Å herregud...

Chill dag i skolan med 2 lektioner eftersom den sista var inställd. Drog hem och käkade lite innan jag åkte iväg till stallet för att hoppa Rufus, vilket idag gick pinsamt dåligt... Jag red som en kratta och var slarvig. Och har även idag lyckats riva 2 hinderstöd med min fot, de går bra nu..
Carro var så snäll och filmade idag också och självklart ska de gå så dåligt då. Vi får la se vad hon gör med dom filmerna, för mig är de helt okej att dom försvinner innan någon annan hinner se dom ;) Aja, snackade lite med folket i cafet, och fick reda på att de blir lite mer roligheter på lördag en bara Ninja :) Avslutade stallkvällen med att ge Ninnisen mat och pussa på henne lite innan jag åkte med Eve hem.

Imorgon blir de EM i friidrott på Scandinavium för att alla 8:or runt om här på de flesta skolorna. Och sen blir de ännu en stallkväll, inte helt fel, love it! All for now, nu ska jag sova! Ha de! Godnattpuss / E


Ja, här ska de vara en rubrik ifall ni vill veta!

Typ godkväll på er!
Har haft 3 lektioner i skolan idag innan de var dags att åka till någon yrkesvägledar grej med klassen. Och en sån rolig liten busstur var längesen jag hade alltså haha. Gick även förbi ett par skyltgubbar som vi kom ihåg sen i 5:an. Jag måste försöka hitta de kortet vi tog med dom gubbarna i 5:an och jämföra med de kortet vi tog idag haha ;) Shit asså, hoppas ni antecknar det där, super intressant :o
Aja, lyssnade lite på dom fram till klockan 3, och sen var de bara för mig, Emma och Mano att ta bussen direkt till konfan, eftersom vi inte hann hem imellan. Dom andra hade missat bussen från där vi var så dom kom lite senare. Vi var iaf där till klockan 8, då drog jag hem och läste NO:n tills Imorn och kollade ett avsnitt av serien. Och nu ska jag sova hade jag tänkt ;)

Imorgon blir de 3 lektioner innan de blir hem för att plugga ännu lite till, omg livet leker.... Sen blir de stallet och hoppning, skriver inget iför väg denna veckan.. Vi får se vilken av de två hästarna jag får ;) Hoppas ni har haft en bra dag! Puss /E



Frusna konfa girls


2012, 2013 - skillnaden


Mumsigt

Lång men chill dag. Började med musik där de bara va inledning till dansprojektet, sedan matte och skolans val, lunch, NO, slöjd och till sist svenska. Men dagen gick rätt snabbt ändå. När vi hade slutat drog jag iaf med Annie hem och vi gjorde Amerikanska pannkakor som faktiskt blev lyckade trots att jag var med, haha ;) Vi pluggade även lite och kollade lite roliga klipp så vi låg dubbelvikta av skratt, bra kväll!

Imorgon har jag 3 lektioner och sen ska vi iväg på något gymnasieval grej med klassen. Och sen på kvällen blir de konfa eftersom den var flyttad till imorgon... Så ja.. Vi hörs igen imorgon inte så mycket mer att säga nu!
Kram /E


Godnatt bloggen

Haft en helt okej dag i skolan, den rullade la på typ. Nu ska jag iaf försöka sova lite innan de blir en lång skoldag imorgon!

Förresten så tänkte jag på hur mycket jag saknar uteritter när jag kollade ut genom fönstret idag. Solen sken och de va verkligen vårväder ute. Ofta inte uteritter är bland de mysigaste som finns?
Puss och godnatt /E


Hemmaaaaa

Hemma från skolan, slutade 3, så kom hem för ett bra tag sen ;) Ska försöka plugga lite och sen ska jag iväg till tandläkaren, och denna gången blir de även att sätta på en tredje pärla på tanden. Eftersom de 2 senaste har trillat av så blir de en ny. Har inte orkat gå dit och sätta på en ny, kändes lixom onödigt att bara åka dit för att göra de lilla ;)
På lördag ska jag ha lilla Ninnisen :D Hon fick på sig en ny sko idag så hon kan börja ridas igen efter sin hovböld. Nu blir hon glad när hon inte behöver ha boxvila längre ;)

Nåja, vi hörs igen senare, Kram på er /E


Tävlings bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seg Söndag

Tjenare!
Finns egentligen inte så mycket att säga om denna söndagen som har gått i snigelfart.. Segade mig upp ur sängen vid 11 och åt frukost, pluggade lite och senare på dagen har mitt huvud inte riktigt varit med känner jag. Har iaf nu lite senare fått redigerat bilderna från igår, vilket inte var de bästa bilderna.. Jag har inte riktigt fått in dedär så att de blir bra bilder i maneger, men jag hoppas att de kommer, de är la bara att prova, prova, prova och prova lite till ;) Men jag tänkte ändå slänga upp dom som blev hyfsade. 
 
Mitt minneskort är även helt tomt nu och alla bilder i sina mappar i datorn. Min kväll kommer spenderas med en kopp te framför Ponnyakuten haha och sen Andra Avenyn innan jag ska hoppa i säng för en skoldag imorgon. Ha de gött, vi hörs igen imorgon.
Kramis / E
Cp ögon... Haha söta, eller inte xD
2012
 

Kungsbacka

Som sagt så var jag med Carro och Gunilla och lilla, eller stora Roddan kanske man ska säga, på tävling idag :) Och den blev ju flera timmar fram flyttad och började ju inte förrän halv 4. Så vi mockade innan, jag hos Roddan och Carro hos Ninnis. Lastade vid 2 för att ha gått om tid, vilket knappt behövdes idag eftersom han gick på efter bara 5 minuter. Han hade varit duktig med de förra helgen också hörde jag, men senaste gången jag var med när han skulle lastas tog de runt en och en halv timma... Så 5 minuter idag var ju toppen! ;)
Påväg ner till Kungbacka åkte vi även förbi Mayas nuvarande stall, åh vad jag saknar henne! Lilla pärlan För Carro i 1.10 fick hon 2 ner, men tycker ändå hon rider honom bra. Inte precis den typ av häst hon är van vid ;) Träffade Therese och Sandra och stannade och kollade klart typ.

Var hemma igen runt halv 9 typ, och hoppade in i en varm dusch. Fick i mig en skål yoghurt och nu är de soffläge. Tog lite bilder idag också, fast inte på Carro :( glömde kameran i bilen då.. Har iaf haft en bra dag, alltid lika kul att följa med Carro och Gunilla :)

Imorgon blir de en seg pluggdag tror jag, ha en bra kväll allihopa!
Nu ska jag kolla de nyaste avsnittet av Pretty Little Liars, bästa serien!

Puss / E

En favorit bild på Carro & Maya!


In tha car

Kunde inte dagen fortsatt att vara solig och fin som imorse? Aja är iaf påväg till tävlingen nu så hörs senare /E


Filmtime

Blir en riktig sovmorgon imorgon, behöver inte vara i stallet försen klockan 1 då tävling blev ändrad och började grymt mycket senare istället. Men funderar ändå på att åka ut lite tidigare en 1 bara för att träffa lite kompisar och så också :) Nåja, nu blir de film! Puss o godnatt / E


@ my place

Hej igen!
Nu har jag kommit hem och värmt mig lite ;) Var ju som sagt i Varberg och sen körde snällaste Carro hem mig. Haft en bra sista dag på praoen idag också, denna veckan har verkligen varit rolig tycker jag. MyOne har helt klart goaste personalen!
Slutade lite tidigare, åkte hem och sen tillbaka dit igen för att åka där ifrån. Nästa veckan börjar skolan igen :( Dom veckorna kommer verkligen inte gå så fort som denna veckan har gjort.

Imorgon blir de tävling :D Ska vara i stallet runt kvart i 7.. Men är man hästtjej så är man! Nåja bär iaf av till Kungsbacka tror jag de va, känner att jag har koll ;)
Nåja, nu ska jag redigera lite bilder från senaste gången jag fotade på Alleby, dom bilderna har fortfarande inte åkt ur kameran. Och sen ska jag försöka sova lite också innan jag ska upp igen ;) Ha en bra kväll, puss / E


Mot Varberg

Sitter i bilen med Gunilla, Carro och Sandra och är påväg mot Varberg, mer en så får ni inte veta ;) Vi hörs igen under kvällen, kram /E




Hoppa hoppa

Blev Rufus som förväntat. Var lite fler personer med idag också, Rebecka med sin Lady och Carro med Roddan. Sen ska även Sandra börja i våran grupp fram till vecka 12 vad jag vet iaf :) Iaf så hoppade vi på tävlingshindrerna idag, vilket gick bra till en början, sen typ kändes de som jag började flaxrida på något sätt framför allt mellan hindrerna. Han skjuter så med ryggen när han hoppar också, så man typ åker bak lite, och då kändes de som att jag inte gav någon eftergift alls. Okej, de känns oftast värre en vad de ser ut men ändå ;)
Hoppade iaf först ett plank i trav, sedan la han upp de och vi kom i galopp. Där hoppade Rufus riktigt bra, inga problem alls :)
Sedan ett polkagris färgat hinder på diagonalen där vi kom in lite nära. Och sedan kom vi på en 3-kombination med först 2 galoppsprång och sen 1. Han sprang förbi andra hindret eftersom jag inte hade tillräckligt mycket drivning plus att de blev rätt snävt in till första hindret. Kom iaf igen och då hoppade han bra.

Avslutade med polkahindret och 3-kombinationen. Nåja, om inte Jolie är bra tills nästa vecka heller så lär jag ju få Rufus igen, och då kan jag ju alltid försöka bättra de jag gjorde fel denna gången :) Imorgon blir de Myone och sen iväg en stund. Hoppas ni har haft en bra dag, för de har jag!
Kram och godnatt /E

Ninja får stå för bilden idag! :)


Nämen tjenare 👋

Hemma nu, slutade runt kvart över 3 istället, lite gött sådär ;) Så drog jag hem och nu väntar läxböckerna på mig innan jag ska iväg till stallet. Jag tjatade lite på Evelina att hon skulle komma och fota idag, och hon kunde tänka sig de lite mer eftersom Roddan är med idag också hihi ;) Så jag får se om hon dyker upp eller inte, hoppas på de bästa!
Puss /E


Förslag?

Hej på er! I påsen gömde sig mina nya skor från 'Ariat' jag köpte idag :)
Haft en bra dag idag också. Mamma körde mig och Evelina till Myone imorse så slapp vi åka buss! Fixade inne på lagret från 10-12 med att flytta över grejer och sätta upp lite grejer och så typ. Sen rullade resten av dagen på, stannade lite längre för att vänta tills bussen gick hem igen.
Väl hemma pluggade jag lite, åt middag och kollat runt lite på hastnet. Carro la ut så fina hästar på sin blogg så jag var bara tvungen att gå in och kolla på va de fanns för hästar till salu.

Imorgon blir de först Myone och sedan plugg och sen stallet. Jolie var kanske tydligen inte helt återställd ännu, vet inte säkert, men kanske får förbereda mig på att de blir ytterligare en lektion på Rufus.
Förresten, som ni kanske märker så har jag typ inget att blogga om.. Skriver typ om vad jag gjort på dagarna osv. Om ni har några förslag på vad ni vill läsa om så får ni gärna slänga in en kommentar. Nåja, all for now, puss /E


Vad kan dölja sig i påsen?

Påväg hem nu, bloggar senare igen!


Lunchtime


Lycklig tjej

Att ha fått lära känna, rida, klappa, se, och älska en häst för mig betyder mycket, framför allt när de är en häst man har varmt om hjärtat. Jag har haft sån tur att få lära känna 3 helt olika hästar med alla ett hjärta av guld. Jag har utvecklats, lärt mig nya saker, fått se mer, göra mer och allt där till. Jag har haft sån tur att få lära känna en person som lärt mig så mycket jag kan minnas, en person som gett mig möjligheter till nya saker, en person som har låtit mig göra fel och sedan visat mig, Caroline! 
Jag hade inte varit den jag är idag eller där jag är idag om de inte vore för henne. Jag var världens lyckligaste 12 åring när jag blev medryttare på Maya, och 1 och ett halvt år där efter världens ledsnaste 13 åring när hon skulle flytta. Men samtidigt fortfarande så lycklig över att ha fått utvecklats tillsammans med henne tack vare Caroline. Jag fick nya möjligheter med Carolien, ett tag iaf, men den tiden jag hade med henne var så perfekt den kunde bli. Och nu nya möjligheter igen med Ninja, hur ska jag kunna tacka dig Carro?
 
Av alla människor så valde du mig, och nu står jag här glad & lycklig, och kan inte få fram ord på mycket de betyder, allt du gjort för mig. Att bara få frågan om jag vill följa med på den tävlingen eller om jag vill rida gör mig så otroligt glad, att du faktiskt frågar just mig. Och de sticker alltid till lite när man inte kan, hur gärna jag än skulle vilja så krockade de med något annat.. 
Jag vill bara att du ska veta att du betyder mycket för mig och allt de du gör för mig. Tack för att du står ut med mig!
Kram / E
 
 
 

Praktik jao, första dagen avklarad ✔

Haft en jättebra dag som började med att komma till Myone vid 10 med Eve. Och sen fick vi saker att göra hela dagen. Efter vi hade slutat typ så kollade jag runt lite efter lite olika västar medans Eve kollade ridstövlar, hittade en som jag fastnade för, får se om den får följa med hem eller inte :) La även undan Ariat skorna som jag ska köpa någon gång denna veckan.

Väl hemma pluggade jag lite, och nu ska jag kolla ett avsnitt av Andra Avenyn för att sedan sova. Börjar samma tid imorgon också, sovmorgon, chill :D All for now, kram / E

Åh, denna tröjan asså, love!


Somna stående?

Hej på er!
Nu har jag kommit hem efter en lång bilresa med 2 stopp. Åh shit va trött jag e.. Sov jättedåligt inatt och har även därför haft huvudvärk under dagen också, ogillas! Nåja jag har iaf haft en jättebra vecka med skidåkning och snowboardåkning. Vi var där för 2 år sen också med då fick jag ju inte åka eftersom jag blev trampad av en häst i magen. Och självklart skulle jag vara lite skadad när vi skulle dit i år igen? Först fick jag ju överbelastningen i min fot, sen två köttiga skoskav, trilla av Rufus och fick en sträckning i nacken och ont i svanskotan, samt att jag halkade dagen innan vi skulle åka och slog i knät riktigt ordentligt.. Samma dag vi skulle åka halkar jag igen, och landar exakt på samma knä, exakt på samma ställe.. Vilket resulterade i att jag inte kunde böja de eller att de inte kunde komma emot någonstans. Verkligen en bra start, otur, jaa.. Aja de hindrade iaf inte mig från att åka ut i backarna som tur va! :)

Skidåkning och även lite bräda varje dag ;) Har haft de jättebra hela veckan men de är ändå skönt att komma hem. Nu ska jag prata lite med Eve och sen blir de några avsnitt av Andra Avenyn. Imorgon blir de Myone och sen hem och plugga. Hoppas ni har haft en bra sportlovsvecka, för er som har haft de vill säga ;)
Nu kommer uppdateringen bli bättre igen, har ju inte haft så bra internet där uppe. Kram på er / E


Längtar ju lite faktiskt!

Jaaa, vad ska jag säga? Inte så mycket att skriva om lixom. Har fortfarande inte kunnat ladda upp bilderna till er, tyvärr.. Annars hade jag iaf haft något för tillfället att komma med. Förövrigt har jag de jättebra!!
Längtar dock lite efter att de ska bli vecka 8 ;) Då blir de prao med bästa Evelina på Myone, träffa bästa Carro igen, hoppning på Jolie (förhoppningsvis Jolie), stallet, träffa Ninnis, kompisar och tävling på helgen med Carro och Ninja :D En riktigt bra och rolig vecka känns de som de kommer bli, hoppas magkänslan stämmer ;) Nåja, allt jag hade att komma med nu. Hoppas ni har haft en riktigt bra och mysig alla hjärtans dag idag också <3 Massa kramar /E


Alla hjärtans dag ❤


The worst kind of pain is when you're smiling just to stop the tears from falling.


Inte bra, inte bra alls

Lite problem med närverket just nu... Med andra ord kommer inte bilderna kunna komma upp idag :( Men så fort jag kan komma in på internet på datorn igen så kommer dom.
För övrigt så har jag de bra, skadade mig lite innan vi åkte bara men bara jag inte trillar i backen så är de lugnt! ;) Men aja, all for now, puss / E


Väääldigt längesen

För väldigt längesen fick jag en önskan om en bildbomb på vad som helst! Jag tänkte ikväll lägga upp del 1 som kommer bestå av sommarbilder från 2012 med kompisar, familjen och släkten. Nästa del kommer bestå av sommaren 2012 i hästväg :) Låter de bra? Hoppas de!

Ha en bra dag /E


Kanske inte de bästa

Kanske inte kommer bli den bästa uppdateringen nu när jag åker skidor o snowboard, men jag ska allt försöka slänga in lite inlägg då och då :) Ska göra mitt bästa, vi får se vad tiden räcker till :) Ha de jättegött!!! Puss / E


I really miss you, I really do...

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met!

Du är värd så mycket mer, jag hade gjort vad som helst, vad som helst. Allt för dig ängeln. Du kommer alltid vara älskad, vad som än händer ❤


1 bild från i sommras & 1 nytagen bild :)

© Elin Olsson
 
 

Mysfika

Fick blir Espresso House då Starbucks var fullt! Mums!


Mot stan

Sitter på bussen in mot stan med Annie. Vi ska kolla runt lite och gå till Starbucks, standard ;) haha, senare blir de att packa klart och fixa hos min lille kanin. Sen ikväll blir de taccomys! Ha en bra lördag allihopa! Kram

Såhär trallar jag runt idag :)


Upp och ner dag

Hej på er!
Dagen började bra med skola och de rullade på lixom. Var dock en rätt händelserik dag också, på kanske inte de bästa sätten.. Men de har börjat lösa sig lixom, dock inte helt då kanske några är för egoistiska för att försöka.. Men men, slutade vid halv 2 och hann hem en liten stund innan papi kom och vi åkte och handlade godis ;)
Efter se fixade jag rummet och sen dess bara varit allmänt trött på allt typ, inte min dag idag kan man säga. Nåja ska sova bort de nu och låta de vända tills imorgon då jag ska träffa Annie för att åka in till stan och kanske hitta något till alla hjärtans dag.

Hoppas ni har haft en bra fredag. Btw, nu är de looooooooooooov ❤
Sov gött / E


Dagens lilla jag


Rufus igen

Hej på er! Efter skolan åkte jag hem till Evelina och vi åt, pratade, kollade PLL och gjorde lite läxor. Sen åkte vi iväg till stallet och hon mockade hos Roddan och jag hos Lilly. Jolie var inte halt längre men när hon skulle in från hagen hade hon tydligen halkat, stakars lille Jolie :( Aja de blev Rufus för mig idag igen istället, vilket var mycket mer lyckat denna gången. Gick mycket bättre idag. Han hoppade av fint, han gick på i bra tempo framåt :) Faktiskt riktigt nöjd med dagens ridpass, fick mycket beröm av Mikael under lektionen också! Och även ett super snällt sms av Sandra sen som hade varit och kollat så snäll som hon är :).

Mamma och mormor tog iaf med mina grejer hem och jag och Maria gick bort och kollade på Evelina när hon red Roddan. Pratade lite med Jenny och sen åkte vi hem runt halv 9. Sen dess har jag duschat, kollade de nya PLL avsnittet, och bara degat. Imorgon väntas skola, och sen fixa lite här hemma, packa, köpa godis, och allt som ska fixas. Dröm sött / E


Drar en donken

Med Emmsi, Anton, Max & Alicia


Dagens outfit

Byxor : Missäy
Blus : Gina
Skärp : CC
Halsband : Missäy
Örhängen : Bikbok

 


New in

Började dagen med spanska prov som gick sådär.. Efter de var de SO och sen idrott där vi pratade lite om dansprojektet som vi ska ha nu i 8:an, börjar med de efter lovet i våra grupper. Idag gick vi bara igenom lite grejer och sen skulle man typ "känna på de" så jag och 5 andra tjejer gick in i den andra hallen med musiken på högsta volym och fick sedan även publik som bestod av sjuor.. :P aja, avslutade dagen med matte och sen svenska.

Drog hem själv idag med, och chillat framför datorn i princip hela eftermiddagen. Mamma hade även köpt ett par militär jeans till mig som jag gillade :) Så dom provade jag, och sen har jag fixat lite på rummet, igen. Imorgon blir de först en kort dag i skolan sen hem och sen iväg till stallet med Evelina. Ska hoppa Jolie på tävlingshindrerna och grymma Evelina ska fota :D Efter de stannar jag på hennes lektion och knäpper lite kort på henne eftersom hon ska ha med Roddan första gången som medryttare. Sen blir de hem och sen freeeeedaaag!!
All for now, puss / E


Påväg hem

Bloggar mer senare


Koooommer inte på något att skriva här

Efter en lång dag i skolan drog jag hem och pluggade och åt. Runt 6 åkte jag med Evelina till stallet då hon skulle provrida Roddan till medryttare och jag skulle ha lilla Ninnisen. Mockade och pysslade lite med henne, blandade mat och gav henne betfor. Efter de åkte jag hem igen och fortsatte mitt pluggande.

Imorgon blir de spanskaprov... Åh gud, asså ni vill inte ens veta hur krångligt detta har varit, får se hur de går. Efter skolan händer inte så mycket tror jag, kanske är med någon kompis eller nått :) Inte hänt så mycket mer. Så detta får vara allt för idag. Ny dag, mer bloggning, nya tag imorgon, dröm sött / E


Tagga disken...


Inte hacket

Tjing tjong! Efter en rätt bra skoldag åkte jag med Flisan, bytte om och drog ut till stallet direkt. Fixade iordning en smutsig Ninja som behövde extra mycket ompyssling innan ridningen idag. Och som de står i rubriken så red jag inte på hacket idag utan på bett för en gångs skull ;) Gick bra, men de var verkligen annorlunda att rida på de jämfört med hacket. Iaf så började jag med lite övergångar mellan skritt och trav efter att ha skrittat en stund. Sen jobbade jag mycket i trav och med travarbetet. Hon var lite "slängig" med huvudet till en början, men släppte sedan de när hon kom igång lite mer. Efter hand la jag in en kort galopp, där studsade hon nästa fram till en början men sen la hon sig i en jättefin galopp. Fortsatte med travarbetet där hon la sig riktigt fint, hon travade på riktigt bra. Jobbade då lite med volter och la sedan in en fattning till galopp igen. Började med lite studsande och över gick sedan till en mjuk galopp. Fortsatte jobba på samma sätt i andra varvet med galoppen och traven. Och i slutet gick hon som en klocka i traven.
Riktigt duktig var hon idag, fina Ninja!

Fixade allt som skulle göras i stallet och åkte sedan hem för att spendera resten av kvällen med mina icke kära skolböcker. Imorgon blir de skola, dock lite chill på dagen, stå i disken i matsalen med Annie och Anton, haha kan de bli roligare...? Mm, ja!
Nåja sen blir de plugg och på kvällen åka iväg för att fixa hos Ninja och mysa med henne. Ingen ridning imorgon då jag inte hinner de :(
Sov så gott goingar / E


Håltimma jao

Sitter i ett grupprum och försöker jobba typ, går inte så bra ;) nåja efter detta har jag 3 lektioner kvar då spanskan är inställd i slutet av dagen, så slutar 1 timma och 20 minuter tidigare, inte helt fel. Efter skolan blir de stallet och Ninnis och sen plugga, ha en bra dag! / E


Mässan

Hej på er! Som sagt så har ju jag varit på båtmässan med lite familjer och kompisar idag. Var där vid halv 3, så de blev inte vid 1, sa fel. Vi började med att äta på en restaurang, riktigt gott. Efter de gick vi in på mässan, haha kändes konstigt när de första man möts av är stora båtar istället för massa hästgrejer och hästar och boxar hit och dit i mängder ;) Nåja de får jag mötas av i april istället, läääängtar! Iaf så gick vi där inne ett tag, riktigt nice båtar! Har även tagit lite ballonger med helium i och andats in, haha den rösten man får Asså ;) Filmade de men vet inte om jag ska lägga upp de här, eller? :) Runt 6 åkte vi hem när mässan stängde och sen dess har jag pluggat lite och lyssnat på musik.

Imorgon blir de skola och sen direkt iväg till stallet med Flisan. Rida och ta hand om Ninnis och sen hem och plugga igen. Men nu blir de snart att krypa ner i sängen, puss / E

Finaste C&M

 


Påväg hem


Godmorgon

Har precis vaknat och ska snart gå ner och äta en god frukost. Efter de sätter mitt pluggande igång.. Och sen runt 1 åker jag in till båtmässan för att träffa några kompisar typ. Ikväll blir de antagligen mer plugg, igen. Yes box, all for now! Ha en bra dag! / E


Daaatooorn dååå

 
 

IMac

I förgår kom mamma hem med en IMac dator från jobbet. Idag ställde jag upp den på rummet, så detta får bli första inlägget på denna ;) Kommer dock fortsätta använda min laptop också eftersom jag har allting på den, verkligen allting! :) Nåja, dagen har spenderats i stallet efter en go sovmorgon. Har inte gjort så mycket mer en att mocka hos Ninja och lagt fram lite bommar för Helena, Ebba och Felicia i lilla manegen och vart med lite olika då ;) Fick sjuts hem av världens snällaste Sandra sen mellan 3 och halv 4. Pratade lite med Evelina om torsdag och sen har jag inte gjort så mycket mer.
 
Snart blir de mat och sen ska jag fixa iordning på mitt rum då de ligger saker lite här och där. Sen blir de en mysig lördagkväll. Bilder kommer sen på datorn. Skulle även tagit med kameran idag till stallet, men de glömde jag så smart som jag e.. Nåja, hörs sen, Kram / E
 

2 ryttare, 2 hästar, 1 kamera & jag

Tja allihopa! Hållt igång sedan klockan 7 imorse, då började dagen med en engelskalektion klockan 8, fortsatte med mentorstid, so och No fast där hade vi matteprovet. Provet gick bra fram tills uppgift 3 på B-delen, fortsatte med de andra och körde fast på 6:an också.. Jag satt från halv 1 till kvart i 3.. Eller inte bara jag, 14 stycken i klassen till. De tog mig 20 minuter att göra klart A-delen och sen kanske 10 minuter med uppgift 1 och 2 på B-delen, satt säkert 20 minuter med 3:an innan jag gjorde 4:an och 5:an som också gick snabbt. Sen 3:an och 6:an satt jag med resten av tiden vilket alla andra också gjorde.. Kom tillslut iaf ut ur klassrummet och blev körd till stallet av mamma.
 
Väntade på att Helena skulle fixa Olivia och Carro fixa Ninja innan vi gick bort till manegen och jag skulle fota medans dom red. Helena red dressyr och Carro hoppade lite. Ninja var pigg, pigg! Dock blev hoppbilderna suddiga och inte bra alls :( Så ni får bara 2 från när Carro värmde upp, eftersom allt cp:ar och de inte händer något när jag trycker på att ladda upp dom andra bilderna, som jag kunde visat.. Iaf så pratade jag lite med Carro efteråt och sen mockade jag hos Olivia medans Helena mockade hos Ada. Åkte hem vid 7. Åt och duscha och nu har jag redigerat lite bilder och ska snart sätta på en film tror jag :) Ha en bra kväll! / E
 
 

Mums säger fina hästisen