Sociala

Vi ligger här och vet inte vad vi ska göra.. Nu börjar den här tråkiga natthumorn komma när man börjar bli lite trött :P men aja får se om vi kommer på något, säger godnatt nu inget mer inlägg försen Imorn någon gång.
Puss o kram /E


Bilder från igår

Nu kommer bilderna från igår, var jättebra ljus båda gångerna när jag var ute fotade (Y)
/E
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Ska bättra mig och nu är min mobil tillbaka också ;) Den har ju varit avstängd så de bara rullade in sms efter sms, som jag inte kunnat svara på.. men igår svarade jag på alla. Skulle igentligen ridit Ninja igår men jag kunde inte för jag var tvungen att plugga.. Men de får bli imorn istället, Carro slutar 7 imorn med så då ska jag ha Ninja med på min lektion :)  
 
Chill dag i skolan idag, alla lektioner va bra. Och fick reda på att jag har sovmorgon imorn till 20 över 9 (Y) Engelskan  blev inställd som skulle börjat 8.05 men icke de, kommer istället direkt till hemkunskapen och där väntas prov som jag sitter och pluggar till nu! Och sen endast en lekiton kvar, go dag!!
Så åker iväg till stallet lite tidigare och pysslar med Ninnis. Inte så mycket mer planerat, blogga såklart också! Annars har de inte hänt så mycket interisant, haha!
 
Var ute och tog bilder förut, först lite vanliga bilder och sen lite på solnedgången. Lägger upp dom i ett inlägg sen ska bara plugga lite först och lägga in dom i datorn.
Puss /E
 
Haha hittade söta bilder på Carro och Ninja som jag tog för längesen, var bara tvungen att lägga upp dom ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen mobil, iPaden räddar

De kom ett inlägg nu iaf :) Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har faktiskt haft en bra dag, trodde inte jag skulle klara mig utan min mobil haha. Den har nämligen legat avstängd i pappas bil hela dagen haha och när han kommer hem så kom han på att han glömt ta med den ut ur bilen när han lämna in den på service förut :/ Den ligger inte synligt och de va därför han glömde den då han inte ville att den skulle synas när han inte va i bilen under dagen :) Aja life goes on.. ;) en till dag väntar imorn utan mobil, kunde låna mina kompisars dock till instagram och så ;)

Sitter nu med IPaden och bloggar, gött när allt blev större ;) fast man kan inte hålla den i en hand direkt utan den får ta plats på bordet eller i knät haha ;) Laddade även ner kik på denna så jag kan messa med alla! (Y) Är typ aldrig inne på Ipaden förutom typ när man lyssnar på musik eller som nu haha ;) Iphonen är lite smidigre och mindre ;) Sen jag slutade har jag skrivit en Labbrapport på lite mer en 5 sidor, om en laboration om strömledning... "Jättekul" Ska läsa lite hemkunskap sen och ikväll ska jag se om jag kan hitta någon bra film på dreamfilm :) den sidan har ni väll inte missat va? Jättebra!! :)

Känner nu att denna veckan är rätt chill, ett prov och den Labbrapporten som jag gjorde ska inte vara inne försen på fredag, men gött att vara klar! Så nu är det bara plugg till provet!
Men nu va visst maten klar, vi hörd imorn, Puss /E


Study

Godmorgon 
Ställde klockan tidigare idag för att gå upp och göra matte.. behöver bara hjälp med några tal idag på håltimman. Var dödstrött när jag gick upp men måste man så måste man ;) Nu hann jag ju ändå blogga från datorn, lite skönare än från mobilen även fast de blir mest bloggning från den lilla Iphonen ;) 
Sitter iaf och äter frukost och börjar 8.10, gått om tid idag, gött! (Y) Min dag kommer inte bli så intressant kan jag ju säga.. 
Först skola och sen hem och plugga så jag tror inte jag kommer blogga så mycket mer idag, hemkunskaps prov på torsdag, proteiner hit och b-vitaminer dit och massa sånt men de ska nog gå bra hoppas jag :) Boken är ju ett bra hjälpmedel och den skulle vi tydligen få ta lite hjläp av på sista delen av provet där de skulle vara lite svårare frågor ;) Så de blir en liten pluggdag idag, kanske kommer ett inlägg ikväll men de är inte säkert.
 
Nej, nu ska jag börja dra mig mot skolan, ni får ha en bra dag, kramis /E

Solsidan nästa

Tjena!
Sitter i bilen påväg hem från mina kusiner nu. Har somsagt varit på konfan idag, tråkigt som vanligt i kyrkan sedan vidare till församlingshemmet och i kyrkan och efter var vi bara 9 stycken från min grupp av typ 20. Helt okej idag faktiskt efter kyrkan! ;)
Sen hem och så var jag ute och fotade lite hästbilder, men de blev inte så bra för de var inte så bra ljus ute... Men ska se när jag lägger in de på datan!

Gjorde iordning mig och sedan stack vi till kusinerna vid halv 5 :) så har varit där nu under kvällen och snackat och ätit god mat och efterrätt och kollat 'Ghost Whisperer' som gick på tv:en. Och aa nu är jag snart hemma och ska kolla solsidan!
Hörs Imorn /E


Vinnare av Sanktan!!

Ytterby IS f-98, vinnare av sanktan! Ni är grymma Julia och Matilda!
Julia blev även utnämnd till bästa spelaren och bästa friend! Åå vad ni är bra, bästa kusinerna! <3


Klubbmästerskap

Japp idag var de Clearround och Klubbmästerskap på Alleby. Igår fram tills jag fick reda på vilken jag häst jag fick skulle jag hoppat clearrounden på 80 cm men när jag sedan fick reda på att jag fick Lucy ändrade jag och hoppade KM:et på 90 cm :) Eller skulle igentligen bara änra så jag hoppa clearrounden på 90 men blev övertalad att vara med i KM:et istället så jaja ;)
 
Är dock glad att jag blev övertalad för de var jättekul! Fick hjälp av Carro på framhoppningen, jätteglad för de verkligen!! Sen inne på banan gick de bra tycker jag, fram tills sista hindret då hon blev jättefjantig och så vägrade vi ut oss.. sista hindret lixom.. Aja var iaf nöjd med resten av rundan, första gången jag tävlade storhäst och första gången jag tävlade på "riktigt" med placeringar. Ändå fast de bara va hemma så va de ju ändå på "riktigt" ;)
De var även skönt att Carro kunde va med mig, känndes bara mycket bättre och aa ;) Är iaf nöjd med dagen och så får jag ju inte glömma att gratta Carro igen för 1:a i privatklassen för Häst och Josefina 1:a i lektionsklassen för Häst! :) Och även två tjejer som kom 1:a för privatponny och lektionsponny. Så nu har vi 4 nya klubbmästare!
 
Imorgon blir de konfa och sedan kalas hos mina kusiner för min morbror har fyllt år. Hade velat kolla på när Carro tävlar imorn men hinner inte tack vare konfan, tur att de finns mobiler så man kan fråga via dom istället ;)
Ha en bra lördagkväll, puss /E
 
Sommar <3
 
 

Däckade totalt

Tjena!
Höll på att göra ett inlägg igår kväll när jag hade lagt mig i sängen, var nästan klar med de men jag säckade haha... Så jag hann aldrig publicera de. All text va så fint kvar när jag låste upp mobilen när jag vakna men då gjorde den ju inte så mycket nytta!


Iaf så hade jag en chill dag igår. I skolan hade jag tre lektioner och sedan drog jag hem och åt och sedan iväg till myone och träffade Carro. Hon visade mig både den nya snygga höstkollektionen från kingsland och den fula..!
Åå de finns ett sååå fint pannband som jag verkligen gillar!
Kollade lite efter någon fin vanlig väst också, gillar dom som man kan vränga men självklart finns de vanliga fina också! Men kanske ska börjar leta igen till våren då kanske de kommer in lite nya :) jag fryser ju så mycket typ så nu är de jacka som gäller om de är kallt ;)

Efter de åkte jag hem och iväg till stallet för att rida ninja. De va redan mockat och allt när jag kom dit, gött! :)
Efter ridpasset och borstning och allt satt vi i Cafet och snackade lite, fick även ett nice IPhone skal av Carro från myone! :) jättefint! :)

Hade inte så mycket att göra typ, och aa när jag väl skulle göra inlägget somnade jag .. Så ni fick min dag om igår idag istället :)
Ha en bra dag, puss /E


♣ What makes you different, makes you special.

Ingen människa är perfekt! Alla gör fel någongång! Man måste ha motgångar för att få framgångar. Lära sig nya saker och veta hur man ska hantera de om de återkommer någon gång i livet!
Man vet inte vad som väntar i framtiden, visst kan man drömma om hur ens framtid ska se ut men man vet inte!
Även de människor som anser sig själva vara perfekta och vet allt, vet inte vad som väntar dom i framtiden av deras liv.


Hade de varit kul att vara helt perfekt? Redan kunna allt, aldrig lära sig något nytt, alltid ha svar på tal, vara egoistisk, och kanske inte ha så många vänner? Är de verkligen värt att gå runt och tro att man är helt perfekt och sedan få följden att ingen vill vara med en?
Även denna person gör fel, nämligen de felet att personen tror att den är perfekt! Att den aldrig gör fel, eller att den iaf alltid har rätt!
Visst ska man ha självförtroende men inte så man är taskig mot andra personer!

Jag hade inte velat vara helt perfekt. Aldrig lära sig något nytt, man kan redan allt och får inte glädjas åt de man kanske faktiskt kämpat för att lära sig. De hade inte jag tyckt varit kul!
Visst kan man önska att man redan kunnat vissa grejer när man sitter där och försöker lära sig, eller hur? Men om man tänker ett steg längre så får man ju inte känna den där härliga känslan när man faktiskt är klar och lärt sig de!


Man möter sina motgångar och sedan framgångar genom livet. Stå för vad man gjort även om de är dumt eller bra! De kommer man längst på!

♣ You've got one life, one chance. And what you do with it is up to you.

♣ I'm not perfect but I'll do my best for you.

/E

 

 


Klappat O klart

Tja!
Ännu ett inlägg som kommer nu när jag kommit i säng efter min långa dag! Skola idag faktiskt hela dagen. Och idag hade jag inte alls långa raster så har inte haft någon möjlighet att blogga, hade la kunnat slänga in något litet inlägg med några rader text som jag gjort förut men känndes lite ovärt.


Iallafall så va de skola idag igen för ovanlighetens skull.. ända sedan 8.45 ;) Då började vi med en rolig musiklektion och sedan matte, skolans val, lunch, no, slöjd och sist svenska och slutade dagen 15.40.... Längsta dagen på veckan, rätt segt!!

Men som jag skrev där uppe så va de skola hela dagen alltså slutade de inte här utan jag gick hem och åt sen kom Julia och Matilda och vi åkte och hämtade Evelina och sedan till Alleby för den andra och sista kursen för grönt kort, så gjorde även provet idag :)
Mötte lite kompisar och vi började kolla på en film, fick även sällskap av Carro :) haha men hon gick efter en stund för hon tyckte filmen va så tråkig ;) hon har nog sett den ett par gånger skulle jag tro ;)
Efter filmen skulle vi ha 'häst vid hand' då kom C tillbaka men gick igen när jag sa vad vi skulle göra haha ;)
Efter de gick vi in igen och hade lite genomgång av de sista. När vi hade slått lite i TR och så började vi skriva provet, svarade på allt ;) Fick ett sms när jag kom hem att jag fått 30/30 :D mihihihi ;)


Så ja nu fattar ni varför jag skrev skola hela dagen, va typ som de. Så nu är jag rätt trött kan man säga! Ögonen går inte riktigt i kors en men de är nog inte långt kvar ;) sov gott, hörs Imon!
Kramis /E


Always stand up for what you think


Att någon kan komma än så nära ♥

Saknar dig riktigt mycket min lilla pärla!


New in

Hola
För en stund sen kom jag hem och fick i mig lite mat, var rätt hungrig typ inte ätit något sen frukost. 
Men som jag skrev förut så va dagen rätt kort och chill idag, like thursdays (Y) Efter skolan drog jag hem en snabbis och sen tog jag bussen för att möta upp mamma för vi skulle kolla runt i lite affärer. Som alltid så får man inte bara med sig de man igentligen åkt dit för att köpa.. De följer ändå alltid med något mer hem ;)
Idag blev de 3 par jeans och en tröja och lite små saker :) Jag har flera stycken jeans hemma men ändå så hittar man något som slår dom man har ;) haha aja kul att hitta nya grejer.
 
Nu väntar engelskaböckerna på mig... pluggdax!
kramis /E

 
 
 
 

Godmorgon

Påväg till skolan nu i kylan, as kallt ute.. Börjar om 5 min och har bara 3 lektioner idag så jag slutar 13.55 :) gött!
Vi hörs senare! Puss


Underbart...

Eller inte...


Seg dag

tja!
Sitter här vid datorn och de är paus i Solsidan :) Varje söndag kl 8 framför tv:n nu då ;)
Dagen tillbringades från 10 till typ 11/halv 12 i kyrkan och sen till 2 i församlingshemmet.. 
Efter de drog jag hem till Annie och vi pluggade och så typ :)
Har inte gjort så mycket mer idag typ, fick reda på att de gått bra för carro idag iaf, grattis :)
 
Imorn blir de skola och en ny vecka börjar.
Rätt ointerisant inlägg, haha vet inte vad jag ska skriva.. Tips på de är välkomna!
 
Ha de /E
 
 

Till konfan!

Snabbt inlägg nu.
Drar iväg till konfan nu så vi hörs sen!
Kram


Idag blev precis till imorgon, idag?

Japp klockan slog precis över till 00.07 alltså en ny dag.
Funderar på om jag ska fortsätta skriva detta inlägget eftersom de blir så rörigt med om man ska skriva igår eller idag eller imorgon eller idag osv, kanske ska sluta HÄR.....



Nej de gör jag inte, fortsätter inlägget 3 rader ner istället, bra där!
Idag (lördag) har jag iaf varit hos farmor och farfar som jag skrev förut.
Och imorgon (söndag) blir de konfirmations läsning i kyrkan.. Hade dock mycket hellre hängt med Carro på tävling men sånt e livet tyvärr ibland.. :(
Önskar henne iaf lycka till och håller tummarna för dig och Ninnis Imorn!! :)

Och för min del nu blir de att sova, kyrkan Imorn vid 10, love it.... Zzz....

Natti på er!
Kram /E


Farmor & farfars place

Är fortfarande hemma hos farmor och farfar och haft en mysig dag typ.

Här är iaf deras framsida av deras hus, älska vädret!! <3


Nu e de slut på veckan...

... och dags för fredagsmys!
Haha fredagskväll igen och jag sitter och kollar på X-factor med cola och godis, mm!


Varit i skolan hela dagen från 8.15 till 15.00.
Började med matte sen mentor, SO, lunch sen skulle vi igentligen ha NO i helklass och alltså börja direkt efter lunch alltså 12 till 13.40 men istället hade vi halvklass och jag är med i den sena gruppen som började 13.40 till 15.00.
Hade alltså 1 timma och 40 minuter rast och hade inte så mycket att göra..
Drog sedan hem och pappa körde mig till stallet.


I stallet fotade jag Helena och kollade på när hon red lektion vid 5!
Maria och Matilda kom även då, så vi satt och snackade :)
Satt i Cafet en stund, sen gick jag och Matilda och gjorde iordning hennes lilla söta ponny!
Stog och snackade om allt och lite till typ, medans Leo inte riktigt ville vara kvar inne i boxen haha ;)

Vid 7 åkte jag hem och duschade och åt och nu sitter jag här framför tv:n och kollade precis på när Isak sjöng!
Fredags kvällen fortsätter med tv, godis & cola!

Ha en fortsatt bra kväll
Puss /E


Goodnight

Godnatt bloggen.
Hela min dag fick ni ju förut, så nu ska jag dra mig mot sängen och få lite sömn för Imorn är de skola.. Igen..! Fredag Imorn iaf skönt!! :)

Godnatt på er
Puss /E

Så här sprang jag runt idag;


Go dag!!

Som rubriker lyder har jag haft en as go dag!
Började skolan 8.05 med engelska som var helt okej, gick igenom lite inför prov osv.
Efter de va de dags för 2 timmars hemkunskap där vi typ skulle göra olika sorters potatis i olika grupper (?) haha jag va iaf med Anton och vi gjorde as goda klyftpotatis! Lyckat iaf! ;)
Efter hemkunskapen va de lunch, sen mentors tid, och dagen avslutades med idrott.
En riktigt rolig idrottslektion med badminton. Jag & Manuela mot Annie & Emma va riktigt kul! ;)
Körde på hela lektionen och hade as kul!
Och nu efteråt känner man verkligen mjölksyra i hela höger handen och upp mot armbågen ;) skulle lyfta ett mjölkpaket nu när jag kom hem och hela handen typ skakade haha, men de är över nu ;)

Jag slutade iaf 13.55 idag riktigt skönt! Gillar torsdagar!!
När jag kom hem gjorde jag mig världens godaste smoothie som de fanns recept på i våran hemkunskapsbok, svin god!
Haha ställde mig även och gjorde chokladbollar, tjockis är jag!                                                                    Men blev så sugen på de.. Känns ju bra att baka chokladbollar på kanelbullensdag :P                                 Dom blev inte så fina men tur att dom smakar lika gott ändå :)


Vi hörs senare.
Kramis /E

Mmmm...


Trött som vanligt, standard

Tjena.
Har precis duschat och ätit lite sen jag kom hem ifrån stallet. Är lite trött också, haha som vanligt dock men skoldagarna tar lite på en när man redan är trött och slö från starten på dagen lixom..
 
Dagen började iaf med skola vid 8.05 med start av spanska sedan so, idrott, lunch, matte, svenska och dagen var slut 14.10. Så en helt okej dag hade inte så långa lektioner som tur va. 
Gick hem och började plugga lite innan jag skulle iväg till stallet.
 
Och i stallet stog markarbete på schemat med Jasmine, vilket man riktigt aldrig kan förvänta sig hur de går med den lilla tokponnyn när de kommer till bommar och hinder ;)
Men i uppvärmingen var hon faktiskt lung och hyfsat avslappnad när vi började med bommarna, vilket var skönt!
Blev dock lite mer på tårna och lite mer framåt typ när vi började lägga upp bommarna, men hon travade fint över dom och lyfte bra på benen.
Galoppen var dock lite mer tempo i kan man säga! På varje kort sida skulle vi lägga en volt vid A&C och sedan fortsätta på spåret. 
Precis i mitten av manegen stog de en stuts med tre små upphöjda bommar som vi kom på i trav och sedan galopp. De gick bra, hon kollade lite på de först men sedan så galopperade hon över de.
Jag vet inte riktigt om man ska tro att hon tycker de är lite läskigt så hon gör de fort så är de över lixom ;) eller om hon tycker de är kul så hon bara vill springa på typ, haha lille ponnyn.
Jag hoppas iaf att hon tycker de är kul, för jag tycker de är kul att rida henne då hon är en liten utmaning :)
 
Så såhär har min dag sett ut. Imorn väntas lite mer plugg och en riktigt chill dag i skolan med 3 lektioner (Y)
Kramis /E
 
 
 

 


Här ska de vara en rubrik

Hej hej!
Dagen har varit rätt bra faktiskt, bra dag i skolan med start av en rolig musiklektion och slut med en chill svenskalektion. Helt okej ;)
Efter sista lektionen skyndade jag mig snabbt hem och hämtade kameran och tog bussen ner till Nolvik till där min kompis har sin ponny och kollade in hennes nya stall :) as fint verkligen!! :)
 
Vi släppte iaf Mac i manegen och var rätt glada att vi inte att på när han väl började springa ;) Han följde mest efter oss i början vilket va kul så vi fortsatte med lite följsammhets "övningar" och sen fick vi igång honom lite, vilket ledde till att han inte ville sluta springa och bocka haha söten :)
Gick iaf hem till Elina och åt, och kom pappi och hämtade mig. 
 
Så sen dess har jag läst lite engelska och ska strax krypa ner i min säng, är verkligen trött.
Hörs imon 
Natti /E
 
4 bilder från idag på en liten smutsgris ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sovmorgon

Haha vet inte riktigt om man ska kalla de sovmorgon när man börjar kvart i 9 men de är iaf den dagen jag börjar senast..

Sitter iaf och äter frukost nu har bara typ slappat, log kvar i sängen i 1 timme för jag orkade verkligen inte gå upp :p fixade mig lite snabbt, har faktiskt ingen mascara på mig idag vilket känns lite konstigt till skolan haha men rätt skönt ändå att inte behöva ställa och sminka sig ;)
Och ja nu sitter jag här och ska snart gå.

Prov idag då.. Hoppas de går bra! Lång dag i skolan dessutom, slutar 15.40 :( tur att jag inte är i den andra halvan nu första lektionen så jag började 8.. Bara att se fram emot till nästa termin, fast nää! :(

Nej nu ska jag dra mig mot skolan!
Ha en bra dag!
Puss /E


Höst!

Hej på er inne i husen!
Iallafall sitter jag inomhus i detta höst rusket som är nu. Regn och blåsigt, ucsh usch!
Fast lite mysig är hösten ändå måste jag säga! Gosiga kläder, naturen, rida ut och bara mysig helt enkelt :)
 
Skolan var iaf helt okej idag och jag överlevde sista lektionen ;) 
Den första lektionen känndes de som jag inte gjorde annat en att nysa haha nej men jag har verkligen blivit förskyld kan man säga, men som tur är är jag inte sjuk och kan hänga med i skolan och vara i stallet även fast jag tror att jag behöver vila lite annars kommer nog min förkylning bli värre men men, får la försök somna lite tidigare på kvällarna så jag orkar dra mig själv upp ur min goa säng på morgonen som jag helst skulle vilja ligga kvar och sova i istället.. Men upp måste man och till skolan måste man även fast man är dötrött!
 
Prov imorn i NO, får hoppas att de går bra eftersom mitt betyg sätts efter detta provet i Biologi för denna terminen :) Så min eftermiddag/kväll spenderas vid NO boken.
 
Kram /E
 
 
 
 
 
 

Morgonen började inte bra

Hej!
Smart som jag är så glömde jag publicera inlägget förut när jag hade tänkt lägga upp de..

Men iaf som rubriken lyder så började min morgon lite si sådär..
Började med att försova mig typ 45 minuter.. Och de va bara att skynda sig upp och fixa sig!
Och självklart kunde morgonen bli ännu lite stressigare genom att min väska gick sönder.. Men som tur var så va de lätt att laga!

Till skolan kom jag iaf och nu ska jag snart börja min sista lektion för dagen som är spanska.
Vi hörs senare om jag överlever sista lektion vill säga, hmm hoppas på de ;)
Haha puss Elin