♣ What makes you different, makes you special.

Ingen människa är perfekt! Alla gör fel någongång! Man måste ha motgångar för att få framgångar. Lära sig nya saker och veta hur man ska hantera de om de återkommer någon gång i livet!
Man vet inte vad som väntar i framtiden, visst kan man drömma om hur ens framtid ska se ut men man vet inte!
Även de människor som anser sig själva vara perfekta och vet allt, vet inte vad som väntar dom i framtiden av deras liv.


Hade de varit kul att vara helt perfekt? Redan kunna allt, aldrig lära sig något nytt, alltid ha svar på tal, vara egoistisk, och kanske inte ha så många vänner? Är de verkligen värt att gå runt och tro att man är helt perfekt och sedan få följden att ingen vill vara med en?
Även denna person gör fel, nämligen de felet att personen tror att den är perfekt! Att den aldrig gör fel, eller att den iaf alltid har rätt!
Visst ska man ha självförtroende men inte så man är taskig mot andra personer!

Jag hade inte velat vara helt perfekt. Aldrig lära sig något nytt, man kan redan allt och får inte glädjas åt de man kanske faktiskt kämpat för att lära sig. De hade inte jag tyckt varit kul!
Visst kan man önska att man redan kunnat vissa grejer när man sitter där och försöker lära sig, eller hur? Men om man tänker ett steg längre så får man ju inte känna den där härliga känslan när man faktiskt är klar och lärt sig de!


Man möter sina motgångar och sedan framgångar genom livet. Stå för vad man gjort även om de är dumt eller bra! De kommer man längst på!

♣ You've got one life, one chance. And what you do with it is up to you.

♣ I'm not perfect but I'll do my best for you.

/E

 

 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

<