Frissan

Just nu sitter jag hos frissan och blir ompysslad, så härligt! Har haft en lugn och bra dag och efter detta blir det att åka hem igen. Kanske sticker ut till stallet igen sen när jag kommer hem för att hjälpa Carro lite inför imorgon då det är tävling. Så det blir en tidig lördagsmorgon då vi ska någonstans förbi Trollhättan, jag har ingen aning haha. Nåja, blir en lugn fredagskväll iaf, hoppas ni får en bra kväll! 



Guld och silver

Blev ett par till Marenas, ett par guldiga denna gången. Dock är dom inte helt klar guldiga utan lite mörkare, lite svårt att förklara. Nåja, vet redan när dom guldiga kommer komma till andvändning, dom silvriga har redan glittrat på mina fötter under de finaste dagarna som varit nu


Guld och silver 


Friday baby


Godmorgon, sovit gott? Hoppträningen igår gick bra, helt okej iaf, jag försöker och älskar det verkligen men vill egentligen ha mer feedback, vad jag behöver göra bättre och hur jag ska göra det samt vad jag gör bra. Nåja, vad mer kan man göra än att sikta framåt? 
Efter det stannade jag kvar i stallet ett ganska bra tag och var hemma igen runt halv 9 typ. 

Idag var jag ute i stallet vid halv 9 redan för att mocka hos Ninja. Fick jagat upp Carro ur sängen också så hon kunde hjälpa mig att ta ut dom i hagen haha. Challe är så jobbig att ha inne i boxen när man mockar, ska vara framme och bita, nosa och leka och hålla på haha. Iaf, jag mockade och fixade allt hos henne innan jag åkte hem igen, fixade till mig, bytte om, käkade frukost och nu sitter jag i bilen påväg till farmor och farfar. Senare ska jag till frissan och bli lite fin i håret, verkligen behövligt, var ett litet tag sen nu. 

Ha en fin fredag, puuuuss


Klassresa

Godmorgon! Vaknade precis och känner  nu att jag sovit ikapp alla missade timmar de senate 2 dygnen. Kom ju hem från klassresan igår och vi har haft det superbra. Kom dit i måndags och fick våra stugor och direkt efter det drog alla ner till stranden och var där hela eftermiddagen och spelade beach volleyboll, badade och grillade korv. Senare på kvällen grillade vi hamburgare och bara va med varandra i olika stugor och hade det gött. 

Andra dagen drog vi in till Smögen och var där några timmar och käkade lunch och gick runt och kollade innan vi åkte hem igen och chillade lite och så typ. Samma där på kvällen hade vi det gött och va med varandra och käkade tacos till middag. Och sen dagen efter det, igår, fixade vi stugorna och åkte hem vid 12 typ. Låter kanske inte på denna texten som vi varken gjort så mycket eller haft särskilt kul, men det har vi verkligen kan jag säga. Orkar bara inte skriva ut allt, men detta kommer vi verkligen inte att glömma, sista grejen vi gjorde tillsammans.. 

Nåja, igår när jag kom hem la jag mig och kollade serie och somnade nån timma, sen somnade jag igen vid 9 och vaknade nu. Idag är det torsdag och för min del står lite plugg på schemat, sen har jag Ninja och senare ikväll blir det hoppträning. Ha en finfin dag, puuuuss

Bild från Smögen 

Bild från första kvällen 


Världens bästa mamma

Idag fyller min fina mammi år, grattis mammsen, du e världsbäst! ❤️




Blå gula rosetter i mängder

Har varit en lång men jäkligt bra dag. Var som sagt ute i stallet vid 6 imorse, lastade på Zazou och åkte iväg till Lysekil vilket tog 2 timmar. Förklassen gick bra för alla, något pet och något stopp men typ 5 av 8 ryttare gick felfritt. Lagklassen sen gick också bra. Carro, Sandra, Erika och Rebecka red i ett lag och tog hem segern för dagen med laget och sen även väldigt oväntat vann vi även hela cupen. Och i det andra laget red Jossan, Malin, Kim och Rebecka, fast på en annan häst. Snacka om revansch efter omgång 2 där alla åkte av som popcorn haha och åkte ner i botten av den aktuella ställningen. Men det var riktigt kul och alla var verkligen superduktiga och man blir riktigt sugen själv kan jag verkligen säga. Istället för att vara med och hoppa åker jag med och kollar? Ta dig i kragen Elin...

Carro tog även hem segern för individuellt privat ekipage, Kim kom 5:a där och Rebecka 6:a och 7:a. Så efter det var hästarna fulla av fina rosetter och glada ryttare på ryggen. Efter att allt var slut satte vi oss och åkte 2 timmar hem igen, fixade allt i stallet och sedan drog jag hem, käkade en god morsdag middag och kramade om min bästa mammi. 

Nu har jag packat klart inför klassresan imorgon, vi blir borta tills på onsdag så uppdateringen kommer få lida. Men när jag är hemma igen uppdaterar jag som vanligt. Puss o kram 



från igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hey ho

Träningen förut gick bra för både Jenny och Carro, båda två var nöjda efteråt så det va bra. Åkte hem sen och mockade hos Quilla, fixade mat och la in hö och gick sedan bort och kollade lite på Carro när hon hoppade Zazou och Fille hoppade Rufus. Båda två ska vara med i bohuscupen imorgon men kan ju inte rida på sina egna hästar eftersom dom som ekipage har startat för höga klasser för att få vara med tillsammans. Så med lite byten av hästar funkar det ju alldelse utmärkt ;) Det blir 8 ryttare som åker iväg imorgon, 2 lag, så det ska bli kul. Mindre härligt är la att vi ska lasta kvart över 6 på morgonen.. Så jag får la vara ute i stallet mellan kvart i 6 och 6, men men, vad gör man inte? Är ju faktiskt bland det bästa som finns. 
 
Nåja, när jag kom hem förut käkade jag tacos med familjen, och åkte sedan iväg med några kompisar och köpte lite godis och grejer till klassresan som vi ville ha med oss. Och sen fixade vi med lite annat innan jag var hemma igen vid 10/ halv 11. Så nu har jag skrivit klart mitt personliga brev i engelskan och har bara CV:t kvar som jag ska skriva imorgon hade jag tänkt. Nåja, dags att krypa under täcket känner jag, ska upp om några timmar igen ju. Och innan dess hade jag tänkt att in axel skulle få vila lite också, för satan vad ont jag har i den igen..
 
Puss och godnatt
 
Smakprov från idag, världens absolut bästa! 
 

Björne träning

Godmorgon är la lite sent att säga nu, men hej på er iaf. Vaknade runt halv 10 imorse och var ute i stallet vid 11. Började med att mocka och fixa hos Ninja medans jag pratade med Helena och efter det lastade vi på Quillis och åkte iväg hit. Jenny, Carro och en till rider i denna gruppen, inte så många, lyxigt haha ;) Nåja, dom börjar la om en stund och sen ska vi hem igen. Ska se om Carro behöver hjälp med något inför morgondagens tävling och sen är kvällen planer oklara, blir nog bara att ta det lugnt. Ha en superhärlig lördag så hörs vi senare! Puss

Prinsen <3


Fruit;is



Friday

Hejsan, haft en bra fredag? Denna dagen började för min del med en chill engelska lektion, fortsatte sedan med NO prov, dock sa min lärare till mig att gå hem och vila då så jag fick göra provet senare eftersom jag hade så ont i huvudet och hade sovit lite sisådär inatt, hur schysst? Iaf så gick jag tillbaka sen igen och hade svenska och efter det spexfoto. Avslutade sedan med Teknik och gjorde provet efter det. 

När jag kom hem käkade jag lite och åkte sedan ut till stallet, shorts och tjocktröja på moppen va härligt hehe. Mockade iaf hos Ninja och tjötade ganska länge med Maria och Matilda och sen kom Carröööö. Åkte hem igen vid 8 och sitter just nu ute på altanen och myser. Imorgon blir det stallet och åka iväg på Björne träning med Carro och sen får vi se vad som händer. Nåja, hoppas ni får en bra fredags kväll, puss 



Strawberries



Trulsefestivalen

Hej på er! Jag har haft en toppendag rakt igenom. Började dagen med lite orientering på morgonen i Skatås i 20 graders värme, sjukt varmt men men.. Efter det åkte vi hem igen och duschade och fixade iordning oss innan vi var på skolan igen vid halv 1. Själva festivalen började inte förrens klockan 2 men man skulle vara där lite innan osv. 
Iaf så var det utomhus i det helt sjukt fina och varma vädret, blev väl upp till 28 grader på dagen tror jag. Alla nior uppträdde på scen med sitt band som man övat med i några veckor. Gick la bra, skönt att ha det överstökat kan jag säga haha. 

Iaf så är stämningen alltid lika härlig och det kunde inte blivit bättre. Kom lite folk som gått på skolan innan typ 97:orna och sen lite folk från Torslanda skolan osv. As bra dag. Drog hem sen vid halv 5 och käkade lite innan jag åkte iväg till stallet och hoppade Jolie vilket gick bra. Hon var verkligen på hugget trots värmen och var helt genom svettig efteråt. Efter det åkte jag hem ganska snabbt igen och fixade på mitt rum som såg ut som ett bombnerslag och sen har jag pluggat lite vilket jag måste fortsätta med nu.. Hoppas ni har haft en bra dag, puss 

Btw, våra klasströjor kom idag också, wiiiii



Dagens somriga



hoppkursen dag 2

 Ihop klippt film från hela dag 2
  

hoppkursen dag 1

Ihop klippt film från hela dag 1
 

new in - marenas

Ett par riktigt härliga sommarskor som finns i lite olika färger, för min del blev det ett par silvriga
 
 
 

Yesterday;



last day

Godmorgon onsdag. Sista dagen av elevens val idag och just nu sitter jag och jobbar lite med mitt spanska projektarbete. Nu på morgonen har min musik grupp eller vårat band övat en sista gång inför Trulsefestivalen som är imorgon. Den är varje år och varje år spelar alla 9:or i ett band inför hela skolan, musikbetyget kan även gå upp om man gör det plus att det är en rolig grej typ. Iaf så går vi från halv 1 till 6 imorgon men inga lektioner utan bara lite olika grejer som händer på skolan. 
Idag iaf slutar jag vid tre och måste då hem och plugga NO och sen händer inte så mycket mer idag tror jag. Hoppas ni får en bra onsdag, puss
 
 

All the way



some new;

Ett par shorts
En bikini överdel
Lite undies från New York 
 
 

 
 

Hoppkursen

Dag 1 var det lite mer markarbetshoppning med mycket galoppbommar och lite olika hinder. Mycket fokus på att komma tillbaka och ha kontroll efter hindret. Roligt tycker jag och det gick riktigt bra, avslutade med en liten bana och Jolie var lugn och lyssnade bra. 

Dag 2 fortsatte vi i princip med det med fokus efter hindret. Började med lite travbommar och galoppbommar och började sedan hoppa lite olika linjer. Lite missnöjd med mig själv i början av passet där men sedan kändes det som jag kom tillbaka och jag är riktigt nöjd med dag 2 också. Avslutade med en bana på 1.10 som kändes riktigt bra. Dom andra 4 i min grupp, Carro, Erika, Beccis och Kim var helt grymma, verkligen!!! 

Jättekul att jag kunde vara med, dessutom på min favorit Jolie. Kände att jag fick ut mycket av denna helgen vilket känns super, framför allt efter det jag skrev i torsdags, att jag ville komma längre och tänker ta till mig allt jag kan. Tycker han var as bra, vill lätt hoppa för honom igen! 

Filmer från båda dagarna kommer :) 




Sunday morning

Godmorgon! Kom hem vid 1 igår och deckade direkt, var lite trött då märkte jag haha. Iaf så har jag vaknat nu igen och ska strax åka ut till stallet för att ta hand om Q. Blir ett litet lugnt mysigt pass på henne idag, antingen ute eller i paddocken, får se. Sen iaf ska jag hem igen och sedan iväg för att käka middag med min kusiner hos mormor och morfar. Och sen om jag hinner ikväll ska jag försöka plugga lite, men vi får se vad som hinns med. Ha en bra söndag, puss och kram 



Plans for today;

Godmorgon, sovit gott? Jag sov riktigt gott och är nu utvilad inför dag 2 av hoppkursen haha ;) Tänkte att jag går in mer i detalj på vad vi gjorde dom båda dagarna i ett eget inlägg sen men det gick iaf riktigt bra igår, och jag är nöjd, framför allt med hästis. Stannade kvar till typ 10 efter det med Carro och Jack och kollade lite när Tomas red typ och efter det kollade jag till Ninnis igen och åkte sedan hem. Klippte ihop en liten film från hoppningen och somnade sen vid halv 1 kanske. 

Dagens planer blir nu att börja dra mig upp ur sängen, fixa lite här hemma, käka frukost och sedan åka ut till stallet. Hoppar runt 12 idag och efter att vi hoppat klart blir det lite teori. När allt är klart så ska jag dra hem, hoppa in i duschen och fixa iordning mig för att senare ikväll träffa lite kompisar. Så ser min lördag ut, hoppas nu får en finfin dag, love



hoppkurs dag 1

Riktigt nöjd, världens bästa Jolie!
 
 

It's time

Nu är det på tiden att försöka ta sig uppåt i utvecklingen i hoppningen känner jag. Igår gick det lite sisådär, känner att jag i princip står och stampar på samma ställe. Självklart har jag kommit längre fram sen jag började på riktigt så att säga. Men känns även som att om jag inte inser att jag verkligen vill komma längre så kommer jag börja backa.. Jag behöver att den jag hoppar för verkligen säger till mig vad mina svagheter är och vad jag gör bra samt dåligt, då jag inte har dom erfarenheterna att jag känner varenda litet fel själv. Jag känner när jag göra vissa fel, men man behöver ändå någon som jag hjälpa än att rätta till dom om jag inte vet det själv. Kändes bra att hoppa för Carro i måndags, någon som jag vet känner mig och som jag kan lita på. Nu i helgen ska jag hoppa kurs för Tomas Torgersen och jag ska verkligen ta åt mig allt jag kan, dessutom hoppar jag i samma grupp som Carro så det känns ganska lugnt, skönt när hon är med. 

Sitter just nu i skolan och två lektioner kvar innan jag slutar. Ska hem snabbt och slänga i mig lite mat och sedan bege mig ut mot stallet för att bygga fram, ta hand om Ninja och Challe, borsta Jolie och sedan försöka hinna kolla lite på dom andra grupperna. Klockan halv 8 ska jag rida, vet inte om vi ska vara framskrittade tills dess men det löser sig haha. Ha en super bra fredag allihopa! Puss



sunshines

Hej sunshines! Hur mår ni? Själv mår jag prima och livet leker, så underbart! Idag är det ju torsdag, och en bra sådan dessutom, solen skiner och det är typ awesome väder. Min dag började med NP i SO och det höll jag på med fram tills klockan halv 10 och efter det hade jag håltimma fram tills svenskan som började klockan 1, alltså 3 och en halv timma rast. Under den tiden var jag med Emmsi och Annie och köpte glass, och sen var jag med Theo, Alex, Wille och Marcus. Sitter just nu på min svenska lektion som också är min första och sista lektion för dagen, ganska onödigt men men, slutar om 20 minuter. 
 
Väl hemma sen har jag lite saker som måste göras innan jag ska åka ut till stallet. Blir hoppträning på Jolie ikväll, frågade om Carro hade lust att komma bort och hjälpa mig lite, men baaara om hon hade tid så vi får se om hon dyker upp haha, och sen ska jag även ta hand om Ninnis och pussa på Challe, som fölet kallas nu haha, efter Challenge. Får se om jag hinner mocka innan jag ska hoppa, annars får jag stanna kvar efteråt. Nåja, nu känns det som att jag bara babblar på. Ha en fin fin dag, puss. 
 
 

Dagens;



Click for Challenge

2014-05-11
e. Click and Cash ue. Con Air - Contender 



Dagen mitt i veckan

Ligger just nu ner bäddad i sängen med musik i öronen, älskar att lyssna på musik innan man ska sova. Iaf så har min onsdag varit både lite halv bra och väldigt bra haha. Den började rätt dåligt och lite halv läskigt.. Hade idrott som första lektion där jag helt plötsligt bara trilla ihop, tappade efter det andan och fick typ panik som blandades med tårar vilket inte gjorde saken bättre. Fick sitta yr och illamående och försöka hämta mig efter mycket om och men och efter det var jag tvungen att lägga mig hos skolsköterskan för att vila ett bra tag. 
Dagen fortsatte efter det vid lunch tid för min del och där efter hade jag 3 lektioner innan jag slutade vid kvart i 4. Och jag säger det igen, jag har världens bästa, kontigaste, roligaste och mest spontana klass ever, tro mig! 

Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt en stund innan jag gav mig ut till stallet då jag lovat att ta Q idag, och eftersom jag mådde lite bättre var det inga större problem. Träffade Carro och vi myste lite med fölis ute i hagen, han e verkligen helt underbar, galen, kaxig, lekfull, social och bäst på samma gång den lille prinsen! 
Red en sväng på Quilla i manegen också vilket gick ganska bra och efter det åkte jag hem igen, hoppade in i duschen och sen blev det serie tittande. 

Men nu måste jag sova, hörs igen imorgon och då väntar även SO nationella på mig på morgonen... Inte så härligt.



Svar på kommentar

Q: Hur känner du inför att börja gymnasiet? Hur många poäng har du nu? 
 
A: Ganska blandade känslor inför gymnasiet just nu.. Ska bli jättekul att börja på en ny skola och träffa nya människor. Och framför allt så får jag börja på en skola som jag valt helt själv, och där jag valt vad jag vill läsa. 
Men på ett sett vill jag endå inte sluta på Trulse, man känner sig trygg på den skolan nu lixom. Vill verkligen inte lämna min klass då vi kommit väldigt nära varandra och har grymt kul tillsammans, vi är lätt den 9:an som går ut med dom roligaste och konstigaste minnenena från alla våra 4 år där. Vi gör lixom så att allt blir roligt, hela tiden, vattenpistoler i klassrummet, dunka musik, vad vi än gör lyckas det bli något att komma ihåg. Och sen såklart alla mina andra kompisar som går på skolan, bara att hoppas på att vi inte tappar kontakten för det vill jag verkligen inte! 
 
Vill inte skriva ut min exakta poängskala, men jag har iaf över 240 poäng och hoppas på att poäng skalan har höjts efter denna terminen :) 
Hoppas du orkar läsa detta långa svar Liza ;) kram 
 
 

Yesterdays outfit;

+ Primeboots



mascara;

Ny för att testa. Behövde en ny så denna fick följa med hem, ska testa den så hoppas att den är bra. 
Kommer från Maybelline New York
 
 
 

v.20

Måndag: Stannade hemma, hoppning för Carro på Jolie
Tisdag: Skola, pappa fyllde år, stan
Onsdag: Skola, stallet, rida Quilla
Torsdag: Skola, stallet, hoppning på Jolie
Fredag: Skolan, stallet, ta hand om Ninja och fölis, hoppkurs på Jolie för Tomas
Lördag: Stallet, hoppkurs för Tomas, bort på kvällen
Söndag: Stallet, rida Quilla
 
 


wild wild love

 

grattis världens bästa pappa

Jag älskar dig! 
 

nöjd och missnöjd

Igår mådde jag lite sisådär så jag gick hem från skolan efter första lektionen. Sen gick ja tillbaka igen för att göra NO labb nationella som gick ganska bra faktsikt. Sen gick jag hem igen och mådde bättre senare på dagen igen så jag kunde åka ut till stallet och så hoppade jag lite för Carro på kvällen. Gick väl helt okej, dock var det bara två linjer som jag lev riktigt nöjd med, två linjer med 4 galoppsprång i mellan där hoppade hon riktigt bra. Sen klantade jag mig ganska rejält kan man säga, vet inte vad jag höll på mig, as pinsamt! 
 
Iaf så stannade jag kvar och kollade på häst hoppspecialen senare innan jag åkte hem vid 9. Just nu sitter jag i skolan och slutar vid 3 typ tror jag. Dagens planer är att åka in till stan efter skolan för att byta en grej och köpa en grej och sen ska jag även kolla runt lite hade jag tänkt. Hoppas att ni får en bra tisdag allihopa. Och grattis världens bästa pappa på din dag!
 
 

Q/a

Q: Va fina, vart kommer dom ifrån? :)
 
A: Tack, jeansen kommer från Gina :)
 
 

Välkommen till världen ♥

 

hela min helg

I fredags efter skolan stack jag ut till stallet. Började med att mocka hos Quilla och hämtade sedan Maria på busshållplatsen. Efter det red jag Q i paddocken, sen tillbaka in i stallet och göra iordning Roddan så red jag han ute i paddocken också. Efter det mockade jag hos honom och sedan hos Ninja och pysslade lite med henne. 
 
Igår stack jag ut till stallet och hängde i cafet väldigt länge innan jag gick ut och gjorde iordning Quilla och red en sväng på henne. Efter det mockade jag och fixade innan jag åkte hem och käkade taccos och stack sedan iväg till en kompis. Vi var lite här och där och sen åkte vi tillbaka igen och bara kollade film. Kom hem igen vid 12 och gick och la mig och somnade vid 1 typ. Vaknade igen vid 3 av att min mobil ringde och hör Anna i luren som säger att Ninnis har fått sitt fööööööl!
 
Hon hade vaknat och kollat kameran från mobilen och sett att Ninja låg ner och slickade rent fölet. Så hon kom och plockade upp mig runt 3 på natten så åkte vi ut till stallet. Så ja, vi var ute i stallet från typ halv 4 på natten till halv 9 på morgonen. Fölis är det sötaste och finaste jag sett, en liten hingst, ungefär 1 timma gammal! Jag kan säga att varenda sekund av dom 6 timmarna var värda!!! Carro och Gunilla och alla dom som är iväg och tävlar gymkhana i Norge kommer hem senare ikväll så då ska jag åka ut igen för att träffa dom såklart! 
 
Men nu ska jag bara äta upp och sedan åka ut till stallet för att ta hand om Quillis, Ninnis och fölis hihi, bebisen är hääääär!
 
 

Lööördags morgon

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska strax dra mig upp ur sängen för att gå ner och äta lite frukost. Efter det ska jag dra mig ut mot stallet för att ta hand om Q och bara vara där. Sen får vi se vad som händer ikväll, inga planer hittils iaf. Men nu ska jag få något gjort och börja med att gå upp ur sängen! Hoppas ni får en bra lördag, puss och kram 



Bilduppgift; känsla



Fredaaag

Blev ingen bloggning igår efter ridningen då jag var alldelse för trött för det. Men det gick iaf ganska bra, såg dock sen på filmerna att jag gjorde lite små fel men det är bara att försöka rätta till dom tills nästa vecka. Men iaf idag är det fredag, sweet! Gjorde matte nationella idag på morgonen vilket gick bra fram tills dom tre sista frågorna.. Jäkla cp frågor. Iaf så rullar dagen på bra och har bara 1 lektion kvar efter denna som jag sitter på just nu, som är bild. 
 
Carro åker även till Norge idag för att tävla gymkhana hela helgen vilket betyder att jag ska ha Quilla hela helgen. Så idag efter skolan blir det att sticka ut till stallet direkt för att ta hand om både Ninja och Quilla idag. Ninja ska jag bara pyssla om lite och Quilla ska få sig lite dressyr arbete i paddocken då jag inte kommer hinna rida i manegen tror jag. Nåja, nu ska jag fortsätta måla på mina bilder, ha en skitbra fredag allihopa! Puss



livet leker

 

thursday

Och så var det torsdag igen, den där bra dagen på veckan. Just nu har jag håltimma och sitter och kollar OTH. Har en lektion kvar efter detta som är 40 minuter lång och sen slutar jag vid 2. Har typ inget att göra när jag kommer hem så jag tror jag åker ut till stallet lite tidigare idag. Senare ikväll står hoppning på schemat och idag ska förhoppningsvis både gruppen före och gruppen efter också hoppa, vilket betyder att vi slipper plocka fram och ut och får hoppa mer. Anyways, vi hörs senare igen, puss
 
Såhär ser jag ut idag förresten 
 

Rod Kelly

Åkte som sagt ut till stallet förut och fixade hos Roddan först innan vi gick bort till manegen. Första gången på hans rygg och det gick riktigt bra! För att få ihop honom för arbete är han ganska mycket att rida precis som Q t.ex, fast personligen så tycker jag hon är ännu mer att rida. Hon är lite mer framåt och "luftigare" i steget medans Roddan är lite mer markbunden, av det jag kände idag, så ska inte döma för snabbt :) Men iaf så gick det riktigt bra för min och Roddans del. Blev mycket trav och galopparbete då jag inte gav mig förrens han gick där jag ville. Jobbade mycket med att få upp nacken mer på honom så han inte bara böjer på nacken men hänger med huvudet, utan upp med nacken! Tung i handen är han kan man säga så arm och magmusklerna fick jobba idag! Men han gav med sig och gick faktiskt riktigt bra, och jag är riktigt nöjd faktiskt och dessutom va det bara första gången! Fick mycket beröm av Matilda också så det va kul ;)

Efter det dressyrpasset var han ganska svettig kan man säga, han hade kämpat på bra! Så det va bara att ställa in han och borsta av honom innan jag drog till Cafet och stod där ett bra tag och snackade med folket och lyssnade på säljar och köpar drama hahah! Iaf efter det tillbaka till stallet för att fixa det sista och fastna i ännu en pratstund och kom sedan iväg hem vid kvart i 9. 
Nu under kvällen har det för min del varit OTH och toast, så ska kolla ett sista avsnitt nu innan jag ska sova. Puss och godnatt! 

Här har vi honom


eftermiddags planer

Hemma från skolan, och tog mig egen skoldagen utan större konstighete. Dessutom var denna dagen den sista dagen jag hade något att plugga till. Nu framöver ska vi bara avsluta vissa grejer på vissa lektioner, och i andra ämnen är vi klara med allt. Iaf, så kändes det bra på alla tre proven idag. 
 
Som jag skrev förut så ville jag rida ut med Carro men icke idag då hon hade fuuult upp hahah och Q hade vilodag, men istället ska jag rida lite dressyr på Roddan. Carro har honom nu i 2 veckor medans Jenny är i Thailand så idag blir det jag som rider honom. Inget kanon väder idag heller så vi håller oss till manegen. Nåja, det är väl mina onsdags planer tror jag. Hör av mig senare igen, nu ska jag käka lite innan jag ger mig iväg ut till stallet. 
 
 

Morning

Godmorgon! Jag har precis skrivit klart dom två första delarna av det matte nationella provet som vi hade nu på morgonen. Så just nu sitter jag bara och väntar på att få gå. Jag slutar vid typ halv 4 idag men innan det har jag en lång skoldag att ta mig igenom och dessutom avslutas den med nationellt prov i spanska... Hehe, känns lite sisådär.. Nåja, kanske åker ut till stallet i eftermiddag eller nått, ska fråga Carro om hon vill rida ut sväng :) 



One detail

Ny gjord detalj på mina svarta jeans. Nu till våren tycker jag att det är riktigt snyggt med något hål eller något slitet på jeansen. Så idag tog jag på mig mina svarta jeans och gjorde ett hål på ena knät. Det ändrar självklart storlek beroende på hur man har benet.





regnigt

Hemma från skolan nu med en islatte i handen, satt fint en tisdag som denna. Skolan har varit riktigt chill idag och mesta dels av tiden spenderades med Emmsi, Wille, Theo, Marcus och Jonathan haha. Svenska muntliga nationella var typ det enda seriösa jag hade idag så aa, som sagt en chill dag. Men svenskan gick riktigt bra så nu väntar jag bara på att få ett betyg på det. 
Dagens planer är att plugga matte och spanska då jag har nationella prov i båda dom ämnena imorgon och sen ikväll ska jag även träna lite. Annars händer inte så mycket, eller jo, jag måste fixa lite på rummet innan mammsen kommer hem hihi. Och vädret är ju inte precis tipptopp så blir till att hålla sig inne, iaf för min del. Ha en fin dag, pussss
 
 

gott och blandat - nytt och gammalt

 
 
 
 
 
 
 
 

det tar aldrig slut

Hemma från skolan men just nu känns det som att skoldagarna aldrig tar slut.. Det är bara att komma hem och sätta igång med pluggandet. Just nu sitter jag och skriver på en uppsats och snapchatar lite. Denna veckan har jag 4 nationella prov, en del i spanska och 3 delar i matte. Annars händer inte så mycket speciellt idag förutom plugg då, måndagar är avskydda! Nåja, dags att återgå till uppsatsen och sista analys frågan inom mitt område "hur kunde världen sett ut om inte Hitler tog makten i Tyskland" eller "hur kunde världen sett ut om Tyskland vann första världskriget" ja... Bara att börja.
 
 

min helg

Eko Ekooo, mitt fel, men tiden har inte funnits... I fredags satt jag här hemma och pluggade tills Julia och Matilda kom hit runt 3. Vi drog direkt ut till stallet och träffade Helena, mockade hos Ninja och fixade allt innan vi borstade rent Jolie och kollade lite på Ponny hopp gruppen. Efter det fixade vi iordning Jolie och jag hoppade för Gunilla ute på gräset. Jag tycker det gick helt okej bra, det är dock något som fortfarande ligger och trycker som jag är missnöjd med över lag, eller missnöjd är fel ord mer besviken på mig själv tror jag.. Nåja, finns inget att göra åt saken nu utan det är bara att försöka jobba på framåt..  
Typ första gången jag hoppade för henne och det gav väldigt mycket, vill lätt göra om det! Fick mer tips på denna hoppträningen än vad jag får på en termin i hoppspecialen typ. Efter träningen fixade vi Jolie igen, gav hästisarna mat och åkte hem. Väl hemma käkade vi middag och kollade film typ.
 
Igår blev klockan halv 12 innan vi vaknade. Segade oss upp och åt frukost och fixade iordning oss lite innan vi gick ut och senare på dagen kollade vi Victors match i Innebandy cupen. Och sen när vi kom hem igen var den närmsta släkten hemma hos oss då mamma och pappa hade lite "kalas" då båda fyller år i Maj. Senare på kvällen gick jag, Julia och Matilda ute igen och var med om Polis drama och träffade på några kompisar till mig som också var påväg dit upp. 5 polisbilar, 1 hellikopter, poliser i skogen letandes efter personer och fullt av ungdomar vid huset där poliserna var. Efter att vi hade varit underhållna där ett tag (haha) drog vi hem igen vid 11. 
 
Och idag har jag varit och hjälpt pappa medans Carro var och tävlade och fick med sig en 1:a placering och en 5:te placering hem, bäästa! Felicia och Erika var också där och även dom fick med sig rosetter hem, grymmisar! Min helg har iaf varit bra och nu är jag verkligen trött så jag bloggar mer imorgon. 
 
 

Pannkaksmys ute



United ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quilla ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredags planer

Uppe med tuppen idag för att hinna med det som händer. Nu under förmiddagen ska jag plugga pch städa rummet då allt ligger lite här och där. Sen någon gång kommer Julia och Matilda och vid halv 4 måste vi vara ute i stallet för att hinna mocka hos Ninja och borsta lite på Jolie innan vi ska bygga bana vid typ kvart i 5 och sen rider vi vid 6. Så nu är det bara till att hoppas att jag sköter mig på hoppträningen och inte håller på att klanta mig eller något, och sen att Jolie gärna kan hoppa så bra som igår hihi. Nåja, ha en bra fredag, puss 
 
 

hoppeti

Fick allt pluggat lite grann förut innan jag åkte ut till stallet för att ta hand om Q. Jag och Helena skrittade ut en sväng på två cp hästar haha, gud va jobbiga dom va! Men iaf så snackade vi en massor och så eftersom vi inte setts på 2 veckor. Efter det släppte vi ut hästarna och gick till cafet och sen tillbaka till stallet igen för att mocka och sen tog vi lite kort ute i hagen med hästisarna innan det var dags att gå bort till manegen.
Jolie gick riktigt bra idag, lyssnade bra, hoppade av bra och aa, gick bra överlag! Hoppade en liten bana på 6 språng och det gick riktigt bra och jag är nöjd. Efter det tog jag in Ninja och Quilla igen, gav dom mat, fixade ny mat och gav dom betfor innan jag åkte hem. 
 
Väl hemma käkade vi grillad hamburgare och sen nu under kvällen har jag redigerat bilder från idag. Och juste, imorgon och på lördag skulle det ju egentligen varit hoppkurs för Tomas Torgersen och jag skulle varit med på Jolie imorgon. Men idag fick vi reda på att han blivit sjuk :( Men istället blir det träning för Gunilla imorgon kväll ute i gräspaddocken, love it, ska bli kul! Och sen har jag även Ninja imorgon och på toppen av det kommer Julia och Matilda, kommer bli en bra fredag. 
 
Jolie från idag 
 

Långhelg

Godmorgon, sovit gott? Hoppas ni alla hade en bra Valborg igår, min var la helt okej, var hemma igen vid halv 1 typ och då somnade jag direkt. Efter en skoldag från 8 till halv 3 och sen plugg och sen iväg och komma hem halv 1 så var jag ganska trött när jag kom hem. 
Nåja, idag, eller rättare sagt igår började min långhelg, så sjukt gött! Så just nu ligger jag i sängen och har inte orkat gå upp än. Dagens planer blir att ta tag i lite plugg och fixa lite bilder hade jag tänkt innan det är dags för lite hoppning på min fina Jolie ikväll. 

Ha en fin dag allihopa