31 - the last day of August

Då var denna lördagen över, och även snart augusti månaden. Med andra ord är det den 31 augusti idag, vilket betyder att världens bästa Caroline fyller 23! Grattis bääästa du, och hoppas du har det super bra i England! Fick ju gjort ett litet grattis inlägg till henne med lite bilder förut :)

Förövrigt så har jag varit i stallet hela dagen och fixat hos Q och flyttat tillbaka henne in till stora privat stallet. Varit med Helena och sen red jag även med Fiffi i manegen. Gick väl helt okej för mig och Q, lite rörigt i manegen men annars var de okej. Galopp ombyten gick lite sådär, eller iaf i högervarvet då hon bara bytte med bak och fick då till stora sparkar i luften, sen bytte hon tillbaka och sen lyssnade hon lite mer och bytte bra. Så ja, tror nog hon kände att de va lite mycket runt omkring också när vi red i lilla manegen och två stycken skulle hoppa och så var det 5 andra tjejer där inne som inte red utan bara filma och höll på..
Efter att jag ridit mockade jag iaf och tvättade vattenkoppen och krubban innan jag åkte hem.

Väl hemma hann jag bara duscha och äta och sen undra Elina om jag ville hjälpa henne att tvätta henne transport och kvällsfodra hästarna, så det gjorde vi. Var med andra ord inte så stor idé med att jag hade duschat ;) Men iaf så kom jag hem igen vid halv 11 och nu ska jag bara ta det lugnt. Med detta inlägget säger jag även godnatt, puss o kram


Grattis världens bästa!!! ❤


Good morning

Ligger just nu i sängen och ska strax gå ner och äta lite frukost tror jag. Efter det blir det bara att göra sig iordning och sedan åka till stallet. Har inga andra planer för dagen så vi får helt enkelt se vad som händer! Ha en riktigt bra lördag! Kramisar


Hahahaha, gud vad vi skratta

Skolan va chill idag, lite trött imorse och på förmiddagen men lite senare fick jag värsta energi kicken och va på värsta damp humöret. Emma åkte iaf till Turkiet idag och kommer vara borta en vecka, kommer sakna henne :(
Efter att vi slutat drog jag hem och åt innan jag åkte iväg till stallet där jag träffa Sandra och Maria och sedan Helena som jag inte sett på as länge <3 Så vi snackade lite innan vi gick bort och red. Och till en början gick det sådär med Q, men helt plötsligt bara släppte allt kändes det som och hon gick som en klocka.

Sandra hade varit så himla jättesnäll och mockat hos Q så jag fixade bara mat och gick sedan till Cafet med Helena, Maria och Flisan och typ chillade innan jag hjälpte Gunilla att baka chokladbollar tillsammans med Flisan. Och sen typ vet jag inte vad som hände, Gud va vi var på damp humör. Skrattade såg jag låg dubbelvikt och sen typ gick vi runt med hjälmar åt fel håll på huvudet. Vilket till slut efter hur mycket skratt och damp som helst slutade med en bild på mig och Flisan på Facebook. Haha aja, tråkigt hade vi iaf inte kan jag ju säga haha. Frågan är om man ska bjuda på lite bilder haha.

Nu ligger jag iaf och kollar serie och har gjort hela kvällen och så snapchatar jag även med Theo. Imorgon blir det stallet igen, och sen har jag inga planer för kvällen. Hörs imorgon, puss på er


Talk to you later


Dagens


Fullspäckad dag

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från stallet och ut ur duschen. De har varit en bra dag i skolan. När jag slutade vid 2 gick jag och Flisan hem till mig för att jag skulle byta om till stallkläder och äta lite innan vi stack iväg till stallet. Väl där fixade jag Q och det blev ett barbacka pass i paddocken. Hon var duktig men även fjantig haha, blev rädd för ingenting. När jag hade ridit klart henne mockade jag och fixade mat och pratade med Sandra länge.

Sen var det bara att ta på sig hjälm, väst och Sandra sköna Tretorn stövlar som jag skulle ha idag sa hon. Vi skulle kolla om jag också fick ont när jag red med dom eller om de bara va hon ;) Och jag fick inte ont ifall ni ville veta typ. Iaf så följde hon och Eve med mig bort till manegen. Och väl där satt jag upp på Rufus, japp, idag blev det Rufus. Vet inte riktigt vad han höll på med i början när vi bara skulle trava över bommar. Istället för att trava tog han världens hopp varenda gång jag kom på dom. Kom säkert 4 gånger i varje varv och de va bara dom sista gångerna han fatta att han skulle trava över haha. Sen iaf när vi började hoppa så hoppade vi tre kombination och han var super duktig. Hoppade av riktigt bra och höll ett bra tempo. Sen var han fin i dressyren också när jag inte hoppade. Så i början kändes de dåligt och sen vände de och kändes bra :)

Nu iaf så gör jag inte så mycket mer än att snapchata med Theo och Marcus. Kommer inte hända något mer under kvällen, så vi hörs igen imorgon, Kramisar / E

 

Asså, jag har en skärm på hjälmen, bara det att den inte syns i ljuset haha.


Theo in action


Thursday

Just nu sitter jag i skolan och har håltimma och försöker mig på att göra SO läxan då jag inte kommer hinna det förrän ikväll. Imorse var det verkligen så grymt segt att gå upp ur sängen, hade bara velat ligga kvar och somna om.. Men men, drog på mig ett par jeans och en tjocktröja och ett linne, enkelt och bra en dag som denna.
Har bara 3 lektioner kvar och sen är de bara hem och sen direkt iväg till stallet. Blir nog ett lugnt pass på Q idag.
Ha en bra torsdag allesammans, puss

Bjuder på en gladis bild på mig & Theo 


Dagens tröttis outfit


En stall kväll

Cyklade iväg till stallet vid 5 ungefär. Red i manegen med Sandra, Felicia, Felicia och Maria och kan säga att det blev lite skrattande haha. Jag red iaf Q och sen bytte jag och Sandra häst så hon fick galoppera lite på Q och jag fick skritta på Ninja, då hon bara skulle skrittas idag. Och även fast jag bara skrittade barbacka så kände jag verkligen hur mycket jag har saknat att rida henne!! Världens bästa ❤
Sen började iaf lektionen så vi fortsatte rida i lilla manegen istället. Och efter det fixade jag hos Q och gjorde lite allt möjligt som att äta Ninjas och Q's B-vitaminer på morötter och betfor tillsammans med Sandra, köra "styrketräning" på boxen med Flisan och skrämma livet ur henne med en skottkärra. Haha, ja, så har min kväll sätt ut helt enkelt. Cyklade hem igen vid halv 9.

Nu ligger jag i sängen och hade tänkt kolla de senaste avsnittet av PLL innan jag somnar. Imorgon blir de skolan och sen iväg direkt till stallet för att först rida Q och fixa allt hos henne och sedan ha hopplektion på Hedvig. Så en fullspäckad dag blir det imorgon. Och med detta inlägget säger jag godnatt.


Överlycklig

Uppe på Ninjas rygg igen, en överlycklig Elin ❤


Ska snart sticka iväg

Kommit hem efter en bra skoldag med 5 lektioner och en onördig mentors tid på slutet. Dagen har rullat på framåt och inte alls gått segt tycker jag. Jag slutade vid 3 och ett tag efter de kom Wille och Marcus hem till mig, och nu har dom precis gått. Så nu är de bara att äta lite innan jag ska cykla iväg mot stallet för att rida Q. Blir ett dressyr pass i antingen manegen eller paddocken med Maria :)
Hörs senare, pussar

Två bilder från skolan


A summer day


Español


Lugnt idag ba

Inge bra uppdatering idag nej.. Vaknade iaf imorse jättetrött så jag somnade om och vaknade senare istället. Och först på schemat idag stod idrott vid kvart över 9. Så de va bara att sätta på sin idrottskläderna och kämpa på på idrotts lektionen i solen. Sen har resten av dagen gått fort, musik, engelska, och hemkunskap bara flög förbi, skönt de.
Så nu slutade jag hemkunskapen vid halv 4. Och sitter just nu här hemma med spanska böckerna framför mig och tänkte få lite av läxan gjord. Den ska i för sig inte in förrän nästa vecka, men de är skönt att ha den gjord.

För övrigt så blev det inget stall med Elina idag, vi slutade skolan lite olika och jag orkar inte åka ner dit själv haha. Men aja, blir en lugn tisdag. Hoppas ni har haft en bra dag!


Grattis bästa Marcus


En måndag som denna

Dom två sista lektionerna gick rätt snabbt förut så det var skönt. Efter det drog jag iaf hem och gjorde chokladbollar, va så sjukt sugen på de haha. Efter det körde mamma mig till stallet och eftersom hästarna tydligen hade stått ute inatt så behövde jag varken mocka eller fixa mat. Blev iaf ingen uteritt med Flisan för hon skulle fixa sin tandställning och sedan på hoppträning, så jag red ut med Felicia och Lilly istället. Och det gick så bra så. Efter det putsade jag av sadeln och tog med det svettiga schabraket hem för att tvätta. Sen typ gjorde jag inte så mycket mer, snackade med Flisan och Sandra typ.
 
Imorgon blir det först en chill skoldag och efter det blir det troligtvis att följa med Elina till stallet och sen får vi väl se vad som händer. Men nu ska jag slå på en serie och krypa ner i sängen och bara ta de lugnt resten av kvällen. Puss o kram
 
Ändrade bilden lite bara, bort med Gossip Girl och dit med Pretty Little Liars
 

5 lektionen

Har käkat lunch för en stund sen och innan de har jag haft 4 stycken lektioner. Så nu är de bara två stycken kvar, historia och NO. Efter skolan ska dra hem en kort stund bara och sedan dra mig mot stallet, idag blir de uteritt med Flisan, stora Torslanda rundan skulle vi rida enligt henne haha. Aja, det blir säkert bra! Efter de blir de bara att ta de lugnt och så.
Men nu går jag in, hörs senare, puss


Black and white +


Simple


Godnatt goingar


Tired girl

Hemma från stallet och har precis fått i mig lite att äta. Började med att mocka hos både Q och Ninja och blanda mat hinkar innan jag tog in Q för att rida henne. Idag gick de helt okej, inte jätte dåligt och inte jättebra, tror varken jag eller Q inte hade särskilt mycket ork i kroppen idag för att rida igenom ett hårt dressyr pass idag igen. Men vi fick iaf lite gjort och det tycker jag hon gjorde bra, prinsessan! Efteråt fick hon iaf betfor innan jag släppte ut henne i hagen igen och mamma kom och hämtade mig.

Nu resten av dagen har jag inget planerat, blir nog bara att ta de lugnt hemma skulle jag tro, rätt gött de med ibland. Kram på er


Time to ride the princess


Inga kläder kvar

Känns som att jag inte har några kläder kvar efter min rensning.. Dock va de skönt att bli av med lite kläder och få plats för nya fina grejer nu till hösten. Rensade säkert ut iaf 7 jeans, jag menar 15 par jeans går ändå inte att använda samtidigt. Och sen massor av tröjor och sånt som jag inte använder längre. Även kläder som jag kanske använt några gånger bara, men dom ska ges bort. Nåja, känns lite tomt i början, men alla dom kläderna som jag inte använde tog ju bara onördig plats.

Såhär ser min klädkammare ut nu i kläd väg :)


My evening

Efter att jag hade kommit hem förut så tog jag de lite lugnt bara och sedan åt jag tacos. Efter det så gick jag bort till Zenith och träffade Emma, Marcus, Alex och William och så har vi varit där hela tiden tills alla skulle dra hem. Och nu sitter jag här och ska väl kolla serie eller något. 
Imorgon blir det stallet och dressyra eller rida ut på Q, lite sugen på en uteritt men vi får se. Sen har jag även Ninja imorgon så ska mocka och fixa mat för henne bara. Inte så mycket mer att säga för tillfället, så jag hör av mig imorgon igen, puss /E
 

Vinst

Hemma från matchen och Zenith vann med 5-3, gött! Var iaf i stallet förut och fixade för Q och red sedan dressyr i värmen i paddocken. Q gick som en hel miljon, och lyssnade hur bra som helst. Hon e bara bäst! Efteråt fick hon mat, betfor och hö innan jag åkte hem igen. Väl hemma hoppade jag in i duschen en snabbis och fixade mig innan jag gick bort och kollade på matchen.

Ikväll tror jag nog att jag ska va med Emma. Ingen aning om vad vi ska göra men vi kommer säkert på något. Nåja, all for now. Puss på er


Grattis på födelsedagen Sandra ❤


Godmorgon världen

Sovit gott? Jag har iaf sovit som en stock och vaknade nu runt halv 10. Ska strax sticka ner och äta lite frukost och sen bege mig av till stallet. Blir ett dressyr pass i paddocken idag, med skänkelvikningar och så. Igår red jag lite lugnare då hon hade stått i torsdags, red länge i skritt och trav innan jag tog lite galopparbete.
Och jag sedan blir de fotbolls match. Men mer om detta under dagen, ha en bra lördag! Kram


Perfect Q

Dålig uppdatering idag, jag vet.. Men har haft korta raster så har inte hunnit blogga tyvärr :( Annars har dagen varit bra. Rätt lugnt i skolan, och har varit på jättebra humör hela dagen hihi. Inte för att jag brukar gå runt och vara sur, men idag va det lixom en till växel av glad het ;) Efter skolan gick jag hem och åt en hamburgare innan mamma körde iväg mig till stallet. Där tog jag in Q och fixade iordning henne inför ett ridpass med Sandra i paddocken. I början gick hon fint och sedan i traven så var lite jobbigare i höger varvet, men efter en liten stund så gick det bra och resten av passet gick hon bra. Helt perfekt, finaste Q <3
Sen fixade jag stallet och sen kom mamma och hämtade mig igen.
 
Just nu sitter jag här med datorn i knät och bloggar och ska strax kolla på PLL. Imorgon blir de stallet och sen ska jag nog gå och kolla när Marcus spelar match. Annars har jag inga andra planer för imorgon. Ha en bra kväll allihopa, kram / E
 

Bästa mammi


Today's outfit

Shorts från: L.O.G.G
Linne från: Brave Soul (typ)
Kofta från: Gina
Armband: Pearls for girls
Skor: Converse


Nöjd och glad

Som sagt så va det första hopplektionen för terminen idag. Jag som trodde jag skulle få Ajax fick istället Hedvig vilket jag inte blev ett dugg ledsen över. Hon gick som en dröm idag, så himla duktig! Vi hade nämligen dressyr idag, första gången för att börja lite mjukt. Mycket trav och skritt samt skänkelvikningar. Heddan lyssnade riktigt bra på mig, och hon visade upp sin bästa sida hela lektionen, glad tjej! Så ja, jag kan inte säga något mer än att jag är nöjd och glad.
Efter min lektion så satte jag mig och kollade på Eve. Efter det fick jag sticka bort och mocka snabbt och fixa mat för Quilla innan jag skulle hem då Matilda inte hade varit hos henne idag.

Väl hemma slängde jag mig i sängen och så blev de serie tittande. Aja, börjar 8 imorgon så ska väl försöka sova nu kanske. Hörs imorgon, kram / E


Rensar lite


Bort med kläderna


kortis inlägg

Home from school, slutade vid 2 och sitter nu just nu och snackar med Eve. Skolan har varit bra, väldigt bra faktiskt. Jag ska iaf iväg till stallet sen för första hopplektionen för terminen. Men innan det ska jag hinna rensa bland mina kläder som fortfarande inte har blivit gjort och så ska jag även äta, så detta fr bli ett lite kortar inlägg. Mer kommer senare, puss
 

Dagens klädsel


Återträff, konfa

Skolan idag har varit väldigt lugn och vi har bara pratat lite och fått böcker på lektionerna, så inget jobbande idag. Efter skolan gick jag hem och städade rummet lite, plockade undan kläder som låg lite över allt och fixade till lite. Vid kvart över 6 kom Eve och hämtade mig för att vi skulle bort till Torlanda kyrkan för att träffa alla som konfirmerades. Alltså inte bara vi från Björlanda utan även dom från Torslanda också, återträff. Väl där träffade vi Emma, Annie, Filippa, Filippa, Jennifer och Jossan som vi va med, och sen träffa vi ju alla andra killar och tjejer såklart. Så vi grillade korv och marshmallows och åt chips och choklad och tjockade oss ;) Men mysigt och roligt var det!

Vi gick aldrig på gudstjänsten efter utan istället åkte Jag, Emma, Eve och Annie till Zenith och va där en stund innan vi åkte och tanka och åkte runt lite.
Nu ligger jag iaf i sängen och ska strax sova. Har inte hänt så mycket mer under kvällen än att jag har snapchatat med Marcus och Alex.
Men sov så gott, hörs imorgon, puss


Morning

Igår blev de en barbacka tur i paddocken i solen. Efter det fixade jag stallet och sen åkte jag och Sandra ner till galoppbanan för att kolla när flera stycken från Alleby skulle hoppa där nere för Jenny Keller. Och efter det åkte jag hem och hoppade in i duschen och sen somnade jag typ direkt, va as trött.

Idag mår jag bättre och är just nu i skolan. Vaknade en halv timma innan vi började, men jag hann och när jag väl kommer så har vi vikarie och vi hade ingenting att göra.. Så bra start på dagen ;) Men aja, senare idag har jag konfa träff haha, aja. Annars har jag nog inget planerat. Puss / E


Outfit


Lite mys


@my place

Nu har jag kommit hem, eller aa för en stund sen. Har varit i slottskogen under dagen och har väl inte gjort så mycket. Varit med Emma, Annie, Alex, Theo, Marcus och Jonatan typ och sen spelade vi även lite brännboll innan jag, Emma och Annie stack och åt en jättegod sallad på 'I love pizza'. Efter det drog jag hem och nu sitte jag här och ska strax sätta på en serie.
 
Ska även ut till stallet idag, blir bara att skritta ut på henne en sväng då jag mår lite sådär :/ Sen ska jag bara fixa allt som ska göras och sen blir det att åka hem igen. All for now, puss på er
 

Slottskogen


First school day

Ja, dagen började med skola som sagt. Det ända vi gjorde var att få lite papper, ha långa raster, träffa våran nya engelska lärare och vara på Zenith haha. Iaf när dagen var slut så drog jag först hem och sedan till stallet. Där red jag och Flisan ut, Torslanda rundan :) Kul kul, Quilla kollade på lite "läskiga" saker, med andra ord träd, löv och grenar som va längs kanten av vägen. Och sen fick hon även till en fint stort hopp över en vattenpöl. När vi sedan kom tillbaka fixade jag henne, hennes box och hennes mat innan jag stack hem igen.
Väl hemma så bytte jag och lite snabbt om och så och gick bort till Zenith med Emma för att kolla när Ytterby (Julia och Matilda) mötte Zenith's Junior lag, alltså mötte dom inte Zenith's 98 tjejer utan 96/95:or. Ytterby vann med 4-3 :) Efter det pratade jag lite med Julia och Matilda och Pethra (deras mamma, min moster) innan jag gick hem igen :)

Imorgon blir det slottskogen, vi ska samlas vid Linnéplatsen vid kvart i 10. Och aa, sen ska vi vara där hela dagen, kul eller..? Aja, bättre än lektioner ;) Men vi hörs igen imorgon, puss


Zenith - Ytterby


Chill dag


...


Första skoldagen

Eller aa, vi ska bara få våra scheman och typ gå igenom saker som vi säkert redan vet för att fördröja tiden fram till halv 2 då vi slutar. Men såhär springer jag iaf runt idag :)

Jeans från: Vero Moda
Tröja från märket: Sugar
Skor: Låga Converse
3 armband från: ?
Halsband från: ?
Skärp från: CC


Världens bästa kusiner


Sunday

Just nu är jag hemma hos mormor och morfar med familjen och mina kusiners familj. Vi har precis ätit middag och ska väl vara här resten av kvällen :)
Tidigare idag var jag i stallet. Började med att mocka hos Q och sen hos Ninja. Efter det gjorde jag iordning Q för ett ridpass. Red länge i skritt och trav och gjorde lite volter och serpentinbågar. I galoppen var hon jättestark, verkligen tvärtom från dom andra dagarna då hon varit seg typ haha. Men iaf så va hon stark, så jag gick in på volten och galopperade och fick ner henne till ett lite lugnare tempo. Sen gick hon super bra :) Gjorde lite galopp ombyten och så.
Travade lite till efter galoppen och hon gick verkligen som en klocka, världens bästa Q!!

Efter det tog jag in henne fixade henne och pussade på henne innan hon fick gå ut till Ninja i hagen. Efter det gav jag både Q och Ninja massa gott hö och fixade deras mathinkar innan jag åkte hem. Väl hemma var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig lite snabbt för att åka hit. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss på er


Dags att rida


To the stable


En liten bildbomb

Jag kan inte fatta att vi börjar skolan på måndag, bara imorgon kvar på sommarlovet, och sen går jag i 9:an. Vart tog sommarlovet vägen? Och nu, bara 1 år kvar på Trulse också. Åh, måste sommarlovet ta slut? Jag orkar inte gå upp tidigt, få läxor och allt de där.. Aja, här kommer iaf lite bilder från senaste skolavslutningen, alltså när jag slutade 8:an :) Puss
 

# # #

Nu har jag precis gjort mig lite frukost och satt mig för att kolla senaste PLL avsnittet. Efter det ska jag dra mig iväg mot stallet för att rida Q och fixa hos henne och sen hem igen för att fixa mitt rum. Annars har jag inga planer för dagen. Senare kommer det upp ett inlägg med lite bilder och så. Kram på er
 

Mycket gjort

Hemma efter en lång stall dag. Började med att jag cyklade till stallet och mockade och la allt spån i mitten av boxen eftersom dom ska måla och fixa ljus nere i de stallet imorgon :) Efter det tog jag in både Ninja och Q och fixade iordning Q. Sen kom Sandra och hann ikapp mig så vi red upp tillsammans och mötte Felicia och Eve. Red fram henne i skritt och trav innan Carro kom och skulle rida.
Hennes gips fick åka av imorse och nu satte hon sig upp på Q med en stigbygel och red i alla gångarter haha, aja tur att hon är så snäll ;) Annars hade det varit riktigt spännande att kolla på haha ;)

Efter det iaf gick jag ner med henne igen, och putsade hennes utrustning medans Sandra mockade. Sen plocka vi in alla grejerna till hästarna i bilen och körde upp det till Alleby då Q och Ninja skulle flytta tillbaka upp idag :) Efter det fixade vi deras boxar dom skulle stå i och sen släppte hon av mig vid Nisse stallet igen. Så satt jag och prata med Emma en stund innan jag hjälpte Ebba att göra iordning Polo medans hon mockade. Och efter det tog jag och Gunilla upp Q och Ninja till Alleby och gav dom hö och fixade mathinkar. Sen åkte jag med Carro ner till Nisse stallet igen och tog cykeln hem.

Så ja, hunnit med en del saker idag kan man säga, var väl där runt halv 1 och åkte hem 7 ;) Imorgon rider jag som vanligt, vet inte riktigt när jag ska åka ut, får se. Men nu iaf när jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag framför tv:n. Detta inlägget blev långt, hörs imorgon igen! Puss / E

En väldigt suddig bild på Carro och Q :)


Jag saknar dig


Morning

Ska strax dra mig upp ur sängen för att gå ner och äta frukost. Sen blir det stallet och rida och fixa och sen fixa uppe på Alleby. Ja, de är dagens planer, kanske hinner med rummet lite idag istället eftersom det inte gick så bra igår ;) haha, men vi hörs! Puss / E


Hon är hemma :D i några dagar iaf

Ja, det blev inte så mycket städning och fixning av rummet idag. Istället var jag i stallet från klockan 12 till halv 7. Började med att fixa iordning Q och red tillsammans med Sandra, efter det så mockade jag och fixade innan jag cyklade upp till Alleby.
Där satt jag och Maria och pratade med lite folk i minst 1 timme, sen kom typ Jenny och Felicia och bordet fylldes på ;) Och till sist kom Carro, Jack och Felicia. Första gången jag såg Carro med gips på benet och hoppandes på kryckor, och då har hon ändå haft det länge. Va ett bra tag sen jag träffa henne kan man säga och saknat henne har jag gjort :) Men gipset ska av imorgon iaf, så jag såg det för första och sista gången ;) Sen satt vi iaf och prata as länge.
Jag skojjar inte om säger att jag satt på samma plats på bänken i 3 timmar haha. Men tråkigt hade vi iaf inte :)

Sen var det bara att cykla hem igen vid typ halv 7, åt mat och lite så. Imorgon blir det stallet igen och rida Q, sen ska även Carro rida lite tror jag :) Sen ska jag även fixa i boxarna Q och Ninja ska stå i nu när dom flyttar upp till Alleby igen :) Men mer om detta imorgon, puss på er!


Bildbomb - sjöis

Så nu kommer bilderna på mig och Matilda från Sjöis. Igga mina fula miner på vissa bilder ;) 
På bad bilderna har jag inte Fine. Och visst är man blek och fin på dessa bilderna... :(
Bilderna kommer i den ordning vi hade lektionerna under veckan, fast aa det är inte bilder från varje ridpass ;)
Jag och Matilda och 6 andra av 48 st kom med i hoppning på avslutningen, och jag och Nellie och 6 andra kom med i Voltigen av 48 st :D 
Puss
 
Markarbete 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Ebba
 
Häst vid hand 
 
 
Dressyr
 
 
 
Voltige träning
 
Ser ut som jag har jätte stor rumpa haha
 
Och där landa jag 
 
 
Nellie, Matilda och jag
 
Jag och Matilda
 
Ebba och jag 
 
Jag
 
 
 
 
Matilda
 
 
 
 
 
 
Nellie, Josefine och jag 
Jag
 
Hopplektion, fint face...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hopplektion 2
 
 
 
Efter talangjaktengud va blek jag var
 
Jag och Ellinor
 
 
 
Dressyr
 
 
 
 
 
Vatten
 
Mys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matilda
 
 
 
Avslutning
 
 
Jag och Nellie och de 6 andra i Voltigen
 
Jag
 
Jag
 
 
Jag och en annan
 
Matilda
 
 
Ser ut som jag skelar 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Matilda som ser så glad ut haha ;)
 
 
 
Gruppkram 
 
Jag och Nellie
 
 
 

Slappt

Ja, dagen har bestått av att jag har varit i stallet och skrittat ut en sväng på Q mer Sandra och Evelina, och efter det blev det lite trav arbete i paddocken. Fixade det som skulle fixas i stallet och sen gick jag upp till Alleby och snackade med lite folk innan Evelina körde hem mig. Sen har jag bara slappat och kollat på serie typ. Och nu på kvällen kom Emma och Elina till mig en stund.

Imorgon blir det att åka till stallet, städa och fixa iordning på rummet samt rensa lite och fixa lite i min walk-in closet. Så ja, de är vad som händer imorgon. Sen kommer även Carro hem imorgon och stannar några dagar innan hon åker tillbaka till England :) Men vi hörs igen imorgon, puss / E


My Day

Lite olika delar av dagen - filmen: morgon, när jag rider deras häst för andra gången, fin middag haha ;) och film mys, puss på er 


My evening


Mot J&M

Sitter just nu på bussen påväg till Julia och Matilda. Var iaf i stallet förut med Sandra, såg dock att Quillas sår hade gått upp lite igen så visste inte om jag skulle rida eller inte. Så jag gick ut på en promenad med henne istället :) Gunilla kollade iaf på när jag var uppe på Alleby sen.
Ja, sen gick jag tillbaka och pysslade med henne innan jag åkte hem och duschade och fixade iordning mig. Sedan tog jag bussen till Backaplan och sen bussen vidare mot Ytterby :)

Men aa inte så mycket mer att säga just nu, see ya / E

Världens bästa ❤



Outfit

Tröja från CC
Byxor från BikBok
Militär jacka
Låga vita Converse
Solglasögon från RayBan


Go kväll

Ja, dagen började med att jag åkte till stallet. Sandra hade väntat på mig där så vi kunde rida tillsammans och även borstat Q, snällaste Sandra! Så det var bara att sätta på henne sadel och så och hämta mina grejer. Så vi red upp till Alleby och red i ca 30-40 min. Jag travade lite också. Sen när vi skulle rida ner igen så typ öppnade himlen sig och det kom världens ösregn... Så det var bara in i stallet fort när vi kommit fram, hänga upp jackor på tork, gå runt i genomblöta byxor, fixa hästarna och putsa sadel och träns. Sen fick hästisarna mat och hö och fick vara inne.

Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte en sväng till MyOne för att köpa sporrar och kolla lite :) Men självklart så hade dom inte inne kulsporre på 15 mm :( Men aja, dom skulle ringa när dom visste när den kom iaf. Så vi åkte hem och sen har jag bara legat och kollat på serie och tagit det lugnt. Och nu på kvällen var det bara jag och mamma hemma, så vi har kollat lite på tv och haft det mysigt :)

Imorgon blir det stallet igen och sedan efter det ska jag troligtvis träffa Emma. Men vi hörs igen imorgon, puss på er / E


Regnar det eller...?

Genomblöta tjejer


11.12

Godmorgon!
Jag har fortfarande inte dragit mig upp ur sängen. Men snart måste jag iaf göra det och gå ner och äta lite frukost för att sedan åka till stallet. Det blir att rida Q och fixa allt, sen har jag inga planer resten av dagen. Så jag får se vad dagen har att bjuda på, puss


Dålig uppdatering

Förlåt, men har verkligen inte hunnit uppdatera idag och det kommer inte bli bättre under kvällen.. Finns grejer att göra hela tiden här kan jag säga ;) Men om jag inte hinner uppdatera er under kvällen så hörs vi igen imorgon! Puss

Servitriser deevi haha


Tjäna

Skrittade en halv timma på Q förut tillsammans med Sandra och Ninja :) Fixade det som skulle fixas i stallet och åkte sedan hem med Hanna. Imorgon tar Matilda Quilla, då jag ska iväg hela dagen. Jag kommer inte hinna åka till stallet innan så då va hon snäll och tog henne. Jag och Annie ska nämligen vara servitriser på ett kalas, haha okej, hoppas vi inte failar ;)

Jag la ju upp första delen av bildbomben från sjöis förut. Bilder på mig och min kusin Matilda kommer också, Julia var ju som sagt inte med detta året. Men bilder kommer. Annars hoppas jag ni har haft lite olika saker att titta på här idag :) Vi hörs igen imorgon, nu ska jag kolla serie, puss


Victoria's Secret

 

Fyra

 

Bildbomb 1 - sjöis kompisar

Kompisar och deras ponnysar
Ledar tävling 
Omgivning 
 
Jossan och Prins
Hilda och Arrow
Jossan och Prins
Hilda och Arrow
Hilda och Arrow
Felicia och Abra
Hilda och Arrow
Nellie och Hera
Hilda och Arrow
Ebba och Cerkules
Felicia och Abra
Nellie och Hera
Felicia och Abra
Jossan och Prins
Nellie och Hera
Ebba och Cerkules
Ledar tävling, stallelev och Kickan 
Ledar tävling, stallelev 
Ledar tävling, stallelev
Ledar tävling, Evelina och Rivoli
Ledar tävling, Ledare och Bellis
Ledar tävling, Fanny och Kia
Ledar tävling, Jessica och Abra
Ledar tävling, Fanny och Kia
Baddag, unghästarna badar 
-----
Jossan och Prins
Nellie och Hera
Hilda och Arrow
Jossan och Prins
Hilda och Arrow
Omgivning
Omgivning
Omgivning
Efter talang jakten :)
Efter talangjakten
Nellie och Here
Nellie och Hera
Hilda och Arrow
Jossan och Prins
Ebba och Cerkules
Ebba och Cerkules
Ebba och Cerkules
Omgivning, in till gräspaddocken
Omgivning, 
Stugorna, Gullvivan, Solen, Rosen, Hästhoven
Stallen
En liten damm
Stallplanen, fontänen
Sista lektionen
Avslutning
 
Bilder på mig och Matilda kommer senare :)
 

Här ska det vara en rubrik..

Okej, regn hela morgonen och troligtvis resten av dagen. Jag åker iaf med Hanna till stallet sen och så får vi hoppas att det går att skritta på Q idag :) Det var inga problem igår på promenaden, hon gick ju hellre än att stå stilla ;) Men vi får se. Annars så ska jag fixa allt som ska fixas. 
Idag kommer det komma upp lite olika inlägg på bloggen så håll kåll, 3 är iaf tidsinställda :) Puss / E
 

New In

Från mamma: Rosa stickad tröja, skärp, smink borste
Från mormor: militär grön t-shirt med längre och tunnare rygg & vit tröja med kors
 
 

Chill Dill

Gick till stallet förut, drog på mig spring byxor och spring skor, så skönt att gå i. Tog in båda hästarna och fixade iordning Quilla, sedan gick jag med henne i en halv timma. Maria var uppe på Alleby, hon hade även med sig sin nya kamera så hon fotade oss lite. Quilla ville dock hellre gå än att stå stilla, men några bra bilder blev det väl tror jag. Efter det följde hon med ner, och så ville hon ha lite bilder på henne och Andy. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Gick upp till Alleby och jag plockade upp påsarna som jag och Sandra ställde dit igår. Sen åt vi och åkte hem. 
 
Väl hemma har jag fixat bilder till lite olika inlägg sen kom även mamma och Victor hem idag, dom har varit i Grebbestad några dagar. Mamma hade med sig lite grejer hem till mig som jag ska lägga upp senare :) Men nu ska jag fortsätta fixa bilder. Puss / E
 

Promenix


Q&U

Hej på er.
Igår blev det ingen ridning på Q, då hon hade ett sår på insidan av bakbenet som blödde.. Inte så litet heller. Jag var iaf kvar i stallet ett bra tag och stod och borstade på både Q och Ninja, mockade och gav dom mat. Sen efter det stod jag och myste med dom hur länge som helst, dom var så himla mysiga. Man kunde till och med lägga huvudet mot Ninjas panna utan att hon gjorde något och pussa henne på mulen <3 Världens bästa tjejer!! 
Till slut var jag iaf tvungen att åka hem, och mötte Annie och vi drog hem och åt. Sen åkte vi till Maxi och köpte Choklad och jordgubbar. Åkte och typ chillade hela kvällen. 

Idag blir det inte någon ridning heller, hon ska vila några dagar. Så åker till stallet om en stund och mockar om det behövs och pysslar om dom och ger dom lite mat och så. Sen ska jag och Pappa åka upp till farmor och farfar och vara där under kvällen. Hörs, puss / E

Godnatt

Bloggar mer imorgon (idag), btw, gillar det prickiga golvet på Cola bilden här under haha, det är på Maxi ;)


Världens bästa tjejer!!


Bästa Q

Blev dressyr i manegen förut, gick lite till och från med ändå helt okej. Efter det gjorde jag allt som skulle göras och myste med båda dom två pärlorna <3 När jag kom hem satte jag mig på altanen i det fina vädret och kollade på en film. Och sen på kvällen träffade jag Emma.

Just nu ligger jag och sms:ar med mina bästa kusiner Julia och Matilda. Dom är just nu i Grebbestad med mormor och morfar. Vi 3 brukar alltid åka upp dit med dom i typ 5 dagar under sommaren, och det är verkligen så mysigt. Åka ut med båten på dagen och på kvällen, sova i husvagnen, vara på campingen, gå inne i grebbestad, mysa vid havet, grebbestad eller bara på campingen på kvällen och bara vara med dom ❤
Men denna sommaren kunde jag inte följa med då jag lovat att ta hand om Quilla. Saknar det, men jag har det jättebra här hemma med världens bästa Quilla ändå! ❤

Imorgon blir det dressyr på prinsessan igen, och sen får vi se vad dagen har att bjuda på, hörs då! Puss / E


Godmorgon

Blev ingen bloggning igår kväll ändå.. Men iaf så började gårdagen med att åka till stallet på förmiddagen. Tog in båda hästisarna och gjorde iordning Q, blev uteritt igår med. Jag och Maria hade tänkt rida Torslanda men så skulle det börja regna lite senare så vi visste inte om vi skulle hinna runt. Så vi red en annan mysig väg som var bra :)
Efter det när vi kom tillbaka fixade jag Q och sen borstade jag och myste lite med Ninnis. Släppte ut båda hästarna och gick upp till Alleby och pratade med lite folk innan mamma kom.

Väl hemma fixade jag mig för att några kompisar till familjen skulle komma hit. Så vi grillade och hade det bra under kvällen.

Just nu har jag precis ätit frukost och ska iväg till stallet senare. Annars har jag inga planer för dagen, får se vad som händer :) puss / E


Bloggar om dagen senare


Yesterday & Today

Hej på er!
Blev inte så mycket bloggning igår, två inlägg men på eftermiddagen hann jag inte. Började med stallet och jag och Eve hade ju planerat en uteritt, men det blev ändrade planer då vi inte kom så långt. Hästarna vägrade gå och fjantade bara, så efter 10 minuter utan att ha kommit någonstans blev det dressyr i manegen istället där båda hästarna var riktigt fina :)
Efter stallet drog jag hem och duschade och åt innan Eve kom hem till mig. Vi kollade PLL och åt kladdkaka och gick sedan ut och fotade på kvällen, och med i bilderna kom en skateboard denna gången haha. Och sen åkte hon hem vid halv 11.

Idag var det stallet igen men innan det kom Eve hit igen och det blev fotning igen, lite mer seriös denna gången. Sen drog vi till stallet. Tog in Ninja och Q. Fixade Q och sen red jag upp till Evelina och Roddan och vi red ut. Samma sak idag, fjantiga hästar som vägrade gå överallt annat än framåt.. Hoppade av och ledde förbi henne och då var det inga problem. Red ut en sväng i värmen, och det var så mysigt så. Quilla är verkligen så himla underbar <3
Efter det var det bara tillbaka till stallet, ge henne mat, fixa både Ninnis och Q och släppa ut dom igen.

Ja och nu ligger jag och fixar bilderna från idag, dom kommer nog upp någon dag :) All for now, puss / E

Några bilder från igår (torsdag), kommer en bildbomb med alla :)


Love


Jag är hemma och jag bloggar

Hej på er!
Kom hem från Turkiet igår vid typ halv 7 var vi hemma. Var hemma en liten stund och sedan kom Emma och hämtade mig och vi åkte till Maxi, sen träffade vi Alexander en stund och sen hem och kolla PLL.
Jag har iaf haft det jättebra i Turkiet. Dom 4 första dagarna var våra kompisar där, men dom åkte hem efter att dom hade varit där en vecka. Så resten av tiden var vi själva, dock träffade jag en tjej från min gamla ridgrupp, var inte så mycket mer än att vi sa hej ;) Men dom 3 sista dagarna har jag allt längtat hem. Men det har ändå varit super!

Nu har jag iaf precis vaknat och ska dra mig ner och äta en god frukost. Efter det ska jag sätta mig och fixa lite av alla bilder från Turkiet och sen i eftermiddagen blir det stallet. Blir en mysig uteritt med bästa Evelina, perfekt start! Vi hörs, puss / E