One in a million

Världens bästa tjej gick superbra idag <3



Thursday 22.36

Åkte som sagt till stallet förut efter sjukgymnasten och fick fixat klart allt med Quilla innan min lektion. Trots att det är ganska så tråkigt att bara gå med henne nu i 20 minuter så är det på nått sätt ganska mysigt ändå. Hon är ju trots allt det finaste jag vet och det räcker egentligen bara att mysa lite med henne och sen mår man bättre. Hon ger än verkligen mycket kärlek den hästen och det är bara att försöka ge tillbaka allt hon är värd och allt hon förtjänar! Som tur är så har hon ju hamnat hos världens bästa mamma så hon har det väldigt bra! 

Anyways så gick hoppningen riktigt bra trots att jag inte hade Jolie utan Lucy, vilket var väldigt längesen jag hoppade eller överhuvudtaget red henne. Men det gick långt över förväntan och hon hoppade som en klocka. Istället för att sitta och försöka plocka upp henne mot hindrerna så satt jag bara och höll ihop henne för att hon inte skulle springa iväg och sen bara väntade in henne. Jag tänkte bara att istället för att tjafsa med henne mot hindrerna så att hon hoppar flackt, så sitter jag bara och håller ihop och väntar för att sedan ge henne ett litet extra knyck i avsprånget om det skulle behövas. Men hon var verkligen super idag och jag blev jätteglad. Hon kom in nära en gång av alla språng och dom andra hoppade hon av helt perfekt på och landade i rätt galopp och allting :) 

Efter hoppningen trillade jag in på KM möte och var där ett bra tag innan jag pussade Quillis godnatt och åkte hem. Och ja, nu ligger jag här och ska avsluta kvällen som jag brukar med lite Gossip Girl tills jag inte orkar mer och ska sova :pp puss och godnatt på er 



Höstigt

Hej på er! Torsdag idag och min dag är väldigt lugn och började med frukost med pappi. Sen dess har jag bara slappat och inte gjort någonting i princip och nu är jag påväg till sjukgymnasten. Dagens senare planer är att ta hand om Quillis och senare ikväll hoppträna på Jolie förhoppningsvis. Well well, annars så är det inte så långt kvar av lovet vilket känns sådär.. Är så otroligt skönt att inte ha någon press på sig och inte behöva ha huvudet sprängfullt med saker att komma och göra. Men det är väl bara att hålla ut till nästa lov som är om sju veckor eller nått sånt. Puss på er och ha en bra dag



Pratstunder

Dagen har varit riktigt bra och fortsatte efter en god frukost och lite GG tittande med stallet och Ninnis. Började med att fixa allt för Ninja och Challe innan jag fixade iordning Ninja inför ett ridpass. Superhärligt att äntligen få galoppera på henne igen och rida henne nästan som vanligt, fina prinsessan! Hon skötte sig i vilket fall som helst jättebra. 

Efter att jag ridit klart åkte jag hem en snabbis bara för att äta lite innan jag åkte tillbaka igen. Stod mest och pratade med Carro innan vi åkte till GFRK för lite gymkhanaträning för hennes elever där. Har sagt det förut men säger det igen, hon är världsbäst och jag kunde inte fått en bättre storasyster, så e det bara! 
Nu ska jag försöka komma ikapp lite i Paradise avsnitten då jag missat några och efter det sova. Imorgon blir det sjukgymnast och stallet för att hoppa Jolie, min lilla pärla.



Birthday girl

Morning sunshines! Jag har precis vaknat och ska strax gå ner och göra iordning lite frukost och sedan återvända till sängen med frukosten framför Gossip Girl hade jag tänkt. Det är verkligen en av de bästa sakerna med lov, ingen stress på morgonen utan allt kan ta sin tid. Iaf så har jag inte så mycket planerat under dagen förutom att jag har Ninnis och Challe idag, men jag tänkte att jag åker ut till dom lite senare. Hoppas att ni får en underbar dag och framförallt Lovisa eftersom det är henne dag idag! Grattis bästa du <3



Tuesday

Påväg hem från stan nu där denna stormiga dag har spenderats med bästi. Tog en lång sovmorgon imorse innan jag började fixa iordning mig och äta frukost och sen åka iväg. Vi båda två har iaf kollat runt lite, mest på vinterjackor och jag har hittat två stycken som jag gillar. Så nu står det mellan Parajumper och Svea. Men som sagt så är vi påväg hem nu igen och ska käka lite och sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi senare igen, puss



Första dagen på lovet

Hej igen. Känns som det var en evighet sen jag skrev här, men i själva verket var det ju senast i fredags. Men sen dess har det ändå gått en hel helg utan uppdatering... Måste skärpa mig. 
I vilket fall som helst så har helgen varit bra och började i fredags med dom första timmarna av lovet som spenderades i stallet med världens bästa! Fortsatte sedan med tävling på lördag och på kvällen träffade jag lite kompisar innan det var dags för två tävlingar på söndagen. 

Först åkte jag och Carro till GFRK som på lördagen för att hoppa en klass till. Efter det var det bara att åka hem och lasta av för att sedan lasta Polo och åka med Ebba och Emma på ponnytävling i Kungsbacka som höll på fram tills kvällen. Så lite mer än 12 timmar var vi borta, tur att man älskar att åka iväg och hålla på med detta. 

Idag var jag först hos sjukgymnasten innan jag åkte iväg till stallet och red ut på Olivas ponny, Tippy, tillsammans med Olivia, Carro och Nathalie, superkul! Fixade sedan med Quillis och åkte hem och fick i mig lite mat innan jag åkte tillbaka och var med på Carros hoppspecial och hopptränare sedan själv vilket gick lite sisådär. I början gick det helt okej med sen kändes det bara som att det gick utför.. Får försöka bättre nästa vecka, men lite sur på mig själv ändå.



Right now;



Natti

Blir mer imorgon, orkar ingenting nu så jag ska gå och lägga mig tidigt tänkte jag. Opepp på allt just nu känns det som, hoppas det går över! 
Puss och godnatt 



counting down to friday

Efter stan förut, där jag förövrigt inte hittade någonting, åkte jag hemåt och satte mig med lite matte och min uppsats innan jag åkte ut till stallet. Carro behövde lite extra hjälp idag så jag åkte ut och mockade hos alla, fixade mat och tog in dom, gjorde det mesta medan jag ändå höll på. Gick ganska fort ändå och det är bara skönt att komma ut dit, bara koppla bort allt annat på nått sätt lixom. Efter det hann jag snacka en snabbis med henne innan jag åkte hemåt igen och fortsatte med plugget. Gud va det ska bli skönt när denna veckan är över, eller det blir fredag rättare sagt. Då har jag först en toppen helg framför mig och sen lov, sååå skönt!

Nu ska jag strax krypa under täcket och avsluta denna dagen. Imorgon blir det först skola och sen kommer dagen fyllas av det sista skrivandet på uppsatsen och det sista plugget inför provet, där imellan ska jag även få in stallet då jag har min lilla ögonsten imorgon. Men mer om detta då, puss och godnatt på er 

Saknar min favorit


Dagen mitt i veckan

Hej på er. Slutade för lite mer än en timme sen och har precis mött upp Oliver för att han skulle komma hit för att kolla på skolan, det är sånna här 'niornas dag'. Sitter nu iaf och äter med några i klassen och efter detta ska jag och Lovisa till stan. Dagen kommer sedan fortsätta med lite plugg för ovanlighetens skull.. Och mycket mer än så händer inte, vad jag vet just nu iaf. Well well, vi hörs senare igen, puss 



Tuesday

Har ni haft en bra dag? Min dag har iaf varit lugn och bra och allt har lixom bara fått ta sin tid. Efter skolan förut pluggade jag lite med Andrea och Emma innan vi snabbt drog igenom stan och sen åkte hem. Väl hemma pluggade jag lite till och har sedan kikat runt på lite bloggar, kläder och lyssnat på musik. Imorgon går jag kor dag i skolan och efter det står stan och plugg på schemat, men mer om det imorgon. Hoppas på att få med mig något hem men vi får se, puss på er 



L.O.V.E



Atm;



Todays dresscode;

Jeans skjorta // Grå tröja // Lee jeans // Zara jacka



Glader

Innan jag somnar tänkte jag skriva lite om dagen vilket har varit en bra dag. Slutade som sagt förut vid 12 och efter det var det ridsportspecialiseringsmöte. Efter det drog jag mig hemåt och sedan till sjukgymnasten vilket gick snabbt och bra. När jag var klar där åkte jag hem och käkade och bytte om innan jag åkte iväg till stallet och var med på Carros hoppspecial, och kollade alltså. 

Lite senare var det dags för mig att hoppa lite, denna gången på Salami som skötte sig superbra. Första gången jag satt på hästen men tyckte verkligen att det var roligt och jag är nöjd. Lite små missar ifrån min sida, men det var ju trots allt första gången och en stor skillnad ifrån Jolie. Sandra hoppar Jolie i denna gruppen så kommer tyvärr inte kunna ha henne längre, men jag trivdes på den lilla prickiga också så det funkar :) Kändes bra att få en liten "glädjekick" idag då jag bara tycker att det har gått dåligt och dåligt det senaste.. Sen kanske det inte gick över överdrivet bra idag heller men jag tyckte det var kul och det kändes hyfsat bra iaf. 

Verkligen så glad över att få börja hoppa för bästa Gunilla. Har känt skillnad innan bara genom att träna för henne enstaka gånger, så detta kommer nog bli jättebra. Sen var även Carro där, världens bästa och mamma också såklart!! 

Jolie <3


Äntligen

Och så var det måndag och början på en ny vecka. Fram tills fredag kommer mina dagar fyllas med plugg och stallet då jag har två inlämningar och ett prov på fredag. Och sen kommer helgen bestå av tävlingar, perfekt! 

Nu har jag slutat, eller slutade för typ 45 minuter sen och nu väntar vi bara på att ridsportspecialiseringen ska börja. Efter det ska jag åka direkt till sjukgymnasten och sen hem igen för att sedan åka till stallet och hoppträna. Kom på nu att jag glömt att berätta att jag ska byta hoppgrupp samt tränare vilket är superbra, har bara längtat efter detta! Istället ska jag nu rida i tävlings hoppspecialen och hoppa för Gunilla på måndagar. Så nu är det bara att hoppas på det bästa men det kommer nog bli bra tror jag. 

Dom bästa som finns



Alla fyra

Nu ska jag strax gå och lägga mig men innan det tänkte jag uppdatera lite här. Har varit en lång dag men fylld av det jag älskar att göra som tur var. Var i stallet vid halv 12 förut och red sedan ut med Emma på Zoe, vi var ute ganska länge men mysigt var det. Älskar att rida ut på hösten när allt är så fint, höstfärgerna och så. När vi kom tillbaka så fixade jag iordning Zoe innan hon fick gå ut i hagen igen och vi gick och kollade lite på dressyren. Efter lite dressyrtittande och lite lunch så mockade jag hos Quilla och Zoe innan jag tog in Ninja och red ut en sväng på henne tillsammans med Jenny. 

Väl tillbaka på Alleby igen efter den uteritten fixade jag all mat osv innan vi gick bort och kollade prisutdelningen. Fortsatte sedan med att ta in Challe och Quilla och fixa iordning Q för att gå lite med henne. När hon var klar och allt annat var klart så hade klockan hunnit bli mellan 7 och halv 8, snacka om att jag drog ut på tiden idag men samtidigt så hade jag inget att stressa till. Anyways, mysigt med alla dom små fyra idag. Snacka om att jag är lyckligt lottad som har alla dom och Caroline, otroligt svårslaget skulle jag säga, so much love!



11.04

Godmorgon! Har precis ätit lite frukost och ska strax dra på mig lite stallkläder för att sedan åka ut till stallet. Dressyrtävling hela dagen där idag också, eller igår var det bara Pay and Ride och idag är det ju Div 2 final med mycket mer starter. Så jag valde att rida i manegen efter tävlingen igår istället för idag för då hade jag fått vänta till typ 9 ikväll eller nått ;) Så idag blir det uteritt med Emma och Obbe, myspys!

Sen ska även Q fixas med och Challe och Ninja ska få massa pussar. Well well, vi hörs senare igen för nu måste jag skynda mig lite. Ha en bra dag allihopa och håll tummarna för gymkhanalaget som är på Oslo Horseshow och tävlar! Puss



Stallkväll

Precis kommit hem från stallet och ätit en god middag med familjen bestående av tacos. Fick en lång sovmorgon imorse och låg sedan kvar en lång stund och kollade gg. Mötte upp Eve senare runt 3 och åkte iväg till stallet där jag började mocka hos Zoe och Q. Efter det tog jag in allihopa för det började regna och blåsa och Q, Ninnis och Challe hade ju inga täcken. Klockan hade ju ändå hunnit bli lite mer och det slutade ju inte regna så istället fick dom komma in och mysa. Gjorde sedan iordning Zoe inför ett ridpass vilket jag tycker gick sådär, måste väl rida in mig på henne, var ju trots allt bara andra gången. Men jag har ju ganska stora krav på mig själv.. Zoe skötte sig iaf, fina hästen! 

När hon var klar riden vid halv 6 så stod Quillas 20 minuters motion på schemat. Så medans Eve borstade fint henne så gav jag alla dom tre andra mat och fixade all mat. Sen fick Quilla sig en liten promenad i manegen och sen in i stallet igen. Pussade på alla och kollade så alla hade tillräckligt med hö innan jag släckte stallet och åkte hem. 

Nu på kvällen skulle jag egentligen träffat lite klasskompisar men eftersom både jag och en annan skulle komma dit så sent så sket vi i det och gör det någon annan helg. Nåja, blir en lugn hemmakväll istället, funkar det också, mysigt när det regnar ute :))




Sweet dreams

Hemma nu men skriver till er imorgon igen, sov så gott! Puss o kram 



Friday plans

Alex i somras <3

Sitter just nu på bussen påväg hem med musik i öronen. Skolan har varit bra och gått snabbt, åter igen, underbar klass! Nu när jag kommer hem ska jag bara typ hem och vända, nej kanske inte riktigt så men ska till stallet ganska så snart tänkte jag. Ninja ska bli ompysslad och självklart Challe med, sen ska jag rida Ninnis och fixa hos dom två. Dessutom blir det trav för min och Ninnis del idag vilket jag inte gjort ännu, prinsessan, så glad över att hon snart är tillbaka!

Kvällens planer är att åka till Ytterby och mina kusiner för att fira min bästaste morbror som fyller år idag så stort grattis till honom! <3 Så kvällen kommer spenderas där, alltid lika bra. Hoppas ni får en bra fredag, puss på er



Finally friday

Och så var det dags att gå ut i regnet igen.. Godmorgon på er! Var riktigt jobbigt att gå upp ur sängen nu, hade helst bara legat kvar där hela dagen och sen bara åka till stallet. Men istället så låg jag kvar så länge jag bara kunde, gick upp klädde på mig, satte upp håret, tog en macka och brydde mig inte mer typ. Vädret kan verkligen påverka än.. Jättemysigt med regn när man kan sitta inne och mysa eller så, inte lika kul när man ska till skolan. Idag hade jag helst bara haft en sån här mysig dag som nedan. Tur att det är fredag iaf, så skönt! 

Bästi 


Höstrusket

Hemma nu och har precis krupit ner i sängen efter en dusch och en kväll i stallet. Åkte hem från skolan förut fort efter jag slutade och sprang sedan på favorit Alex hemma, snackade lite med honom och gick sedan hem. Väl hemma hoppade jag i stallkläderna och åkte ut till stallet där Ninja och Challe skulle löshoppa lite små nerlagda sockerbitshinder vilket Ninja tyckte var så sjukt kul. Och när Challe väl fattade grejen så körde han också på, han e helt orädd och lär sig väldigt snabbt så det kommer nog bli bra, lill prinsen.

Efter att det var klart så tog jag hand om Quilla och gick lite med henne i manegen över lite bommar och så. Höstrusket gjorde oss inte så sugna på att gå utomhus.. När Quillis var klar blev det lite mer löshoppning, fast denna gången kollad vi bara på när några andra gjorde det. Och kvällen avslutades sedan med hoppclinic, man blir alltid lika sugen på att vara med när man ser allt roligt som hoppar. Iaf så har vi väldigt duktiga ryttare, grymma är dom!

Skönt iaf att vara tillbaka i stallet när man inte varit där på ett litet tag, Caroline och hästarna har varit mest saknade måste jag säga, men sen även det andra också. Men nu så är det som vanligt, hela helgen fullpackad med stall och hästarna och imorgon blir det Ninja, världens bästa tjej!



Bara regnit

Godmorgon! Påväg till skolan nu för tre lektioner fram till fem i halv två då jag slutar. Ska skynda mig hem direkt efter skolan för att sedan slänga på mig stallkläderna och åka ut till stallet, känns verkligen som en evighhet sen jag var där haha. Anyways så ska Challe löshoppas idag vilket ska bli väldigt kul att se, skruttis prinsen! Sen har jag även Quilla idag och ska ut och gå med henne och så. Och ikväll är det hoppclinic som jag ska kolla med en saknad Carro, tror även Helena skulle komma ut. 

Hoppas ni får en bra torsdag trots det gråa vädret och regnet..

Hittade en gamal bild på Lillan, fina vännen <3


Last for today

Dags för ett sista inlägg innan jag checkar ut för idag. Fick tagit mig ut i regnet förut igen och åkte till sjukgymnasten vilket gick bra och snabbt. Väl hemma igen satte jag mig och drog igenom lite matte och sen började jag även skriva på Samhällsuppsatsen. Alltid det svåraste med att komma igång med en uppsats tycker jag, men sen är det inga problem när man väl börjat. Fick även dragit igenom min engelska presentation inför imorgon och det känns som att jag har koll på läget.

Nu ska jag sätta på några avsnitt av Gossip Girl och avsluta denna dagen. Hoppas verkligen att det inte regnar lika mycket imorgon, orkar inte med det.. Annars så händer lite olika roliga grejer imorgon men det tar sparar vi tills dess, puss och godnatt 



Atm; study

// The days - Avicii //


Rainy day

Hej på er, mår ni bra? Nu har jag kommit hem efter att ha tagit en lång lunch i skolan och lite så. Ska strax sticka ut till bussen i regnet igen för att åka till sjukgymnasten. Och efter det står det bara massa plugg på schemat då jag inte kommer få så mycket gjort imorgon. Förövrigt så bara är vädret alldeles grått, tråkigt och regnigt.. Hatar att vara ute och åka buss och sånt då egentligen, men är ju tvungen, bättre än att ta moppen nu iaf. 
Men men, nu har jag lite bråttom om jag ska hinna med bussen så jag kikar in här senare igen, puss på er

Lånar Evelinas bild på favoritstaden 


Tre

Mellanmål // en selfie // Lasagne till middag 

Ligger just nu och läser lite för att kunna göra läsloggen tills imorgon vilket går rätt fort så det är skönt. Skoldagen har gått fort och bra och började med ett morgonsamtal med Annie i telefon på bussen imorse. Har haft tre lektioner under dagen som har gått fort och lätt och efter det satt jag kvar och pluggade tills mitt utvecklingssamtal började, vilket gick bra tack o lov ;))
Anyways, har inte så mycket mer planerat idag förutom att få klart den här läsloggen och kanske träffa Oliver lite senare ikväll, men vi hörs igen lite senare. Puuuuss


New in;

Stickad tröja från Zara, 399 :-
Har ju varit ute efter en stickad fin tröja nu till hösten och jag hittade den perfekta på Zara. Går att ha till vardags med jeans och details lika väl som till lite lättare fint med en tubkjol och nylonstrumpbyxor. Den är delad från midjan och neråt på båda sidorna, alltså lite längre både fram och bak.

Alltid svårt att få bra bilder, men här är två 



V.42

Veckans planer hittills 

Tisdag: Skola, utvecklingssamtal, plugga
Onsdag: Skola, sjukgymnasten, plugg
Torsdag: Skola, ta hand om Quilla, kolla hoppkurs och så med Helena
Fredag: Skola, ta hand om Ninja och Challe, till Ytterby och fira min morbror
Lördag: Träffa Evelina, ta hand om Zoe och Quilla
Söndag: Ta hand om Zoe och Quilla



GG

Nu har jag precis tvättat av mig sminket och krupit ner under täcket med lite clementin och ska sätta på några avsnitt av Gossip Girl. Har faktiskt aldrig varit så intreserad i att börja kolla på den serien, istället har jag följt PLL (vilket jag fortfarande gör) och kollat One Tree Hill två gånger. Men nu gav jag denna serien en chans och va fast redan efter första avsnittet haha. Inte alls som jag trodde att den skulle vara, mycket bättre. Så nu kan även jag tipsa om den serien och självklart också Pretty Little Liars och One Tree Hill utan tvekan. 

Annars har det inte hänt så mycket idag, längtar efter Ninja och Challe som tusan, även Q och Zoe också.. Var ett tag sen jag va i stallet vilket verkligen känns, inte träffat Caroline för den delen heller :( Well well, nu ska jag avsluta kvällen med gg, puss på er och hoppas ni har haft en bra start på veckan!



2 år

Finaste jag vet, älskar henne så mycket! <3





Ny vecka

Godmorgon kanske är lite sent att säga nu men hej på er iaf. Jag har precis slutat och sitter just nu och äter lite lunch. Vet inte riktigt om jag ska stanna kvar eller inte, annars så ska jag till tandläkaren senare och sen vidare till sjukgymnasten. Resten av dagen kommer fyllas med plugg osv. 
Ja, vad händer annars? Teorivecka på Alleby denna veckan, så ingen hoppning för min del. Men Ninja ska jag iaf till och rida och nu får vi dessutom trava också, yippie ;). Dessutom har jag ridit henne i precis 2 år idag, så idag är det våran tvåårsdag hihi. 



Cozy sunday

Har precis bytt från att ligga på sängen till att krypa ner under täcket, men fortfarande med Gossip Girl framför mig. Det är i princip det och lite andra småsaker denna dagen har bestått av. Väldigt skönt dock, att bara slappa och inte behöva göra någonting. Åt iaf en väldigt god grillad middag förut, tog en dusch, pratade med Julia och återgick sedan till GG.

Hästhopplaget har ju varit och tävlat final i div 2 idag på Bulycke som jag nämnde förut. I förklassen placerade sig Jenny som etta och Caroline som trea. I lagklassen blev Caroline trea individuellt och Jenny fyra. Laget hamnade på en andra placering för dagen och tog hem segern för hela cupen, så sjukt grymma!!



Atm;



Last day of the week


Godmorgon. Vaknade nu för en liten stund sen upp hos Emma. Igår på eftermiddagen åkte vi in till stan mesta dels egentligen för att käka, men sen blev det en sväng till affärer också där jag fick med mig en tröja hem från Zara som jag kikat på. Efter några timmar där åkte vi hem och träffade Marcus en stund innan han skulle iväg och fortsatte sedan kvällen med Filip och Adam. 

Som sagt så vaknade jag precis och ligger typ och väntar på att hon också ska göra det. Dagen idag tar vi lite som den kommer, har lite småsaker planerat som jag måste fixa med iaf vad jag vet. Förövrigt så tävlar hästhopplaget final i div 2 idag på Bulycke, och i förklassen såg jag att det hade gått bra för både Jenny och Carro, varsin placering :D


One New; zara




Godmorning saturday

Godmorgon världen. Vaknade för en liten stund sen och det känns som en evighet sen jag inte behövde ställa klockan. Kvällen igår var iaf väldigt lugn, mötte upp Emma efter skolan och åkte hem och sen vidare till henne och käkade lite middag. Efter det var vi ute en stund innan vi avrundade kvällen med en film. 

Just nu vet jag inte riktigt vad som händer idag, vet bara att jag ska träffa Aaa men inte riktigt vad vi ska göra. Well well, blir nog en bra lördag tror jag. Allebys ponnyhopptjejer rider även final i div 2 idag på Bulycke, håller tummarna för er tjejer, ni sååå duktiga!!!

♥️♥️♥️


In my ears;


The days - Avicii // Heroes - Alesso


We got the power - Loreen // Rooftop - Zara Larsson



It's friday


Godmorgon! Såhär springer jag runt idag, inget speciellt direkt. Nu är jag iaf påväg till skolan i det gråa vädret, man blir ju verkligen inte peppad på att gå upp när man kollar ut genom fönstret på morgonen. Helst ville jag bara ligga kvar där, sova ut och sen gå upp och göra en riktigt god frukost. Men icke det..  Anyways, uppe nu som tur e och ska sätta på musiken i öronen och fortsätta mot skolan. Ha en jättebra fredag, puss


Sweet dreams


Hade nu tänkt avrunda kvällen lite smått och gott. Har försökt dra igenom det sista idag inför imorgon och nu är det bara att hoppas på att jag har pluggat tillräckligt mycket. Morgondagen kommer först bestå av skola från 8 till 1 och efter det ska jag möta upp Emma för att åka hem. Hittills är det bara det som är planerat under eftermiddagen, sen får vi se vad vi hittar på under kvällen. Nåja, ni lär höra mer om det imorgon när det äntligen är fredag (!!!) 

Puss o godnatt på er 


Glad på livet

På riktigt toppenhumör idag kan jag ju börja med att säga. Påväg hem nu efter en bra skoldag, har verkligen hamnat i en riktig toppenklass vilket jag är så glad över, så sjukt härliga människor hela bunten. Men som sagt, haha, jag är påväg hem och ska idag dra igenom plugget en sista gång inför provet imorgon. Känns så skönt, fredag imorgon och sen en helg med kompisar. Veckan har ju varit ganska seg som ni kanske märkt, men skönt idag att man är pigg och glad iaf ;)) 

Well well, vi hörs sen igen, kraaaamisar



Morning



Älskar er

Denna skitdag slutade bra trots allt. Efter en dålig morgon med bråk och lite annat så är allt löst och jag måste bara säga att jag har världens bästa mamma, storasyster och två bästavänner! Behöver egentligen inte skriva så mycket mer än så, vill bara att ni ska veta att jag älskar er! 

Ska lägga plugget åt sidan nu och fortsätta imorgon hade jag tänkt. Ska försöka käka lite och sedan lägga mig i sängen med Ipaden och kolla film eller serie och bara ta det lugnt. Hoppas att eran dag har varit bra och att det slutade ännu bättre, alltid skönt med ett bra slut.



Mitt hjärta

Det bästa jag vet! 



Grey day - grey outfit



So far: bad day

Och så var det onsdag, bara onsdag.. Känns som veckan aldrig kommer ta slut. Iaf så är jag påväg hem igen och hann inte mer än att vara med på en lektion imorse. Mår inte bra så bestämde mig för att åka hem igen då jag vet vad jag har att göra på de nästa lektionerna och kan lika gärna göra det hemma. 
Annars så fortsätter pluggandet idag och senare ska jag även iväg till sjukgymnasten. Mycket mer än det händer inte idag, hoppas ni mår bra iaf och får en toppen dag. Puss




All black

Asså jag vill verkligen bara att det ska bli fredag eftermiddag precis just nu och att jag har en toppen helg framför mig som väntar bara runt hörnet. Försöker och försöker men att få in det i huvudet är det svåra.. Tre dagar kvar till helg, bara att fortsätta. 

Anyways så har dagen varit bra, slutade förut vid kvart över ett och drog hem direkt efter det. Väl hemma hann jag inte mycket längre än innanför dörren innan Alex ringde och kom hem till mig en stund. Körde sedan hem honom och och började med mitt historiaplugg följt av en god pannkaksmiddag. Nu ska jag krypa under täcket och kolla Paradise, förresten, ni har väl inte missat att en ny säsong av portkod kom ut idag? :))



Tisdag morgon

Godmorgon! Sitter just nu och ska strax börja min historialektion som jag hoppas vi kommer få tid till att plugga inför provet på. Annars så går jag min längsta dag idag och slutar vid halv två, eller fem i halv två för att vara exakt. Dagens planer kommer bestå av plugg som resten av denna veckan känns det som, längtar verkligen till helgen när allt är över. Plus att jag dessutom känner på mig att det kommer bli en riktigt bra helg. 



omstart?

Hej på er. Som ni kanske märker så går bloggandet lite upp och ner tråkigt nog, dels pga skolan, mycket där nu och dels pga motivationen och inspirationen.. Lite jobbigt när inte riktigt något av det finns där. Funderar dock på en omstart, en riktig omstart. Om någon av er läsare som är kvar efter min svacka vet något om nattstad så är åsikter varmt välkomna då jag funderar på att byta dit kanske. Om det inte blir så, så behövs det en riktig uppiffning här så att det blir snyggt och stilfullt igen för just nu känns bloggen lite kaos.. 

Well well, vad händer annars då? För min del är det just nu som sagt mycket i skolan och där emellan stallet och vänner. Pluggmotivationen är nere på noll men försöker verkligen det bästa jag kan ändå. Hade väldigt gärna velat spola tillbaka tiden till början av sommaren nu och bara göra om många bra stunder som jag var med om i somras. Och bara ha sommarlov och ingen stress!



Miss this


Kan ju börja med att säga att jag saknar värmen och solen väldigt mycket... Jag tycker verkligen inte om "mellanårstiderna" alltså det som är imellan de 4 årstiderna när det håller på att gå över till en ny. Typ som nu när hösten är pågång direkt efter sommaren och det här nu imellan dom två börjar regna och det är grått och kallt. Det enda som kan funka är mellan vår och sommar, inte så stor skillnad. Årstiderna i sig är dock helt underbara på olika sätt, men just det när det går över från t.ex vinter till vår och det är slaskigt och blöt på marken, uschhh. 

Anyways, färdig pratat om det. Hur har eran dag varit? Min har varit riktigt bra och efter att jag hade slutat förut blev det en lunch på stan innan jag drog mig hemåt för att åka till sjukgymnasten. Sprang även på Alex och Theo på bussen påväg dit, saknade är dom allt <3 Well well, hos sjukgymnasten var det dags för min sista behandling och nu ska träningsschemat läggas upp två gånger i veckan hos han. Efter det drog jag hem och tog det bara lugnt tills jag åkte ut till stallet och skrittade Ninja i manegen. Skrittade även sedan ut på Olivia barbacka tillsammans med Matilda och Lilly och sedan lite ridning i paddocken. 

Dagen är slut och imorgon blir sista dagen innan freedag, alltid lika underbart. Nåja, dags att sova för att orka upp imorgon, puss och godnatt, sweet dreams!


Blue color touch



Inget speciellt

Morning. Snart börjar jag min sista lektion för dagen som är svenska och sen slutar jag vid 12. Efter det ska nog sticka hem direkt då jag inte har något att plugga i skolan, väldigt skönt. Dagens planer är sjukgymnasten och kanske stallet, annars har jag inget planerat så blir nog bara att ta det lugnt. Well well, nu börjar svenskan så vi hörs senare igen, puss