thank god it's friday

Har varit en lugn fredag, skola som vanligt vilket rullade på bra. Efter det var det bara att snabbt gå hem och byta om innan mamma körde iväg mig till stallet. Väl där fixade jag iordning Quillis inför ett litet dressyrpass, skulle typ bara rida 40 min lite lugnt då hon vacinerades igår eller idag eller när det var. Nåja, gick iaf bort till manegen och som jag skrev förra veckan så kan ju hon fjanta sig när man ska öppna portarna till manegen. Dock gjorde inte hon någonting förra veckan och inte heller idag när jag skulle gå in. Men när jag väl kom in i manegen och skulle stänga efter mig då blev hon helt plötsligt väldigt rädd vilket jag inte alls var beredd på. Så hon passade på att springa ifrån mig där inne i manegen bland alla hästar hehe.. Carro fick iaf fångat in henne snabbt, tur Quilla e så snäll så det är ju inte så stor fara eller vad man ska säga ;) Haha, aja där fick hon ut sin rädsla från både förra veckan och några minuter innan, precis som att hon hade glömt att vara rädd då och måste hon göra någonting haha ;) 
 
Nåja hon gick iaf riktigt fint under ridpasset, lite stel i höger sidan i galoppen men när jag sedan travade av släppte det lite iaf kändes det som, så det var skönt! Efter det mockade jag, fixade mat och fixade henne innan jag åkte hem. Victor hade samling till sin match halv 7 så mamma, pappa och han åkte här ifrån vid halv 6 då matchen var i Stenungsund. Så ikväll blir jag ensam hemma med en kompis, chill. Nåja, all for now, ha en bra kväll allihopa, puss på er
 
 

todays dresscode

 

Tomorrow it's thursday

Nu har jag krupit under täcket och ligger och försöker finslipa lite på min Analys i min uppsatts, vilket går sådär.. Tror nog jag får fortsätta med den imorgon istället för att ligga här och försöka få fram ord som inte vill komma fram. Aja, under eftermiddagen och kvällen har jag då som sagt suttit och skrivit på denna uppsatsen och har då bara Analysen kvar. 

Imorgon är det torsdag, älska torsdagar! Börjar dagen med en härlig sovmorgon, 3 lektioner, håltimma och slutar sedan vid 2, perfekt! Efter det ska jag hem i några timmar innan det bär av till stallet där Jolie och jag ska hoppa lite vilket alltid är lika roligt! Som sagt, älska torsdagar och dessutom vet man att dagen därpå är det fredag = helg! Sweet! Nåja, nu ska jag stänga ner datorn och försöka sova lite, puss och godnatt så hörs vu imorgon igen 



segt

Hemma från skolan nu. Denna dagen har varit rätt seg, lektionerna har gått långsamt och man har lixom bara inte orkat något typ. Nåja, nu är jag iaf hemma och ska slänga mig i sängen med datorn i knät och skriva klart min svenska uppsatts tills imorgon. Har suttit och letat fakta under typ 2 lektioner och fortfarande inte hittat något som är tillräckligt bra... Aja, den måste iaf blir klar idag så det är bara att fortsätta. Skriver till er sen igen, puss



Snowy




Marken är snötäckt

Inatt kom det ännu mer snö och det ligger nu rätt mycket snö ute och täcker marken så den bli vit och fin. Mina två senaste dagar har bestått av skola och lite plugg. Igår satt jag kvar skolan till typ halv 5 med Theo, Alex och Alicia då ingen av oss hade något att göra hemma. Så där satt vi i 2 timmar efter vi hade slutat och typ snacka osv. Väl hemma hann jag inte plugga så mycket innan jag fick världens huvudvärk, har haft rätt mycket huvudvärk det senaste vilket inte är bra.. Gick iaf och la mig rätt tidigt och hade sovmorgon idag så det va skönt. 

Idag har jag tagit mig igenom en rätt okej skoldag och är nu hemma igen för att sätta igång med plugget för omväxlingsskull.. Någon fri dag hade varit gött men icke det. Aja, måste typ hålla uppe betygen nu sista terminen så jag har kvar mina poäng. Ligger en bra bit över medelvärdet på Kitas intagnings poäng för den linjen jag vill gå så det är gött, men vill ändå inte förlora poäng lixom. Nåja, hoppas ni har haft en bra tisdag och att det fortsätter lika bra! Puss o kram



Red lights ~



Flyinge




Framme



Next stop; flyinge

Gokväll typ, tänkte dra min dag för er då jag inte har nått annat att skriva om. Min rygg gjorde lite mindre ont idag så det va skönt, hade fortfarande lite ont kände jag, men det börjar iaf bli bättre. Innan stallet iaf åkte jag och Pappa förbi Björlanda Gård för att hämta hö, efter det körde han iväg mig till stallet där jag gick direkt in i Cafet och var där enda fram till 2. Hjälpte till lite men snackade mest med folket typ haha. Efter det gick jag ut och mockade lite snabbt hos Lilly och efter det tillbaka till Cafet för att städa lite innan jag gick bort till manegen och fotade tillsammans med Helena. Sen drog vi tillbaka till stallet och efter det var Carro så supersnäll och körde hem mig. 

Nu under kvällen har jag varit ensam hemma då resten av familjen skulle iväg med några kompisar och jag kände inte för att följa med, sen är det inga i min ålder heller så... Så när jag kom hem från stallet hade jag huset för mig själv. Nu ska jag iaf snart krypa under täcket för att sova lite innan jag ska upp igen. Imorgon ska nämligen jag och vad var det typ 16 andra privatryttare och medryttare från Alleby till Flyinge i Skåne på någon sån här "ungdomsdag" typ. Dom förklarade det som en mini horseshow med mässa, clinik osv, ska nog blir roligt tror jag! :) Bussen vi ska åka går halv 6 på morgonen, så det är bara att gå upp tidigt och se fram emot en 4 timmars lång bussresa.. Ska försöka skriva till er under dagen imorgon också! Puss och godnatt 



Friday 24

Skolan gick hyfsat snabbt idag men jag hann ändå med att bli inlåst i ett grupprum med Emma och Annie, sjunga utan att vi visste att några hörde oss, min data laggade sönder så den fick lämnas in så får jag tillbaka den eller en ny på måndag och sen va väl allt annat rätt så normalt typ eller aa hyfsat normalt ;) 
Efter sista lektionen skyndade jag mig hem, bytte om och åkte iväg till stallet. Fixade iordning Quillis och gick bort till manegen där min rygg dödade mig under ridpasset, som tur var så var Quillis snäll och gjorde ingenting vid portarna eller nått. Bara lite jobbig med att hon skulle byta galopp när jag gick in på volten, men det fixade till sig och hon gick så bra så. Efter det vara det bara att fixa iordning henne igen, mocka hos både henne och Ninja och fixa mat innan jag åkte hem. 

Just nu ligger jag i min säng med min onda rygg och kollar OTH, hoppas det blir bättre tills imorgon då jag hade tänkt åka ut till stallet för att fota. Går ju att fota ändå iförsig inte så ansträngande haha. Nåja, så har min fredag sett ut. Nu ska jag fortsätta kolla OTH och sms:a innan jag somnar, puss på er



it's friday

Äntligen fredag, as gött! Snart börjar min näst sista lektion för dagen vilket är bild. Efter det har jag en håltimma innan Tekniken börjar och efter det blir det äntligen helg. Idag ska jag som sagt iväg till stallet för att rida Q som tydligen hade vart nära på att kasta av Carro här om dagen, så vi får se om jag sitter kvar eller inte haha ;) 
För övrigt så har jag världens blogg torka just nu, ingen fantasi alls om inlägg osv vilket jag inte alls gillar då jag tycker om när jag kan skriva flera inlägg om dagen och ha inspiration och fantasi till dom. Nåja, om ni har förslag eller önskemål så är dom mer än välkomna! Ha en bra fredag, puss 
 
Min lilla ponny skrutt <3
 

Grey n' silver



bästa jolie

Gud vilken härlig torsdag! Jag har varit på toppenhumör hela dagen, haft sovmorgon, kort dag i skolan, varit med mina underbara vänner, varit i stallet och aa - en härlig torsdag! Skoldagen gick rätt fort och sen när jag kom hem så tog jag det rätt lugnt tills mormor kom hem och fixade middag och körde mig till stallet. Väl där mockade jag först hos Ninja och fixade mathinkar innan jag gick och gjorde iordning Jolie inför hoppningen. Idag gick det faktiskt riktigt bra, Jolie var hyfsat lugn och vi höll oss lixom till samma "rytm" hela tiden istället för det här studsandet och hoppandet fram till hindrerna, så jag är riktigt nöjd med henne min lilla skrutt! Carro och Helena kom och tittade också, bästa niii. Och som alltid så hjälpte Carro mig lite med lite tips och så, känns alltid skönt/tryggt att hon är där, bästa sis!
 
Efter att lektionen var slut fixade jag iordning Jolie och gick till cafet och snackade lite innan jag åkte hem. Imorgon blir det först skolan till typ 20 över 3 och sen ska jag skynda mig hem för att försöka hinna börja rida vid klockan 4. Får se hur det går med den saken, måste verkligen skynda mig haha. Nåja, allt för idag, dröm sött så hörs vi imorgon! 
 
 

22/1

Idag har det inte hänt så mycket, lång dag i skolan och sen här hemma har jag bara tagit det lugnt och typ sms:at osv. Imorgon börjar jag dagen med en sovmorgon till kvart över 9, efter det har jag 3 lektioner, 1 håltimma och slutar igen vid 2. Yes, I like thursdays! Sen på kvällen imorgon ska ju jag även iväg till stallet för att hoppa lille Jolie vilket ska bli kul! Hörs igen imorgon, puss och godnatt! 



Sweet

Varit dålig på att blogga de senaste dagarna och det är tack vare att jag inte haft något motivation till de, för det har inte hänt så mycket och jag har inte vetat vad jag ska skriva om.
Idag hade jag iaf sovmorgon och började inte förräns kvart över 9. Började med skolans val vid halv 10, lite för senat men men. Och den lektionen slutade vi en halv timma där efter alltså klockan 10. Vi skulle nämligen iväg och ha simprov idag så vi slutade klockan 10 för att gå och äta och sedan ta bussen vid kvart i 11. Väl framme väntade vi lite innan vi bytte om och gick in och började simma, efter det hade vi livräddning och även lite klädsim. Klädsimmit var mest flummigt då läraren bara hade koll på som livräddade, så vi flummade mest runt med kläderna i vattnet haha. Aja, efter det behövde vi inte åka tillbaka till skolan så vi drog ut på tiden och bastade, duschade och fixade iordning innan vi drog hem igen. Så med andra ord så hade jag en "lektion" på 30 minuter idag och var i skolan typ 1 timma haha, sweet! 

Imorgon blir det skola till typ halv 4 tror jag och sen ska jag hem och plugga lite för omväxlings skull... Vi hörs igen imorgon för nu måste jag försöka sova lite innan jag börjar dagen med idrott klockan 8 imorgon. Puss och godnatt



det bästa jag vet

 
 

Atm;


Smoothie - Moppe plugg - Music 


All black

Kortärmad svart klänning // Lång svart kofta // Brunt tunt flätat skärp // Nylon strumpbyxor // Primeboots 



d r e a m s

 

*rubrik*

En härlig lördag som började med att jag sov tills jag vaknade av mig själv och efter det kollade jag lite OTH innan jag gick ner och åt en god frukost. Var ju även som sagt i stallet förut också och red Quillis vilket gick bra, mycket trav med volter osv och så ett varv i galopp. Efter der fixade jag allt innan jag drog hem och duscha, åt tacos och just nu ligger jag och kollar OTH. Imorgon har jag inga planer och nu har jag inget mer att skriva så vi hörs igen imorgon, puss 
 
 

Saturday

Godmorgon om det inte är för sent för att säga det. Nu är jag påväg ut till stallet i kylan för att ta hand om Q. Snön ligger fortfarande kvar på marken och nu har det även frusit på så det är is under vilket jag inte tycker om haha. Mycket bättre om det bara ligger härlig kramsnö på marken ;) Nåja, blir en timmas dressyr på Q idag och sen ska jag hem och sätta mig med lite moppeplugg igen innan kvällen kommer. Ha en bra lördag, puss 



PLL TIME



Dunk dunk

Hemma från sista dagen i Cafet och nu är praoveckan slut. Har varit lite små stressigt idag som jag skrev igår men det har ändå funkat bra! Jag har just nu världens huvudvärk så var tvungen att lägga mig och vila lite med en huvudvärks tablett innan jag ska ut till stallet, det blivit lite bättre men har fortfarande rätt ont... Ska försöka hinna ut så att jag kan rida vid 4 för jag måste rida en timme, och lektionerna börjar klockan 5, jävla huvudvärk, det bara dunkar i hela huvudet och jag blir typ yr... Nåja, jag skulle visst ha Q idag istället för Ninja så därför blir det 1 timmas ridning, hon är ju under igångsättning efter vintervilan så idag blir det skritt, trav och lite lite galopp. Hörs igen senare, puss



Två favoriter



torsdag

Jolie gick riktigt bra idag, mycket lugnare än förra veckan! I uppvärmingen gick hon helt klockrent och när vi sedan började hoppa så var hon ju såklart pigg och lite studsig men fortfarande rätt lugn för att vara Jolie, så jag är nöjd med henne idag! Idag var det riktigt lugnt i cafet för min och Alicias del också, rätt skönt då vi kommer få mycket att göra imorgon, är alltid så på fredagar då vi säljer mer grejer och gör lite olika saker. Imorgon ska jag även iväg till stallet för att rida Ninja och sen har jag inget mer planerat. Nåja, nu ska jag kolla OTH och sen sova, puss och godnatt
 
 

fina fina hjärtisen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfektion

Världens bästa sis och Quillis - grymma! 
 
 

Fix fix

Åh, förut när jag kom hem så hade det kommit ett paket på posten med en av dom nya grejerna till mitt rum! Så idag började jag fixa iordning, möblera om, ta ut det jag inte skulle ha kvar och ta fram dom nya grejerna som vi har köpt hittills. Har några grejer kvar att köpa, och jag är redan nu riktigt nöjd så detta kommer nog bli bra. För ett år sen ungefär så bytte jag färg i mitt rum men nu har jag ångrat mig helt igen och som tur va så var det bara massa detaljer som va i den förra färgen så som kuddar, filt, överkast och tavla. Så vi behöver iaf inte måla om eller nått sånt, alla väggar är vita! Men nu fixar vi det med lite nya möbler och stilrent med färgerna grå, rosa och vit och detta kommer lätt att hålla i några år! Nåja, jag ska ta bilder när allt är på sin plats och allt är helt klart! 



Zebra



Trök onsdag

Japp, vad finns det att säga? Jag och Alicia sitter i Cafet precis som igår och får sällskap av våra kära friendos under deras raster. Annars är det typ lugnt ibland och mycket att göra ibland, samma som igår. Hade inget att skriva om igår så det va därför jag uppdatera så dåligt! Nåja, har inte så mycket att skriva just nu och jag har inga planer för idag så vi får höras senare igen. Puss 



Mus

vgd / Theo

snow

 
 

prao

Idag började våran praktikvecka och eftersom varken jag eller min bästa Alicia hade hittat någonstans där vi ville vara så frågade vi i skolans cafe, så där ska vi vara hela veckan. Vet ju hur det mesta går till när man har stått där några gånger under åren men det är ändå mycket mer att göra när man "jobbar" där lite mer på riktigt och ska hålla koll på hela cafet så att allt är bra osv från början till slut - spelrummet, tv rummet och aa cafet med soffor och bord osv.. Så idag har vi bara stått i cafet och sålt osv, fixat mackor och hämtat upp grejer som säljas. Under veckan kan det även hända att vi får lite andra grejer att göra runt om på skolan, men det får vi se. Men som sagt så satt vi där hela dagen och bästa Theo, Wille och Alex kom och gjorde oss sällskap under deras raster. Förövrigt så var det att göra typ hela tiden under dagen och vi slutade vid halv 3. 
När jag kom hem satte jag mig och plugga lite på mitt körkort och sen kollade jag OTH. Det var min dag, chill dill typ, sweet! 
 


Skidor & snowboard





one thing

Något som jag tycker är riktigt fint är tröjor eller klänningar med ur ringad rygg. Framför allt på sommaren när man är brun och fin men det kan ju även passa året runt till fest eller liknande!
 
Åh, denna klänningen är ju bara för fin! 
 

purple jacket

Kvällens outfit



Mysisar



perfect day

Nu är jag hemma och har precis tagit en varm dusch. Gick hem från stallet idag vilket faktiskt var ganska mysigt med musik i öronen och solen som tittade fram. Har varit typ som en vår dag idag fast lite kallare - lite kallt och lite blåsigt och solen som har skint största delen av dagen, riktigt mysig dag! Jag skrittade Quillia 30 min i manegen förut och sen har ja fixat hos henne och stått och pysslat med henne jättelänge, lite kvalitetstid <3 
Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad, rosta några mackor och slänga mig i soffan med OTH framför mig, att vara ensam hemma är härligt ibland asså! Senare ska ju som sagt vi iväg till mormor och morfar med kusinerna för att äta middag och umgås. Ha en mysig lördag allihopa, puss
 
 

Morgon mys



kitas

Åkte som sagt till stallet tidigt förut och tog hand om Quillis och fixade för henne. Idag skulle ju hon även börja skrittas så vi tog en 30 minuters skritt sväng i paddocken där hon gick fin fint. Efter det var det bara att åka hem, fräscha upp sig lite och på med nya kläder och åka iväg på öppet hus på Kitas. Jag hade ju hört mycket gått om den skolan innan och jag tycker det stämde bra, detta kommer lätt bli mitt första val. Nu måste jag dock sätta mig och fundera på andra val... Inte så intreserad av någon annan skolan egentligen, men man måste ha fler alternativ.
 
Nu under kvällen har jag käkat god mat och bara tagit det lugnt och snackat med kompisar typ. Imorgon blir det stallet igen för att ta hand om Q och sen på kvällen bär det av hem till mormor och morfar med kusinerna för att äta middag. Vi hörs igen imorgon, puss och godnatt
 
 

yesterday

Igår så slutade ju jag klockan 4, trots det så var det en rätt bra dag med bra lektioner och så, plus att sista lektionen är teknik och det är as chill! Nåja vi kunde iaf börja den lektionen lite tidiagre och dra ner på våran håltimma som är 1 timma och 20 minuter innan den lektionen som är sist på dagen. Så då får vi sluta 40 min tidigare vilket är ganska skönt på en fredag, detta kunde vi göra fram till vecka 13, efter det måste vi vara nere i teknik salen. 
 
Nåja, efter att jag slutat drog jag hem och sen vidare till stallet där jag fixade iordning Ninja för ett ridpass i paddocken. Hon stod ju i torsdags och under den dagen hann hon spara ihop energi kan jag säga. Hon var lite tjafsig i början av skritten med sedan lugnade hon sig lite. I traven var hon rätt pigg, men fick henne ändå att gå lite lugnare. Annars skötte hon sig bra, lyssnade bra på mig även fast hon hade massa energi vilket hon helt plötsligt visade när vi skrittade av då hon fick tre stycken cp ryck typ haha. Helt plötsigt bara flög hon upp i luften och studsa upp och ner. Som tur är så lyssnar hon ju bra så det går ju att lugna ner henne rätt fort, men ändå. Hon får lära sig att inte göra så nu när hon har föl i magen. Efter att jag ställt in henne igen mockade jag och fixade mat till henne och Q och sen fortsatte min kväll framför tv:n med snapchat och kik framme.
 
 

Mys pys



Saturday morning

Godmorgon allihopa! Just nu är jag påväg till stallet för att ta hand om Q, idag ska ju hon även få börjas skritta så det blir en liten barbacka tur tänkte jag. Efter det ska jag fort hem igen för att sedan åka in till stan med mamma för att gå på Kitas gymnasiums öppet hus. Och sen är mina planer för dagen bara att plugga moppe tänkte jag. 
Igår på kvällen drog tiden iväg så jag blev alldeles för trött för att skriva om dagen men jag tänkte att jag gör det lite senare idag istället. Hoppas ni får en bra lördag, puss 



Jolie

Igår slutade jag vid 2 och drog hem starx efter det. Lite senare kom Annie hem till mig och vi drog vidare till Alleby och började med att mocka hos Ninja och Q, fixa mat och skölja av Ninjas ben. Ninja fick vila igår då jag inte hann rida och Q har ju fortfarande sin vintervila. Efter att jag var klar med det gick jag och gjorde iordning Jolie inför hoppningen. Uppvärmingen gick riktigt bra, hon var lugn och lyssnade bra på mig. Hon har faktiskt en rätt go galopp som hon visade sin bästa sida av på framridningen, även i högervarvet där Mikael sa att ingen (kanske lite överdrivet - inte så många) klarade av henne men att han tyckte att det såg riktigt bra ut nu, det var roligt att höra! 
Fortsatte sedan med att hoppa ett litet räcke med en galoppbom både framför och bakom hindret vilket Jolie fixade alldelse utmärkt. Väldigt pigg, studsig och glad mot hindret, men jag har fått tips av Carro sen jag red henne innan hennes skada på hur jag ska göra och det funkar bra :) Dock är hon ju precis igångsatt i hoppningen så nu är hon ännu piggare en vanligt. Sen fortsatte vi hoppa ett annat räcke där det log två bommar på hindret och snett utåt (vet inte vad det kallas) och efter varje gång vi hoppat rullade han ihop bommarna på hindret så vi tillslut hoppade i en triangel typ. 
 
Jag är nöjd över lag typ med ridpasset även fast min sits över hindrerna inte riktigt hängde med kändes det som, och även fast Jolie inte riktigt alltid kunde hålla sig i skinnet ;) Nåja, jag vet ju hur hon är och det är därför jag gillar henne, riktigt kul att ha tillbaka henne och få fortsätta jobba med henne, det har jag allt saknat! 
 
 

PLL - hannah



Godnatt

Jag är verkligen jättetrött nu och måste sova, skola imorgon! Skriver om dagen idag imorgon istället! Dröm sött, puss och kram 



det är torsdag

Snart är min skoldag slut och jag ska hem och plugga moppe, tror även Annie skulle komma förbi mig senare för att hänga med till Alleby sen. Har även Ninja idag så ska mocka och fixa mat hos båda hästisarna innan jag ska rida i hoppspecialen. Sen har jag inget mer planerat förutom att kolla senaste PLL avsnittet som äntligen har kommit ut. Nåja, har inte så mycket mer att säga just nu så vi hörs senare igen! Puss
 
 


First school day

Och så var den första skoldagen avklarad. Började vid 9 idag med att få nya scheman osv och detta schemat som vi fick nu var inte så bra! Lite ändringar med halvklass osv och tider såklart: 
Måndagarna var helt okej, en lång rast och går från 8.00 - 14.25. Tisdagarna kommer bli rätt så långa, från 9.15 - 15.30. Onsdagarna är den längsta dagen från 8.00 - 15.45 med två långa raster. Torsdagarna är bra, går från 9.15 - 13.55 med endast tre lektioner och en håltimma! Fredagarna kommer också bli rätt långa, från 8.40 - 16.00, med en håltimma precis innan sista lektionen vilket gör att vi slutar klockan 4 istället för halv 3.. Och det gick tydligen inte att ändra på för att den läraren har en annan lektion då. Så ja, vissa delar av detta schemat var lite surt kan man säga. Annars har dagen varit bra, vi började med vanliga lektioner efter klockan 11, blev dock mest filmtittande idag och en rätt lugn start. Dock kommer vi att köra igång hårt igen efter prao veckan som är nästa vecka, så alltså veckan efter det är allt precis som vanligt igen.. Nåja, bara att bita ihop, jag hade tänkt försöka klara av dehär moppeprovet också så jag kan börja ta mig överallt själv utan att be mamma eller pappa. Gött att ha det klart till vecka 7 då jag ska ha Quillis hela veckan, det är ett mål, klar med körkorts provet! 

Imorgon kommer det bli en kort dag i skolan och efter det ska jag hem och plugga och sen iväg till stallet för att ta hand om Q och rida i hoppspecialen på förhoppningsvis Jolie! Hörs igen imorgon, puss och godnatt



grey '

En grå hoodie som man kan ha till vardags, "fin" hoodie ;) 
 
 

nattinatt

Också var den sista lovdagen över, nu längtar vi till sportlovet haha. Nej men jag vill inte att terminen ska börja, fram för allt inte om den ska gå lika fort som förra, vill inte att tiden på Trulse ska ta slut! Jag ligger just nu iaf ner bäddad i min säng och ska avsluta kvällen med lite OTH, vad annars lixom haha, OTH nörd, that's me ;) Hade även tänkt somna lite tidigare idag för att orka upp imorgon, nu är det dags igen.. Under loven är det nästan alltid så - vara uppe sent och sova länge vilket är så skööönt, men inte nu längre, skolan kallar.. 
Jag har inte så mycket mer att säga till er idag faktiskt, min dag har inte varit särskilt intressant så finns inte så mycket att skriva om. Vi hörs igen imorgon, puss och godnatt
 
 

Pictures

Carro & Quilla
Jossan & Addie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

japp japp

Tisdag och sista dagen på lovet. Jag har tillbringat min morgon framför OTH med frukosten bredvid mig, en bra start på dagen. Idag ska jag plugga på mitt moppekörkort så att jag kan ta det någon gång, det var ändå 1 månad sen jag fyllde år. Mer en så har jag inte planerat så det blir en lugn sista dag på lovet.
Planerna för veckan är skolan, plugga och så börjar ju lektionerna på Alleby igen, jag hoppas verkligen att jag kan börja hoppa Jolie igen nu. Sen har jag även Quilla torsdag-söndag då Carro ska iväg till Hemsedal för lite skidåkning. Dock har ju Quillis haft vila nu i 2 veckor, så torsdag och fredag ska hon vila och sen ska jag börja skritta henne igen på lördag. Har verkligen ingen fantasi till inlägg just nu, lite bloggtorka, så om ni vill läsa om något speciellt så säg mer en gärna till! Puss på er
 
Bild från löshoppningen igår, en fotograf var där 
 
 

Löshoppning

Idag stod löshoppningen på schemat, vilket började vid halv 11 och slutade vid 2. 15 privat hästar och ponnys va med vilket tog sin lilla tid, men shit vilka hästar alla har, så sjukt grymma! 
Jag var ju som sagt där lite tidigare imorse för att hinna mocka och fixa allt innan så jag kunde fota under dagen och vara med där borta och hjälpa till. Vissa kort blev bra och vissa inte, ska gå igenom alla så fort som möjligt! 
När löshoppningen var klar så fixade jag iordning Ninja inför ett ridpass där hon gick fin fint. Och efter det åkte jag hem. Nu ska jag avsluta min kväll med OTH och sedan sova, hoppas min huvudvärk försvinner tills imorgon! Puss och godnatt



Sunday

Vad finns det att säga om denna dagen, hmm... Jo att jag har suttit och skrivit på mina tråkiga uppsatser typ hela dagen. Jag kommer iaf ligga rätt bra till när jag kommer tillbaka till skolan på onsdag men när man väl sitter och skriver dom är det rätt långtråkigt. Annars har det väl inte hänt så mycket idag, mormor och morfar kom förbi förut med lite fika och så bara. 
Imorgon ska jag till stallet lite tidigare för att hinna mocka och fixa allt hos Ninja innan vi ska bygga upp hindrerna för löshoppningen klockan 10. Sen ska jag hjälpa till där hade jag tänkt och även fota alla hästarna. Och efter att löshoppningen är klar blir det en liten ridtur på bästa Ninnis! Så ser min dag ut imorgon. Nu ska jag kolla lite OTH och sedan sova, puss! 



Lite innebandy såhär på kvällskvisten



Speedfight 2

Jag kom på att jag fortfarande inte lagt upp bild på min moppe.. Jag har iaf inte tagit några bra bilder på den utan bara några snabba halvbra bilder typ, men här får ni en google bild på den. Den är faktiskt nästan i helt nytt skick då den inte alls är körd mycket och har stått i garaget det senaste året innan vi köpte den, sweet! :)
 
 

Plans

Mina planer dom sista dagarna på lovet:
Lördag: Plugga, kolla på Victors match, kolla OTH
Söndag: Plugga och kolla OTH, kanske träffa någon
Måndag: Stallet för att hjälpa till på löshoppningen och även fota
 
 

Saturday

Lördag och bara 2 dagar kvar på lovet om man inte räknar med idag, åhh.. Har inte lust att börja skolan. Vill inte att denna terminen ska gå lika fort som den förra, för det betyder att slutet snart är här och vi ska sluta på Trulse och skiljas från alla våra vänner både i klassen och på skolan, vilket jag verkligen inte vill. 
Nåja just nu sitter jag iaf och skriver på en av mina 2 uppsattser som man nästan är tvungen att arbeta med under lovet för att hinna klart. Den ena handlar om I-land och U-kand, där vi ska välja två länder och jämföra dom, en rätt stor uppsatts då det är väldigt mycket som ska finnas med innan jämförelsen kommer. Och den andra uppsattsen är ett författarporträtt där man skulle välja en gammal författare som man ska skriva om, grymt tråkigt!! 
 
Kunde egentligen haft Ninnis idag med men fick tyvärr säga nej till då jag måste komma längre med uppsattserna än vad jag gjort. Senare idag är ju planen att åka och kolla Victors andra match för idag, annars ska jag bara fortsätta plugga och ikväll blir det OTH såklart ;) Ha en bra dag!
 
Det kommer upp lite olika inlägg under dagen så håll koll!
 
 

bäst

En sån härlig fredag. Var ute i stallet förut och tog hand om det bästa jag vet. Blev att vi red ut idag, vilket Ninja tyckte var väldigt roligt! Det mesta på marken var "läskigt", dock frustar hon bara, går med spettsade öron och kollar på det, så hon är snäll iaf. Sen när vi hade kommit en bit tyckte hon det var mycket roligare att trippa fram en att skritta, haha sötan! Och när vi sedan skulle trava lite då blev hon allt glad, spettsade öron, frustande, luftigt steg och bara allmänt glad. Den hästen är verkligen helt underbar, hennes personlighet slår nog allt asså! <3 
 
Nåja, när jag var klar i stallet åkte jag hem och har kollat OTH typ hela kvällen. Imorgon ska jag ta tag i lite plugg hade jag tänkt och sedan åka och kolla på Victors ena match i Gothia. Hörs igen imorgon, nu ska jag kolla klart OTH avsnittet och sedan sova, puss
 
 

my hair

Fick en kommentar om att jag skulle lägga upp bild på håret. Är ju alltid svårt att få en rättvis bild på hur färgerna ser ut exakt, kan ofta se lite skumt ut på bild.. Men iaf så har jag guld blonda slingor blandat med mitt bruna hår, och mörk brunt underhår, kommer inte fram så bra på bilden. Allt blir ju bättre i verkligheten :) 
 
 

Mys med en pigg Ninnis



1 fråga, 1 svar

Vilket gymnasium och linje ska du gå på? Tacksam för svar :) 

Svar: Jag har fortfarande 2 gymnasium kvar att besöka innan jag bestämmer mig för vilket jag ska välja som 1:a. Men det kommer komma upp här när det är bestämt. Jag ska gå Handel och Administrations linjen :)

 

Frissan

Då var denna dagen slut också, shit, lovet är snart slut.. Jag är inte särskilt pepp på att börja skolan igen. Vårterminen i 9:an, inte precis den terminen man längtar efter. Nåja, idag har jag iaf kollat OTH, snart klar med andra säsongen. Sen var jag ju även och klippte mig, slingade håret, färgade håret och fixade till det. Jag är jättenöjd, gjorde i princip samma sak som förra gången, färgade underhåret lite mörkare och gör lite guld blonda slingor in i mellan som blandas med mitt bruna hår vilket jag gillar och blir nöjd med! Dock blev underhåret lite för mörkt tycker jag, men förra gången tonades den mörka färgen ut ganska snabbt eftersom jag är brunhårig så det kanske är bra att den är lite mörkar från hela början :) Iaf så är jag nöjd och det var på tiden att få fixa till både färg och klippning lite, älskar verkligen att sitta hos frisören och ompysslad! 

Imorgon vet jag bara två saker som händer under dagen - Victor, min bror, ska iväg och spela Gothia cup i Innebandy med 99:orna, han e 01:a. Och jag själv ska till stallet för att rida en liten sväng på Ninja, funderar på att rida ut och mysa lite om det inte regnar eller blåser. Men vi pratar mer om det imorgon, puss 

Höst mys med en pärla!


Hey ho

Godmorgon på er! Igår blev det att jag drog hem till Annie på kvällen och vi låg och kollade på OTH typ hela tiden. Blev att jag sov hos henne sen också, dock gick vi inte och la oss förräns klockan 2 vilket kanske inte va så smart eftersom man inte fått så mycket sömn under nyårs natten, men vi kunde lixom inte sluta kolla på OTH haha. Sen skulle vi upp igen vid typ 8 för hon skulle iväg vid 9 och jag skulle hem. Dock gick hon bara upp själv och lät mig sova lite till innan jag vaknade av mig själv, så det va gött! 
När jag kom hem nu på morgonen så sov resten av familjen så jag började fixa en god frukost till dom som dom fick när dom vaknade hihi. Idag händer inte så mycket förrens typ vid 5 då jag ska iväg till farmor och farfar och efter det ska jag vidare till frisören. Ska bli så skönt att få klippa och slinga till håret lite, och träffa min frisör, hon e så himla snäll! Ha en bra torsdag allihopa, puss



smile

 

the first day

Har ni tänkt på en sak? Nu när vi lämnat 2013 bakom oss, som ett år att minnas eller som ett år att glömma och firat in 2014, så ser man texter lite överallt där folk skriver "Jag hoppas 2014 blir ett bra år" eller "2014, please be awesome", ähh? Vad är ens grejen med att skriva så? Jag tycker att så man vill att året ska bli det är så man får leva det och göra det till - det blir det man gör det till, right? 
 
Jag hade iaf en jättebra kväll igår och vaknade vid halv 12 idag. Har typ bara legat i sängen under dagen med datorn i knät och kollat på lite nya saker till rummet, samt kollat serie. Skönt att bara kunna göra ingenting en hel dag typ. Det ända som är planerat idag är att det blir pizza till middag haha. Nåja, inget mer att skriva nu, ha en bra första dag på året, puss
 
 

Happy new year