioner var inställda idag tack vare att strömmen fortfarande inte hade kommit tillbaka till Alleby... Helt sjukt! Blev inget ridande för mig idag heller eftersom det var helt kolsvart och det blåser fortfarande rätt mycket. Vill inte att det ska hända något med Quilla heller så hon fick vila idag också. Jag mockade iaf, fixade mat, fyllde på vatten hinken eftersom vattekopparna slutat fungera nu när strömmen är borta. Sen stod jag och pussade lite på henne medans pappa hjälpte Nisse lite. 

Så nu är jag hemma, har iförsig varit det ett bra tag nu eftersom det inte tog så lång tid i stallet. Snackade lite med folket och så innan jag åkte hem sen. 
Nu ska jag äta en god kycklingsallad och sedan blir det soffläge resten av kvällen. Ha en bra fredags kväll allihopa!

Det ända man såg i stallet var lite små lampor här och där... Helt kolsvart! 



Storm och en bra lektion

Strömmen kom tillbaka för en stund sen här hemma efter att ha varit borta i ca 15 min haha ;) Det är stormen "Sven" som har dragit sig in och det är då ingen liten storm.. Det dunkar i husväggarna, regnar, snöar och blåser utav bara helvete haha. Strömmen gick tydligen på hela Alleby förut också, glad över att det inte hände när jag red kan jag säga. Var ju med om ett strömavbrott för 2 år sedan på Alleby när jag hade Maya, det var då en spännande kväll vill jag lova. 

Nåja, lektionen idag gick iaf jättebra och jag är super nöjd! Hoppade bara en enkel bana med 4 hinder. Började med att hoppa fram på alla hindrerna. Efter det skulle vi hoppa hela banan, så 3 stycken hoppade på den höjden som var. Efter det höjde Mikael för 3 andra ryttare och sen sa han att jag skulle hoppa sist, så höjde han ännu lite till för mig! :) Sista rundan när han hade höjt kändes riktigt bra, inga nedslag eller något missförstånd. Vi fick bra språng på alla hinderna, framförallt på sista då vi fick till ett stort och bra språng, så han hoppade upp sig riktigt bra! Så jag kan verkligen inte annat en att vara nöjd, känns riktigt bra :) 

Väl hemma satte jag mig och skulle plugga igen, dock tog huvudvärken över efter ett tag och jag fick sluta. Jag har skolans val imorgon på mig att plugga också, sen får det gå som det går.. Kan ju inte göra så mycket mer. 
Nu ska jag iaf krypa ner under täcket och få lite sömn i kroppen tills imorgon då det först är skolan och sen stallet. Puss och godnatt! 



Study

Nu klockan halv 5 (!!!) är jag hemma från skolan när jag egentligen slutade vid 2. Det var jag och ett gäng till från klassen som satt kvar och pluggade till provet imorgon. Dock har jag lite panik att jag inte riktigt kan allt, sjukt svårt att förstå.. Detta är första provet på väldigt länge jag inte känner mig jätte förberedd till. Nu snart ska jag byta om till stallkläder och åka iväg till stallet och tänka på annat för att sedan komma hem sen igen ikväll och fortsätta pluggandet. Känns som att jag kommer sitta långt in på natten med detta plugget och repetera och repetera... 
Aja, i stallet iaf ska jag mocka och fixa hos Q och mysa med henne, vackra pärlan! Och sedan ska jag fixa iordning Rufus inför hoppningen, så jag kikar in gör senare ikväll igen! Puss



dagens planer

Torsdags morgon och jag har nu svenska lektion. Denna lektionen slutar om typ 10 minuter och efter det har vi håltimma. Efter håltimman väntas en engelska lektion, mattelektion och en SO lektion. Slutar vid 2 idag men jag hade tänkt sitta kvar i skolan idag för att plugga inför provet imorgon, behöver verkligen hjälp haha. Senare idag ska jag iväg till stallet för att mocka hos Quilla och sen ska jag hoppa Rufus. Vi hörs igen under dagen för jag har inte så mycket mer att säga just nu, puss och kram
 
 

Godnatt

Favoriterna




Onsdag, japp japp

Skoldagen idag var bra! Efter att vi kom tillbaka till skolan efter ungdomsmottagningen så hade vi SO, bild och mentorns tid. Dock missade jag mentors tiden eftersom jag vara nere hos SYV (Studie och Yrkes vägledarn). Blev mycket klarare för mig och jag fick lite fler alternativ på skolor som jag tycker verkar riktigt bra! Ska på Öppet Hus på 2 till skolor för att se hur det är där. Men nu tror jag iaf att jag hade ändrat mitt första hands val, kommer ett inlägg om detta :) 
Nu under kvällen som kommer blir det bara plugg för min del, första världs kriget... Jätte tråkigt och fattar typ inget men aja, ska försöka få in allt i huvudet tills på fredag!

Dagens outfit


Mascara

Denna mascaran från Maybelline tycker jag är riktigt bra. Första gången jag provar den faktiskt men verkligen inte sista gången jag köper den! 
 
  
 

Good morning

Godmorgon! Idag är det onsdag, den tråkigaste dagen på veckan typ, bara en dag mitt i veckan lixom. Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart sticka iväg till skolan för att ha en spanska lektion innan klassen tar bussen in mot stan. Alla 9:or ska på besök hos ungdomsmottagning, och idag var det våran klass tur. Efter det ska vi tillbaka till skolan igen för att ha 3 lektioner och sen slutar jag vid 3. 
Dagens planer blir att plugga bara, inget annat idag. Men nu ska jag äta upp och sedan dra mig till skolan, ha en bra onsdag! Puss 



Natti ♥

Har nu lagt mig i sängen med datorn i knät och ett leende på läpparna. Denna dagen har bara varit bra, små saker kan göra väldigt mycket! Jag är så glad för alla underbara människor jag känner. Och sen får jag ju inte glömma att säga ett litet plus i kanten, vilket är att bloggen går bättre och bättre nu också. Jag är jätte motiverad till att blogga och försöker att komma på bra och olika inlägg att skriva, ni får gärna hjälpa mig lite genom att komentera vad ni vill läsa om. Jättekul att statisken ökat också och att nya läsare kikar in här :) 
Nu ska jag avsluta min tisdags kväll genom att kolla på Paradise Hotel och sedan ska jag nog sova, puss och kram på er!
 
 

En tisdag som denna

Dagen har varit bra, väldigt chill och inte så jobbiga lektioner. Under eftermiddagen har jag inte gjort så mycket, pluggat lite och kollat runt på lite olika bloggar typ. Pappa lämnade även in min ena ridstövel där sömmen hade gått upp idag, och sen någon timme efter kunde han hämta den igen, snabbt och enkelt. Varit utan dom 3 ridpass haha, men man får inte riktigt samma bra stöd med chaps som med stövlar tycker jag. Aja, tur jag kunde rida med mina chaps iaf så jag slapp rida med bara ridskor, då får man ju verkligen inget stöd. Framför allt inte om man är van vid att rida med stövlar typ hela tiden ;) 
 
Nåja, nu har jag precis gjort mig en smoothie och ska fortsätta plugga. Senare ikväll ska jag Paradise Hotel och kanske ett avsnitt av Ravenswood om det har kommit ut. Men nu måste jag börja plugga om jag ska bli klar någon gång, prov på fredag... Puss och kram 
 
 

body lotion

Tre stycken body lotion som luktar gott tycker jag personligen är:
* Victoria Secret - Pure Seduction
* Juicy Couture
* Body Butter - Acaj & Goji Berries
 
 

Heeey

Godmorgon världen och godmorgon tisdag. Yes, idag är det tisdag och en dag närmare helg. Jag har haft idrott nu och idag var jag inne i skolans gym då jag inte kunde vara med på idrotten eftersom jag hade ont i nacken.. Har börjat gå över lite nu så hoppas det försvinner under dagen. Nu slutar jag snart min musik och sen är det håltimma. Har bara 2 lektioner kvar efter det och slutar vid halv 4. Dagens planer blir att plugga då det inte blivit något av det dom senaste dagarna. Nåja, inte så mycket mer att säga just nu, hörs senare! Puss 



one repost

Forever Pink by me
 
 

22.47

Nu har jag krupit ner under täcket och ska kolla Paradise Hotel innan jag somnar. Var i stallet förut och red Q vilket gick rätt bra. Hon gick riktigt bra i skritt och trav, dock lite jobbigare i galoppen men efter en stund släppte det och hon gick fint där med. Fixade allt i stallet och åkte sedan hem och åt lite middag. Under kvällen har jag fixat ett inlägg som kommer komma upp här imorgon, och det inlägget kommer även hamna i en ny kategori. Nåja, nu ska jag kolla Paradise Hotel och sedan sova. Imorgon är det tisdag vilket betyder chill dag i skolan, sovmorgon, 4 lektioner och håltimma. Med detta inlägget säger jag godnatt, puss och kram 
 
Bild från i sommras ♥

Quillis

Dags att dressyra lite själva i manegen 



And it's monday again

Måndag igen och början på en ny vecka. Just nu sitter jag i skolan har 2 lektioner kvar tills jag slutar.  Ska försöka komma iväg till stallet så fort som möjligt så jag kommer hem lite tidigare! Kvällens planer är nog bara att plugga och sen får jag se om det händer något mer. Vad ska man mer säga? Tjejerna från klassen var på en självförsvars kurs förut vilket var riktigt kul. Kom en hit en Kille från F.A.R och lärde oss lite grann i ca en och en halv timma. Vet inte om han kommer hit fler gånger men idag var han iaf här. Nåja, nu hinner jag inte skriva mer, kikar in här senare igen! Puss 



Dom 2 bästa

Har ju som sagt varit i stallet idag och ridit både Ninja och Quilla och fixat för dom. Började med att fixa allt och tog sedan in Q från hagen. Började med att skritta ut själv och bara mysa med henne i solen. Skrittade hela Alleby vägen och sedan gick vi in på Herman rundan och travade hemåt igen. Hon var hur snäll som helst och gjorde ingenting, och ändå gick vi förbi den stora vattenpölen som vi gick förbi igår. Men idag var hon verkligen så snäll, bäästa! Fortsatte sedan rida lite i manegen där hon hade mycket energi i galoppen och var lite stark. Så idag varierade jag mellan att galoppera på fyrkantspåret och på olika stora volter. Snacka om att jag fick rida rida rida i volterna så hon inte bytte galopp när hon inte orkade arbeta. Men hon var duktig och båda två var lite trötta efteråt ;) Världens bästa Q! 

Efter ett pass på Q väntade ett pass på Ninja. Hon var super fin i skritt och trav och lyssnade bra både på när jag tog tillbaka och när jag ville ha fram henne, och hon längde ut på sitt steg riktigt fint. Även hon hade mycket energi i galoppen men efter att vi galopperat några varv så kunde jag ändå sätta mig ner och arbeta henne även i galoppen. 

Så ja, idag är jag nöjd med båda hästisarna. Imorgon blir det skola till 3 och sen ska jag iväg till stallet igen för att rida lite dressyr på Quilli. Hoppas att ni har haft en bra söndag! Puss och kram 



Hello December

Helt sjuk att det redan är December, detta året har verkligen gått sjukt fort och sedan jag började 9:an har veckorna bara rusat iväg. Första December idag och bara 24 dagar kvar till jul och bara 1 månad kvar till Nyår, 2014.... Lite tråkigt bara att marken fortfarande är grön nu när det faktiskt börjar närma sig jul. I stan och på Liseberg har dom iaf fixat till en riktig jul stämning. Liseberg är verkligen så mysigt att gå på nu under juletid tycker jag. Detta året har verkligen bestått av mycket saker så jag hade tänkt börja skriva på ett inlägg om 2013, månad för månad, skulle det vara kul att läsa? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finaste pärlan



Mys med bästa




Sunday morning

Godmorgon! Jag är redan påväg ut till stallet eftersom pappa ska iväg så kunde han bara köra mig nu. Men aja, skönt att bli klar lite tidigare. Idag ska jag rida både Quilla och Ninja och fixa hos dom. Och senare idag ska jag försöka få lite plugg gjort om jag orkar, annars har jag inget planerat. Men vi hörs under dagen, hoppas ni får en bra söndag! Puss