Sommarbild

Quilla gick mycket bättre idag! Lite spännd var hon dock då det blåste lite och regnade när vi red i lilla manegen plus att det var massa små ponnys som sprang runt haha, hon va iaf lite spännd! Lite jobbig i vänster galoppen men bara på volterna. Förut (för ett bra tag sen) var det ju att hon inte "orkade" arbeta sig igenom volten om man inte höll om henne och istället bytte hon galopp. Men nu så började hon kicka typ när man gick in på volten.. Hon gjorde det typ bara några gånger sen gav hon upp och jag tryckte på och red verkligen mer igenom volten så det löste ju sig bra. Men det är ändå jobbigt när hon håller på såhär, känns som att jag gör något fel eftersom det ett ridpass helt plötsligt bara kommer igen, hmm... Nåja, annars var hon fin hela passet och skötte sig så bra så, pigg och glad idag också! Nästan lite för pigg i galoppombytet haha, hon kanske har lite lite överskottsenergi? 

Nåja, blev att jag stannade hemma ikväll trots allt! Jag och Annie skulle egentligen dragit in till Horseshow för att se kvälls showerna, men efter att jag kom hem från stallet hade jag en sån jäkla huvudvärk så blev inget med det! Men imorgon taggar vi upp för en heldag inne på Scandi och mässan men mina bästa bästa kusiner! Nåja, slutpratat för idag, puss och godnatt 

Bäst i världen 


it's friday

Hej på er och hej fredag. Bara några timmar kvar och sen är det helg vilket ska bli sååå skönt efter en vecka som denna. Har bara gått i skolan och pluggat dagarna i ända känns det som och önskat att jag kunde vara på Horseshow varje dag istället för att sitta i skolan. Men nu är det fredag och imorgon är det min tur att gå på Horseshow tillsammans med Julia och Matilda både på för och eftermiddagen såklart! 
 
Jag har precis gjort mitt matteprov vilket kändes bra. Börjar snart min svenska och sen har jag bara 2 lektioner kvar idag innan jag slutar. Ska iväg till stallet senare för att rida Quillis som jag hoppas går att galoppera mer i vänster varvet idag än igår haha ;) Och sen får jag se vad som händer ikväll. Nåja, nu går jag in så vi hörs igen senare, puss och ha en bra fredag alliopa 
 
 

Knäppis Q

Nu e jag så trött så ögonen går snart i kors men jag tänkte ändå göra ett snabbt inlägg här innan jag somnar. Skolan gick snabbt och enkelt idag, lämnade in min uppsats och gjorde första delen av matteprovet då vi ska göra andra delen imorgon. Efter att vi hade slutat vid 2 satt jag och några till kvar i skolan till typ 4 för att plugga matte. Efter det drog jag bara hem och bytte om snabbt innan jag åkte iväg till stallet. 

Väl där började jag med att mocka hos Ninja och fixa mat till henne osv. Sen gjorde jag iordning Q inför ett dressyrpass som till en början gick superbra. Hon va pigg och glad och gick så fint så, iaf fram tills vänster galoppen... Då fick hon helt plötligt för sig från ingenstans att hon inte alls ville längre. Hon bara sparkade när jag försökte få henne att galoppera i vänster varvet och sen så fort jag styrde och tryckte med skänkeln stegarade hon eller studsa framåt typ. Det gick lixom inte för ju mer jag tryckte med skänkeln för att säga till henne desto mer kraft hade hon i sina bocksprång! Man har ju nästan börjat vänja sig vid detta nu så man sitter ju kvar som tur är även när hon väl tar i. 
Dock så började hon små fjanta sig lite igen när jag skulle skritta av och då gjorde hon ett bocksprång en gång och hade inte alls så mycket kraft i det som hon brukar. Men jag var väl antagligen så trött på henne så jag landa framme på halsen och gav typ upp och åkte ner i sanden och landa mjukt haha. Skakade typ på huvudet när jag reste mig upp då jag inte fattade varför jag åkte av i detta lilla bocksprånget när jag suttit kvar alla andra gånger, men aja, jag gav upp och någon gång måste ju vara den första. Nåja, hon stod igår så vi får hoppas att det bara är därför för hon höll inte på såhär sist jag red henne! 

Efter det fixade jag allt hos henne och åkte sedan hem. Nu under kvällen klarade jag inte av att fortsätta plugga. Är så trött i huvudet av allt pluggande nu va så det är sjukt, kan inte koncentrera mig då jag vet att jag måste få klart andra grejer också. Helt sjukt när det är så mycket grejer i skolan, man blir verkligen helt slut. Så nu ska jag sova och imorgon ta mig igenom skoldagen innan det blir helg. Puss på er och sov så gott



Grymma!!!



Ser man på

Denna dagen blev inte så tråkig som jag trodde, som jag skrev igår så vet man ju aldrig i förväg. Skoldagen gick fort och bra. Började dagen med idrott och redan där fick jag ett riktigt glädje ryck typ som höll i sig resten av dagen och jag gav allt jag hade från början till slutet av skoldagen haha. Till och med spanskan var rolig idag, what? Nåja, efter det drog Annie med mig hem för att plugga lite. Efter att vi pluggat några timmar så tog vi moppen till maxi och köpte Aloe Vera drycken med smaken Golden Kiwi, drömmen juee!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen hade jag tänkt och sedan slänga mig i sängen med datorn i knät! Btw så var det gymkhanans första föreställning inne på Scandinavium idag och även första dagen på Horse Show, hoppas det har gått bra för Sverige, har inte hört något ännu. Men aja, inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs senare igen eller imorgon! Puss



let's see

Nu ska jag äntligen krypa ner under täcket efter denna långa dagen. Blir väl inte precis att se fram emot dagen imorgon heller då det först och främst är onsdag och sen för att det inte händer något annat en det som hände idag typ.. Nåja, vi får väl se, kanske händer det där som man går och väntar på utan att själv veta om det.. spännande - det där omöjliga kanske händer. Eller så gör någon något litet för dig som sedan kommer att betyda jättemycket, you never know! Vi får helt enkelt se vad morgon dagen har att bjuda på, och om den inte medför sig något gott så får vi ta tag i det med egna händer och vända det dit vi vill. Sleep tight.
Puss och godnatt
 
 

school, school & school

Hej på er! Jag sitter fortfarand kvar i skolan med några andra ifrån våran klass. Sitter just och jobbar på min SO-uppsatts om I-land och U-land där jag skriver om Tyskland och Etiopien. Just nu har jag bara kvar en rubrik på båda landen, vilket är miljöproblem och sen en Analys som bara måste bli bra. Uppsattsen ligger just nu på 15 sidor allt som allt men aa, jag har ju lite kvar och sen är det bara att hoppas på att den tiden jag lagt ner på det leder till något bra betyg hehe ;) 
Aja, ska nog sitta kvar här en stund till innan jag drar hem och kommer nog förmodligen att sitta och finslipa på Analysen hela kvällen då jag inte kan sitta och skriva allt på typ en halv timme, jag får inte fram alla ord bara sådär lixom.
 
Förövrigt så spelade vi våran sista match i volleyboll tuneringen imorse och vann den, sweet! Vi har alltså vunnit 3/4 matcher precis som dom andra 2 första i våran grupp. Och eftersom dom också vunnit 3/4 matcher så gick domarna på poängskillnaden för vilka som skulle gå vidare till semifinal, och där log vi efter med 2 (!!!) poäng efter en annan klass som tog semifinal platsen och sen även final platsen. Så sjukt irreterande då vi vann över den klassen som dom förlorade emot. Nåja, vi spelade faktiskt riktigt bra och hade sjukt kul så...
 
Men aja, nu ska jag återgå till mitt skrivande. Hoppas att ni har haft en bra tisdag, kramis 
 
 

black n' grey

 

volleyboll tunering

Hade ingen motivation alls igår till att sätta mig och skriva ett inlägg här då det inte hände någonting.. Dagen bestod i princip bara av lite plugg och serie tittande haha. Men medans jag log hemma för att få lite plugg gjort så var det en del från Alleby som var iväg och tävlade. Ebba och Polo fick dubbelvinst, Amanda och Sebbe knep en andra placering, Felicia och Luffsen blev finalister i GP-ponnyn och dansar vidare till Scandinavium där finalen går, och sen blev även Rebecka placerad i seriedressyren i L:a och Matilda i L:b. Jenny tävlade också i Kungsbacka där vi var i lördags och det hade gått bra för henne också, så för alla dessa låter det alltså som att dom hade en bra dag. Hatar när man missar sånt här, men aja, det kommer igen ;) 
 
Nu är jag iaf hemma ifrån skolan där vi idag hade Volleyboll tunering. Våran klass spelade 3 matcher idag där vi vann 2 av dom, har en match kvar imorgon. Hade så sjukt kul, helt crazyyy! Rätt kul grej faktiskt, volleybolltunering, och det att alla går in för det gör ju bara saken ännu roligare, våran klass är riktiga vinnarskallar! Nåja, nu ska jag åter igen återgå till mitt plugg, känns som att detta med pluggandet först kommer lugna ner sig i maj typ, när alla nationella prov och allt annat är över. För det kan jag ju säga att lärarna inte tänker på, dom nationella proven, vi får lika mycket läxor, inlämningar och prov ändå... Men aja, nu ska jag sluta babbla, hörs sen 
 
 

Yesterday

Godmorgon! Vaknade vid halv 11 förut men log kvar en stund innan jag gick ner och åt frukost! Igår var jag ju som sagt iväg på tävling i Kungsbacka med Carro, sen följde även Ebba, Sara och Christoffer med också. Säsongens första tävling och Q va taggad, tror nog Carro va det också ;) Iaf va hon pigg och glad på framhoppningen och även inne på banan. Dom gjorde en fin runda med bra språng om man bort ser ifrån 7:an där Quilla tog bettet och ville inte lyssna tillbaka vilket resulterade i att hon kunde hoppat av stort eller lagt i ett pyttelitet galoppsprång till vilket hon gjorde... Och självklart snäll som hon är hoppar hon ändå och landar med bakbenen rakt på bakbommen. Men aja, annars var det faktiskt bra! 

Efter det så stannade vi kvar en stund innan vi åkte hem. Väl hemma skulle jag direkt iväg till Ytterby till mina kusiner för att äta middag och så. Så det var bara att hoppa i nya kläder och sen åka. Var ett litet tag sen viträffade dom nu så jag har allt saknat dom! Vi käkade middag, efterätt, godis och hade det så bra så fram tills klockan 1 då vi åkte hem. Och ja nu ligger jag här i min säng och har en rätt så slapp söndag framför mig. Hade tänkt plugga lite inför nästa veckas grejer i skolan, men först liten PLL! Puss på er 



Kvällens

Simple; black and white 



Ninnis

Efter att jag hade skrivit mitt senaste inlägg så hade jag en svenska lektion och en bild lektion, dock fick vi sluta tidigare på bilden bara för att vi skulle hinna se semifinalen mellan Sverige och Finland från början. Så där satt vi i Cafet tillsammans med väldigt mycket annat folk från skolan och kollade på matchen tills början av andra perioden då våran sista lektion började då... Hängde dock med via Aftonbladet och snap haha och för er som inte redan vet det så vann Sverige med 2-1, göööött! 

Efter att vi hade slutat så drog jag hem och slängde i mig en macka innan jag bytte om och åkte iväg till stallet. Där fixade jag iordning Ninja och sen skrittade jag henne 30 min i manegen där hon var jättelugn och faktiskt rätt fin också, bästa tjejen! Dock var hon inte lika lugn när hon skulle ut från manegen för att skritta ett varv runt gräspaddocken med Rebecka. Hon blåste upp sig och gick med så luftiga steg så det kändes som att hon flög. Sen hade även en häst kommit lös vilket Ninja tyckte verkade väldigt kul och ville gärna hänga på.. Så vårat varv runt gräspaddocken blev typ galopp på stället samtidigt som hon hoppade och studsade med alla benen samtidigt. Dock gör hon aldrig något så att man åker av så det är skönt, jag satt ändå barbacka och var inte i närheten av att trilla av och då fick hon ändå ett riktigt damp anfall haha knäppisen, lite överskottsenergi och vårkänslor på det ;) 
Nåja efter det pussade jag massor på henne innan jag typ aa, vad gjorde jag, va med Carro typ haha. Sen tillbaka ut i stallet igen för att mocka och fixa mat och sen hem. 

Imorgon är det Tävlingsdags igen, äntligen!!! Säsongen första tävling och jag ska med, man vill aldrig missa en tävling! Blir en 1.20 runda för Carro och Quillis del och vi behöver inte lasta förräns runt 12 på dagen, hur skönt? Nåja, skriver till er igen imorgon, är så trött så jag går snart genom jorden, puss och godnatt 

Älskar denna höstliga bild på fina prinsessan! <3  


thank god it's friday

Hur skönt med fredag? Jag har lunch rast nu och gjorde mitt engelska prov imorse vilket kändes bra. Jag har 3 lektioner kvar idag innan jag kan dra hem och hoppa i stallkläderna för att åka till stallet och skritta en sväng på Ninnis som tydligen hade varit lite smått galen i veckan hehe.. Vet inte om hon stod igår heller haha, aja vi får väl se hur det går. Sen ska jag iaf pyssla med henne och fixa allt innan jag åker hem. Hörs senare igen puss
 
 

Torsdags hoppning

Dagen har varit bra i skolan. Väl hemma så satte jag mig med engelska plugg och sen vid 5 åkte jag till stallet. Hoppade ju som sagt Jolie idag vilket gick lite si sådär.. Idag var hon väldigt studsig vilket hon inte alls har varit dom senaste gångerna, då har hon varit riktigt lugn och fin. Men idag iaf så var hon pigg och studsig men hoppade dock fint förutom när jag klantade mig och inte såg någon distans och tog en förhållning för mycket så vi kom in nära på första hindret typ hela tiden. Sen rev vi även andra hindret för vi kom in fel på första osv, men allt det får jag ta på mig själv. 

Vi hoppade en 3 kombination som stod på diagonalen och sedan skulle vi vända in på medelinjen och hoppa mittenhindret tillbaka, vi fick alltså då hoppa det snett. Carro red även med oss idag och allt ser så himla enkelt ut när hon gör det, inte ens okej ju. Hon och Quillis! <3 

Åkte hem igen vid typ halv 8 eller nått och fortsatte plugga engelska och nu ska jag sova, är helt sjukt trött. Sen får vi se hur det går på provet imorgon, mer en sitt bästa kan man ju inte göra, right? Puss och godnatt! 



Study



efter skolan planer

Äntligen torsdag, en bra dag i veckan. Just nu sitter jag och har håltimma och har precis kollat klart på PLL och börjar snart min sista lektion som är svenska. Efter det ska jag hem och fortsätta plugga engelska vilket går väldigt segt framåt då det är en sån tråkig grej vi ska ha prov på. Men men, senare ska jag åka iväg till stallet för att hoppa Jolie och sedan hem igen och läsa igenom engelskan en sista gång. Annars har dagen varit bra, har bara haft en mattelektion idag hitills då vi skippade NO:n för labbgrejerna funkade inte, gött haha. Nåja, nu går jag in. Hörs senare igen, puss 
 
 

En sommar bild

Finns inte så mycket att säga om denna dagen där av min dåliga uppdatering idag. Inte varit den bästa dagen idag, det kändes inte som att något gick ihop, usch! Tog mig iaf igenom den och nu under kvällen har jag suttit och pluggat engelska och snackat med Theo, Wille och Emma. 
Imorgon blir är det torsdag vilket betyder sovmorgon, 3 lektioner, håltimma och sluta vid 2, sweet! Sen ska jag direkt hem och fortsätta plugga så länge som det bara går tills jag sedan ska iväg till stallet för att hoppa på fina Jolie! Nåja, nu ska jag krypa under täcket och sova hade jag tänkt, nattinatt 



Hockey matchen i skolan



Sov så gott min lilla prins

Lilla hjärtat, hoppas du sover gott nu. Jag kommer sakna dig så mycket min lilla skrutt, mer än vad du tror. Du är och kommer alltid vara min lilla älsklings prins! 
 
 
Bebis 
 
En varm sommardag log han här och götta sig i skuggan
 

tisdags häng

En sån tisdag, egentligen bara onördig. Vi skulle ju som sagt iväg och åka skridskor och det enda jag har gjort idag är att sitta och prata med Theo, Wille och Marcus heeela dagen. Sen drog vi hem tillsammans med Emma runt 1 och skulle egentligen käkat i stan men vi orkade inte så vi drog hem dirket istället. Och här hemma har jag skrivit på min Labbrapport som ska in imorgon och den är fortfarande inte klar. Nåja, imorgon är det ju onsdag vilket betyder "den där tråkiga dagen mitt i veckan" och det är precis va det är också, vakna, gå till skolan, gå hem, plugga, äta, plugga och sova typ haha, det är typ så min onsdag kommer att se ut tråkigt nog..
 
Förövrigt så har världens bästa Carro gjort mig väldigt glad idag och räddat min helg eller aa min lördag, hon ställer då alltid upp, bäääst! 
 
 

new in - 2

En enkel rosa tunn tröja 
 
 
Ännu en till vårjacka till garderoben och denna gången blev det en lite tunnare svart päls vårjacka.
 
 
 

monday

Så där ja, första dagen är avklarad och den var som vanligt, rätt lugnt ändå. Efter skolan körde jag hem Alicia och sen åkte jag hem och pluggade och lite och så. Dom sista grejerna till mitt rum kom även idag så nu är allting klart och det blev precis som jag hade tänkt mig, så jag är nöjd. Glömde ta bilder på hur det såg ut innan men det gick lite i "Amerikanska flaggan temat" och som jag har skrivit innan så tröttnade jag på det ganska fort. Men nu är jag riktigt nöjd och detta kommer verkligen hålla i smaken lääänge så det är skönt. Så så fort jag kan ska jag knäppa lite bilder och slänga upp här. 
 
Imorgon ska vi iväg och åka skridskor med C-laget, eller aa man får åka om man vill. Blir väl typ bara att kolla på och kanske glida runt lite på skorna, sitta och tjöta och kolla på Alex le hockeyproffs och sedan gå iväg och käka någonstans. Sen ska jag återvända hem när dagen är slut och fortsätta mitt pluggande som det två kommande veckorna bara kommer att bestå av känns det som.. Älskar att vara tillbaka i skolan, tre år kvar till studenten....
 
tbt, summer
 

några Ur min spotifylista

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

qullis ♥

Quilla gick mcyket bättre idag, bråkade lite i början i skritten vilket fångades på bild, rätt kul att kolla på kan jag säga haha. Men sen gick hon riktigt bra faktsikt, lite jobbig i vänster varvet i galoppen men det funkade ändå. Annie var med och fotade så så fort jag har fixat klart alla bilder så ska jag lägga upp dom här, tills dess kommer ni får tre smakprov i slutet på detta inlägget. 
Efter att jag hade ridit klart fixade vi iordning Q, mockade, gav henne massa gott hö och släppte in henne i boxen. Efter det putsade vi av sadel, träns och benskydd och gjorde finfint. Var egentligen inte så smutsigt eller så då jag redan har putsat några gånger denna veckan, men jag red inne i lilla manegen och då blir det lite dammigt plus att Carro kommer ju hem idag så då får det ju vara fint ;) Iaf så fixade vi klart resten sen också innan vi åkte hem. 
 
Här hemma har jag inte gjort så mycket, typ bara tagit det lugnt och njutit av den sista dagen på lovet. Imorgon börjar skolan igen och jag måste nog gå och lägga mig i tid idag för att orka upp imorgon, åhh orkar inte.. Hade inte tackat nej till en till veckas lov alltså..
 
Här har vi då värdlens vackraste 
 
 


knäppis Quillis

Var ju som sagt i stallet förut och red Quillis. Drog ut på tiden rätt mycket och stod och tjöta med människor hit och dit tills jag till slut gick bort till manegen för att rida lite vilket blev spännande. Vädret ändrades hela tiden, först var det hur härligt som helst, solen sken och det var vind stilla, sen började det helt plötsligt regna och sen blev det typ storm, skojjar inte det blåste hur mycket som helst och det gör det fortfarande. 
Quilla var iaf på hugget och var helt knäpp idag och tyckte det var mycket roligare att stå på bakbenen än att arbeta.. Så fort jag la till skänkeln fram för allt i skritten så studsade hon upp med frambenen till en början iaf. Efter ett tag med studsningar övergick hon till mer stegringar och mot slutet började hon även lägga till att skjuta med rumpan, jäkla knäppis häst var hon idag. Haha, Helena, Maria och Linda fick höra hur hon höll på så dom kom bort och kolla och fick med lite grann på film vilket man bara skrattar åt. 
 
Vet inte riktigt vad det var med henne idag om det var lite vårkänslor kanske, eller om det var för att det blåste så sjukt mycket eller om hon bara var på bushumör då hon har varit duktig hela veckan. Men men, fick iaf galopperat av henne lite grann på slutet och gick tillbaka till stallet när blåsten hade lugnat sig såpass mycket att vi fick hålla i länntäckerna påväg tillbaka haha. Efter det stod jag och tjöta lite till och efter det åkte jag hem. 
 
Nu ligger jag och snackar i telefon och ska snart sova tror jag, rätt trött. Imorgon blir det stallet igen för att rida en förhoppningsvis lite lugnare Q, får se om Annie följer med isåfall kanske det det blir lite bilder :) Men vi hörs igen imorgon, puss och godnatt!
 
 

Beautiful



Saturday morning

Hoppas ni fick en finfin alla hjärtans dag igår. Jag vaknade för en timme sen ganska exakt och har sen dess inte gjort så mycket utan bara legat kvar i sängen. Allt var bara bra med kompisarna här igår också så de va gött. Idag är bara mina planer att åka till stallet en så länge, får se om det händer någonting mer. Men nu ska jag gå ner och äta frukost tillsammans med la familia. Ha en bra dag, puss på er 



Strawberries



Alla hjärtans dag

Dålig bloggning dom senaste dagarna men all tid har gått åt till stallet, moppeplugg in i det sista och kompisar. Idag var jag uppe med tuppen för att jag skulle skriva teoriprovet till moppen nu på morgonen vilket gick bra och jag klarade det på första försöket, sweet! Så nu är jag klar med det och har fått moppekörkortet, skönt. Nåja, just ni sitter jag på bussen påväg hem till Alicia i regnet, får se vad vi hittar på, jag ska iaf filma hennes nominering till neknomination som hon fick av mig. Gjorde min film i onsdagskväll vilket var kallt och rätt äckligt haha ;) Nåja, senare ska jag även iväg till stallet och ikväll kommer lite kompisar hem till oss. 

Hoppas att ni får en finfin alla hjärtans dag och att pojkvännen skämmer bort dig lite extra och tvärt om. Puss o kram 



Godmorgon världen...

...sovit gott? Jag har iaf sovit som en stock och vaknade runt 9. Ligger fortfarande kvar i sängen med datorn framför mig och kollar världscuphoppning och ska strax gå ner och hämta lite frukost till detta - bra start på dagen. Idag ska jag fortsätta mitt moppeplugg då det snart börjar dra ihop sig till prov och senare ska jag såklart ut till det vackraste som finns. Blir dressyr idag så får jag se vad jag gör beroende på hur hon är. Anyways, nu ska jag hämta lite frukost och återvända till hoppningen, ha en finfin dag allihopa! Puss 



Mys pys

Blev en mysig skritt tur på en halv timme med Emma, Matilda och Sara idag. Jag tycker det är så mysigt att sätta på hästen reflexer och rida ut, hihi. Iaf så skrittade vi en halv timma då och det var super, sen när vi kom tillbaka red vi lite lätt i manegen. Efteråt så fixade jag Q, mockade och fixade mat och pussade massor på henne innan jag åkte hem. Nu ska jag återigen ta det lugnt och bara slappa haha, lov var det ja! 

Finaste sessan


tuesday morning

Tisdag idag och jag började denna dagen med en sovmorgon och sedan en rostad macka och oboy frukost. Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen utan bara legat här och chillat på livet och kollat oth såklart. Nu hade jag tänkt kolla lite kläder på nätet och senare ska jag iväg till stallet. Tänkte rida ut idag så Quillis får ta det lite lugnt, iallafall skritta ut länge och sedan isåfall rida lite lättare i manegen. Nej, nu ska jag börja ta tag i dagen, ha en bra tisdag allesammans puss
 
 

Bästa Q

Blev ett dressyrpass i lilla manegen för min och Quillis del idag där hon gick helt klockrent rakt igenom! Lite små lat i början i skritten men i traven piggnade hon till och visade verkligen sin bästa sida, så sjukt underbar! Galoppen i höger varvet var också helt underbar, ville knappt byta varv, hon gick verkligen klockrent. I andra varvet tjafsade hon lite första varvet men sen la hon sig så fint så även i det varvet! Så idag är hon värd miljoners miljoner, världens bästa!  

Efter det fixade jag iordning en svettig Q och putsade av sadel och träns och mockade medans jag hade Elina i telefonen. När pappa sedan kom och hämta mig så åkte vi ner till Nissestallet för att fylla mathinkarna då Q's mat var slut uppe på Alleby och kommer inte förräns imorgon, sen upp igen och lämna dom och sen hem. Nu under kvällen har jag inte gjort så mycket mer än att kolla OTH, degit lov hittils! Puss på er

Bild från i sommras 


Mot stallet

Första dagen på lovet idag och jag har bara varit hemma och tittat igenom lite inför moppeprovet och sen även snackat länge med Alicia i telefonen. Nu har jag precis bytt om och väntar på att pappa ska köra iväg mig till stallet där jag ska rida Q. Blir dressyr idag också där jag hade tänkt jobba henne ungefär på samma sett som igår, men vi får se hur hon är idag. Nåja, sen ska jag hem igen och har inget mer planerat idag, slappis måndag helt enkelt. Men men, nu ska jag sticka iväg, puss o kram 



sunday

Blev ett dressyrpass tillsammans med Evelina i stora manegen. Quilla gick bra i skritt och trav och sen blev det rätt mycket galopparbete då hon var lite jobbig på volterna i början. Ett svettigt dressyrpass för våran del men det var det värt för sen gick hon super! Sen fixade jag allt och åkte sedan hem och hoppade snabbt in i duschen och bytte om innan jag åkte iväg. Nu snart är jag strax hemma igen och ska lägga mig och kolla OTH. Ha en bra söndagskväll allihopa, puss 
 
 

Svettigt idag



Godmorgon

Godmorgon på er! Blev en tidig söndagsmorgon för min del idag, jag är redan påväg ut till stallet för att vara hemma i tid sen igen eftersom jag ska iväg vid 1. Så nu på morgonen blir det ett dressyrpass för mig och Q i antagligen lilla manegen då det brukar va privatlektion i stora på söndags förmiddagen, men vi får se. Det var väldigt segt att gå upp ur sängen imorse kan jag säga, jag gick upp för en halvtimma sen haha, log verkligen kvar så länge det bara gick. Somnade efter klockan iaf 1 igår så var rätt trött imorse. Nåja, nu är jag framme på stallet, hörs senare igen! Puss och kram 



Yesterday & today

Igår åkte jag till stallet ganska direkt efter skolan. Red Ninja som var en piggis kan jag ju säga haha, knäppis häst! Skrittade iaf en halv timma på henne och fixade sedan allt. Sen hände inte så mycket mer fram till hoppträningen där det va 5 privatryttare med. Den höll på i typ 2 till 2 och en halv timma, och där fick jag bl.a annat se en knäppis Quilla hahaha, hon fick sig ett ryck! När träningen sedan va slut så va Carro som alltid supersnäll och körde hem mig! 

Idag var jag ute i stallet vid typ 12 och har typ bara varit i Cafet och tjötat hela dagen. Blev en slapparkväll hemma ikväll och just nu ligger jag och kollar världscuphoppning, perfekt! Imorgon åker Carro till Åre och göttar sig vilket betyder att det blir jag och Quilla denna veckan <3 Så imorgon ska jag ut till henne och dressyra lite. Men nu ska jag fortsätta kolla här och snapchata lite för omväxlingsskull hehe. Puss på er 



Love



dear darlin'

Fredag och bara någon timma kvar tills helg, gud va skönt det ska bli och dessutom har vi lov nästa vecka, ännu bättre! Just nu har jag håltimma och efter det har jag min sista lektion som är tekink. Sen jag ska jag snabbt hem och äta lite innan jag åker iväg till stallet för att skritta en sväng på Ninnis, just nu regnar det men om det slutat regna och inte är jättekallt så kanske jag skrittar ut en sväng annars håller jag mig i manegen! Efter det ska jag bara stå och pyssla och mysa med henne hade jag tänkt tills hoppträningen börjar, och sen åker jag hem! Så ser min eftermiddag och kväll ut! Hoppas ni får en bra fredag, puss och kram!
 
 

Todays




Torsdag va det idag

Kort skoldag idag, grymt skönt! Drog hem vid 2 och åkte iväg till stallet vid halv 5 med Annie för att mocka och fixa hos Ninnis innan min lektion. Tack Annie panni för att du följde med, hade inte fixat att mocka hela boxen själv eller fixa Jolie helt själv med min axel. Den fick vila så mycket som möjligt enda tills jag satt upp på Jolie som idag gick hur bra som helst!! Helt sjukt, hon har nog aldrig varit så här lugn och duktig med mig innan, är verkligen supernöjd! Bästa Jolie! Efter lektionen fixade vi iordning henne igen och sen träffa vi Helena, Maria och Matilda som vi sedan gick bort och kollade på gymkhanan tillsammans med. Och sen åkte vi hem igen vid 9. 

Hade svin ont i axeln idag.. Igår gick jag utan mitellan hela dagen eftersom jag hade haft den både måndag och tisdag men idag var det tillbaka och gjorde riktigt ont vissa delar av skoldagen. Vill egentligen inte gå med den på då man känner sig helt mobbad, men vet inte om det är bättre att gå utan? Smärtan går bort lite när jag har den, men vill inte känna mig helt mobbad typ hehe. Blir iaf ett läkarbesök nästa vecka förhoppnings vis, orkar inte ha så här ont längre. Hoppa idag var kanske inte bästa valet, men jag kunde inte hålla mig borta! Nåja, imorgon har vi inställd engelska på morgonen och Alicia ville att jag skulle följa med henne till gymmet då, så dit ska vi innan vi börjar igen vid 10. Sen hoppas jag att dagen kommer rulla på bra så slutar jag vid 20 över 3 och då blir det ut till stallet för att mysa och skritta på det bästa jag vet! 
Puss och godnatt



hit och dit

Igår när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, typ satt och kollade Paradise och lite så. Förövrigt så är Jeppe ett svin, för er som kollar Paradise och kollade finalen igår, ni fattar vad jag menar! Nåja, senare på kvällen gick jag och Annie ut en sväng bara för att vi inte orkade sitta inne. Vi gick typ 1 mil haha, och smart som jag är tog jag mina Primeboots och fick mitt första skoskav av dom skorna... Sen hann vi även med att bli förföljda av en helt svartklädd kille haha, eller aa det kändes iaf som att han förföljde oss.. Vi hade inte precis bråttom hem så vi gick ganska långsamt förutom när den där killen var en bit efter oss hehe. Nåja var hemma typ 9 igen och då gick jag in och duscha. Och sen la jag mig och snapchata och sms:a resten av kvällen. 
 
Just nu sitter jag i skolan och har håltimma och har typ 1 lektion kvar idag. Känner av axeln idag också, och jag har inte mitellan med mig till skolan idag, får sätta på mig den hemma sen och gå med den enda tills jag ska rida sen så axeln får vila in i det sista ;) Annars händer inte så mycket förutom stallet då! Kanske stannar och kollar på gymkhanan om typ Helena stannar kvar också! Aja, detta blev ännu ett babbel inlägg känner jag, hörs sen puss 
 
 

Sleep tight

Med dessa två "charmiga" bilder på mig själv från ikväll säger jag godnatt, skriver om dagen imorgon istället haha! Puss



dagen mitt i veckan

Godmorgon onsdag och den längsta dagen i skolan! Den hade egentligen inte varit så farlig om inte dagen hade avslutats med spanska som förstör allt.. Nåja, har inget planerat idag, finns typ aldrig så mycket att göra på onsdagar. Blir nog bara att ta det lugnt om inget annat dyker upp, kanske tar en sväng till stallet men jag vet inte. Får se vad dagen har att bjuda på! Hoppas iaf att ni får en bra, puss 
btw, fick precis reda på att det blev pannkakor i skolan idag, dagen är räddad typ hahaha :D
 
 

tuesday

Förlåt för dålig uppdatering men igår hade jag verkligen inte tid att blogga då det först var skola från 8 till halv 3. Och sen när jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga till provet som var idag vilket gick bra. Idag har dagen varit bra förutom att min axel krånglat och gjort ont idag med. Sist det hände såhär hade jag fått en inflammation så jag hoppas att det bara är det denna gången också så det inte är något allvarligare. Om det inte går över får jag väl gå och kolla det. Hoppas det blir bättre tills torsdag och helgen och hela nästa vecka haha, för då ska jag ju hoppa Jolieisen och ha Ninja och nästa vecka har jag Quilla varje dag. Just nu går jag med armen upplagd i ett sånt här band runt halsen (som jag inte vet vad det heter) för att den ska vila lite i det läget jag inte får ont i axeln av. 
 
Nåja, färdig pratat om det. Nu har jag slutat men jag sitter kvar i skolan med Annie och Emmsi en stund för att jobba lite NO. Efter detta drar jag nog med Annie hem för att bara ta det lugnt med serie eller PH och popcorn, det kom jag på att jag var sugen på nu haha, så det ska jag poppa hemma hos henne ;) En pluggfri fri dag nästan, iaf eftermiddag, gud va skönt! Dessutom sköt våran SO lärare upp uppsatsen till vecka 9 istället för tills på torsdag, gött! Hon tyckte inte vi skulle behöva jobba på lovet heller så därför satte hon den vecka 9 istället 8, sweet! Men nu babblar jag bara på om allt och inget, hörs sen, känner att jag måste avsluta här haha, puss
 
Fina Jolie <3
 

Dröm sött

OTH och Smoothie blir mitt avslut på kvällen 


Årshoroskop 2014

Skytten
22 november – 21 december

Året överlag: Okej. Dåliga nyheter först. Den 23 december 2014 går Saturnus in i Skytten, vilket innebär lite tuffare tag under åren efter detta nya. Med det sagt – 2014 kan bli ditt år, kära Skytt! Du vågar i kärlek, skapar hemma, reser och lär dig mer om världen, och det ser dessutom ut som att du har en ganska stadig bankbok att hålla i. Under våren kan du framförallt göra goda investeringar, och en stadig inkomst är genomgående för 2014. Under hösten rekommenderar jag den Skytt som kan att göra en långväga resa, eller gå en kurs du längtat efter att testa – det kan sätta större och viktigare spår i dig än du anar.

Kärlek: Det här är året då dina vänner kan komma att bli lite överraskade över vem du blivit kär i, kära Skytt. Du tänker stort, fritt och testar nytt. Ibland leder det här till många små romanser, men under sommarens senare hälft och hösten som kommer finns chansen att du träffar någon som blir en mer stabil partner. Om den här personen betyder mycket för dig, så håll kvar i hen! När tuffare dagar kommer under 2015 kan det vara mer än bra att ha någon i sin närhet. Investera i andra, ta dem med på dina upptåg och låt dem inspirera dig att testa nytt. Romantik kan bli din bästa lärare under 2014.

Mest romantiska perioder: När mars kommer vaknar din romantiska ådra och flirtandet kan börja. Maj blir en av årets mest spännande månader, och slutet av juni ser rent utav ljuvt ut. Från och med den 16 juli till och med 5 september kan mycket hända för dig. Sista dagarna i september och början av oktober tillhör höstens bästa perioder, tillsammans med mitten och slutet av november fram till början av december.

Jobb och skola: Det område där det rör sig allra mest för dig under 2014 är när du vågar lära dig nya saker, och speciellt om du läser vid en högskola eller ett universitet är det här ett lysande år (speciellt hösten) för dig. Det är annars inget jobbfokuserat år, utan ett år för att testa och se nya saker. Ut och upplev, kära Skytt!

Resor, flytt och förändringar: Resor kan du göra så många du vill detta år, utan att planeterna motsätter sig. Snarare pushar de dig att åka långt, speciellt under hösten. Du har ett flytande förhållningssätt till vad som är ”hemma” under det här året och kan komma att ibland undra var du egentligen hör hemma. På en adress, i en stad, på en kontinent? Din relation till världen som helhet fördjupas detta år.

Fokusera på detta år: Att se dig omkring.



Sommarkänslor by Fiorucci




Billdal

Nu är jag hemma igen, eller jag kom väl hem för ca en timme sen kanske. Var hemma hos Carro vid halv 9, så lastade tjejerna på Polo och Sebbe och sen åkte vi. Dom hoppade två rundor var, alla rundor tycker jag var väldigt fina. Jag har ju bara sett Ebba hoppa Polo, men jag har inte sett Amanda hoppa Sebbe så mycket. Men jag tycker hon fixade det superbra, vet ju att han kan vara ganska stark men hon rider verkligen honom jättebra! Och Ebba var självklart också såå duktig. Vi stannade kvar och kollade på när Emma hoppade Obelix också innan vi åkte hem. 

Och som sagt så är jag hemma nu och har tagit en varm dusch då jag frös haha. Nu ska jag fortsätta plugga, fick ju rätt mycket tid till det idag också. Sen ikväll blir det OTH igen, ett bra slut på veckan! 



Natti bloggen

Hej på er! Hoppas ni har haft en bättre lördag än mig som har suttit inne och skrivit på en SO uppsats större delen av dagen... Nu under kvällen hade jag inte så mycket att göra, tänkte kolla melodifestivalen men det va typ pinsamt dåligt så jag övergick till OTH istället med lite godis bredvid mig! 
Imorgon ska jag va hemma hos Carro vid halv 9 för att sedan åka iväg mot Billdal. Hörs igen då, inget mer att säga just nu. Puss och godnatt 



saturday

Godmorgon lördag! Blev en sovmorgon för mig idag till halv 11, var egentligen inte planerat så.. Jag hade tänkt åka iväg till stallet en snabbis och kolla på när Helena rider lektion från 10-11 för dom skulle hoppa idag. Men istället lyckades jag försova mig då jag var uppe lite för länge igår för att orka upp idag, smart Elin... Förlåt Helena :( Lovar att jag kommer nästa gång!
 
Iaf så står en plugglördag på schemat för min del, riktigt segt men det kan verkligen behövas inför nästa veckan då vi har Svenska prov på Litteraturhistoria, SO uppsats inlämning på I-land och U-land, NO labbrapport och sen kanske jag även ska skriva mitt moppeprov, shiit, study study study! Dessutom kommer jag inte få så mycket gjort imorgon då jag ska med Carro till Billdal. Hon skulle egentligen hoppat Q men eftersom hon vacinerades så blev det inget med det. Istället åker vi dit för att hon ska hjälpa två duktiga ponnyryttare, Ebba och Amanda :) Nåja, nu ska ja sätta igång, hörs under dagen, puss o kram 
 
Vackra Q