Lite surt..

Uppdaterade blogg.se appen på min telefon förut vilket jag inte skulle gjort. Jag vill nu inte blogga ifrån den längre innan det kommer en ny och förhoppningsvis bättre uppdatering igen. När jag skulle gå in och skriva ett inlägg förut kunde man för det första inte lägga in bilder (!?!) och sen kan man inte få texten i mitten, fet och kursiv osv lika smidigt som förut.. Riktigt störande, så nu måste jag blogga ifrån IPad eller dator vilket inte alls är lika smidigt. Möjligtvis kan IPaden funka under skoldagen och hemma men det är ju inte precis så att man vill sitta med den i handen på bussen t.ex.. Nåja, hoppas på uppdatering snart igen. 

Annars så har dagen rullat på bra. Satt kvar i skolan förut med några andra för att plugga lite innan jag åkte hem och käkade och fortsatte plugga. Under eftermiddagen och kvällen fick jag dock en jäkla huvudvärk så jättepepp på plugg var jag ju inte.. Men nu är jag klar och det enda jag kan göra nu är mitt bästa på provet imorgon. 

Hade tänkt gå och lägga mig lite tidigare idag då jag börjar tidigt imorgon, plus att jag gärna vill bli av med min huvudvärk. Kram på er och sov så gott



En dag mindre


Tisdag idag och ännu en dag mindre till helg igen. Innan helgen ska jag dock ta mig igenom dom skoldagarna som är kvar och inte nog med skola så kommer dagarna fyllas av mesta dels plugg efteråt.. Nåja, som jag skrev igår, bara till att ligga i och försöka sitt bästa. Så dagens planer är att plugga och senare kanske gå ut en sväng. Hoppas iaf att ni får en bra dag så hörs vi senare, puss


First day of the week

Hoppas eran dag har varit bra. Min har varit riktigt bra faktiskt och den började imorse med lektioner från 10-12 och efter det lite härligt pluggande med några kompisar innan det var dags för första träffen med ridsportspecialiseringen. Jag har nu valt till den som en kurs på min skola, riktigt kul och jag ser fram emot det. Man träffas några gånger per termin och som jag fattat det har lite genomgångar om olika saker för lite olika riktigt duktiga personer inom ridsporten. Sen får man även 2 träningar per termin för en riktigt duktig hoppryttare som är uppe på hög nivå, world cup och EM osv samt någon dressyrtränare. Well well, vi får se hur detta blir, hoppas på det bästa! 

Efter det mötet åkte jag hem och käkade middag innan jag åkte till stallet och var med borta på Carros hoppspecial. Och efter det åkte jag hem igen och har nu under kvällen har jag pluggat företagsekonomi. Nästan all tid kommer gå åt till att plugga just det till provet på onsdag samt matteprovet på fredag. Nåja, bara att ligga i tills det är över. 



Todays plans

Ja, vad händer en sån här ganska grå och blåsig lördag? För min del så är jag just nu hos min farmor och farfar och ska vara här ett tag till innan vi beger oss hemåt igen. Väl hemma ska jag hoppa i stallkläderna för att åka ut och ta hand pärlan Q och kanske kolla lite på Pay and Jumpen om den fortfarande håller på då. Hade tänkt se om jag kunde få med mig Annie ut till stallet, annars ska jag iaf träffa henne ikväll, väldigt saknad är hon. 



TGIF

Hej på er, slutar snart historialektionen och har då bara idrott kvar innan Carro kommer och hämtar mig för en sväng till Kungsbacka. Efter det ska jag bara hem snabbt för att byta om innan det blir stallet för att ta hand om Ninja och Challe.

Hoppningen igår i sig har jag inte så mycket att säga om, roligare övningar och en pigg Jolie. Dock är jag väldigt missnöjd över mig själv, dags att lära sig att rida var det enda som gick runt i mitt huvud efter och under träningen.. Nej, inte alls nöjd med mig själv. 

Nåja, fredag idag iaf vilket är väldigt skönt. Ha en superdag så hörs vi sen, puss



Atm;



Thursday

Morning. Påväg in till skolan nu för lite lektioner fram tills halv 2. Kan säga att det vart väldigt jobbigt att gå upp imorse, hade helst bara legat kvar där resten av dagen kändes det som. Men men, när längsta skoldagen är till 5 i halv 2 så klarar man säg, hehe ;)
Iaf, hade tänkt åka hem ganska direkt efter jag slutar för att plugga lite matte innan jag ska till stallet för att ta hand om Q och sedan ha hoppträning på Jolie, hörs sen igen, puss o kram 



Inspo ~ autumn



Morning

Godmorgon! Tidig morgon för min del idag då detta är en av de två dagarna jag börjar klockan 8. Dock inte så jättefarligt, plus att jag slutar vid 12 idag. Nu på morgonen ska jag iaf börja dagen med ett svenskaprov och har sedan två till lektioner innan jag slutar. Det enda som är bestämt idag är sjukgymnasten efter skolan och sen ska jag nog bara vara hemma tror jag, får se vad jag känner för. 
Ni får iaf ha en härlig onsdag trots det gråa och tråkiga vädret, kram på er



G.R.L - Ugly heart;



Monday morning

Godmorgon. Helgen är slut och det är nu dags för början på en ny vecka som just nu ser ganska lugn ut vilket är skönt. Just nu är jag påväg till skolan för två lektioner fram tills klockan 12 då jag slutar. Efter det ska jag och kolla på lite jeans vilket verkligen är behövligt i min garderob nu, lite uppfräschning inför hösten, in med nytt och ut med gammalt. Nej men iaf två par nya jeans behövs, behöver också göra mig av med ganska många par jeans som bara tar plats eftersom dom inte används. 

Efter stan blir det stallet för min del, ska ha någon av hästarna och fixa och lite så. Well well, hoppas ni får en bra start på veckan, puss o kram 



Grattis lillbrors

Liten blir stor, grattis på din dag lillbrorsan. Även fast du kan vara jobbig så gillar jag dig ändå <3



Love



Finally friday

Solen skiner, det är fredag och det kommer nog bli en bra helg, tycker det låter ganska bra i mina öron faktiskt. Just nu sitter jag och väntar på Helena i stan, vi ska hem till mig en snabbis bara för att byta om typ innan vi beger oss ut till stallet. Kvällen kommer först och främst bestå av massa mys med mitt hjärta som jag har idag, skritta henne och så. Och senare blir det antingen bio eller bara en myskväll med Helena och Felicia hemma hos Felicia. Så ser min fredagkväll ut idag, ganska så bra ändå hihi.

Sen kommer resten av helgen bestå av lite stall, hästarna, kanske åker till Ytterby och sen lite kalas för min lillebror på söndag då han fyller år. Men mer om detta kommer under helgen, hoppas ni får en jättebra helg, kramar i massor 

Den bästa jag vet! 


Yesterday

Godmorgon, dagen igår gick mesta dels åt till att försöka trycka in lite mer i hjärnan tills provet idag och jag har verkligen gjort allt jag kan men jag känner mig ändå lite osäker.. Nåja, kunde inte ha gjort så mycket mer så nu får vi se hur det går. Var även i stallet igår som sagt och tog hand om pärlan samt hoppade Jolie. 

Hoppningen gick bra, hyfsat bra, hon skötte sig jättebra och fixade till mitt misstag. Jag vet själv vad det var jag gjorde fel men ändå så tog hon sig ur det utan några konstigheter. Lite roligt också att vi igår fick hoppa lite högre, 1.10 och jag måste erkänna att nu efter att ha hoppat det några gånger så har jag inte känt någon osäkerhet alls. 
Senare på kvällen skrittade jag lite med storasyster innan hennes gymkhana träning, tog in Q och pussade lite på alla hästarna innan jag åkte hem. 

Drar dagens planer lite senare för annars kommer detta inlägget bli allt för långt, ha en toppenfredag! Puss 



Hey

Kvällen igår vände helt och blev sådär av olika anledningar som jag knappt kan sätta fingret på själv, hatar det. När man mår dåligt och får en klump i magen utan att exakt veta vad det är, många små anledningar. Tänkte iaf tagit en sväng ut till stallet för att träffa Carro men hon hade precis åkt så istället gick jag ut och gick och rensade tankarna med Helena i telefonen väldigt länge <3 Förövrigt så är dom två människorna helt fantastiska! 

Nåja, nu sitter jag iaf på spårvagnen påväg till Skatås för en dag med lite olika saker. Sen till Heden för fotbollsturneringens final och lärarmatchen. Och dagens senare planer är stallet för att ta hand om Q och ha hoppträning på Jolie. Hoppas ni får en bra dag, puss



White



Grey;




Dagen mitt i veckan

Snart börjar min sista lektion för dagen, eller om en kvart rättare sagt. Slutar vid 12 och ska sitta kvar en stund för att plugga och käka lunch innan jag beger mig hemåt. Väl hemma ska jag bara in och vända i dörren, mest för att lägga ifrån mig lite saker innan jag åker till sjukgymnasten. Senare hade jag tänkt åka in till stan för att fixa present till min lillebror och lite så och sen återgå till provplugget antagligen. Ha en bra dag allihopa, kramar



Godnatt

Blev att jag åkte till trulse efter skolan förut för att träffa Marcus och Wille och innan det hann jag även träffa Alex och Theo på bussen och under dagen träffade jag ju Emma, blev många favoriter på en dag. Iaf så åkte jag dit efter skolan och träffade dom en stund och sen gick vi hemåt igen. Väl hemma pluggade jag lite och käkade och har nu under kvällen mest tagit det lugnt och så, haft lite ont i huvudet och varit sjukt trött. Har även pillat lite på min nya IPad som jag fick i skolan idag, fixat lite och så.

Onsdag imorgon och jag slutar 12, på schemat då står först plugg och sen sjukgymnasten men mer om detta imorgon, puss och godnatt! 



--> hemåt

Hej på er! Just nu står jag och väntar på bussen påväg hem efter en lugn skoldag. Emma kom till skolan förut och träffade mig en stund då hon slutade klockan 11 idag pga inställda lektioner antar jag. Men iaf så är jag påväg hem nu och på schemat idag står nu mest plugg tror jag inför provet och lite så. Har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs senare igen, puss



Dresscode;



This day

Hoppas ni har haft en bra dag. Min har bestått av först två lektioner som gick snabbt och lätt. Efter det lite plugg på lunch i skolan och sedan åkte jag hem. Väl hemma gjorde jag inte så mycket, fixade lite och drack en god smoothie och lite senare åkte jag och Sara till stallet. Väl där gick jag med Q och betade henne en stund innan jag var med på Carros hoppspecial.

Var kvar en stund efter det och bara snackade typ innan jag åkte hem för att snabbt byta om. Sen kom Emma och vi åkte och kollade på Marcus match som dom förövrigt vann. Och nu har jag landat i sängen och ska strax sova hade jag tänkt. 

Tisdag imorgon och inga planer hittills, hörs igen då, puss i kram



Dagens;



Morning


Godmorgon! Sitter just nu och äter lite frukost innan jag ska gå ut till bussen. Dagen idag har inte så mycket mer planer än skolan till klockan 12, ska antagligen sitta kvar och plugga lite matte innan jag beger mig hemåt igen och sen ikväll kanske jag åker ut till stallet eller något, vi får se helt enkelt. Nåja, nu ska jag bara fixa det sista och sen springa till bussen, ha en toppen dag, massa kramar 


Avslutar dagen;


Avslutar denna dag med en god smoothie framför datorn och snapchat i sängen. Vaknade imorse upp tillsammans med Julia och Matilda och under dagen har vi mest tagit det lugnt, varit i stallet och varit hemma. Igår red jag ju som sagt Zorienta för första gången, fina hästen, riktigt härlig men väldigt mycket häst att rida vilket man inte tror med tanke på att hon är så nett. Men det fick jag känna på när jag började galoppera för shit vad mycket det är att sitta emot haha. Well well, under kvällen igår var vi ute och träffade Emma och Carolina. 

Imorgon börjar en ny veckan igen och som varje annan vecka så drar den igång med måndag som för min del betyder skola från 10 till 12, sweet! 


Fixat lite naglar



Friday night

Godmorgon, dagen igår var bra. Började med skola fram tills klockan 1 och därefter åkte jag hem en snabbis innan jag åkte iväg till stallet för att skritta Ninja och mocka hos henne och Z. När jag var klar med allt åkte jag hem igen och duschade och fixade till mig inför kvällen då vi skulle fira Carro och Olivia lite. Och med vi menar jag, jag och 12 andra tjejer från stallet och lite så. Blev iaf en lyckad kväll, jätteroligt. 

Nu har jag precis vaknat och på schemat idag står först att Julia och Matilda ska komma hit för att vi sedan ska åka till stallet där jag ska rida Z och ta hand om henne och Q. Och efter det är kvällens planer oklara, vi får se vad vi hittar på. Nåja, ha en fin dag! Puss o kram 



Sweet dreams

Blev mindre tid till bloggen idag än vad jag hade trott.. Tar igen det imorgon för nu går ögonen i kors, puss o godnatt

Två snaps från ikväll


Eftermiddagen;

Gick bra hos sjukgymnasten, fick en behandling och gjorde lite övningar samt att han kände igenom nacke, axlar och rygg. Fick med mig lite övningar tills nästa vecka då jag ska tillbaka igen och sen ska vi se om jag ska gå dit två gånger i veckan eller få övningar. Efter det iaf så åkte jag iväg till stallet och hoppade Jolie vilket till en början gick bra och hon skötte sig riktigt bra. Men sen när vi göra övningen lite svårare så tyckte hon det var en mycket bättre idé att studsa fram på bakbenen och sen ta sats och sticka iväg.. Så ja, Jolie i ett nötskal.

Efter lektionen mockade jag och fixade hos Q och efter det åkte jag hem igen. Ligger just nu i sängen och har precis kollat senate avsnittet av PH och ska om en stund krypa under täcket och bläddra på mobilen. Börjar klockan 8 imorgon men resten av morgondagens planer drar jag imorgon, puss på er



Thursday

Dagen har gått fort och lätt i skolan och just nu sitter jag här hemma i väntan på att åka iväg igen. Ska på första besöket hos sjukgymnasten idag och efter det direkt till stallet för att ha hoppträning och sedan väntar Quillis. 
Som ni såg igår så red jag Ninja för första gången på väldigt många månader igår och ni anar inte hur glad jag var. Även hon vag pigg och glad som vanligt när man rider och aa energi har hon gått om. Den hästen är helt klart det bästa jag vet och hon ligger verkligen nära hjärtat! 



Äntligen



It's time

Verkligen dags att komma igång igen nu på riktigt denna gången, har varit ett alldelse för långt uppehåll. Jag tycker dock det är lite jobbigt att blogga när man inte har så mycket inspiration men jag får jobba på det ändå, förhoppningsvis kommer den tillbaka igen. Just nu står jag och väntar på bussen hem. Ska först låna en engelsk bok och sedan hem för att skriva engelskan tills imorgon, sen tror jag att jag åker ut till stallet en stund och kollar på gymkhanan och lite så.

Får bli en bild på förebilden, grym e han, Alexander Zetterman



Jag är snart tillbaka