Everything about you is just beautiful

Fick slängt in två små inlägg förut på förmiddagen, hade håltimma så då kunde jag lika väl slänga in något ;) Kom dock inte på vad jag skulle skriva om så fick bli lite 'dagens frågor' bättre än något halvt förståligt inlägg iaf.
Och som ni fick se på bild förut så har snön kommit till oss nu också :D helt bortglömda var vi trotts allt inte.
Och mer passande skor än Converse går inte att slänga på sig på morgonen om man heter Elin och de är snö ute.. hmm, ibland undrar jag hur jag själv tänker ;) 
Vandrade iaf iväg till skolan med hopp om att strumporna skulle hållas torra, och de gjorde dom allt. En lektion och sen håltimma, bra start.
Fortsatte dagen med bra lektioner och sen var dagen slut.
 
Gick hem och åt, då jag inte ätit sen tidig frukost. Hur nu matsalen kan servera broccolilåda med pasta och en sås som jag var nära att kräkas av när jag kände lukten, är en fråga man kan ställa sig.. Bra jobbat..! 
Med mat i magen satte NO-provs plugget igång och gick hyfsat fort faktiskt. Fixade alla instuderingsfrågor. Började även fundera på vad jag önskar mig i julklapp och kom fram till några saker, kommer nog upp ett 'önskelista' inlägg ;)
Och sen har jag inte gjort så mycket mer. Veckan kommer bli helt okej, skolan under kontroll med alla läxor tills varje dag. Och i helgen blir de stallet alla dagar :) iaf Lördag och Söndag får se om jag ska dit fredag. Provar mitt nya objektiv på 'julklappshoppningen' på söndag :)
 
Sov så gott, puss o kram
/E
 
bilden har en effekt, ikke svart hår ;)
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

<