skåne jao

Hej på er!
Nu ligger jag trött i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik. Kompisarna gick hem mellan halv 1 och 1 inatt så jag somnade inte förräns halv 2 typ. Så skulle jag upp igen mellan halv 7 och 7 på morgonen för att bli upphämtad vid Allebyvägen vid halv 8. Dock vaknade jag vid 6 istället av mig själv och trodde jag skulle hålla mig vaken även fast jag låg kvar i sängen, men icke det.. Jag somnade om så fint så... Tur att mamma hade vaknat och kom och väckte mig igen hehe. Var iaf framme i Björbäck typ 1 och en halv timma senare. 
Då började det ösregna.. Men när vi gick och gjorde iordning Q så slutade det och var uppehåll när Carro red :) Dom hoppade iaf en fin 1.25 runda, med 2 ner eller 3, kommer inte ihåg men men, fint och bra iaf.
 
Efter det fixade vi Q, Carro mockade ur boxen och jag packade in lite i bussen innan vi åkte hem igen. Vi tog oss en liten tupplur i bilen påväg hem också haha, skönt ;) Men sen iaf så kom mamma vid 3 och hämtade mig och sen dess har jag ätit lite mat och redigerar dom 3 bilderna från idag, haha. Nu ska jag kolla film och sen blir det nog soffläge resten av kvällen. Puss / E

3 bilder från idag

 

Påväg ner


Min dag ba

Jag var i stallet vid halv 12 förut och hjälpte till att bygga bana, sedan gick jag bara runt och pratade med lite olika personer. Pay and Jumpen började klockan 2 så då satt vi och kollade på typ alla som skulle rida och jag fotade en del, men idag blev det inte så bra bilder... :( Men aja, sen var jag iaf hemma igen vid halv 5 och nu har vi några kompisar här och ska strax äta. 
Imorgon åker jag med Carros mamma för att kolla på Carros sista klass för det meetinget hon har varit på i Björbäck sen i torsdags. Men det var det jag hade att säga just nu, puss / E
 

strawberries

Asså jordgubbar kan vara det godaste som finns. Nu sitter jag och äter det idag igen, och med lite chokladsås på en ibland skadar ju inte, mm ;) Det sitter jag iaf och mumsar i mig efter denna fredagen.
Jag mötte som sagt Alex ute vid bussen förut och så gick vi till Emma. Och vi har inte gjort så mycket faktiskt, suttit och snackat och spelat musik på högsta volym och så, så vi hade det typ bara gött, chill och roligt ;) Typ halv 4 hängde vi med Alex till bussen igen för han skulle på Fys träning med hockeyn, och sen gick jag och Emma hem till mig en snabbis innan vi satte oss på bussen i brist på annat att göra. Så det blev att vi kom till backaplan och köpte dricka och sen tillbaka och till Zenith och var där en stund och sen hem. Haha, japp så kan man också göra ;)

Väl hemma åt jag iaf tacos och sen har det typ bara varit soffläge under kvällen. Imorgon ska jag ut till Alleby för att fota och kolla på Pay and Jumpen och så, och sen på kvällen kommer några kompisar hem till oss. Ha det gött, kramisar / E


Dagens outfit


new in

3 tröjor från Race Marine från Stadium
En klänning från Vero Moda
En liten kofta med färgen lila/rosa från Tin Tino (bilden gör den inte rättvis)
Och ett enkelt gult linne H&M
 
 

Idag imorgon, imorgon idag

Idag (torsdag, eftersom klockan är över 12) var jag och mamma som sagt på Allum. Fick bytt en av tröjorna till en annan färg, och den andra ville jag behålla. Fanns ingen mindre storlek, men detta blev bra iaf. Sen fick vi även med oss en klänning, en annan tröja, en kofta och ett linne hem också. Jag tog bild på det förut, får se om jag orkar lägga upp det.
Efter att vi kom hem åkte jag iväg med Emma till Backaplan för hon skulle köpa solglasögon inför Spanien. Efter det åkte jag och Annie till Maxi och köpte Jordgubbar som vi doppade i choklad sen på kvällen. Och nu ligger jag här hemma hos Annie och ska sova här inatt.

Imorgon (eller idag då klockan är öööööver 12 ;) ) ska jag möta Alex för att sedan gå till Emma och typ göra henne sällskap medans hon packar och sen är jag la med dom under dagen tror jag.
All for now, kramis / E


@bilen

Sitter just nu i bilen påväg till Allum. Jag tänkte precis skriva att det ösregnade ute men så körde vi in i en tunnel och på andra sidan var det sol (?) Haha, så ja.. Men vi ska iaf dit och sen får jag se vad jag gör senare idag :) Men vi hörs, puss / E


Slappt - Snapchat

Idag har jag kommit hem igen. Åkte hem vid halv 4 och var hemma 20 över 4. Idag har verkligen varit en slappdag på hög nivå. Gjorde ingenting fram tills jag skulle åka, och väl hemma fotade jag lite och sen inget mer typ. Nu på kvällen snackade jag med Alex. Och haha, snapchat asså, den kommer extra bra till andvändning när man är uttråkad ;) Men ja, som ni ser så har min dag och kväll inte bestått av så mycket.

Imorgon åker jag iväg med mamma till stan för att byta dom där tröjorna. Om dom inte har en storlek mindre får jag la ta denna storleken isåfall, hade dock egentligen velat att dom skulle vara lite tajtare men aja. Men vi hörs imorgon, puss / E


kommer inte på någon rubrik

Dagen började med att jag åkte iväg en sväng, fick inte bytt min tröjor för dom hade inte en storlek mindre. Men sen fick jag iaf köpt med mig lite saker till prinsen och sen hem igen typ. Väl hemma åt vi lite och sen tog jag mig en liten joggingrunda. Efter det hoppade jag lite jag med skruttisen och ja, sen typ chillade jag på livet haha.
Just nu ligger jag och snackar Skype och snapchatar och typ skriver här, inte så mycket mer. All for now, kramis / E
 
 

Music - 8 låtar


#JappJapp så e de

Som sagt var jag hos frissan idag. Hon gjorde lite ljusa slingor och mörkare slingor i underhåret. Och sen har jag även kvar min vanliga färg. Sen klippte hon upp det och tunnade ut det lite. Dock tycker jag det blev lite för kort, men det växer ju ut ganska snabbt igen så :) Det var ju slitet innan så.. Men färgen är jag nöjd med (På bilden ni kommer få se är det är konstigt ljus, så slingorna är inte riktigt så blonda längst upp som dom ser ut att vara på bilden. Samt att håret inte är så kantigt längst ner, det hade lagt sig konstigt haha)
Känns lite ovant med lite kortare hår, men som sagt så växer det ju ganska snabbt. Annars är jag nöjd, alltid svårt att få det exakt på bild ;)
Efter det åkte vi iaf till en pizzeria och sen hem igen. Och sen har inte jag gjort så mycket mer faktiskt.

Imorgon ska jag iväg en sväng och byta en tröja och kolla lite hade jag tänkt :) Men vi hörs igen imorgon, puss o kram / E

Japp, här är då inte slingorna så blonda längst upp i verkligheten och håret är inte så kantigt längst ner, det hade lagt sig konstigt ;) Nu vet nu de haha


@ frissan

Sitter just nu hos frissan. Så skönt att bara sitta här och bli ompysslad i håret. Sitter just nu med lite färg och så i till slingor, så himla snyggt med fina blåa papper på typ hela huvudet haha, eller inte ;) Jag hoppas iaf att detta ska bli bra. Sen klippte jag även bort det slitna, klippte upp det och tunnade ut det lite.
Nåja efter att jag är klar här, som kommer ta en liten stund till, ska jag iväg och äta pizza. Och sen har jag inget planerat.
Finns en granne till farmor och farfar som dom känner bra, som har frieser hästar och lite andra hästar. Så jag kanske ska rida en vit pigg och söt D-ponny (Ponny var längesen nu ;) ) Men aa, vi hörs. Kram / E


1 år sen

Hoppas du har det bra prinsessan och trivs i ditt nya stall!
Min fina vänn, jag saknar dig! ❤

 

Bara chill

Förlåt igen, ingen bloggning idag heller.. Men dagen började iaf med att jag åt frukost fixade mitt rum och mig själv och sen kom Emma till mig. Vi typ satt och snackade och så. Sen när hon hade dratt hem åt jag lite, packade ner lite grejer jag skulle ha med till farmor och farfar. Och sen fixade jag även för lille kaninisen som ska vara hos dom nu när jag ska bort i sommar. Så nu är buren uppsatt här istället, och han hoppar runt på deras gräsmatta.
Annars har det inte hänt så mycket. Ska bli gött att åka till frissan imorgon. Men nu ska jag krypa ner i sängen och prata med lite folk, puss / E


hanna och sophie

 

*rubrik*

Föråt för den dåliga uppdateringen, men nu blir det som vanligt igen efter denna dagen.
Igår var det ju midsommar, och jag hoppas alla hade det bra. Själv var vi på Tjörn hos några kompisar, och vi hade det bra. Vi sov där över natten, och idag åkte vi hem. Väl hemma la jag mig och kollade film, var hur trött som helst och hade ont i huvudet efter att ha gått och lagt mig sent och inte sovit så bra. Så under kvällen har det blivit filmtittande för min del. Skulle egentligen hängt med några kompisar till Liseberg, men det blev inte så, var lite för trött för det.

Imorgon åker jag till farmor och farfar, och på måndag blir det äntligen att gå till frissan. Så nu ska det bli lite förändring på håret :)
Men nu ska jag sova, och hoppas på att jag är lite piggare imorgon. Puss och godnatt / E


Glad midsommar


videos på instagram

Cyklade iväg till stallet vid halv 12 och började med att mocka. Efter det tog jag in henne och fixade iordning henne inför ridpasset som idag också gick mycket bra :) Red dressyr borta i stora manegen med lite skänkelvikningar, volter och mycket nedsittning, och efter det var min mage typ död ;) Men iaf så var hon jätteduktig. Efter ridningen fick hon äta lite innan jag gick ner med henne till hagen och gick in och pussade på Ninja. Upp till Alleby igen för att fixa maten, städa Carros andra skåp och tvätta boxväggarna för Q. Och sen runt 5 drog jag mig hemmåt igen. 
 
Väl hemma åt jag grillat och nu ska jag lägga mig och kolla på en film, imorgon är det midsommar och jag ska till Tjörn. Puss / E
 
Btw, erkänn nice att man kan lägga upp videos på instagram nuuuu? Min instagram: eliinolsson
 

starka färger - MGA

 
 

Q & U


Bästa Quilla

Nu har jag precis slutat sms:a och pratat med folket och hade tänkt försöka sova lite efter en lång stalldag som det blev.
Började med att jag åt en god frukost och sedan vid 1 cyklade jag iväg till stallet. Ställde cykeln nere vid Carros hus och tog med mig Q upp till stallet. Sara mockade åt mig medans jag borstade på Q länge. Sedan red jag, vilket gick så himla super idag. Var glad efter ridpasset, eftersom det känts som jag inte kunnat rida dom 2 sista gångerna.. Men idag hade jag ett leende på läpparna genom ridpasset, världens bästa Quilla!! <3 Hon var verkligen jättefin. Jobbade rätt länge i först skritt och sen trav med lite volter och så innan jag gick över till galopparbetet. Efter ridningen gav jag henne betfor och fixade till henne, och la in spån och hö.

Sen eftersom det ösregnade ute till och från med inte alls långt mellanrum så stannade vi kvar i stallet. Så jag tömde ryktlådan på massa damm och hö. Och sen städade jag skåpet lite. Eller, hon har ju redan ordning i skåpet, men jag typ ställde det lite till iordning (haha) och typ fixade runt omkring skåpet också ;) Efter det hjälpte jag till att fylla lite vattenhinkar. Och sen vid 7 åkte jag ner till Ninja och pussade lite på henne och pratade med Hanna innan jag åkte hem vid typ halv 8.

Och när jag kom hem fick jag i mig lite mat och sen la jag mig och kollade senaste avsnitten av PLL. Så har min dag sett ut. Men nu är det sovdags för min del, puss o kram / E


Stannade till hos den andra prinsessan ❤


Quillis


Så bäst så det finns inte

Somsagt så var vi borta på Zenith ett tag förut. Var hemma igen runt 2 och väntade in pappa och så åkte vi och kollade Moppehjälm, hittade den jag ville ha. Men självklart ska den inte finnas i min storlek, bara massa förstora hjälmar :( Så ja, får hitta någon annan eller nått.. Men sen hämtade vi iaf min nya ridväst som hade kommit efter att vi beställde den från nätet.
Och när jag kom hem, åt jag lite mat och sen stack jag iväg till Annie och var där under kvällen. Och nu snackar jag med Theo och sms:ar lite och kollar runt på mobilen.

Imorgon blir det att dra sig ut till stallet för att rida Q. Btw så hoppade Carro och Quilla 1.50 idag :o Så jävla grymma så det finns inte!!!!!!! <3
Men vi hörs imorgon igen, kramis / E


2 stycken nya

Linnet är lite längre där bak och kommer från 'Vero Moda' och t-shirten kommer från Nelly butiken och är från märket 'Minimum'. Men nu håller jag mig till Nellys hemsida, åker inte till affären igen!  
 
Enkelt i sommar 
 

Hallåe


Hey Ho

Nu har jag vaknat till liv såhär på morgonen och sitter just nu och väntar på Alex och Theo, vi ska bort till fotbollsskolan på Zenith för några kompisar är ledare haha. Annars är dagens planer typ att kanske åka och kolla moppehjälm, men vet inte, får se.

Igår var jag som sagt i Borås. Det började med att jag och mormor kollade in i Nelly butiken. Dom hade verkligen inget fint typ.. Bara massa konstiga grejer, mycket finare på hemsidan. Men bland alla dessa konstiga kläder hittade jag en liten enkel tunn rosa t-shirt. Så den fick jag med mig därifrån. Efter det, åkte vi till lite andra affärer och då hittade jag ett linne inne på Vero Moda. Men bilder kommer senare.

Och när vi var klara i affärer gick vi upp till Antons lägenhet. Och när han kom hem efter att ha jobbat och tränat åt vi mat. Och sen vid 7 åkte vi hem igen. Då kom Emma och hämtade upp mig och vi åkte till Maxi och sen åkte vi vidare och sen hem igen. Väl hemma gjorde jag inte så mycket, men ändå somnade jag sent?

Men aa, vi hörs under dagen. Puss / E


Mer imorgon

Bloggar om dagen imorgon, nu ska jag sova, puss


Borås


Godnatt

Sådär, lite bilder uppe, bara resten kvar typ. Dock ska inte alla upp som tur är. Men iaf så var jag ute i stallet vid 11 typ. Kollade när Carro red och sen gjorde jag iordning Q för att rida henne. Skrittade ut en liten bit tills jag inte kom längre tack vare en står vattenpöl som hon vägrade gå i. Ingenting hjälpte typ, ändå hade vi gått där igår utan några som helst problem? Aja, jag vände iaf tillbaka och gick in i manegen. Idag gick det bättre och hon gick riktigt fint.
Efter det kan jag säga att jag var glad att jag valde att mocka innan jag gick bort och kollade igen, för då kom världens ösregn. Som slutade och övergick till lite småregn när jag var klar, haha ;)

Carro och hennes lag red iaf A-final och slutade som 2:a. Och när allt var slut så åkte jag hemåt. Och under kvällen har jag redigerat bilder, sms:at och snapchatat. Imorgon åker jag ner till Anton i Borås tillsammans med mormor ;) Men nu ska jag sova, puss o kram / E


Nissecupen - Olivia, Lilly & Melde

Från igår:
 
 
Från idag:
 
 

Nissecupen - Caroline & Sebastiaan

Från igår:
 
Från idag:
 
 

Gymkhana änna

Blev en liten sväng ut i skogen som uppvärmning idag för min och Q's del. Sedan en stund inne i manegen. Efter det var det bara att ge henne sin betfor och släppa ut henne igen. Tillsammans med Helena, Eve, Maria, Olivia och Carro satt vi på en bänk och hade det bra (haha). Nej men där satt vi tills det skulle börja efter pausen och sen sprang jag och Maria som funktionärer, och Carro tog lite kort med min kamera.
Sen tog jag kort när Carro red och ja, resten av dagen gick vi nog mest runt och hade det gött.

Imorgon ska jag försöka komma dit lite tidigare, rida ut sen sväng först som idag, det var riktigt gött och sen lite inne i manegen också. Och ja, sen blir det att kolla på gymkhanan resten av dagen. Puss / E


En stalldag

Självklart publicerade inte inlägget igår och jag somnade haha..
Men iaf så var det en lång dag igår. Först städade jag rummet innan jag åkte till stallet. Tog in en grå Quilla från hagen, som efter en halv timmas borstning blev ren och fin och klar inför ridning. Och det kändes verkligen inte som att jag kunde rida igår.. Hon blev även rädd för minsta lilla och var lite stark och pigg, men förklaringen till det var för att hon hade stått i 4 dagar och vilat ;) Efter det släppte jag iaf ut henne igen och satt i Cafet en stund. Ut och hålla Helena sällskap när hon fixade Ada och hon övertalade även mig till att stanna kvar i stallet längre. Sen kollade jag när dom red, och efter det mockade jag och fixade mat.
Ridskole ponnysarna skulle ner till sommarhagen också, så då blev det 3 vändor ner dit och sen chilla lite innan jag åkte hem med Helena. Så en stalldag ifrån klockan 1 till klockan 8, blev det för min del igår

Idag blir det rida Q, liten sugen på att rida ut en liten sväng men får se. Och sen ska jag kolla Nisse-cupen. Men nu måste jag börja fixa iordning, puss / E

Här har ni för och efter- bild på smutsgrisen från igår! Haha <3


Bildbomb - Skolavslutning

Några av alla 100 bilder 
 

Q


New in

Lägger ut allt nu istället - nytt från den senaste veckan
 
Bild 1: 2 t-shirtar
Bild 2: Nya Whitaker ridbyxor, skolavslutningspresent
Bild 3: 2 par jeans, 2 par shorts, 1 linne, 3 bikini överdelar, 1 bikini underdel
Bild 4: Armband, 2 mascaror, skolavslutningspresent 
 

Idag e de fredag

Godmorgon på er. Vaknade för en liten stund sen och ska snart dra mig upp ur sängen för att äta frukost innan jag drar igång min fredag. Idag blir det att först städa rummet lite, efter det ska jag ut till stallet för att rida och ta hand om Q. Efter det blir det att åka hem, ta en dusch, äta och ikväll blir det filmmys med Emmsi, Theo och Alex. Så ser min fredag ut. Ha en bra fredag!
Puss / E


Glad chey

Sista lektionen för den här terminen och vi hade poänghoppning. Jag hade Ajax och vi började hoppa fram lite smått innan vi började hoppa banan. Det första låg på 60 cm, det andra på 70, det tredje på 80, det fjärde på 90, det femte på 1 meter, det sjätte på 1.10 meter och det sjunde och sista hindret låg på 1.15 meter. När han hade fixat alla hinder fram till 1 meter hindret tyckte jag att det var rätt lugnt, det tyckte jag inte va så högt. Sen när han fixade till 1.10 hindret tyckte jag det blev lite högre och sen 1.15, herregud! 
Jag har ju bara gått banor och stått på marken när det kommer till 1.10 och högre. Så när jag satt på hästen blev det ju inte riktigt lika högt som när man står på marken, men det var ju fortfarande högt ;) 
 
Eftersom jag innan har hoppat 1.05 så var 1.10 mitt nästa mål, och då bestämde jag mig även att jag skulle hoppa 1.15 hindret också. Det gick bra, vi hoppade felfritt fram till 1.15 där Ajax trampade om precis innan och vi kom in lite nära och han rev frambommen, så bakbommen kom vi iaf över ;) Men jag är suuupernöjd, vi klarade ju 1.10 vilket var mitt mål. Och sen att vi petade ner frambommen på 1.15 gör ingenting, jag är bara glad att jag över huvudtaget vågade hoppa det :)
 
Puss / E
En liten bildbomb från idag, jag & Ajax
 
60 cm
 
80 cm
 
1 meter
 
 1.10 meter
 
 1.15 meter, bjuder på den bilden
 
 

Dagens outfit


Hann inte

Jag hann inte ladda upp bilderna nu för jag fick lite bråttom till bussen.. Men jag fixar det sen :)


Dagens planer

En låång sovmorgon började denna dagen med. Vaknade först vid 10, somnade om igen till 11 och gick upp vid kvart i 12. Så nu har jag precis ätit en god frukost och sitter just nu och snackar med Eve. Efter detta inlägget ska jag börja ladda upp bildbomben från igår och efter det kommer bilderna på presenterna. Annars består dagen av att jag lite senare ska iväg en sväng och ikväll blir det stallet. Jag tror Eve följer med och fotar och sen fotar jag henne. Men vi hörs, puss / E
 

Skolavslutning

Dagen började med att jag var i skolan vid 9. Vi var bara i klassrummet och chillade, tog kort och lite så fram till klockan 10 då vi gick ut till idrottshallen där vi var i 1 timma. Några typ sjöng, lärarna sjöng, rektorn pratade, 2 olika utdelningar osv. Åt lite sen och efter det upp till korridoren och klassrummet och tog ännu lite till kort och fika typ.
Sen fick vi sooooooommarlov!!!!! :D

Väl hemma åt jag jordgubbar, kollade mina betyg som hade kommit, och dom är jag nöjd med. Sen fick jag några presenter typ, hihi ;) Dom får ni bild på imorgon. Appropå det kom jag på att jag glömt lägga upp konfapresenterna, men skit samma, ändå sent att göra det nu. Men iaf så kommer bild på dom från idag upp här imorgon. Sen kollade jag avsnitt 1 på den 4:dje säsongen av Pretty Little Liars som äntligen kom ut idag :) Och sen runt 8 drog jag hem till en kompis och myste lite under kvällen och åkte sen hem igen.

Okej, sommarlov nu, så jäkla gött! Fast detta året har gått väldigt fort, så det känns typ lite konstigt att det redan är sommarlov. Börjar 9:an till hösten, störst på skolan, kommer bli tomt utan dom som gick i 9:an nu. Men aja, hoppas ni haft en bra dag! Puss / E

Bildbomb från idag kommer även imorgon också.


Bloggar strax


Sommarloooooooov


Sista dagen i skolan!!!

Egentligen var den här dagen rätt onördig, men men. Var iaf i skolan vid 9 imorse. Vi typ städade skåpen och sprang runt och gjorde lite allt möjligt som vi inte skulle göra, men vad ska man hitta på lixom? Sen var det dags att dra sig bort mot Zenith för att kolla fotbolls match mellan lärarna och 9:orna, och aa 9:orna vann ;)
Sen var det lunch och efter det gjorde vi typ ingenting framt ill klockan halv 1 då vi gick hem.

Jag fixade lite mat och sen gick jag ut och la mig i solen på altanen med lite musik, riktigt gött och varmt va det. Efter att legat på rygg ett bra tag vände jag på mig så jag låg på mage, tror ni inte att jag somnar då? Vaknar sen igen av att det kom på någon snabb låt typ, och utan att tänka på att jag kanske ska vända på mig igen så ligger jag kvar på mage. Så sen när jag kom in hade jag ett gott vitt sträck på ryggen där överdelen hade suttit och även efter bikini underdelen. Så min baksida är bränd och framsidan har jag fått lagom färg på :) Aja.
Efter någon timme drog jag, Emma och Annie till Triumfglass och gottade oss.

Imorgon är det skolavslutning och sen soooooommarlooooov!!!!! :D Glad cheeeey!! Sista dagen i 8:an imorgon!
Men, all for now. Pussar / E


En stor glass såhär dagen innan sommarlov


Wihooo


Dagens lilla jag

Tröja från: CC
Shorts från: H&M
Armband 1: ?
Armband 2: ?
Armband 3: Fick av Carro
Skor: Converse


Hoppspecial

Hoppningen idag gick bra. Hoppade först fram och sedan hoppade vi en bana med 9 språng. Och alla som gick felfritt hade då med sig 0 fel till omhoppningen som skulle vara efter och dom som hade några fel tog med sig dom felen. Jag är väl nöjd med första rundan, vi kom in lite nära på vissa hinder, det var dock bara mitt fel då jag låstes fast i handen.. Men vi hoppade iaf igenom felfritt.
I omhoppningen tycker jag vi fick bättre språng, och även där red vi felfritt. Och sen hade jag då vunnit den här lilla "tävlingen" haha ;) Med 0 fel i grund och i omhoppningen och bäst tid av de som gick nolla.

Jag tyckte det var roligt att rida för Carro, man gjorde mycket mer i denna gruppen och hon var bra att rida för! Hade gärna ridit i den gruppen igen, bara det att jag eftersom jag hade med storhäst denna gången går det nog inte så mycket kanske. Men aja, jag är glad att det gick idag iaf :)

Imorgon blir det till skolan för att städa lite och plocka ur skåpen och så. Men nu somnar jag snart. Hörs igen imorgon, kram / E


Bra dag

Har haft en as chill dag i stan. Vi fick ett papper med lite olika saker vi skulle göra, faktiskt roliga grejer haha. Men jag, Annie och Emma orkade inte göra allt så vi gjorde typ bara några roliga grejer ;) Blev iaf lunch på Jensen's för våran del och sen hängde vi lite på Starbucks typ haha. Vi slutade vid halv 1 inne i stan, så när jag kom hem satte jag mig ute på altanen och hade det bra.

Just nu står jag vid Allebyvägen och snart kommer Sara, jag åker med henne in till stallet och rider i Carros hoppspecial idag. Hörs sen, puss på er!


Mums! @jensen's


Dagens outfit


Bildbomb - Tävling C & Q


Världens bästa Caroline och Quilla <3

och så var det slut

Tävlingshelgen är över. Har haft det superbra tillsammans med världens bästa Carro och Quilla, kan ju inte bli bättre! Idag började dom med att vinna 1.15, bara bäst helt enkelt. Bra start på dagen. Sedan fortsatte dom med att hoppa 1.20 där dom fick 8 fel, men dom fick riktigt bra språng och det var en grym runda så va tusan. Och Carro verkade nöjd och det är ju huvudsaken ;) 
Blev en god glass på Donken på hemvägen idag igen. Mockade hos Q och sen kom pappa. 
 
Hade gärna kunnat tänka mig en till tävlingsdag även fast jag är trööött, men imorgon blir det skola. Eller skola och skola.. Vi ska in till stan så det är chill. Men det var allt för nu, puuuuuss / E
 
Btw, bildbomb från dagen kommer snart, den får ni ju inte missa :)

Här åker vi


En dag imorgon också

En trött chey ligger nu i sängen efter en lång men bra dag. Lastade vid kvart i 9 imorse och sen tog de sig sin långa tid till Vänersborg, även en liten tur inne Trollhättans "centrum" med letande efter en bankomat. 1.20 gick bra men med 1 ner och en volt, men en fin runda.
Lång tid satt vi solen mellan klasserna och väntade, vilket både känns och syns på mina röda armar nu.. ;) När det väl var dags för deras debut på 1.25 gick det riktigt bra!! Dom peta ner sista hindret i omhoppningen, helt fantastiskt duktiga!! Svängde in en snabbis på McDonalds påväg hem. Var hemma runt 7 och sen körde Carro hem mig :)

Imorgon hämtar hon mig vid halv 7, inte lika sent imorgon ;) Nåja, all for now! Puss / E


Bloggar mer snart


Det är vaaaaaarmt

Carro har hoppat sin första klass, en fin runda men med 1 ner och en volt. Så nu sitter vi och väntar på att 1.25 ska starta, vilket kommer att ta ett tag till. Bara så ni vet så är det as varmt så jag håller typ på att dö! Haha, men aja, gött med sol, ska inte klaga ;)
See ya / E


Dagens outfit haha ;)

Whitaker byxor från: MyOne
Kingsland stumpor från: MyOne
HV Polo tröja från: MyOne
Grå tjocktröja från: Lindex
Schockemöhle väst från: MyOne
Ariat skor från: MyOne

Haha #jappjapp


Homeeeeee

Efter en dag med stall och student firande, är jag nu hemma och nerbäddad i sängen. Imorgon blir det tävling i Vänersborg, skojigt. Men vi hörs igen imorgon, puss på er / E


Happy


Student firande på G

Outfit

Skärp från: CC
Armband från: Fick det av Carro
Armband från: Raglady
Kjol från: H&M
Tröja från: Spanien
Skor: Converse



Vad har hänt idag?

Vad gör vi? Faktiskt ingenting för tillfället. Sen vi kom hem från stallet var vi ute på gräsmattan läänge, och gjorde lite allt möjligt haha, gräsmattan lixom haha.

Förut efter J&M hade kommit åkte vi iväg med mamma en snabbis till backaplan för att kolla lite på bikinis. Blev både bikinis och kläder som fick följa med mig hem idag. Svängde in en snabbis på MyOne för att kolla lite bara också. Väl hemma åt vi tacos, mumma! Och sen var det dags för stallet där vi körde lite lydnads övningar, och det bestod av travbommar sedan halt mellan två konor och direkt upp till galopp och sedan ett hinder. Gjorde detta hela lektionen i båda varven. Inte så kul... Men men.
Efter lektionen gick vi ner till Nissestallet där Ninja står för tillfället. Pussade lite på henne, lilla pärlan! Och pratade lite med Carro innan vi åkte hem.

Imorgon blir det stallet för att rida Q och sedan iväg på student. Kram på er folket / E


Livet leker

Åh, jag är så himla glad just nu och livet bara leker. I början av denna veckan hade jag en magkänsla att denna veckan skulle bli väldigt bra, och det blev/ är den, härligt!
Idag är jag ledig, och vaknade vid halv 11, man kan säga att jag behövde sova ut. Åt iaf frukost och nu snart kommer väl Julia och Matilda. Vi ska åka och kolla Moppehjälm med Pappa och sen blir det stallet för hoppning :)

Ha en bra torsdags allihopa, Kramisar / E


Sista skoldagen

Dagen har varit bra. Började med en spanska lektion med film tittande, sedan en so lektion med film tittande och sen idrott. Lunch och efter det åkte jag, Emma och Annie till Maxi för att handla inför grillningen med klassen. Sen blev vi upphämtade av Axel, Alicia och Robin in till Lillebybadet. Några badade, dock kom jag inte i tack vare bränn maneter.. Men vi hade iaf sjukt kul och mysigt.
Fick även reda på att Ninnis hade fått komma hem från Ale idag istället för på fredag <3 Får se om jag hinner svänga in och pussa på henne innan min lektion imorgon, lillan!

Väl hemma har jag legat ute på altanen i det fina vädret tills det började blåsa, då gick jag in och tog mig en dusch och kollade sedan på film. Imorgon är vi ju lediga, även fredag. Så imorgon kommer Julia och Matilda hit och hänger med mig till stallet och sen är dom här över natten och följer med på fredag till Q också :) Och sen blir det student firande för våran del på fredag också :)

Men det var allt för idag, btw så var detta sista riktiga (om man kan kalla den riktig) skoldagen i 8:an. För på måndag ska vi iväg till stan och på tisdag städa skåpen och så. Så, nu är det snart sluuuuut!!!!! pusshaj / E

Vad glad jag ser ut....... Men lilla Ninnisen är så fin!


Fix fix

Min tumme ser stor ut


Sola bada ute & grilla


Dagens outfit


Igår då

Gårdagen i skolan var chill, gjorde inte så jättemycket. Var mest bara där lixom haha, nödvändigt ;) Men iaf så var jag hemma ett tag innan det var dags att åka med Carro på träning. Åh, jag är så glad att jag har henne, världens bästa Carro!!
Det gick bra för dom igår. Man blir rätt sugen på att hoppa själv när man är med och kollar, dom hoppar så roliga grejer också. Efter det var slut åkte vi iaf hem igen och tillbaka till stallet, och så var hon så snäll och körde hem mig :)

Idag blir det först skola och sedan efter lunch åker vi och badar haha. Får se om man kommer i eller inte ;) Kramis / E


Ändrade planer

Nu börjar jag min sista lektion för idag. Sen ska jag hem och byta om och sen iväg på träning med Carro änna. Så det blir inget med att åka med mammi, blev såhär i stället. Funderar på att ta med kameran, hmm.. Får se hur det blir med den saken. Pusshaj


Världens bästa tjej

Opereras idag, det måste gå bra! ❤


Dagens


Godmorgon

Godmorgon, sitter just nu och äter frukost och ska strax dra mig iväg till skolan. Detta blir näst sista dagen i skolan denna veckan. Så göööött, sen händer bara bra saker hela veckan. Men nu ska vi se till att denna dagen också blir bra! puss och ha en bra dag / E


Bra start på veckan

Bra dag i skolan, glada miner hela dagen och veckan började riktigt bra! Efter skolan låg jag och degade och lyssnade på musik tills jag verkligen ville gå ut. Så jag och Annie tog oss en liten åktur mot Maxi hållet och passade på att gå in och köpa oss världens godaste Loka, love it! Satt och chillade i solen ett tag innan vi åkte hemåt igen.
Så ett bra avslut på dagen blev det också, goodi!

Imorgon blir det skola, dom nya 6:orna ska komma och hälsa på, med andra ord kommer min lillebror att komma dit. Sen efter skolan ska jag möta upp mamma för att byta en tröja och kolla efter en till klänning. Kram på er / E


Likes old school ~


Bättre sent än aldrig - ute


@school

Strax börjar jag min sista lektion för idag, vet inte vad jag ska hitta på efterråt men något kommer jag väl på hoppas jag ;) Vad kan man göra en måndag som denna?
Ha det gött / E


Bedtime

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och helgen är slut. Imorgon väntas skola, vet inte hur mycket vi kommer att göra i skolan, men men ;)

Jag har en känsla av att denna veckan kommer bli riktigt bra! <3 Puss / E


Lite bilder ba

 
skåde
<3
Matilda <3
Julia <3
Matilda <3
Moster & Anton <3
Jag och Mammi <3
Anton <3
Morbror <3
Julia <3
<3
<3
Julia <3
Julia <3
Matilda <3

Tävling

Idag var det allra sista gången med konfirmation, nu är det slut. Vi övade iaf lite på en dans som i skulle dansa på gudtjänsten. Satte på oss våra kåpor och var med på gudtjänsten och sen var det dags för fotografering, hoppas att dom blev bra och att jag inte ser ut som värsta mongot ;) 
 
Allt detta var iaf klart vid halv 12 så jag stack iväg till stallet och träffade Carro, och hon hade inte ens gått banan så det var ju gått om tid :) Medans C och Jenny gick banan till 1.15 pratade jag med Eve och Maria och sen var det dags att rida fram. I 1.15 för Carros och Q's del hade dom några ner. 
Dröjde inte jättelänge innan det var dags för 1.20, och där gick det mycket bättre och dom blev 4:dje placerade :) Sååå himla grymma <3 När allt var klart mockade jag hos Ninja och plockade bort lite hinder och åkte sedan hem. 
 
Strax kommer lite av allaaaaa bilder från konfrimationen.
Puss / E
 

Konfirmations dag

Å herre gud vilken lång och bra dag det har varit. Nu är jag konfirmerad och har haft världens finaste släkt hemma hela dagen.
Var iaf i kyrkan halv 10 imorse, vi övade lite innan det var dags att göra allt på riktigt. Var rätt nervös.. Men det gick bra, alltihopa och kul hade vi som bara den! Efter kyrkan kom alla hem till oss, och vi åt god mat och god efterrätt och hade det skojj alla 32 människorna ;) Fick fina presenter som jag hade tänkt lägga ut här någon dag, samt lite av alla bilder från idag.

Imorgon blir det gudstjänst och kort med min konfagrupp. Sen ska jag skynda mig iväg till stallet för att försöka hinna se Carro när hon tävlar Q. Mer imorgon, helt slut nu!

Tack för en bra dag! <3 / Elin

Världens absolut bästa kusiner, finns inga bättre än er! <3


Konfirmerad ❤


Q, U och konfa

Så där ja, nu är klockan över 12 också vilket betyder att jag konfirmeras idag, haha. Känns typ konstigt, vadå är vi klara nu? Blivit som en vana att gå dit och träffa alla varannan söndag. Men nu är det klart. Ska dit söndag också för att ta kort och gå på gudstjänsten. Men det ska la bli kul imorgon tror jag :)

Red iaf Quilla förut efter att jag kommit hem och städat lite. Slutade ju 20 över 11 så jag hade ett tag på mig ;) Gick iaf sådär idag när jag red. Hon kollade på allt, jag red inte alls bra idag, plus att det var sjukt varmt så båda vi var nog lite sega. Hon svettades när jag tog in henne i boxen innan ridpasset lixom. Hade mockat och så innan så det var bara att släppa in henne och blanda ny mat. Satt i Cafet en stund och åt glass innan jag gick ut och gav henne sin betfor och myste länge med Ninja.

Kom hem runt 7 och satt och gjorde inte så mycket innan jag gick ut helt random och la mig på gräsmattan. Där log jag ett tag innan jag tog mig en dusch och nu ligger jag i sängen och ska strax sova så jag orkar upp imorgon, kan ju vara bra ;) Ha det bra.
Puss / E