Grebbestad

Hej på er! Var som sagt ute i stallet igår och tog hand om alla 3. Q's gallor var bättre igår så jag hoppas det blir bra snart, framför allt nu när jag ska åka iväg och vet hur petig jag har varit med att skölja med vatten länge och ta kylgel exakt överallt hehe, hoppas hon är helt okej igen när jag kommer hem igen lilla prinsessan! Annars mådde Ninja och Challe också bra så. 

Jag stannade kvar på Alleby sen med ridlägerledarna plus Ebba, så vi åkte och käkade pizza och sen sov vi på Alleby. Så jag kom hem idag runt 12 och har nu packat och fixat iordning mig och ska snart åka. Jag, Julia och Matilda ska ju som sagt till Grebbestad tills på tisdag med mormor och morfar, ska bli mysigt! Well well, vi hörs igen senare! Puss

Snapshots



Wednesday

Godmorgon på er. Vaknade för en stund sen och ligger just nu och bara bläddrar på telefonen. Idag har jag lite olika saker som måste göras, först ska jag ut till alla dom 3 hästisarna. Quilla ska tas hand om och få sig en liten promenad nu när jag inte rider henne tack vare att hennes gallor på ett framben igår var väldigt svullna och hårda.. Så nu är det bara att skölja och kleta på kylgel som gäller och så fåe vi se om det blir bättre. Och sen ska ju även Ninja och Challe bli ompysslade i hagen. 
 
Senare ska ska jag även börja packa lite inför imorgon då jag, Julia och Matilda åker till Grebbestad och stannar där tills på tisdag nästa vecka. Jag ska även sätta mig och fixa lite tidsinställda hade jag tänkt mig. Anyways, nu ska jag hoppa upp ur sängen och börja dra mig utåt, jättehärligt väder idag ju, puss 
 
 

bildbomb på mitt hjärta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happiness

 
 

Q som i Quilla

Kom hem för en stund sen och har precis käkat lite middag. Har varit i stallet sen typ klockan 2 och jag började med att gå ut och fixa för Challe och Ninja i hagen, flugspraya dom och sen borstade jag lite på Challe och lyfte benen, han är ju superduktig. Efter det när jag och Ebba stod och fixade iordning Quilla och Polo så kom Quillas gammla ägare dit, en jättego tjej! Så stod dom där och pratade och jag blev typ orolig att dom skulle kolla när jag red hehe, men det skulle dom inte utan dom åkte igen en stund efter att jag ridit upp. 
 
Quilla gick iaf bra idag, hon sitter fast lite i vänster sidan så det håller jag på att jobba med men annars är hon superfin, högergaloppen sitter som en smäck och hon går riktigt bra där. Anyways, det är typ det som har hänt idag, ha en fin kväll, puss o kram
 
 

monday morning

Godmorgon på er. Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande här i sängen. Kom hem runt halv 12 igår och somade runt 1 kanske. Nu om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen käka lite frukost innan jag tar tag i den klädhögen som ligger på mattan i mitt rum. Dagens senare planer är oklara men jag ska iaf till stallet och dressyra lite på Q. Ha en fin dag sunshines
 
 

mys söndag

Har ni haft en bra dag? Min har iaf varit toppen. Började dagen med att åka ut till stallet där jag fixade iordning Q för fotografering och lite ridning. Jag och Maria gick en bit och fotade Quillisen och sen tillbaka igen och medans hon fixade iorning Nikita så tog jag hand om Ninja och Challe ute i hagen. Efter det fotade jag Maria och Nikita och sen gick vi tillbaka till stallet igen. Stod och pratade med Maria och Matilda en stund och efter det åkte jag hem.
 
Nu sen jag kom hem så har jag käkat en god middag och efter det kladdkaka, jordgubbar och glass. Kvällens planer är att träffa Emma, en saknad bästi. Har inte träffat henne sen vi slutade skolan, lite mer än en vecka sen ju.. Nåja, det är vad som händer. Hatar att jag inte kan uppdatera er på dagarna tack vare den där jäkla appen, men jag ska se vad jag kan göra. Puss
 
Smakprov från idag på sommarpärlan
 
 
 

first week of summer

Nu har det alltså gått en vecka av sommarlovet och här kommer lite saker som har hänt efter att jag slutade skolan. 
 
 
Skolavslutningen där jag slutade 9:an, jag kommer verkligen sakna dom bilderna så mycket, och att inte se dom varje dag... Sen kommer jag även sakna min grymma klass som slår allt och mycket annat. 
 
 
Balen hade vi på kvällen efter skolavslutningen och det var verkligen a night to remember! 
 
 
Min kusin som e världsbäst tog studenten 
 
 
Jag har äntligen kunnat lägga min 4S åt sidan då jag fick en ny IPhone 5S
 
 
Snapshots
Vi hade kabare för föräldrar och lärare, riktigt roligt
Jag har nu Quilla i 3 månader framöver och även Ninja och Challe ganska mycket eftersom Caroline har åkt till England och jag saknar henne redan
Och sen så firade jag midsommar igår tillsammans med vänner
 

blogg problem

Kan någon förklara för mig varför man inte kan ladda ner blogg.se appen på mobilen, när jag söker på den på appstore så kommer den inte upp... Jag är typ beroende av den appen för att kunna blogga ifrån mobilen. Det är jättejobbigt att behöva gå in på internet på mobilen och blogga på samma sätt som jag gör ifrån datorn, allt blir lixom om man gör så, krongligt.. 
 
Iaf, hej på er, där uppe har ni andledningen till att jag inte bloggat idag. Jag har iaf varit ute i stallet nu under dagen med Maria och ridit och tagit hand om hästisarna. Hade lite planer nu på kvällen med lite kompisar och sen sedan sova hos en, men nu blev det inget med det så istället ska jag ta det lugnt, lite trött efter igår då det blev ganska sent kan man säga. Nåja, nu ska jag sätta mig och fixa lite inlägg, ett kommer upp om en stund så stay tuned, puss
 
Älskade bästi
 

Midsummar and I'm back

Hej på er en vecka senare. Blev utan egentliga planer på det en liten paus från bloggen, men nu efter en vecka tyckte jag det var på tiden att jag kom tillbaka plus att jag har får frågor om varför jag inte bloggar. Iaf så är det midsommar idag och jag ska fortsätta detta firande med mina vänner nu så jag skriver igen imorgon. Iaf så har jag lite olika inlägg som jag förberett bilder till, så nu kommer det komma upp lite olika inlägg på bloggen, med start imorgon! Puss och glad midsommar! 
 
 

Mina bästa



Kabaré dag

Hej på er! Just nu sitter jag och har rast i 2 och en halv timma. Började dagen med att kolla på våra kabaré filmer och efter det gick alla direkt till idrotts hallen igen för att fortsätta öva. Sen tillbaka upp till klassrummen för att städa ur skåpen och sen fikade vi idag igen och nu sitter jag här och har rast. 
Klockan 2 har vi våran sista övning och klockan 3 har vi genrep av allt ihopa med ombyten och hela köret, själv har jag 3 ombyten och andra har mer eller mindre. 

Ikväll börjar kabarén klockan 6 och håller på till ca 8 tror jag, så ser min onsdag ut. Ikväll ska jag kolla av balkläderna tills imorgon kväll, för imorgon får jag sommarloooov!! Slutar 9:an och på kvällen vankas det bal, wii!



Sleep tight

Godnatt på er, skriver imorgon istället då mina ögon går i kors nu.. Ska försöka få lite tid över att skriva imorgon på dagen, en pressad onsdag har jag framför mig!

Bild från bowlingen med klassen idag 


everything ♥

Love
 
 

Orange ~



My monday

Haft fullt upp hela dagen kan man säga! Började dagen med att öva en final till kabarén, en greece låt, så sjukt kul! Fortsatte sedan med att öva finalen i akt 1 där jag och några till ska vara med. Efter det drog jag, Wille, Theo och Marcus och köpte glass, Sverige levererade ju ett awesome väder idag. Senare på dagen fortsatte vi öva och aa det är väl det jag har gjort i skolan haha. Kabarén kommer alltså bestå av 2 akter plus en film i varje akt och där i mellan ett medley. Vi har iaf haft skitkul under repetionerna, folk från alla klasser i 9:an, detta kommer nog bli bra. 

Fortsatte sedan med att åka till banken med pappsen och vidare till donken för lite mat för min del. Senare hämtade jag upp Sara så åkte vi ut till stallet och hängde där, hängde med Carro bort till deras hopplektion och sen satt vi bara och snackade under kvällen och sedan kollade vi på häst hoppspecialen. Sandra hoppade Jolie så jäkla grymt, dock var hon lite slarvig och inte lyfte på benen men flög sedan över ett 1.30 hinder utan konstigheter, så grymmaaaa!!



2 nya



Ponnyhoppning all day long

Drar igenom dagen snabbt då jag är supertrött. Var i stallet vid halv 8 imorse och släppte ut Ninnis och Challe och efter det åkte jag och Caroline till Tjörn där alla ponnybarn redan var på plats med ponnys och allt. Dagen rullade väl på ganska bra, långa väntetider då det var så sjukt mycket starter men vad ska man förvänta sig när det är bohuscupen ponny hopp lixom ;) 

I alla fall så kämpade alla på bra, vissa ponnys ville mindre och andra ville mer men alla ryttare kämpade på bra, så duktiga så :) Awesome väder hade vi också, fått en fin bränna efter min t-shirt. Åkte hem igen när sista ryttare hade hoppat då det inte fanns någon chans att laget skulle bli placerat i cupen så det var lika bra för oss två iaf att åka hem. Väl hemma på stallet igen mockade jag hos Q och fixade mat innan jag tog in henne och sedan Ninja och Challe. Efter det åkte jag hem och käkade lite middag innan jag duschade och slängde mig i sängen. 

Imorgon blir det skolan, inga lektioner men vi måste fixa lite inför kabarén och så. Nåja, hörs igen imorgon för nu går mina ögon i kors, puss och godnatt! 



Thursday - Saturday

Okej, bloggen går lite upp och mer känner jag och det märkt ju även på uppdateringen, fet dålig! Ska försöka bättra mig, behöver bara motivation och inspiration. 

Sen i onsdags då mitt senaste inlägg var har jag hunnit med att spela in en kabaré film med min klass, roligaste jag vart med om. Hoppade även Jolie samma kväll vilket gick bra och hon var superfin. Igår var jag ju ledig och då spenderades min dag med Annie panni och vi två fixade lite saker under dagen och senare åkte jag ut till stallet och träffade Carro och Jossan samt putsade inför tävlingen som var idag. På kvällen började det spöregnq, himlen seriöst öppnade sig och det blixtrade och åskade som det värsta. 

Idag har vi varit i Vänersborg och tävlat lite, eller vi och vi, Carro och Jenny har tävlat haha. Båda två hoppade 1.10 och 1.20 och i första klassen hamnade dom precis utanför placering, ett ner i omhoppningen för båda två. Och i 1.20 fick Carro två skitpet, Quilla rev med svansen eller nått för det hördes ingeeenting. Jenny tog sig runt sin 1.20 också vilket är det viktigaste, superbra! Så det var två glada och nöjda ryttare som åkte hem sen och det tycker jag verkligen att dom ska vara för dom rider så jäkla bra, ni e såååå grymma!! 



Todays




dagen mitt i veckan

Igår var en väldigt chill dag. Gick i skolan från kvart över 9 till 2 och drog sen hem till Emma där vi käkade jordgubbar och ananas doppade i choklad och senare middag och chokladbollar, blev en tjockistisdag för våran del. När jag kom hem sen slängde jag mig i sängen och kollade serie. 
 
Idag har jag också en chill dag framför mig, slutar vid 2 typ och ska sen iväg och fixa lite saker och senare ska jag iväg till stallet för att mocka hos Ninnis och Challe. Så ser min onsdag ut, får se vad som händer ikväll. Hoppas ni får en bra dag, puss
 
 

monday

Igår var jag ute på stallet typ hela dagen och kollade på gymkhana och red Quillis. Allebys senior lag kom tvåa i vårcupen och Allebys junior lag vann bohuscupen. Imellan här skrittade jag ut en liten mysig sväng på Quillis i solen tillsammans med Emma. Väl hemma igen käkade jag grillat med familjen och sen skrev jag klart min teknik rapport som även var det sista jag skulle lämna in, jag är alltså helt klar, så jäkla skönt!!!
 
Idag är det måndag, en väldigt chill sådan dessutom. Just nu sitter jag på min slöjdlektion och slutar efter detta då musiken blev inställd. Har inga planer nu under eftermiddagen, ikväll ska jag iväg till stallet för att antingen hoppa i Carros ponnygrupp eller Gunillas hästgrupp. Tror det blir för Carro men vi får se. Ja, annars rullar väl livet på antar jag haha, har inte så mycket mer att säga nu. Ha en fin dag i det helt awesome vädret. 
 
 

Ett hjärta

Detta fina hjärtat kommer jag aldrig att tröttna på, hon är helt underbar! Snart uppe på din rygg igen också, saknar dig!