Presenterna

Under varje bild kommer det stå vart ifrån det kommer och vem det är ifrån.
 
 
John Whitaker hjälm - MyOne
Från mamma, pappa och Victor
 
 
Tröja - Fiorucci & Body Lotion - Victoria Secret
Från mina kusiner, morbror, moster
 
 
Pengar från Farmor och Farfar
 
 
Moppen fick jag ju för några veckor sedan, bilder på den kommer..
Från mamma & pappa
 
 
Tröja - Missäy 
Från mamma, pappa och Victor
 
 
Klänning - Cubus
Från mamma, pappa och Victor
 
 
En guld ring - Guldfynd & Lås till moppen
Från mormor och morfar (nu har jag, Julia och Matilda likadana ringar)
 
 
En mysdress, tröja & byxor - ?
Från mamma, pappa och Victor
 
 
Silvrigt halsband - BikBok
Från Emma och Annie
 
 
Hårspray, mascara och halsband från mamma, pappa och Victor
 
♥ ♥ ♥

Allt och inget

Just nu är jag ensam hemma då mamma och pappa åkte med Victor när han spelar match. Själv stannade jag hemma då jag inte orkade följa med och titta. Mina planer för kvällen är att bara vara hemma. Ikväll blir det tacco mys med familjen och bara ta det lugnt. Imorgon på morgonen åker mamma och mormor iväg till Spaninen, hade verkligen inte vart fel att följa med. Men men, nu skulle bara dom två åka så dom får ha det så bra i värmen ;) 

Förresten så märke jag förut idag att mina ridstövlar hade börjat gå upp i en sömm. Så tills att dom är lagade så får jag rida med mina chaps. Kan egentligen rida med stövlarna ändå tror jag, men det är ju onödigt ifall sömmen går upp mer. Men vi ska iaf lämna in dom så snart som möjligt och det borde ju inte ta så lång tid att laga dom eftersom det bara är en liten sömm som har börjat gå upp. 

Detta blev ett inlägg om lite allt möjligt kände jag men jaja ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag lägga upp bilderna på mina prestenter, puss 



Quillis

Försökte göra ett inlägg förut i stallet men det funkade inte att publicera.. Men iaf så var kvällen igår jättebra, det var bara den närmsta släkten som var här, då det hade hänt en sak så resten kunde inte komma. Men mina kusiners familj var här, mormor och morfar och farmor och farfar. Och jag måste bara säga det att jag har verkligen världens bästa familj och släkt, helt oslagbara! <3 

Idag har jag varit ute i stallet och ridit Q. Skrittade ut först vilket blev lite spännande när vi kom till en vattenpöl som var över hela vägen.. Quilla vände om och sköt med bakbenen så jag landade på halsen. Hoppade bak i sadeln igen och då skjuter hon med bakbenen igen så jag hamnar framme på halsen igen, dock hamnar jag på sidan denna gången.. Tur att hon är så snäll så hon stannar och står still när man hamnar så på sidan. Iaf så kunde jag inte kravla mig upp i sadeln igen så jag hoppade av, och när jag landade vrickade jag foten typ så jag trilla och satte mig på rumpan hahah, det går bra nu... Haha aja, ledde henne förbi vattenpölen och sen var hon hur snäll som helst resten av vägen och gick igenom vattenpölen utan några problem på vägen hem igen. 

Inne i manegen var hon lite slö, så la mycket fokus på att hon skulle lyssna framåt och på mig. Dock i galoppen var det tvärtom för där fick jag mer lägga fokus på att hon skulle lyssna tillbaka. Blev kanske inte precis världens dressyrpass, men hon lyssnade bra efter ett litet tag både på att gå framåt och när jag tog tillbaka henne. 



Fredags häng

Och så var det fredag igen, veckorna går så sjukt fort! Idag har det varit kass uppdatering, I know.. Men jag inte haft så mycket tid till att gå in och skriva ett riktigt inlägg faktiskt. Började dagen med att kolla på en film på svenskan och matten. Efter det hade vi skolans val vilket var chill. Efter det skulle vi ha SO, men läraren var inte där idag så vi satt och jobbade själva i en liten stund och sen resten av lektionen dunkade vi hög musik i klassrummet och hade det nice! Efter det lyckades min skol dator gå sönder också.. Det roliga va att skärmen gick sönder genom att Alex gav datorn till mig? Men antagligen har vi råkat slå i den i typ väggen när vi vände oss om utan att vi märkt något haha. Aja, jag får iaf en ny på måndag så det är bra. 

Slutade vid 3 och drog hem och fixade lite innan jag fixade till mig själv och bytte om innan gästerna kom vid 6. Vi har precis käkat en god middag och efterätt och jag har fått så fina presenter så! Just nu sitter jag och mina kusiner och kollar idol och kvällen kommer fortsätta lugnt! 
Vi hörs igen imorgon, puss och kram 



Grym födelsedag

Jag har haft en jättebra födelsedag! Imorse kom familjen upp till mig och sjöng med paket och lite frukost på sängen. Efter det fixade jag iordning mig för skolan där jag möttes av gratulationer under hela dagen både i skolan, på sms och på Facebook. Gick i skolan till klockan 2 och sen drog jag hem och chillade tills jag åkte till stallet. 

Ännu fler gratulationer och hoppning på Rufus hade kvällen att bjuda på. Carro var där idag också, och självklart blir jag lika glad varje gång! Hon hjälpte mig idag också, och jag är faktiskt ganska nöjd! Första gången slarvade jag, bara mitt fel att han landade i fel galopp, det hade jag kunnat fixa bättre. Andra och tredje gången gick det rätt bra. Bara på ett hinder som det blev lite missförstånd så jag hoppade lite före honom, vilket ledde till att vi rev. Men annars så tycker jag att det kändes rätt bra andra och tredje rundan. Han landade i rätt galopp, och det kändes som att han lyssnade bra på mig och att jag lixom hade honom med mig. Så jag är rätt nöjd! :) 

Efteråt fixade jag honom, snackade med lite folk och sen åkte jag och mammi hem. Väl hemma hoppade jag in i duschen och sen blev det en mys kväll med familjen! Imorgon blir det först skola och sen kommer släkten hem på kvällen för lite kalas. På lördag antagligen kommer det nog upp bilder på alla mina presenter! :) puss och kram 

Tack en en gång till alla som gjort min dag grym och för alla fina gratulationer! <3 



Todays dresscode

Millitär byxor // Vit t-shirt // Skinnjacka // Pälsväst // Skärp // Smycken // Converse
 
 
 
 

B-day, Fifteen years



Sista timmarna som 14-åring

Onsdagen är över och nu är det bara några timmar kvar tills jag är 15, för imorgon fyller jag nämligen år! 
Dagen idag har spenderats i skolan med lite olika lektioner. Slutade vid 3 och drog då hem och åt lite innan jag läste lite svenska och städade av rummet lite. Har inte gjort så mycket mer faktiskt, allmänt lugn onsdag. 

Min födelsedag imorgon kommer också spenderas i skolan. Gött att vi går kort dag imorgon, till klockan 2, och sen har vi även en håltimma. Nåja, sen ska jag iaf dra hem och sen på kvällen blir det att åka till stallet för att hoppa Rufus och sen hem igen och ta det lugnt och mysa med familjen. På fredag kommer släkten hit på lite kalas, så det ska också bli roligt/mysigt! 
Nu ska jag avsluta min kväll med att kolla det senaste avsnittet av Paradise Hotel, puss och godnatt på er! 



Bilder från igår









Några julklappar

Dålig uppdatering idag, jag vet.. Under dagen har jag gjort lite olika saker. Började dagen med ett fys pass på idrotten, sen musik, engelska och hemkunskap. Efter det skulle jag ha utvecklingssamtal, jag tycker egentligen bara att det är onördigt men aja. När jag kom hem efter det käkade jag lite mat innan jag och Annie åkte in till stan. Så under eftermiddagen och kvällen har vi bara gått runt i stan och tittat lite. Jag fick med mig två julklappar till Carro, en till en kompis och lite så. Och efter att vi var klara där tog vi bussen hem och var väl hemma runt 8. 

Imorgon blir det först skolan till klockan 3 och sedan ska jag hem och plugga lite, fixa mitt rum och lite så. Men mer om detta imorgon, nu ska jag kolla Paradise Hotel. Puss och kram 



bra start på veckan

Finns inte så mycket att säga om denna dagen. Gick i skolan till 3 och efter det drog jag hem och har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt då jag var rätt trött idag. Nu under kvällen har jag kollat serie, snapchatat och aa typ de.. Imorgon börjar jag dagen med en sovmorgon, sen väntas 4 lektioner under dagen och sen iväg till MyOne med Annie för att kolla om praoplats. Får se om vi drar in till stan sen eller om vi skippar det, får se vad vi känner för haha. Annars händer nog inget speciellt imorgon heller. 
Nu ska jag iaf krypa ner under täcket och sätta på en film. Puss o kram 
 
 

It's monday again

Så var det måndag igen och början på en ny vecka. Denna veckan har jag det rätt chill i skolan, bara lite plugg som kan vara bra att göra så man inte får allt sista dagen innan inlämningen lixom. Nåja, denna veckan hade jag tänkt fixa en prao plats med Annie och åka in till stan för att kolla lite julklappar. Och sen blir det stallet torsdag, fredag, lördag och söndag. 
Idag har jag inget planerat alls, ska fixa lite med bloggen då det inte blev något av det sist och sen ska jag bara ta det lugnt och inte öppna någon av mina skolböcker haha. Hörs senare, puss och kram 
 
 

Så sjukt grymma

Då var helgen slut och den har verkligen bara bestått av häst, häst och häst. En rolig helg med bra tävlingsdagar, gott sällskap och världens bästa Carro och Quilla som har gjort riktigt fina rundor. 
 
Igår hoppade hon bara en klass, 1.20, så vi lastade runt 11 och så tog det lite mer en 1 timma till Trollhättan. Dock hoppade inte Carro förräns vid halv 6 på kvällen för att det var rätt många starter och många efteranmälda osv. Iaf så red dom en fin runda och det såg ut som att dom hade ett bra flyt genom hela banan, 1 litet pet i omhoppningen och en idiot som stod bakom sista hindret med sin häst när Carro red mot det.. Den tanten kunde inte ens be om ursäkt på ett bra sätt efteråt.. Nåja, om man ska bortse ifrån den konstiga tanten så gjorde dom en jättefin runda! Efteråt gick vi 1.30 banan och etfer det åkte vi hem och var väl hemma runt 8, halv 9 typ.
 
Idag hämtade Carro mig vid 7 så åkte vi och lastade och åkte sedan iväg igen. Idag började hon med att hoppa en 1.20 runda med ett pet. Efter det skulle dom hoppa en 1.25 runda som var ackumulator hoppning, då ligger hindrerna, vad jag hörde, mellan 1.20-1.35. Dom första på 1.20-1.25, sen blir det 1.30 och sen kom Joker hindret som låg på 1.35 vilket dom hoppade utan några problem. Det var de Joker hindret dom hoppade bäst på hela banan, såå grymma!!  I denna klassen rev dom 6:an då Q trampade om precis innan, så 6 poängs avdrag blev det. 
Efteråt så stannade vi och kollade på 1.30 starterna innan vi åkte hem. Var väl hemma runt 5 och började med att mocka hos hästisarna och efter det skulle Carro vara med när Linda, Ebba och Gunilla red så det kollade jag på också och sedan skjutsade Carro hem mig snäll som hon e! <3 
 
Så ja, exakt 12 timmar var vi borta idag, från 7 till 7 haha ;) Rolig helg och sista för denna tävlings säsongen. Måste bara säga det att man blir lika imponerad varje gång Carro och Q går in på banan, så sjukt grymma!! <3 Nu ska jag sova, riktigt trött. Långt inlägg, jag vet, men jag måste ju skriva om helgen ;) Natti, vi hörs imorgon! Puss
 
 

inspo - autumn

 
 
 
 
'
 
 
 
 
'
 
 

Tävlingsdags



perfekt fredag

Hemma från stallet och sitter just nu framför tv:n och kollar idol och har precis ätit räkor. Hade tänkt redigera lite bilder från dressyr KM:et ikväll och sedan lägga in dom i ett tidsinställt inlägg tills imorgon. 
Men nåja, nog om det, var ju som sagt i stallet förut och red Ninja vilket gick riktigt bra. Började med att skritta ut en sväng och gick sedan bort till manegen och red lite dressyr vilket gick jättebra, Ninja gick hur bra som helst verkligen! Skrittade på lite volter och gjorde lite skänkelvikningar innan jag började trava. I traven fortsatte jag med lite volter och skänkelvikningar och även lite travökningar så hon längde ut lite på sitt steg, vilket hon gjorde riktigt fint, världens bästa!! Fortsatte sedan med lite galopp där hon gick bra och lyssnade bra och direkt på både fattningen och avsaktingen. 
 
Efteråt stod jag och pysslade med henne innan jag tvättade av benskydden, mockade, fixade mat och putsade sadeln. Imorgon väntas tävling och jag är taggad även fast jag själv inte ska tävla, men det är ju så kul att följa med. Och jag har en känsla av att denna helgen kommer bli bra, hoppas magkänslan stämmer! Men en tävlingsdag eller helg brukar aldrig bli misslyckad, så det betyder ju att det känns som att denna helgen kommer bli extra bra :) 
Nåja, nu ska jag sätta igång med mina bilder, puss på er 
 
 

Mys med bästa ❤️



Black n' silver

Svarta jeans // svart blus // silvrigt nit skärp // silvrigt halsband // svarta och silvriga armband // gråa Palladium 







äntligen fredag

Fredags morgon och om några timmar är det äntligen helg. Det ska bli så skönt efter denna veckan fylld av olika saker framför allt i skolan. Idag har jag 5 lektioner som väntar, en redovisning och sen slutar jag. Efter skolan ska jag dra mig iväg mot stallet för att rida och pyssla om Ninnis och sen ska jag nog hjälpa Carro om hon behöver hjälp med något inför imorgon. 
Helgen kommer bestå av två tävlingsdagar, imorgon startar dom bara en klass och på söndag startar dom två klasser. Sista tävlingen för säsongen denna helgen, sen får vi vänta ända till februari :( Nåja, det ska bli kul att åka iväg till helgen, var ju inte med på den senaste tävlingen då jag inte var hemma.. 
 
Hoppas ni får en härlig fredag, puss och kram 
 
 

*rubrik*

Rufus gick rätt bra idag! När det gick dåligt var det bara mitt fel. Carro var där idag och hjälpte mig lite vilket jag alltid uppskattar, hoppas du vet det! Nåja, efter det satt jag och snackade lite med henne i Cafet innan pappa kom och hämtade mig. Väl hemma kollade jag serie och skrev klart Engelskan och skickade in den. 
Imorgon blir det först skola från 8 till 3 och sen ska jag iväg till stallet för att rida Ninja, men först ska jag få lite sömn, dröm sött! Puss och kram 



Rufus



Torsdag

Blev inte så mycket bloggande igår.. Hängde med Annie ut till stallet där hon skulle rida Tv och efter det när jag kom hem var jag tvungen att skriva en Labbrapport som skulle in idag. Hade även tänkt kolla Paradise Hotel men jag somnaden så fort jag la mig i sängen haha, trött tjej. 

Nåja, idag har jag iaf gått en kort dag i skolan. Efteråt stannade jag kvar en liten stund för att jag och Mano skulle fixa lite grejer med vårat företag inför presentationen imorgon. Nu ska jag strax sticka iväg till stallet för att först mocka hos Ninja och sen göra iordning Rufus för ett hopp pass så jag skriver till er sen igen! Puss 



Outfit




Onsdags planer

Sitter och har lunch nu. Blev inte så mycket bloggning igår, pluggade till spanska prov, kollade på matchen och avslutade kvällen med ett avsnitt av Paradise Hotel. Dagens planer blir att gå hem och skriva lite på en svenska grej tills imorgon och sen har jag inget annat jag ska göra. Hade tänkt fixa lite olika inlägg till bloggen idag nu när jag inte behöver plugga till prov eller något sånt :) Nåja, ha en bra dag så hörs vi senare 



Sverige - Portugal

Match ikväll igen, men denna gången på Friends Arena i Stockholm. Sverige - Portugal!!!



Green n' white

Sitter just nu och pluggar spanska, så jag bloggar mer senare! 

Dagens outfit 


Dröm sött

Nu fram mot kvällen har jag börjat känna mig lite bättre. Fick i mig lite mat förut och så har jag bara vilat typ, så nu känner jag mig lite bättre, skönt! Finns inte så mycket att säga om min dag förutom att jag varit hemma. Imorgon börjar jag iaf dagen med en sovmorgon och sen väntas 4 lektioner under dagen. Efter skolan blir det att dra hem och plugga för min del inför spanska provet som vi har på onsdag, 3 kapitel... 
Nåja, allt för idag! Puss och godnatt 



Hemma måndag

Har precis kommit hem från skolan. Vaknade imorse och mådde inte så bra.. Men jag gick till skolan ändå för att jag behövde fråga lite grejer i matten. Så jag var där dom 2 första lektionerna och nu är jag hemma igen. Börjat få lite huvudverk och mår lite si sådär och har ingen matlust.. Hoppas det blir bättre tills imorgon. 
Nåja, nu ligger jag iaf i soffan och ska ta det lite lugnt, blir väl att kolla serie eller något. Senare ska jag försöka plugga lite om det går.. Har egentligen inte tid att bli sjuk med allt det vi har i skolan nu, men jag får se om det går att plugga lite senare annars får det bli imorgon. Hörs senare! Puss 



Natti

Inläggen jag hade fixat tills idag har inte kommit upp av någon konstig anledning.. Så de är därför bloggen har stått tom idag. Nåja, nu är jag alldeles för trött för att skriva ett långt inlägg, ögonen går i kors så vi hörs imorgon istället! Puss och godnatt! 



Tired

Hej på er, haft en bra lördag? Jag har ju som sagt bakat tidiga pepparkakor och haft de mys. Käkade lunch tillsammans och så också. Jag kom hem runt 6 igen och sen dess har jag bara tagit de lugnt. Orkade verkligen inte hitta på något ikväll, är rätt trött kan man säga. Känns som att jag kan somna vilken sekund som helst och klockan är bara halv 10 haha. Nåja, imorgon blir de att vara på Alleby hela dagen, det är nämligen dressyr KM och Carro och Quilla ska tävla och jag ska dit såklart :) Inte så mycket mer att säga nu faktiskt, imorgon får ni uppdatering under hela dagen. Puss och kram



saturday

Detta skulle egentligen blivit ett morgoninlägg men jag fastade på lite olika bloggar som jag kollade igenom. Nu har iaf hoppat i ett par mjukisbyxor och dragit på mig en mysig tröja och ska strax åka mot mormor och morfar med mina kusiner för att baka pepparkakor. Lite tidigt kanske, men vi är så upptagna hela tiden så det fick bli denna helgen. Nåja, de ska väl bli mysigt. När jag kommer hem sen igen ska jag sätta mig och kolla igenom lite plgg inför nästa vecka och sen blir det en lugn lördags kväll om jag inte hittar på något annat, får se vad kvällen har att bjuda på. Nåja, kikar in här sen igen, puss
 
 

Portugal - Sverige



My evening

Var hemma från skolan vid halv 4 förut. Provet skrev jag sist på dagen idag och det kändes bra, var inte överdrivet svårt. Var i stallet 20 minuter efter det och började fixa iordning Ninja inför ett dressyr pass. Red i manegen i typ 40 minuter i skritt och trav, och efter det när lektionerna började gick jag ut och galopperade henne i paddocken. Efter det mockade jag och fixade allt innan jag åkte hem igen. Just nu sitter jag framför tv:n och har precis kollat idol och ska nu kolla matchen mellan Portugal och Sverige, den missar ni väl inte? Puss och kram på er 



It's friday

Godmorgon! Började denna dagen med att skriva klart min bildanalys som jag nu har lämnat in. Sedan ska våra egna företag i SO:n in idag och vi har ett NO prov, härlig fredag... Eller inte. Nåja, skönt att de är fredag och att denna veckan är över, den har verkligen varit helt fullproppad med läxor och inlämingar osv. Lite lugnare kommer de bli nästa vecka som tur är. Efter skolan idag ska jag iväg till stallet för att rida Ninja, hoppas jag hinner ut i tid så jag kan rida i manegen, annars får det bli paddocken. Ha en bra fredag, hörs senare! Puss 



Trötter

Idag har bloggen fått lida.. Har verkligen behövt fokusera på skolan och provet imorgon. Gick kort dag i skolan och sedan pluggade jag och Annie tillsammans inför NO-provet. Efter det åkte jag till stallet och hoppade Rufus, vilket gick helt okej idag. Carro var där, så fick lite tips av henne som jag ska tänka på till nästa gång. Under kvällen har jag pluggat lite NO samt gjort en bildanalys tills imorgon, så nu ska jag krypa ner under täcket och sova hade jag tänkt, trött som bara den! Bättre uppdatering imorgon, puss o kram 

Jag och mina kusiners 6-åriga D-ponny Justice! 



Hey you

Hemma från uppkörningen nu, och den gick jättebra! Blev godkänd så nu väntar jag bara på att jag ska fylla 15 så jag kan få göra teoriprovet. Nu ska jag sätta mig och plugga, igen.. Känns som att jag inte gör något annat än att plugga till dehär stora NO provet och allt annat vi har i skolan nu, inlämningar, prov, läxor osv. Bara att tänka framåt, göra sitt bästa och se fram emot nästa lov, haha ;)
Skolan gick bra idag, dock hände en lite otäck grej på våran idrottslektion, men efter några timmar fick vi reda på att det hade gått bra iaf som tur va! Hoppas ni har haft en bra dag. Puss på er



New in - mountain horse

Jag har varit ute efter en till väst att ha i stallet, dels för jag vill ha en lite tjockare väst att ha nu när det börjar bli lite kallare och dels för att den blåa västen inte passar till allt ;) Så denna veckan köpte vi en svart dunväst från Mountain Horse men guldiga detaljer. Bilderna fick bli i svartvitt då det var mörk ute när jag tog dom, så ljuset här inne gjorde inte västen rättvis i färgen. 
Puss
 
 

still the one

Godnatt på er :)
 
 

Chill dill

Otroligt chill dag! Började med idrott där vi spelade fotboll, fortsatte sedan med musik där vi övade lite på våra egna låtar bara. Efter det hade jag håltimma och sen kollade vi på film på engelskan, och till sist hemkunskap. Så nu är jag hemma och ska plugga lite NO hade jag tänkt. Så ja, inga planer idag förutom att då plugga, hatar att vi ska ha ett sånt stort prov och att vi inte kunde delat upp det.. Nåja, nu måste jag sätta igång, hörs senare! 

Världens bästa! 


Kvälls kvisten

Kollar på fotbollsgalan och snapchatar med Theo. Tänkte bara kolla in och skriva lite kort, detta blir sista inlägget för idag! Sov så gott och dröm sött så hörs vi igen imorgon! Puss 



My monday

Hej goingar! Just nu sitter jag och pluggar lite NO, ska strax gå ut för att ge min lilla prins sin mat och byta vatten och efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på fotbollsgalan. 
Dagen i skolan va bra, vi hade vikare 4 av 6 lektioner. När jag kom hem pluggade jag lite och efter de åkte jag och pappa iväg till galoppen för att jag skulle köra lite moppe innan min uppkörning. Så var vi inne på galoppen ett rätt bra tag innan vi åkte hem igen. 

Imorgon är det tisdag igen vilket innebär sovmorgon, 4 lektioner och håltimma, chill dag! Efter det blir det hem igen för att åter igen dyka ner i NO-böckerna.. Nåja, puss på er 



Hey 4




golden details

Todays dresscode
Millitär byxor // Oversize tröja // Örhängen // Skärp // LV väska // Halsband // LV plånbok
 
 

Jag & Rufus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt

Godnatt på er! Jag har nu under kvällen fixat 2 tidsinställda inlägg tills imorgon förmiddag, så kolla in igen då. Tills dess, sov så gott! Puss på er 



bilduppgift - min färgklick

 
 

Ullared

Hemma från Ullared. Mormor och morfar hämtade oss hemma hos Julia och Matilda imorse och så åkte vi dit. Sen har vi gått runt där inne under dagen, käkat lunch osv. Sen när vi kom hem hit igen så stannade dom och åt lite middag och så körde jag, Julia och Matilda lite moppe. 
Nu ska jag sätta mig och plugga, kunde ju haft det bättre på en söndags kväll men men.. Nåja, har inte så mycket mer att komma med. Hoppas ni har haft en bra söndag, puss o kram! /E



Världens bästa!

Big sister 



Mot Ytterby

Just nu är jag påväg till mina kusiner, så ska vi vara där under kvällen då världens bästa morbror har fyllt år! Sen sover ju jag där inatt också. Under dagen har vi ätit lunch med farmor och farfar och sen har jag fått gjort lite spanska och målat lite på min bilduppgift, en rätt bra lördag hittills. Sen har det ju regnat hela dagen så de va skönt att man kunde vara inne. 

Nåja, såhär ser jag ut ikväll. Ha en bra lördags kväll allihopa! Puss




Helgens planer

Ninja hade energi så det räckte och blev över idag haha. Efter att jag skrittat fram och jobbat lite i skritt så travade jag rätt länge. Eftersom hon hade så mycket engergi så var hon rätt tjafsig och inte jätte villig till att jobba. Men vissa delar under passet gick hon bra och skötte sig fint. Jag gjorde ingen stor grej av det heller, ville inte bråka så mycket med henne! 

Efteråt mockade jag iaf, fixade mat och runt 7 åkte jag hem. Just nu ligger jag i soffan och kollar tv. Imorgon ska vi först träffa farmor och farfar och äta lunch med dom då farmor har fyllt år, hela 71 ;) Efter det lite senare ska vi iväg till mina kusiner då min morbror har fyllt år. Sen sover jag där tills på söndag för då ska jag, Julia, Matilda, mormor och morfar till Ullared. 
Så ser min helg ut. Skulle egentligen följt med Carro på tävling på söndag men det kunde jag inte nu. Förresten, om ni har några speciella önskemål på inlägg får ni gärna kommentera/säga dom så jag vet :) puss och kram 



Ninnis ❤️



it's friday

Jag somnade igår när jag hade tänkt blogga.. Var så sjukt trött. Men lektionen igår på Rufus gick bra. Tempot var bra, bara han som typ rev 3 gånger men annars gick det bra. Jenny sa att han är blir lite framtung och att jag skulle höja handen, sitta och trycka på så han kommer upp lite. Men aja, det gick la bra, helt okej som jag brukar säga ;) 
 
Just nu sitter jag i skolan och har precis kollat ett avsnitt av Ravenswood, en spinoff serie av PLL, spännande kan man lugnt säga. Efter lunch ska jag ha SO-prov och efter det är det bara NO kvar innan jag slutar. Senare ska jag iväg till stallet för att rida Ninja. Och ikväll ska jag bara ta det lugnt, efter att ha pluggat varje kväll typ så ska jag idag typ chilla på livet haha. Ha en bra fredag allihopa, hör av mig senare, puss
 
 

Blue n' grey




Och så var det torsdag

Godmorgon! Jag har precis gått upp ur sängen och ska börja fixa iordning mig och äta frukost innan jag går iväg till skolan. Rätt grått ute idag, inte särskilt uppmuntrande. Nåja, dagen blir nog bra ändå, hoppas magkänslan stämmer. 

Slutar vid 2 idag och ska då dra hem och plugga det sista inför SO-provet imorgon och efter det blir det stallet. Nu är det långt mellan gångerna i stallet, sist jag var där var för 5 dagar sen haha. För några veckor sedan var jag där varje dag, dröjde 1 eller max 2 dagar som jag inte var i stallet. Aja, just dessa veckorna tar ju plugget över så... Men nu babblar jag bara haha, ha en bra dag! Puss 



Plugg...

Började denna dagen med att försova mig, great.. Kom iaf iväg till skolan som var rätt chill idag, skönt det! Efter skolan var det bara hem och plugga. Så nu under kvällen har jag pluggat SO och läst lite ut svenska boken. Gött att den ska vara utläst nästa vecka och jag har halva boken kvar.. Aja, bara att läsa på. 
Imorgon väntas en rätt kort dag i skolan, sen hem och plugga, igen, och sen på kvällen blir det stallet för hoppträning på Rufus. 

Har inte så mycket mer att säga nu, ska försöka uppdatera er lite bättre imorgon! Puss och godnatt 



black, white & silver;



He's got something special

Hihi, sweet dreams <3 godnatt på er! 



I mina lurar



Boxning

Hemma från skolan. Började dagen med ett jobbigt boxnings pass på idrotten, dock va jag jätte tränings sugen idag så jag ville göra fler gånger än vad vi skulle, vilket vi gjorde även fast alla andra inte ville haha. Sen i dom sista övningarna vi skulle göra, när vi hade lagt till springning och armhävningar, situps, upphopp och hopprep, så orkar inte Melanie mer (som jag va med) så jag gjorde hennes saker också haha, som sagt, tränings sugen och det va gött!! 
Nåja, fortsatte sedan med håltimma, musik, engelska och hemkunskap och slutade nu vid halv 4. 

Planerna idag har inte förändrats, så plugg står fortfarande på schemat! Blir att plugga så mycket som möjligt på SO:n och sen läsa den där svenska boken.. Hörs senare! 



Godnatt

Kvällen spenderades i soffan, låg och kollade på Solsidan som jag missade igår och sen skrev jag lite på min läslogg till den där boken. Imorgon väntas skolan med 4 lektioner, håltimma och sovmorgon, chill! Inget planerat imorgon men som jag skrev tidigare så har vi en del plugg så får väl bli det imorgon då. 
Blev inte ett så långt inlägg, skulle bara skriva ett litet inlägg innan jag somnar. Nåja, med detta inlägget säger kag godnatt, hörs igen imorgon! Dröm sött, puss / E



Måndag igen...


Måndag igen och skolan drog igen efter en veckas lov. Tillbaka till verkligheten kan man lugnt säga då denna veckan är fylld av plugg hit och dit. Allt på samma gång, kan man inte lägga det lite utspritt? Dessutom har ju vi nationella nästa år så då tycker jag att vi inte behöver ha så mycket denna terminen haha (a). Aja, jag och Emma åkte iaf hem till mig efter att vi slutat och pluggade lite. Just nu gör vi inte så mycket så vi får se vad vi ska göra resten av kvällen. Puss på er 


Världens bästa!

Idag har bloggen fått lida.. Har verkligen inte hunnit klicka mig in och skriva ett inlägg tyvärr. Men jag ska berätta varför såklart haha. 
Va i stallet vid halv 11 imorse och började med att mocka hos både Q och Ninja, lägga in hö till både två, blanda betfor till båda två och sen göra mat till båda två. Efter det tog jag in en blöt liten Quilla från hagen, så hon fick stå med fleecetäcke och tugga lite hö en stund innan jag började göra iordning henne. Efter det red jag och Evelina lite dressyr i lilla manegen. Jag skrittade fram länge och red på cerpentiner, gjorde skänkelvikningar, öppnor och slutor. Fortsatte sedan i traven med cerpentiner och skänkelvikningar och Quilla gick som en hel miljon! Världens bästa <3 Sedan i galoppen var hon lite jobbig i början, men sen gick det bra där med! Hon var verkligen såååå fin idag! De är härligt när man verkligen känner den känslan efter ett rid pass, idag är jag verkligen nöjd! 

Efter ett dressyr pass på Q fick hon äta lite betfor och sedan komma ut i hagen igen. Sen var det bara att hämta in nästa häst från hagen, och för min och Ninjas del väntade ett till dressyr pass. Hon skötte sig bra, lite små jobbig i traven och tjafsade lite men förutom dom små stunderna så gick hon klockrent. Idag var det förresten helt underbart att galoppera på henne!!! Jag skulle kunnat sitta och galoppera runt och runt och runt flera gånger om.
Efter att ha stått upp en liten stund i början av galoppen satte jag mig sen ner och shit va bra hon gick! Jag blev typ chokad! Okej, nu tycker ni säkert att jag överdriver men neej. Kommer inte ihåg senast hon gick så bra i galoppen med mig som hon gjorde idag. Hon har ju mycket energi men är aldrig dum, utan det brukar gå bra när jag rider henne. Men idag var hon verkligen extra duktig! 

Åhh, vad hade jag gjort utan Carro, Q och Ninnis? <3

Avslutar detta långa inlägget med att säga att under kvällen har jag skrivit en uppsatts, ätit middag med familjen och mormor och morfar. Och sen har vi även pillat lite med moppen och fixat lite. 
Massa kramar till er som orkade läsa allt haha, men jag var bara tvungen att skriva alltihop! Puss och godnatt



Nominerad till årets spelare 2013

Julia är nominerad till 'årets spelare 2013'. Så kom igen nu, klicka på länken nedanför och gå in och rösta på henne: Julia Cederberg! 
Rööösta nu, hon e grym! <3

Om det inte går att klicka på länken, kopiera den då och klistra in i sökfältet hihi :) 

http://www.rudyalvarado.com/arets-spelare-2013-2/



Moooppe

Förut skulle ju jag och pappa iväg för att kolla på en moppe, och det slutade med att vi köpte den och att den fick följa med hem :D Så nu står den ute i garaget. Det tråkiga är att jag inte får köra ute på vägen än.. Men jag får köra lite här hemma och på vägen utanför sålänge haha ;) Hade tänkt fota den imorgon så ni får se den :) 

Just nu sitter jag och kollar film och tar det lugnt. Imorgon ska jag iväg till stallet för att rida Q och Ninja. Jag och Eve åker dit tillsammans, så efter att hon har ridit Roddan och jag ridit Quilla ska hon fota mig och Ninja :) Sen ska jag hem och plugga lite och sen ut och ta kort moppen. 

Nåja, med detta inlägget säger jag godnatt! Vi hörs igen imorgon! 



Hoppas du sover gott älskade vän

Idag är det exakt ett år sedan jag fick reda på att Carolien inte fanns längre.. Det är en häst jag aldrig kommer att glömma, hon var speciell! Åh, fina Lillan, hon som hade en sån underbar livsglädje! Hoppas du sover gott och att du har det bra. Älskade vännen, jag saknar dig så! 

Vila i frid vännen! 



Lördags planer

Godmorgon kanske det är lite sent att säga nu haha, men hej iaf! Under morgonen har jag tagit lugnt och vaknade runt 10 och har du fixat iordning mig och ätit frukost. Nu är jag och pappa påväg för att kolla på en moppe :) Sen har jag inget mer planerat under dagen. Hade tänkt åka ut till stallet men det hinner jag inte :( Men imorgon ska jag dit, har både Ninja och Quilla imorgon <3 

Vi hörs under dagen, puss så länge 



Bildbomb 2 - Världens bästa Q

Det finaste och bästa jag vet ♥ Q
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt i lättridningen haha
 
 
 
 
hahaha, stelt osv...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb 1 - Alla vi 3 & hästisarna

Jag & Quilla 
Evelina & Roddan 
Helena & Olivia 
 
 
 
 
 
 
 
 

A sunny autumn day



Good morning

Hoppas att ni har sovit gott! Alltid lika gött med fredag men idag känns det inte lika mycket som fredag eftersom vi har haft lov haha. Men iaf så betyder fredagar stallet och rida. Dock vet jag inte om jag ska ha Quilla eller Ninja, men någon av dom ;) Nåja, nu ska jag äta frukost och sen sätta mig och redigera lite mer bilder som jag sedan ska lägga upp här :) Ha en bra fredag! Puss 



2 hästisar

Ninja skötte sig bra förut, var pigg, glad och duktig. Jobbade en del i nedsittning idag vilket gick bra till en början, sen försökte hon nog komma undan lite genom att börja tjafsa.. Men efter bara en liten stund slutade hon och gick fint igen. Hon var duktig idag, så jag är nöjd :)
Sen väntades ju hoppning på Rufus vilket gick både bra och dåligt idag. Vissa gånger lät jag det gå lite fort, jag skulle tagit tillbaka honom lite mer. När vi skulle hoppa kombinationen sista gången gick det lite för fort och han hoppade av på något konstigt sätt i ett halvt språng typ. Så han han hoppade mer in i hindret en över det haha, men sen hoppade han utsprånget ändå och det fixade han bra. Där skulle jag tagit tillbaka honom lite mer så hade vi kommit mycket bättre. Aja, vi kom en gång till och då gick det bättre.
Carro fotade oss idag, och dom bilderna jag fick se var bra så jag hoppas att resten är det också och att jag inte ser allt för konstig ut när hoppar. 
 
Jag har inte hunnit redigera så många bilder nu på kvällen från senaste fotograferingen med Quilla, men jag ska fortsätta med det imorgon hade jag tänkt. Så då får ni en liten bildbomb också :) Hoppas ni kommer gilla den! Nåja, vi hörs igen imorgon för nu går ögonen typ i kors på mig, trött tjej här. Puss o godnatt