One detail



v.18

Onsdag: Skola, Valborg
Torsdag: Ledig, plugga, hoppning 
Fredag: Ledig, plugga, har Ninja, Julia och Matilda kommer, hoppkurs med Jolie
Lördag: Julia och Matilda, kanske fortsätta kolla kursen om vi hinner, kalas
Söndag: Hjälpa pappa, plugga
 
 

valborg

Hejsan på er! Valborg idag och även sista dagen i skolan för denna veckan. Just nu sitter jag på SO lektion och har efter detta bara 1 engelska lektion kvar eftersom min spanska lektion soom egentligen skulle varit efter engelskan blev inställd. Våran spanska lärare tyckte att den låg så sent på dagen plus att det är Valborg så hon ställde in den och sköt upp det nationella provet tills på måndag nästa vecka.
 
Nåja, när jag kommer hem sen ska jag fixa lite plugg, känner att jag inte kommer få glädjas av mina lediga dagar då vi har plugg i överflöd känns det som. Vi har 3 nationella nästa vecka som vi fått övningar till, och sen har vi en uppsats inläming på fredag (när vi är lediga) och den är jag inte klar med tack vare de två andra inlämningarna vi hade denna veckan. Anyways, senare ikväll ska jag iväg till Lindome till några kompisar, så så ser min onsdag ut. 
 
Ha en bra onsdag allihopa! Puss
 
Bild från i sommras
 

the script; 2012

 

Snart dags för bebis ♥




Study

Hej på er och hoppas ni har haft en bra dag! Efter skolan förut var jag kvar en stund och snackade med Marcus innan jag drog hem och käkade lite. Efter det fixade jag lite på datorn innan Annie kom hem till mig. Vi satte oss ute på altanen i kvällssolen med musik och fixade lite på grupparbetet tills imorgon och sen satt vi bara och snackade. 

Imorgon händer inte så mycket mer än plugg heller, blir nog att plugga med lilla Annie igen eftersom vi har ett till grupparbete tills på onsdag. Så imorgon har jag inte så mycket mer planerat än att plugga.. Men aja, nu ska jag krypa under täcket, hörs imorgon puss och godnatt! 



Kvällar som denna



New York shopping - önskeinlägg

Önskeinlägg
 
2 jackor
1. Juicy Couture
2. Zara
 
2 par skor
 
3 klänningar
1. Express
2. -
3. Express
 
2 tjocktröjor
1. Juicy Couture
2. Juicy Couture
 
1 par mjukisbyxor 
Juicy Couture
 
1 par shorts
Express
 
2 tjocktröjor 
1. Abercrombie & Fitch
2. Tommy Hilfiger
 
5 t-shirtar / linnen
1. -
2. Express
3. Abercrombie & Fitch
4. Polo Ralph Lauren
5. Yankees New York
 
2 tröjor
1. Century 21
2. Polo Ralph Lauren 
 
Väska & plånbok
Juicy Couture
 
Träningsgrejer 
1. Nike Free run
2. Adidas
3. Adidas
 
Kofta
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey ho

Första dagen på en ny vecka med bara 3 skoldagar. Just nu har jag rast och sitter och väntar på att nästa lektion ska börja som är musik. Efter detta ska jag dra hem och plugga för ovanlighetens skull typ... Och sen hade jag även tänkt slänga upp ett önskeinlägg som jag glömde sätta som tidsinställt idag. Det är typ det som står på schemat idag. Hoppas ni får en fin fin dag, puss 



Cozy sunday

Blev ingen ridning för min del idag trots allt. När jag kom till stallet fixade jag betfor till båda och tog sedan in Q och fixade iordning henne för att sedan sadla, men där fanns då ingen sadel haha. Den hade nämligen Sandra med sig idag till Jolie då dom var iväg och tävlade Bohuscupen där dom förövrigt knep en 2:a plats, grattis finisar! Istället för ett dressyrpass gick jag och Q ut på en mysig promenad i solen och hon fick äta lite gott grönt gräs. 

Tillbaka på stallet sen släppte jag ut henne i hagen igen och mockade båda boxarna och fixade mat innan jag gick ut i hagen igen med morötter och pussade lite på hästisarna! <3 Väl hemma satte jag mig ute på altanen och fixade lite plugg innan jag käkade middag och sen träffade jag Annie. Vi åkte och köpte glass och åkte sedan ner till havet där vi satt under kvällen och var hemma igen vid halv 10 typ. Nu ska jag krypa under täcket då jag börjar klockan 8 imorgon.. Puss och godnatt 



Myspromenad med det bästa jag vet



morning

Godmorgon på er! Idag vaknar vi upp till ännu en underbar dag med solsken och klar himmel. Jag ska strax ta och byta om och ge mig iväg ut mot stallet för att ta hand om båda prinsessorna idag. Hade egentligen velat rida ut på Q idag men hon red ut igår så blir nog lite dressyr i paddocken och kanske en liten skritt sväng ut senare. Sen ska jag även fixa hos Ninja och gå ut och pussa på henne i hagen. Senare planer för dagen är nog att träffa Annie en sväng för att fixa lite olika grejer med plugget och sen får vi se vad vi hittar på. Nåja, all for now. Hoppas ni får en bra söndag allihopa, hörs senare, puss och kram. 
 
 

Prom dresses +



Sunny Saturday

Hello sunshines! Bloggen stod rätt stilla igår, men jag hade iaf en bra skoldag och åkte sedan ut till stallet och red lite på Q vilket var typ 2 veckor sen sist. Hon gick riktigt bra hela passet. Höger galoppen var helt underbar verkligen, vänster galoppen var lite kämpigare men det funkade och jag är riktigt nöjd med henne. Efter det fick hon gå ut i hagen igen medans jag gick till Cafet och sen tillbaka för att mocka. Efter det stod jag bara och tjöta i stallet innan jag åkte hem vid halv 8. På kvällen här hemma käkade jag god mat och sen spenderades kvällen med OTH och snapchat! 

Idag är det lördag och en helt underbart väder! Detta är även första lördagen på länge som jag stannar hemma från stallet! Just nu ligger jag ute på altanen och njuter av det 21 gradiga vädret vi har och imorse rensade jag ur min walk-in-closet lite som ni såg. Jag fotade även min shopping från New York och hängde in det! Sen har jag även lite skolarbete att ta tag i idag, men först, en stund till ute i solen med musik i öronen! 



Rensar kläder;



Dagens lilla blåa jag




Thursday

Haft en bra torsdag? Min har varit så bra så och jag har precis tagit en dusch och ätit lite och ska strax krypa ner i sängen. Efter skolan förut så hängde Annie med mig hem så gjorde vi ett grupparbete och låg dubbelvikta av skratt till Aina och Thobias podcast, roligaste på länge helt klart! 

Åkte till stallet senare och träffade Carro en stund också, inte träffat henne på 2 veckor ju! Hon fick iaf en liten present ifrån New York som det verkade som att hon gillade hihi, tur det ;) Den var hon värd, världens bästa! 
Hoppträningen på Jolie gick bra, 5/7 språng gick bra och på dom två som inte gick bra var det jag som klantade mig. Vi hoppade alltså 7 språng, tråkigaste hoppträningen på länge måste jag erkänna. Nåja, hoppas på bättre nästa vecka, då är det dessutom dags att ha första hoppträningen ute i paddocken! 

Snackade lite med Gunilla efteråt om hoppkursen nästa vecka, kommer skriva om det nästa vecka. Och sen när jag kom hem tränade jag lite innan jag duschade och käka. Och aa nu sitter jag här. Ska som sagt snart gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon så vi hörs igen då, puss och godnatt

Bild ifrån New York 


Med min långa kofta




I'm back

I'm alive även fast det inte verkat som det här på bloggen haha. Jag kommer iaf tillbaka nu efter lite mer en veckas uppehåll. Jag hade det superbra i New York och fick shoppat och se en massa saker! 

Idag är det iaf torsdag och en bra dag att börja blogga på igen då torsdagar alltid är bra ju ;) Har precis haft prov och har just nu håltimma och två lektioner kvar innan jag slutar vid två. När jag kommer hem ska jag rensa bland mina kläder och fixa i min walk in closet och börja lägga och hänga in alla nya kläder.     Och sen ikväll blir det såklart hoppträning på min favorit Jolie! Där i mellan ska jag försöka få lite plugg gjort eftersom jag har två helvetes veckor framför mig... 



Påsklov

Bloggningen kommer blir rätt dålig nu under påsklovs veckan, tänkte att jag förvanar er så att ni vet. Men om ca 1 vecka igen är jag tillbaka och kör på som vanligt. Hoppas ni alla får ett härligt och bra påsklov så hörs vi om en veckan! Puss och kram 



Q/A - Svar på kommentar


Q: Åh va fint! Vart kommer kläderna ifrån? :)

A: Tack så mycket! Klänningen är rätt gammal och kommer från Gina och koftan kommer ifrån H&M. Klänningen tror jag inte finns kvar eftersom den är såpass gammal, men koftan vet jag inte :)



thursday - saturday

Gud jag har inte haft någon tid för att blogga och när jag väl har haft tid så har jag varit alldelse för trött.. I torsdags stack jag ju som sagt iväg till stallet och började ta ut bädden ur Ninjas box. Sen hoppade jag Jolie på kvällen vilket gick riktigt bra, hon var lugn och riktigt duktig. Sen stod jag och snacka lite i cafet innan jag åkte hem, och sen när jag kom hem var jag alldelse för trött för att blogga. 
 
Igår stack jag ut till stallet efter skolan och fortsatte ta ut bädden, så efter 2 dagar och 10 skottkärror var bädden ute och hela den nya stora boxen full av spån. Sen åkte jag hem igen och stack ner till mina grannar en snabbis och snackade lite och sen hem igen för att käka middag och sen låg jag och snapchatade tills jag somnade. 
Och idag var jag ute i stallet rätt tidigt, typ runt kvart i 9 och fixade hos Ninja och släppte ut henne, Quillis och Lilly i hagen. Just nu är jag nere hos mina grannar igen och ska vara här tills klockan 7 ikväll typ för att vara barnvakt åt deras 1 eller 1 och ett halvt åriga son, som just nu ligger och sover lite. Han är verkligen så himla härlig och söt va! Och sen ikväll får vi se vad som händer.
 
He en fin lördag allihopa! Puss
 
 

T som i torsdag

Hej på er sunshines! Vaknade upp med en härlig träningverk imorse men men.. Det var så jäkla skönt med sovmorgon imorse, helt perfekt! Dagen har varit bra och jag har precis kommit hem och ska sätta mig och skriva på Idrottsteorin och äta hade jag tänkt då jag inte käkade någon lunch förut. Senare ska jag iväg till stallet för att ta hand om Ninnis och sen hoppa Jolie och ikväll blir det träning igen. Har inte så mycket mer att säga nu, hörs ikväll igen! Puss
 
 


Låga Converse och uppvikta jeans;



Evening

Kikar in här en snabbis innan kag somnar tänkte jag. Var ju som sagt i stallet förut och tog hand om Ninnis. Idag hade dom även tagit bort väggen och gallret mellan Ninja och Olivias box så att Ninja får dubbelbox nu med bebisen i magen. Så när jag kom dit var det bara att börja mocka. Olivia står på bädd och där henne box var innan ligger ju fortfarande bädden kvar vilket bara är att ta ut. Ska börja med det imorgon tänkte jag och ta lite varje dag annars blir det för jobbigt haha. 
Efter att jag mockat klart tog jag med Ninnisen till spolspiltan och sköljde och benen osv, dock tror jag inte det va så populärt från hennes sida då hon stannade 3 gånger i stallgången påväg dit. Och när jag pysslat om henne en stund, fixat mat och gett henne massa pussar och betfor åkte jag hem. 

Imorgon är det torsdag och min favorit dag! Min torsdag ser bra ut som alltid med sovmorgon, håltimma, 3 lektioner, sluta tidigt och hoppträning. Ska ut lite tidigare till stallet imorgon dock eftersom jag har Ninja plus att jag måste börja mocka ut bädden från Olivia. Och imellan skolan och stallet ska jag även hinnan skriva på min idrottsteori, bara att köra på! 

Puss och godnatt på er så hörs vi igen imorgon 



Ninnis tid

Dagen mitt i veckan, även kallas onsdag är här. Sitter på min näst sista lektion just nu, onsdagar är den långa skoldagen för min del. Började iaf dagen klockan 8 med en idrottslektion där jag gav allt jag hade på 60 meter flera gånger om, stafett och sen fortsatte vi med 60 meter häck där jag gav allt in i det sista. Kom iaf upp och hoppade 1 meter högt på häckarna och efter den idrottslektionen var mina ben rätt så slut. Nåja, dagen har rullat på bra och ska snart avslutas med en spanska lektion.. 
 
När jag kommer hem sen är mina planer att plugga lite, träna och sen blir det en sväng till stallet för att pyssla med Ninnis, mys pys! När jag tänker efter har jag inte så värst mycket för mig idag så Ninja ska få mycket tid, kvalitetstid! ♥
 
 

FP by me


NP tisdag

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag hittils och att det gick bra för alla 9:or där ute som skrev nationellt prov idag. Just nu sitter jag på SO lektion med musik i öronen och arbetar, har bara en lektion kvar efter denna lektionen innan jag kan dra hem. Mina planer för dagen är att få lite plugg gjort och senare ikväll ska jag träna och sedan gå ut och springa eller gå. Sen betyder ju även tisdagar nu för tiden Ryttareliten vilket jag självklart inte kommer att missa, älskar verkligen det programet, men shit vad mycket tankar och åsikter det har väkt hos folk som inte har en aning om hur det är att vara i hästvärlden..
Anyways, nu ska jag återgå till min SO så hörs vi senare igen, puss
 
 

Pink today;



2 - i mina lurar

  

one repost - spring

 

M.O.N.D.A.Y

Blev en lång dag igår och jag var så trött när jag kom hem så jag orkade verkligen inte blogga.. Hinner även inte nu dra hela dagen men dom startade två klasser, 1.10 och 1.20. I 1.10 blev det ett stopp och ett ner, Quillis var inte alls så på och hade redan inne på framhoppningen stått emot lite. Dom startade iaf 1.20 senare på dagen vilket gick så grymt bra, och jag är verkligen så glad för Carros skull att det gick bra så att det går uppåt i rätt rikting till att få tillbaka självförtroendet helt och hållet. Så med andra ord kunde inte dagen ha avslutats bättre! 
 
Idag är det måndag och början på en ny vecka, en vecka som råkar vara veckan innan lovet, sweet! Dagen idag har varit allmänt seg, har varit trött och typ seg i huvudet men imorgon ska jag nog vara helt vid liv igen ;) Just nu sitter jag med NO biologi böckerna framför mig och försöker få in lite olika saker inför nationella imorgon. Vill bara att denna veckan ska snabbspolas fram till torsdag och ge mig, hoppning, Ninja, helg och sen lov och New York! 
 
 

Tävlings dags

Hade bara tänkt göra ett snabbt inlägg innan jag somnar. Dagen idag har varit så chill den kan bli typ, inte gjort alls mycket utan bara varit i stallet och tagit det lugnt typ. Kom hem runt 4 tiden och gjorde klart en bildanalys, mamma fixade till mina naglar och sen käkade jag tacos med la familia. Nu ska jag strax krypa under täcket då jag är sjukt trött och ska upp rätt tidigt imorgon då jag ska vara i stallet klockan 7, tävlings dags! Nåja, det är värt att gå upp tidigt, tävling e aldrig tråkigt ;) 

Sleep tight, ska försöka uppdatera er så bra som möjligt imorgon! 


Morning


Godmorgon på er och godmorgon lördag! Vaknade för en stund sen och ligger just nu och vaknar till liv medans jag skriver till er. Idag händer inte så mycket, ska iväg till stallet sen när jag orkar och se om Carro behöver hjälp med något inför imorgon. Och sen under eftermiddagen måste jag få lite plugg gjort innan kvällen kommer. Så ser min lördag ut, hoppas ni får en finfin lördag så hörs vi senare, puss och kram 


Dagens blåa



Finally friday

Godmorgon, sovit gott? Jag har sovit så bra så haha och hade väldigt svårt att dra mig upp ur sängen imorse. Just nu sitter jag i korridoren med Theo, Emma, Emma och några andra och går inte in förräns klockan halv 1. Kom hit imorse och hade ingen engelska för alla 9:or skulle samlas i matsalen, och nu är svenskan och matten inställd så har alltså inte haft lektion ännu. 

Nåja, får se vad som händer fram tills halv 1 och sen efter skolan ska jag iaf iväg till stallet. Vet dock inte om jag har Q eller Ninja men blir nog Ninnis om jag inte hör något annat haha. Hoppas ni får en bra fredag allihopa! Puss 



Bästa Jolie

Efter denna hoppträningen kan jag verkligen somna med ett stort leende på läpparna! Jolie gick som en klocka idag. Under uppvärmingen gick hon superfint och Mikael tyckte det såg ut som en helt annan häst då hon var så fin, och det är alltid kul att höra det när han även säger att hon aldrig går så annars! 

När vi väl började hoppa var hon laddad kan man lugnt säga men gick superfint på hindrerna och lyssnade bra på mig och la sig fint! Hoppade lite mer höjder eller vad man ska säga idag så först hoppade vi ena långsidan med ett sockerbits hinder med fem galoppsprång fram till ett räcke. Sen fick man sluta hoppa på den höjden när Mikael tyckte det räckte för den ryttaren. Jag och Jenny var sist kvar och hoppade 1.10 vilket jag tycker va kul då vi inte hoppar dom höjderna så ofta. 
På andra långsidan stod ett till sockerbits hinder med 4 eller 5 galoppsprång, kommer inte ihåg, fram till en oxer som sedan slutade på 1 m typ. 

Jag är jättenöjd med hoppningen och det känns riktigt bra! Och jag är verkligen så glad att jag sitter på bästa Jolie, älskar verkligen att hoppa den lille skrutten! 



Handboll

Första matchen spelade våran skola klockan 10 och förlorade då mot en skola från Stockholm så nu om några minuter ska Trulse spela om 3 platsen! Just nu sitter jag i navet med Emma, Theo, Fanny och Tim och väntar på att gå dit och kolla och efter det ska jag nog dra hem.  Måste göra lite matte idag samt skriva lite på idrottsteorin och senare ikväll blir det stallet. Anyways, dags att kolla match, hörs senare igen och hoppas att ni får en bra torsdag! Puss på er 



Upp och hoppa

Bloggen har stått still, I know. Men jag har inte haft så mycket att skriva om vilket gör att jag tappade motivationen till att både skriva och komma på andra inlägg att skriva, ibland hamnar man i en bloggsvacka typ som kan vara från en dag till nån vecka. Jag ska iaf försöka mitt bästa! 

Idag har dagen rullat på som vanligt, mina vänner gör så dagarna blir så mycket bättre och fram för allt när man vet att man har en lång skoldag framför sig! Iaf så funkade allt som det skulle och helt plötsligt så var skoldagen över. Väl hemma slängde jag mig i sängen och läste lite innan jag satte på serie, standard haha. 
Imorgon är det torsdag och det händer verkligen aldrig tråkiga eller sega saker på torsdagar har jag kommit på. Börjar dagen vid halv 10 imorgon, har inga lektioner på hela dagen då det är semifinal i skol SM på våran skola och tjej handbolls skollaget är med tillsammans med andra skollag runt om i Sverige! Det börjar klockan 10 och håller på till klockan 2 och under den tiden får vi kolla. Och om man inte orkar kolla får man la dega eller hitta på nått annat! Nåja, mer om allt detta imorgon, nu är det bara att hålla tummarna för tjejerna i handbollslaget imorgon, som förresten är så jäkla grymma, typ 90% av skollaget spelar handboll vanligtvis så... ;)

Puss och godnatt


Todays;