Glader

Innan jag somnar tänkte jag skriva lite om dagen vilket har varit en bra dag. Slutade som sagt förut vid 12 och efter det var det ridsportspecialiseringsmöte. Efter det drog jag mig hemåt och sedan till sjukgymnasten vilket gick snabbt och bra. När jag var klar där åkte jag hem och käkade och bytte om innan jag åkte iväg till stallet och var med på Carros hoppspecial, och kollade alltså. 

Lite senare var det dags för mig att hoppa lite, denna gången på Salami som skötte sig superbra. Första gången jag satt på hästen men tyckte verkligen att det var roligt och jag är nöjd. Lite små missar ifrån min sida, men det var ju trots allt första gången och en stor skillnad ifrån Jolie. Sandra hoppar Jolie i denna gruppen så kommer tyvärr inte kunna ha henne längre, men jag trivdes på den lilla prickiga också så det funkar :) Kändes bra att få en liten "glädjekick" idag då jag bara tycker att det har gått dåligt och dåligt det senaste.. Sen kanske det inte gick över överdrivet bra idag heller men jag tyckte det var kul och det kändes hyfsat bra iaf. 

Verkligen så glad över att få börja hoppa för bästa Gunilla. Har känt skillnad innan bara genom att träna för henne enstaka gånger, så detta kommer nog bli jättebra. Sen var även Carro där, världens bästa och mamma också såklart!! 

Jolie <3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

<