Bildbomb del 2, Pay 'n' Jump

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb del 1, Pay 'n' Jump

 
 
 
 
 
 
 
 
haha
 
 
 
Jag & Olivia
 
 
 
 
 
 
 
 

Aj aj aj...

Kvällen igår var väl bra, sov gott under natten och vaknade runt halv 10 typ. Vi åkte iaf hem igen vid typ 12. Och under dagen har jag redigerat bilderna från Pay 'n' Jumpen, fixat hos prinsen, och lite småsaker. Just nu hoppas jag på att jag kan gå någorlunda normalt i mina ridskor imorgon på tävlingen.. Min häl mår verkligen inte bra, så fort jag nuddar något eller rör med fingret så känns de som en spik typ trycks in i hälen.. Får gå till läkaren igen eftersom detta har varit till och från ända sen lite innan sportlovet, och nu är de verkligen som värst. Bläää! Så crocs har fått vara mina bästa skor i stallet eftersom jag inte kan gå i skor typ. Aja, att följa med på tävling är roligare än vad min häl gör ont, och då är de riiiiiktigt roooooligt ;) 
 
Nåja, ikväll kommer de upp 2 bildbombar från i fredags. Och imorgon blir de tävling i Billdal för Sveland cup. Och glöm inte av bildbomberna ;) 
 
xoxo 
 

Påsk typ

Hej allihopa och glad påsk på er. Just nu är jag påväg hem till kompisarna som vi är hos tills imorgon.
Var som sagt i stallet vid halv 9 imorse och gav hästarna mat och fixade iordning dom inför ett ridpass. Quilla skötte sig riktigt bra. Dock måste jag hitta knapparna på henne, men de kommer väl så småningom, har ju bara ridit henne två gånger :) Men hon e riktigt fin!
Red iaf tills lektionerna började och skrittade av runt gräspaddocken, fixade allt i stallet och var kvar en stund.

Var hemma runt halv 3 och nu är vi framme här. Aja, vi hörs! Inte mycket mer att skriva nu, hihi ;)

Kram på er / E


Ja, vad gör jag?

Sitter just nu och snapchatar med Alex och ska väll snart gå och lägga mig tror jag. Imorgon är jag och Eve i stallet vid halv 9 för att rida, blir ett dressyrpass för min och Quillas del :) Men ni får mer imorgon, puss

Smakprov från idag, världens finaste!! <3


Stalldag

Hej på er nu är jag påväg till mina sysslingar med mina kusiner. Dagen började med stallet vid 9, fixade Hampus och gick runt lite. Sen kollade jag och Matilda när Eve red och några andra. Sen började jag rida göra iordning Olivia (Matildas häst) medans hon fixade Belle som hon också skulle hoppa. Så började vi rida fram, hon på Belle och jag på Olivia. Red fram henne med några andra och sen lite med Carro och Jenny. Sen kom Matilda ut efter att ha hoppat Belle och tog Olivia, så jag gick bort till Carro och Jenny och Evelina på framhoppningen.
Jenny fick 1 ner i båda 1.10, men ändå supersnygga rundor, Carro gick felfritt i 1.10 med en snygg runda.

Efter de påminde Carro mig om att jag hade Ninja vilket jag hade glömt av, haha. Hade fortfarande i mig att hon skulle vara med att hoppa ;) Men hon skulle iaf bara skrittas i halvtimme, så skrittade Herman-rundan barbacka och så gick Evelina med också :) Mötte 3 stycken krossar i fullfart på Herman rundan, dom saktade som tur var ner när dom såg oss, och de reagerade inte Ninja på. Dock reagerade hon lite mer på när dom drog på när dom hade kommit förbi oss och ner på raksträckan mellan hagarna och på vägen. När vi hade kommit tillbaka mockade iaf och fixade allt annat, och Ninja fick många pussar. Sen åkte vi typ hem kvart i 4, och nu är jag här.

Men aja, senare ikväll eller imorgon eller någon annan dag får ni bilder från idag som jag fotat, och även lite bilder på mig och Ninja som Eve fotade idag. Så vi hörs, bye!

Kramisar / E


❤❤❤


En liten vit häst


Det blev en sommarbild i detta inlägget

Tänkte snabbt skriva ett litet inlägg till er innan jag däckar ihop helt och hållet. Ridpasset på Heddan gick bra. Några språng kunde blivit bättre men aja, de gick bra. Efter de mockade jag hos Ninnisen, och stod och pratade med Eve, Jenny och Sara en stund, vilket ledde till att Evelina ska vara med på Hampus imorgon på Pay and Jumpen.
Så imorgon blir de att vara i stallet vid typ 9, sa dom. Men nu går mina ögon i kors, så kanske ska avsluta så jag hinner trycka på publicera innan jag somnar.
Hörs imorgon, kramis / E


Oh shit, LOOOOV

Hej på er, nu sitter jag i soffan med datorn i knät och pratar med Evelina i telefon. Snackar om allt mellan bloggdesign, stallet och typ cp saker ;) Har ju som sagt varit på Rambergsvallen och inte åkt skridskor, haha, så grymt härligt väder så jag och Emma och Mano drog in till stan och käkade donken och kom tillbaka en stund innan vi skulle hem igen. Så en grymt chill dag. Var hemma igen vid 20 i 2, drar iväg till stallet om en stund med Eve och hoppar förhoppningsvis Heddan, och sen mockar jag hos lilla bästa Ninnis. 
 
Btw, SÅ HAR JAG LOOOOOOV NUUUUU, med en fullspäckad lov vecka framför mig. Börjar med att imorgon blir de stallet hela dagen och fota Pay and Jump med Eve, sen hem till några i släkten med mina kusiner. Lördag blir de rida Quilla med Eve och Roddan på morgonen, sen iväg till kompisar lördag-söndag. Mådag blir de tävling. Tisdag - torsdag ska jag vara hos farmor och farfar, sedan på torsdagskvällen blir de ju ridning. Och till sist konfaläger fredag - söndag.. Aja båda Björlanda grupperna ska med plus Torslanda konfirmanderna och handbollskonfirmanderna, så jag tror de blir roligare än förra gången :) 
 
Men nu måste jag städa/fixa rummet innan mamma säger det en sjuttioelfte gång ;) Hörs sen, dvd! Puss
 

3 dagar av det bästa!

Även fast jag har varit seg denna dagen har den gått riktigt fort faktiskt. Började med en bra spanska lektion, sen dansuppvisning, lång rast, och till sist matteprov. Och sen hem vid 10 över 2 och sen dess har jag bara chillat på livet ;) Typ legat och degat i soffan, kollat på en film och lite så.

De 3 närmsta dagarna blir de stallet, imorgon blir de hoppningen, fredag Pay and Jump och på lördag iväg och rida Ninja :) Göra de jag gillar allra allra bäst, helt perfekt! <3

Riktigt gött att vi börjar halv 11 på Rambergsvallen imorgon också, sovmorgon! Ska ta bussen vid 10 med Emma, och sen slutar vi 2. Tagga skridskodag med C-laget (min korridor) utan att åka skridskor, ingen skridskoåkning för våran del, de pallar vi inte. Så blir att försöka fördröja tiden på något annat sett, förra året drog jag, Alicia och Annie och sola solarium hos Alicias pappa, inte helt fel, dessutom när det va så kallt ute ;) Fast det va typ ända gången, annars inte.
Men aja, nu somnar jag snart så kanske ska börjar avsluta.

Kram på er / E


Trött dag idag

Sitter just nu i matsalen och har precis haft dansuppvisning och efter maten blir de matteprov. Idag är en sån dag där jag drog mig upp ur sängen en halv timma innan jag börja, hann äta frukost och fixa kläder och gå iväg trött till skolan. Hade bara velat dra täcket över huvudet och vakna när jag vaknar lixom, men fick dra på mig ett litet leende och leka otrött och ta mig igenom dagen ;) Hoppas ni får en bra dag, nu taggar jag matteprov... Jippi..


Trött? Eh aaa

Efter en dag i skolan som har varit riktigt bra och efter en träning som också varit riktigt bra är jag nu hemma och landat i sängen och ska snart stänga ögonen. Blev inget nytt i stallgarderoben idag ;) Men imorgon blir det de, och den kommer nog överlämnas till mig på torsdag :D Wiiii, den är nice asså! Men iaf så gick träningen bra för Carro och Quilla, sååå duktiga!

Imorgon blir de matteprov, dansuppvisning av vårat dansprojekt, och sen hem och små fixa med olika saker :) Får se vad jag hittar på, men de får ni veta imorgon. Dags för lilla trötta mig att få sig lite sömn, hörs imorgon!
Kramiiiis / E


Vårkänslor idag!!


Förkyld..

Godmorgon goingar! Jag ska strax börja dra mig upp ur sängen och fixa iordning mig inför ännu en skoldag. Märke igår kväll att jag började bli riktigt förkyld typ.. Aja, vad ska man göra? Idag väntas som sagt först en lång skoldag som slutar 20 i 4, och då iväg till stallet, lyx med upphämtning efter skolan ;) Och sen vet jag inte när jag är hemma igen.

Men vi hörs under dagen, nu måste jag hoppa upp ur sängen. Puss / E


Jahopp

Hej på er, haft en bra dag? Min dag har bestått av skola och lite damp via sms med Carro, haha! Slutade vid 3 och gick hem och åt vofflor såhär på el voffeldago. Pluggade sedan matte och har nu äntligen krupit ner i sängen och fått börja skriva till er.
Mycket mer om denna dagen finns inte att säga..

Imorgon blir de först sovmorgon, börjar inte förrän halv 10 och går till 20 i 4. Direkt efter skolan kommer Carro och hämtar mig för att åka iväg på träning. Och imorgon kommer det även en ny liten fin sak till min stallgarderob :) Men mer om detta imorgon, nu måste jag sova. Puss på er / E


Jobba jobba, förberedning


In love, denna västen asså!!! Synd att den är så gammal.. Svart & Röd


Haha, va lixom?

Sitter just nu i kyrkan och är snart klar. Har varit här sen klockan 11 och gjort lite olika saker, de onödigaste idag var helt klart när vi skulle sätta/lägga oss i varsin kyrkbänk? Haha, va lixom? xD
Aja, iaf typ fixat vilka vi ska konfirmeras med och så, men nu är de typ klart så hörs sen! Puss


Natti bloggeeeen

Köpt godis på maxi, kollat på en snyggis väst med mamma på MyOne som jag vill ha.. Och sen har jag haft en bra dag i stallet på de, toppen!! Senare på dagen åkte vi ut och kollade på Julia och Matildas nya häst, lille sötnosen, riktigt fin! Och nu ska jag gå och lägga mig. Roligt inlägg osv.... Ska försöka bättra mig, men vet ju inte vad jag ska skriva om förutom vad jag gör på dagarna?

Lycka till imorgon Carro, pigg o glad, lasta 6 o åka till Skåne, jippiiiii!!!!!! ;)

Puss o godnatt / E


Så duktig!

Hej på er. Nu sitter jag framför tv o myser efter att ha kommit hem från stallet. Åkte dit vid halv 3, fixade Ninja och börjar rida. Hon var riktigt fin i trav och skritt, sen blev de en liten rodeoshow innan hon lugnade sig i galoppen och hade alla benen i backen. Sen efter lite tjat från de andra red jag LC programmet och lite mer nedsittning, och hon gick som en klocka, såååå duktig!!
Gick tillbaka till stallet och satt i Cafet en stund innan jag började mocka. Sen kom mamma in och hälsade på Ninnisen medans jag fixade maten och sen åkte vi hem.

Igår hoppade ju jag även, jag hoppades ju på Jolie, med de visade sig att hon håller på att skrittas igång denna veckan, så de kunde jag ju till och med sluta drömma om ;) Fick iaf först Rufus, sen sa de att jag inte alls skulle ha honom för han var lite skadad. Så då fick jag Beda istället. Väl borta i manegen bytte jag och Sandra häst, så jag fick Hedvig, eftersom Sandra ska tävla Beda. Men de sa jag ju inte nej till lixom, så då hoppade jag Heddan. Och de gick bra, rolig häst att hoppa tycker jag. Så henne ska jag ha istället för Rufus tills Jolie blir frisk :)

Imorgon blir de först Maxi med mamma, sen Myone och sen vidare till stallet, sen hem och bli hämtad av morfar för att åka och kolla på mina kusiners nya häst, och sen sova hos mormor och morfar för att mamma, pappa och Victor ska bort och jag ville inte följa med ;) Så ser min dag ut imorgon, uppdaterar er mer då!

Puss o kram / E


Olweus dag...

Chill men guuuuuud va tråkigt de är....




Dagens lilla enkla


De blev Hedvig


Pluggar på

Pluggar matte tills de är dax att byta om och åka och hämta Eve. Ååå Gud va jag hoppas att jag får Jolie!!!! Aja de märker vi sen, kram sålänge! / E


Igår då jao

Yes nu ska detta inlägget komma upp. Och just nu ligger jag nog och försöker sova, skola imorgon, tidigt... Iaf så rullade skolan på som vanligt igår, lång dag som gick rätt fort. Hem och byta om lite snabbt och sen iväg till stallet, mamma hade skyndat sig hem från jobbet för att kunna köra iväg mig till stallet, mammi ❤ Började iaf borsta av Quilla lite och sen lastade vi henne för att åka och träna. Kollade lite på Patriks och Rebecka innan vi fixade iordning Quilla för deras träning, som gick riktigt bra tycker jag. Studs, med mitten hindret på 1.15, sen en bana där hindrerna säker låg upp mot 1.25, aa de va ju inte precis lågt iaf :o Men gud va duktiga dom var!! Kanoners

Efter att träningen var slut och jag inte kände varken fingrar eller tår lastade vi och började åka hemåt igen. Fixade i stallet och snällaste Carro körde sedan hem mig. Var la hemma runt kvart i 10, fick i mig en macka och tog en snabb varm dusch och sen slockna jag totalt, haha. Idag gick de även bra för dom på tävlingen och dom fick med sig en fin liten rosett hem!

Nää nu ska jag avsluta detta inlägget så hörs vi igen imorgon, puss o haj! / E


New in

Jag var ju somsagt med mamma för att byta min skinnjacka, men vi fick med oss lite mer saker hem. Så jag tänkte slänga upp lite bilder de, senare kommer inlägget om igår :P
Vi fick med oss: Palladium, 3 stickade tröjor (typ tunna), 2 jeans, en t-shirt, en tröja, en tjocktröja, en kofta & skinnjackan. Dock lite orättvisa bilder på vissa klädesplagg :)
 
Skinnjackan, och byxorna (glömde ta bort lappen på de svarta)
 
Mintgrön tjocktröja och gråa palladium
 
2 stickade tröjor, och en t-shirt
 
1 stickad tröja, en kofta och en tröja
 
 

Kommer inte på någon rubrik

Yeeeey då börjar jag skriva om detta inlägget igen då, eftersom allt bara försvann.....

Godmorgon på er iaf, jag somnade rätt snabbt efter att ha kommit hem från träningen vid typ kvart i 10, tagit en snabb dusch och fått i mig lite mat. Med mobilen i handen bara slocknade jag, hade ju tänkt göra ett blogginlägg, men de sket sig.. Så inlägget om dagen igår får komma senare helt enkelt.
Just nu gör jag inte så mycket, spanskan blev inställd som skulle börjat klockan 8 så aa, inte så mycket att göra för tillfället. Idag efter skolan ska jag med mamma och byta min skinnjacka till en storlek mindre, skulle egentligen gjort de igår men då blev de andra planer under eftermiddagen :)
Idag ska Carro iväg på tävling med Quilla, en unghästhoppning, dock är ju inte Quilla unghäst men man fick vara med ändå ;) Så lycka till C!

Vi hörs under dagen, ett inlägg till är iaf lovat! Puss / E


På träning

Kollar just nu på Rebecka och Patriks med Carro innan hon ska in på träning med Quilla. Hörs sen!


Exakt lika dant, från 8 till 3

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men har NO prov imorgon så jag har suttit begravd i böckerna.. Och då har bloggen fått lida. Egentligen finns de väll inte mycket att säga om denna dagen, kunde lika väl hoppat över den.. Dålig dag! Skolan var som vanligt, en måndag, 8-3, byggnaden stod kvar exakt på samma ställe och de var lika många trappsteg i trapporna som förra veckan.
Väl hemma pluggade jag NO, fixade min lille prins, och fortsatte plugga NO med hög dunkade musik och bara försökte vara i min egen värld. Försökte komma bort ifrån verkligheten, från de som var jobbigt just då. Fick iaf gjort en del, och innan jag somnar hade jag tänkt läsa lite till.

Vill att de ska bli torsdag med hoppning, kul ska de bli, taggad! Sen fredag och sen helg, gött! Nåja först har jag några dagar att ta mig igenom.
Puss o kram / E


Tävlingsdag

Efter att ha inte kunnat sova i natt så var jag uppe och klar till klockan 6 då Carro hämtade mig. Vi lastade på en taggad Ninja och mötte upp Anna. Väl framme på tävlingen ville inte Ninja stå stilla för 5 öre.. Hihi lillskruttan ;) Började med 1.10 där dom fick en superfin runda med ett litet pet i omhoppningen, synd! Sen var de lååååång väntetid innan nästa start. Blev dock lite stressigt och självklart ska de hända något litet som typ pricken över i:et. Fick iaf veterinärsbesiktjat och kommit i på en kaosad framhoppning... Och sen in på 1.20 banan med funktionärer som var helt tappade bakom en buss typ.. Hur kan man stå och kratta framför ett hinder någon rider mot, och sen bakom nästa hinder?

Kom iaf hem i rätt god tid, runt 2 ungefär och mockade hos Ninja och så fick hon springa i hagen en stund tills jag mockat klart och fixat maten, medans Carro fixade Quilla. Sen kom pappa och hämtade mig. En toppendag idag igen! Fast man märker ju nu att jag inte sovit mer en typ 4 timmar inatt... Rätt trött ;)

Nåja, imorgon blir de skola och plugg. Jippi, tagga typ, eller inte... Nää, vi hörs imorgon igen.
Kramis / E


Påväg nu då


En toppen dag!!

Hemma efter en dag med häst rakt igenom. Började med att jag kom till vid typ 12, fixade iordning Quilla för ett ridpass som gick helt okej, har en del knappar att hitta på den hästen ;) Verkligen inte som Ninja. Red iaf henne in en timma. Fixade henne och mockade och sen mockade jag hos Ninja också medans Carro red. Satt och snackade lite i stallet efter de med henne och Evelina. Kom hem vid typ halv 5 och får då ett sms av mina kusiner att dom har köpt en häst, graaaattis till er! Så nu är de denna nya och Bobby som gäller fram till sommaren när dom ska lämna tillbaka Bobby till Sjöis. Men vecka 28 ska vi 3 dit igen för ridläger ju, fjärde året irad nu och de är alltid lika bäst!! Plus att jag får träffa min lilla favoritponny igen <3 Lätt grymmaste ponnyn jag ridit, svår att slå! 
 
Nåja inte sommar en, ett litet tag kvar ;) Allra först har jag en morgondag framför mig som börjar vääääldigt tidigt, redan 6 på morgonen kommer Carro och hämtar mig.... Trodde först hon skojja när hon sa de, waaaahh, så sjukt tidigt!! Men aja, är man hästtjej så är man :) Nu blir de soffläge ikväll och sen läggdags. 
Ett plus i kanten av denna dagen var att de hängde en ny skinnjacka till mig hemma som mamma köpte idag. Har länge letat efter en ny, för jag ville inte bara ha den röda, och den andra svarta gillar jag inte.. Och denna nya var perfa :) Lite samma sydd som min millitär/cammo vårjacka. 
Nej, nu ska jag avsluta detta inlägget, haha. Puss på er / E
 
 

Har de bra i stallgången medans andra putsar


Solig morgon

Godmorgon på er, sovit gott? Jag har precis fått i mig lite frukost och sitter nu och gör ingenting. Helt ensam, hela huset för mig själv. Mamma och Victor är iväg och pappa också, så idag blir de en promenad till stallet för min del, kan behövas! Hade iaf tänk rida med min going Evelina och sen tror jag även Helena skulle komma ut också, när vet jag inte.
Är iaf i stallet mellan 12 och halv 1 så rider efter de. Så får vi se hur de går idag, första gången på Quilla. Efter de får vi se vad som händer, fixar allt som ska fixas och sen kanske de ska göras något inför för tävlingen imorgon? Nåja, vi hörs under dagen!

Puss / E


Jobbig Ninja, skutt skutt

Nu är jag hemma och ska snart äta lite då min mage ropar efter mat efter bara en liten macka på dagen. Skolan rullade på och allt gick bra. Slutade halv 2 och drog hem och sen kom mamma och körde mig till stallet där ett ridpass på Ninja väntade.

Helt själva i manegen en bra stund. Ninja trallade runt o skuttade till lite ibland och jag red som en kratta.. Ingen bra kombination. Hon brukar inte vara såhär jobbig som hon var idag. Men men, Helena kom iaf bort sen, så vi red lite tillsammans innan jag var klar.
Fixade iordning Ninnis och gick bort till manegen igen, tillbaka till stallet och mockade och sen till lilla manegen. Kollade på Carro när hon red Quilla och Matilda o Leo. Fick även satt mig upp på Quilla en liten stund för avskrittning, skillnad på henne Ninja, ja. Får nog känna ännu mer skillnad imorgon kanske då jag ska rida henne :D Carro ska på gymkhanaträning och rida Ninja, så då fick jag rida Quilla :)

Och på söndag blir de tävling, en riktig häst helg helt enkelt! Men nu ska jag äta lite och sedan blir de soffläge. Puss / E


Ridtime


Dagens


Energikick, musik

Som jag sa förut så började jag plugga lite, sen kom Annie hit för att också plugga. Mitt i allt gick vi ut typ en kvart och fotade lite, pluggpaos. Och sen drog hon hem igen och jag fortsatte. Dagen kunde ju vart bättre utan något plugg alls, men men. Får se hur provet går imorgon, första delen som var i måndags klarade jag ju rätt bra iaf ;) Men nu ska jag försöka banka in ännu lite mer i huvudet innan jag somnar.

Puss o godnatt! / E

Detta har fått vara en liten energikick under dagen! Evelina? Jag lyssnar på 1D ;o


Nobody's afraid to say I love you. They are afraid of the response.


Studiedag

Godmorgon om de inte är försent för att säga de ;) Vaknade vid halv 10 och somnade om till halv 11. Så nu ska jag äta en god frukost framför PLL för att sedan börja med mitt pluggande... Evelina undra om jag ville fota henne idag när hon red, men de hinner jag inte.. Hade gärna gjort de då är underbart väder ute, men men.

Vi hörs under dagen, ha en bra studiedag allihopa som har de och för er som inte har de, ha en bra dag! :)
Kram / E


Gokväll då ja

Nu blir de serie. Mammi hade fått med sig en ny vår jacka, en fin sjal, ridstrumpor, Iphone vantar, Linnen, tröja, Iphone skärmskydd, träning/spring byxor och lite små prylar, hem till mig idag. Om ni vill se bild på de får ni kommentera, så fixar jag de imorgon.

Nu ska jag kolla klart på ett serieavsnitt och sen sova läääänge ;) Hörs Imorn, puss o godnatt /E


You


Hemma igen då

Har precis fått skriva om detta inlägget eftersom blogg.se appen är efterbliven och texten bara försvann..

Sitter iaf och gör i princip ingenting. Slutade vid 10 över 2 och kom hem runt där och fixade lite olika saker. Mamma kommer hem snart också, hon och mormor och varit iväg och handlat idag, så får jag se vad hon har med sig hem till mig :) Skolan var iaf bra och gick rätt fort. Imorgon är de studiedag :D Dock kommer ändå min torsdag bestå av plugg.. 3 prov framöver och läxor som måste göras. Hade även tänk försöka hinna till Myone en snabbis för att kolla väst, aja får se hur jag gör, om jag inte har för mycket att plugga.

Nu ska jag återgå till att inte göra någonting, och sen plugga lite, för ovanlighetens skull, de är ju kul att variera sig lite..

Kram på er / E


Hoppclinic

Tisdagen vände och blev bra. Runt 5 ringde Evelina mig och frågade om jag skulle på hoppclinicen som var klockan 7 för Tomas Torgersen. Så de hakade jag på, och vi var där lite innan 7. Erika, Josephine, Josefin, Josefina och Carro var med och hoppade. Jag skulle egentligen fotat lite hade jag tänkt, så ställde mig där nere med Sandra o Eve, men sen blev att jag filmade Carro lite istället :) Läktaren var full, och de var kul att lyssna på vad han hade och säga och visa, och se dom duktiga ryttarna :)
Var hemma igen runt halv 10.

Dagen i skolan var lång, jag har inte varit på topp idag heller. Huvudvärk, trött och lite illamående, tror dock de beror på att jag inte åt så mycket under lunchen för de var ingen höjdarmat idag.. Fick i mig lite mat när jag kom hem iaf och då var de mest tröttheten som satt kvar ;) Nåja, ny dag imorgon, nya tag, man vet aldrig vad som väntar än imorgon. Hoppas ni har haft en bra tisdag.

Kramis på er /E


Vill ha sommar

Vill ha sommar, bad, uteritter, solnedgångsritter, sol, och allt som hör sommaren till! <3


Slö

Har just nu skolans val och sitter och jobbar matte med ett sprängt huvud känns de som.. Huvudvärk, och även idag lite efter, får hoppas de går över, lång dag idag. Fick bli mjukisbyxorna som åkte på idag, var rätt slö imorse ;)
Vi hörs, puss på er!


Ingen hoppning :(

Har varit lite hängig idag, inte riktigt med. Har ni tänkt på hur mycket, iaf lite grann, man påverkas av hur folk i sin omgivning mår? Jag gör iaf de, och går och tänker på att dom har ont och att dom värda så mycket bättre saker en smärta. Allt ifrån att ha trillat och slått i knät, ligga på sjukhus, eller psykiskt, att de hänt något som man är ledsen över. Att se folk i sin omgivning man bryr sig om vara ledsen eller ha ont, usch, de är verkligen inte kul. 
 
Skolan rullade iaf på, lite segare en vanligt eftersom jag inte hade vaknat riktigt till liv förrän någongång sisådär vid lunch. Engelska provet gik bra och vi har ett till på fredag, och imellan där även lite läxor på de. Stallet på fredag och rida dressyr på Ninja och sen tävling med henne och Carro på söndag :) Teori vecka förövrigt på Alleby denna veckan, så de blir ingen hoppning på torsdag :( Sen får vi se vad veckan har att bjuda på, men nu lite sömn för min del, så jag vaknar till liv lite tidigare imorgon ;) 
Puss o godnatt / E
 
Ps: Fixade en ny header igen, saknade en hästbild på den förra :) Dock har jag ett mellanmått på min header (950) vilket inte går att ladda upp bild i, så jag fick ladda upp i 1000 istället och därför är Ninjas öron lite avskurna ;)
Haha, sov så gott!
 
Upp med rumpan, jao...

Spring Feelings

 
 
 
 
 
 
 

Söndag, tredje mars, tvåtusentretton

Dagen började med konfa där vi var bara 8 stycken idag som sedan blev 6 efter kyrkan, men vi hade jäkligt kul! Efter kyrkan grillade vi korv, åt glass och sen typ körde lite skådespel (haha) och efter de lite cp lekar, trodde jag skulle dö av skratt, våra ledare är för sköna, och konfa gruppen också så klart ;) Var iaf slut vid 2 och jag drog hem och pluggade lite, åt middag och sen drog jag bort till Annie och vi typ snackade lite och fixade lite engelska. Var hemma igen mellan 8 - halv 9, och har chillat på de typ.  
 
Skola imorgon, träffa kompisarna, hem och plugga och sen har jag inga mer planer. Prov de närmsta veckorna, så de känns som att jag inte kommer lämna skolböckerna.. Men de löser sig nog, brukar inte vara så svårt att slita sig från just de ;) Men nu ska jag kolla lite serie, hörs igen imorn!
Puss / E
 

Grattis bästa kusin, 18 år

 

Lite musik ba


Ninnisen

Vaknade vid 10 imorse. Åt frukost och åkte sedan och hämtade Evelina och sen iväg till stallet. Satt i cafet och chillade på de ett tag och snackade med Eve o Helena och sen lite med Carro. Gick ut och mockade hos Ninja och fixade hos henne. Tog in henne från hagen och fixade henne inför ett ridpass som gick rätt bra. Ensamma i manegen med Eve o Helena, gött! Hon var lugn och fin i skritt och trav i början. I galoppen var hon snäll men pigg, väldigt pigg. Sparkade och studsade med rumpan, men inget annat. Efter de skulle Eve visa mig LC:1 programmet, vilket gick sådär haha.. Och i slutet gick jag runt lite i hela manegen med Ninja i hälarna hela tiden, både när jag sprang o gick o stod stilla, duktig häst!
Så jag är ändå rätt nöjd med ridpasset och en pigg liten Ninnis :)

Fixade henne sen och skulle fota vi fota Carro lite när hon red sin nya riktigt fina häst. Hann fota lite grann men sen dog mitt batteri... Och när vi gick ifrån stora manegen ringde Evelinas mamma och sa att hon var påväg så vi började gå för att möta henne. Och nu har jag käkat god tacos och sitter och kollar melodifestivalen.
Ulrik var helt klart bäst, som förra året! Nu ska vi se vem som vinner ikväll!
Kram /E


Lite mer bilder


Världens finaste United

Några av de färdiga bilderna från igår, mer kommer! Foto: Evelina Friman

http://www.milesapart.blogg.se


@ kusinernas place

Hemma hos kusinerna med lite annat folk! Har käkat gott och varit ute en stund och nu har vi kommit in igen. Åkte vid halv 6 så jag åkte hem från stallet vid kvart över 4, och var där vid 3 :) Mockade länge hos Ninja och fixade maten. Sen hem och duscha och fixa mig och iväg.
Dagen har gott rätt fort, segt med prov bara men annars har den rullat på ;)

Imorgon blir de stallet och sen typ inget mer tror jag. Inget mer att säga, så vi kanske hörs igen ikväll annars imorgon.
Kram / E

Bild från förra sommaren.


Då taggar vi prov...


claesons.blogg.se

Inlägget är uppe, in och läs om ni är nyfikna:

http://claesons.blogg.se/2013/march/meet-quilla.html#comment

 


Hoppningen

Hej på er!
Jolie ska vila denna veckan och nästa vecka också vad jag vet nu, så får vi hoppas hon är bra tills veckan efter teori veckan nu då. Så jag fick iaf Rufus, vilket gick sådär till en början. Han lyssnade inte riktigt på när jag ville trycka av honom, men efter att vi hoppat ett tag gick de bättre :) Sista rundan hoppade han jättebra, och vi slutade på höjden 1.05, dock måste jag öva på att ha kvar skänkelläget.. Vet inte riktigt vart min skänkel hamnade idag haha, den var iaf inte där den skulle vara över hindret ;)
Innan jag gjorde iordning honom var jag i stallet ca 45 minuter tidigare med Eve för vi skulle fota Ninnisen :) Och de bilderna jag hann ser var fina, dock hade vi väldiga problem med att få henne att stå still, haha. Och sen vit plast från en höbal är nog de läskigaste som finns :o Klart man inte kan gå förbi de lixom, utan Evelina fick ta bort den, för att vi skulle komma ifrån ponnyhagen till gräspaddocken. Ninja bara stog och frusta o backa, knäppisen ;) Och efter lektionen mockade jag hos henne och blandade mathinkar.

Imorgon blir de SO-prov.. Iväg till stallet direkt efter skolan för att fixa hos Ninja, inte rida då jag inte hinner de imorgon. Ska iväg för att fira min kusin Anton som fyller 18 på söndag. Och sen vet jag inget mer förutom att vi kommer tillbringa kvällen hos världens bästa kusiner!

Men nu ska jag sova, puss o godnatt /E


Livet leker

Åh, vad jag är glaaaaaaad! Allt är bara så braaaa! ❤


Klockan är 20.01, och bilden håller på att laddas upp

Ännu en onsdag avklarad och den har också vart riktigt bra, chill och bra helt enkelt. Det går framåt för mig med, nu när Anton håller på att lära mig att shuffla. Han är typ grym på. Hade ju idrott idag och då fixade vi mixningen av alla låtarna och sen måste vi bara hitta lite mer steg då vi har första delen klar och typ halva nästa osv ;) Aja, resten av lektionerna var också bra typ. 
Hemma har jag pluggat den SO:n jag kan, vissa grejer fattar man verkligen ingenting om.. Och nu sitter jag här och skriver till er. Imorgon har jag bara 3 lektioner, sen blir de hem och plugga sista rejset och sen iväg till stallet. Och jag hoppas verkligen att Jolie är bra nu och om inte iaf på bättringsvägen, snart står jag inte ut med Rufus längre ;) Aja, vi får se imorgon vem jag får, tills dess är de bara att hoppas ;) 
 
Ha en bra kväll, imorgon sa även Carro att hon skulle skriva om vad alla hemligheter har varit för något som vi varit iväg på. Så håll er uppdaterade lite senare mot kvällen så ska jag länka inlägget :) 
Puss / E
 
 

Jag saknar er, så det gör ont..


Dagen blev änna bra

Lång men bra dag. Så glad över alla människor i min omgivning, hur hade dagarna och veckorna sett ut om jag inte hade haft dom?
Gick iaf från halv 9 istället till halv 4, men inget gick så segt som jag hade trott att de skulle göra. Dansen börjar bli lite bättre nu i vårat dansprojekt. Anton håller på att mixa ihop några låtar så han även kan shuffla, han håller även på att lära mig ;) Och sen rullade resten av lektionerna på.

Hemma käkade jag lite innan jag började med min SO. Och sen har jag inte gjort så mycket mer. All for now, kram / E


Snart igen

Ska bara göra klart några frågor i SO och sen hoppa in i duschen, så bloggar senare igen!
Puss


Ponnyn - Elin's Nino

Denna ponnyn fastade jag för på hastnet, och sen fick jag se namnet: Elin's Nino!
 
 
 

Söta Appar jag har?


Sa du måndag?

En helt vanlig måndag. Från 8-3 i skolan. 4 lektioner. Kompisar. Och sen hem.

Yes box, hej på er. Haft en bra måndag? Som vanligt eller onormal måndag? Själv har jag gått igenom samma måndag som förra veckan känns de som.. Tur att man har kompisarna som gör allt så mycket roligare! Väl hemma efter allt så har jag ändrat lite i mina engelskaläxa som skulle in idag egentligen, men hade glömt den hemma, så lämnar in den imorn istället. Fixat runt lite och inte gjort så mycket mer.

Fick pratat lite med 1 kusin vitamin idag också på morgonen. Pratade lite om en sak med Julia bara innan vi la på och för hoppningsvis somnade hon om gott igen, dom hade visst studiedag idag vilket jag inte visste när jag satt i skolan.. Sorry Julia. Så brydde mig inte om att slå en pling till Matilda, får väcka henne nästa gång istället ;)

Nåja, imorgon är de tisdag. Lång dag. Segt. Kompisar. Och sen hem.
Kan man leva om samma vecka tro? Hmm, ska sova på de ;) Natti / E


Håltimma

Har håltimma nu, och har precis haft matte. Har typ 3 lektioner kvar eller nått sånt där, kanske 4. Aja idag händer typ inget specielt. Hittade en ponny igår kväll på hestnet jag fastnade för, och namnet på den tyckte jag om haha ;) Ni kommer fatta varför sen när jag lägger upp den här. Aja hörs sen, puss


Rätt tråkig dag..

Idag har jag bara varit hemma, mamma och pappa har varit iväg och Victor på fotboll. Själv har jag suttit hemma och pluggat. Var ute en liten stund på dagen och försökte fota men gav inte så bra resultat, så tog ut min lille kanin på gräset en stund istället så han fick springa runt där lite. Sen gick jag in igen och fortsatte mitt pluggande.
Har verkligen ingen fantasi till min deckare i svenskan som ska in denna veckan... Helg tomt, den kommer bli såå tråkig. Aja..
Har en del läxor tills denna veckan också.. Svenska, engelska, SO prov på fredag. Så blir att plugga SO mesta dels denna veckan tror jag..

Har även nu senare på kvällen satt in min nya header, hade börjat tröttna lite på den andra. Hade dock ingen bra bild som passa, så fick bli en gammal.
Mer uppdatering imorm istället, finns inget mer att skriva. Puss och godanatt /E


En nytagen bild


Ögonen går i kors

Går och lägger mig, grymt trött! Imorgon får vi se vad som händer, hade egentligen velat hänga med på Carros gymkhanaträning, men vi skulle åka halv 10. Dock inte så tidigt, men jag tror ändå att jag sover då så trött som jag e.. Men hon sa att de var lugnt iaf och att jag skulle sova istället ;) Kanske nästa gång? :)
Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon! Aja, godnatt på er! / E


En bra dag

Hej på er, haft en bra dag? De har iaf jag haft! Började med att åka till stallet för att mocka hos Ninja och sedan iväg, vart får ni inte veta. Kom tillbaka till stallet sen igen för att rida Ninja, och Evelina hade varit snäll och tagit in henne och så :) Helt tomt i stora manegen, de va bara vi två där. Så idag gick de mycket bättre när jag red, även fast de bara är skritt och trav. Ninja var mycket lugnare och jobbade på bättre idag när de inte var så mycket runt omkring. Red 45 minuter och sen tillbaka till stallet där hon fick massvis med hö och sin mat innan jag åkte hem.

Nu har vi iaf några kompisar här. Jag är rätt trött, la mig sent igår och upp tidigt imorse (för att vara en lördag). Men en bra dag har jag haft ändå!
Ha en bra kväll, kram / E


Hon var duktig

Efter att jag kom hem från Scandinavium fick jag i mig lite mat innan jag åkte iväg till stallet. Gjorde iordning Ninja och gick bort till manegen med Helena och Flisan. Polo, Peppe, Sebbe och en liten brun ponny var redan där. Och efter att jag skrittat ca 5-10 minuter så är alla de små 4 ponnysarna plus Star igång och galopperar, och de kändes på hela Ninja hur mycket hon bara ville hänga med, haha sötan! Hon skötte sig iaf riktigt bra och travade på bra och gick fint i skritten. Efter ungefär halva passet skulle 2 stycken hoppa och då var de mest att försöka hålla sig undan , eftersom deras hästar var rätt taggade så blev Ninja de med. Hon var iaf duktig, och imorgon hoppas jag på att jag kan rida lite mer.
 
Pysslade om henne, stog och mockade i en timma och lyssnade på musik och efter de gick jag till cafet. Fick pratat lite med Carro om en grej också, henne kan jag lita på! Och sen fick jag skjuts av Helena till Skrabbe vid 8. Imorgon blir de att vara i stallet runt halv 10, mocka hos Ninja och sen iväg och vara tillbaka på stallet vid 1 för att rida på lillskruttan. Och sen på kvällen får vi gäster, full dag. 
 
Men nu ska jag tillbringa min fredagskväll i min ensamhet med att kolla lite serier, ha de bra!
Kramiis / E
 

Fin häst i fint väder


Vårväder <3

Åh, solen skiner och det är underbart väder ute! Strax ska jag åka iväg till stallet för mysridning på Ninja <3 Love life!


Vårväder <3

Åh, solen skiner och de är underbart väder ute! Strax ska jag åka iväg till stallet för mysridning på Ninja <3 love life!




Skoldag

Friidrotts EM